Mondiale genocide via de “medische wetenschap”?

(Door: “Elise Nijmegen”)

De hele Nederlandse maatschappij is gebaseerd op de testen die geen Covid testen, vele foutpositieven geven en die volgens de “deskundigen” nodig zijn om te kijken of u besmet bent met het zo “gevaarlijke” virus dat niet bestaat, aangezien geen enkele wetenschapper het heeft geïsoleerd. Nu, aldus onderstaand artikel, blijkt dat deze Covid-tests  een hulpmiddel blijken te zijn voor genocide. Dat zegt een ziekenhuis in Slowakije na een gedegen onderzoek. Zij kwam tot de conclusie dat de wattenstaafjestest, die men helemaal door de neus inbrengt tot aan de hersenen, gemaakt zijn om je lichaam met DARPHA Hydrogel te implanteren. Alle informatie over de teststaafjes, DARPHA Hydrogel en Lithium kunt u onder het artikel in de PDF´s vinden.

Aan het uiteinde van de PCR-test zitten holle nylonvezels en met behulp van deze vezels komen DARPA Hydrogel en Lithium in uw lichaam. Deze Hydro-balletjes die in de vezels zitten die door de draaibeweging loskomen, beginnen na contact met organische vloeistoffen al binnen enkele minuten kristalstructuren te vormen en vermenigvuldigen zich snel.

Het effect van de DARPA Hydrogel op de menselijke bloedcellen is een totale afslachting van de rode bloedcellen, bovendien vormt de Gates-gel al binnen enkele seconden bloedstolsels, die op hun beurt vervolgens de bloedvaten beschadigen en verstoppen. Nog een kleine notitie: de kristallen zijn geleidend, dat wil zeggen dat ze het signaal van een zender op kunnen vangen en uitzenden, het zijn eigenlijk kleine nano-antennes…
(eindtijdnieuws.com

Voor het geval u het nog niet doorhad, deze “coronap(l)andemie” heeft niets met onze gezondheid te maken, erger nog, het gaat juist om het tegengestelde. Het vernietigen en beëindigen van mensenlevens op de hele wereld. Een Duitse politica doet verslag. Diegenen die de aanslagen van de globalisten overleven, worden afhankelijk van “de staat”. De wereldregering!
(brighteon.com)

Bent u op de hoogte van de Walpurgisnacht? Ik wist er ook niets van, maar aangezien deze nacht voor vele kinderslachtoffers zorgt, zou het voor iedereen een aandachtspunt moeten zijn. Ook u kunt helpen om de kinderen te redden die slachtoffers zijn! Kom samen, organiseer je en samen krijgen we Nederland, ons land, weer veilig en vrij!
(YouTube)

De vaccinaties, die eigenlijk geen vaccinaties mogen heten, zijn zoals u misschien weet nog in de experimentele fase. U bent het experiment, maar dat terzijde. Deze “vaccinaties” mogen alleen gegeven worden, omdat er een “noodtoestand” is uitgeroepen. Ook dat is fakenieuws, aangezien mijns inziens de griep, die wereldwijd verdwenen is, gewoon hernoemd is. De paniek en angst die u door de politiek en de media wordt aangepraat, is ongegrond. Denk na, dan hadden al die moedige vrijheidsstrijders die elk weekend weer de straat opgaan voor uw en hun eigen vrijheid allemaal al dood neer gevallen moeten zijn. Mijn conclusie: we worden bedrogen en belogen.

Het is al eerder gebeurd dat experimentele vaccinaties op de bevolking werden losgelaten. Dat was in 1918 tijdens de Spaanse griep, toen stierven er 50 tot 100 miljoen mensen door experimentele vaccinaties. Ook nu sterven er heel erg veel mensen na de vaccinaties die “zo goed voor u zijn”. Autopsie na de oorlog bewees dat de griep van 1918 geen “griep” was, maar een ziekte veroorzaakt door het experimentele bacteriële meningitisvaccin dat aan mensen werd gegeven.
(humansarefree.com)

Wat zijn eigenlijk de consequenties van de vaccinaties? Er is een heleboel aan de hand en 5 gerenommeerde doktoren bespreken wat er gebeurt met niet gevaccineerde mensen als ze bij de mensen die gevaccineerd zijn met het biowapen in de buurt komen.
(healthimpactnews.com)

Aangezien dit allemaal, vanuit de Club van Rome, is gepland, mogen we bij alles wat Den Haag doet en heeft gedaan vraagtekens zetten.

Is 5G goed voor ons? Zeker weten van niet! Is biomassa industrie goed voor ons? Of voor de natuur? Zeker weten van niet! Zijn de windmolens die SF-6 gas lekken goed voor ons? Zeker weten van niet! De testen? De vaccinaties? Het politieke kartel dat extreem radicaal globalistisch gedachtegoed indoctrineert? Zeker weten van niet!

Onze kinderen, alle kinderen in Nederland, verdienen veiligheid en vrijheid! En wat krijgen ze nu en in de toekomst? De dictatoriale “1984”. Agenda 21 legt het duidelijk uit en dat is mijns inziens iets dat geen enkele Nederlander met gezond verstand wil. Dus sluit u aan bij de moedige vrijheidsstrijders die de waarheid zien en uitpreken, de straat opgaan en allerlei andere dingen doen en daardoor gedemoniseerd worden en bezoek krijgen van intimidatieteams die handelen in opdracht van de politiek. Samen kunnen we en zullen we de Nederlandse normaliteit, de democratie, de vrijheid en de veiligheid van kinderen weer herstellen!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Mondiale genocide via de “medische wetenschap”?

 1. Hovawart zegt:

  Volksgezondheid of volkerenmoord, dat er duistere machten uit zijn op kwade bedoelingen is helder……..de aanzet tot een Herrenrasse.

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Drogisten maken handig gebruik van de coronahysterie. Gebruik ‘Grow Me’ shampoo van €16 en al je haar komt weer terug, want Corona levert stress op, stress haaruitval en ‘dus’ moet je ‘Grow Me’ gebruiken

  Trichologist says this £14 shampoo is used to treat hair loss associated with COVID‐19 – and it’s so popular one bottle sells every 30 seconds


  (ook in Nederland te koop)
  ….
  https://www.dailymail.co.uk/health/article-9520897/Trichologist-shares-14-shampoo-used-treat-hair-loss-caused-COVID-19-stress.html

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Veel mensen gooien artsen en drogisten op een hoop omdat een aantal medicijnen vrij verkrijgbaar zijn bij een drogisterij, dat is een misvatting, een drogist is de moderne variant van een kwakzalver, hij verkoopt alles waar hij/zij aan kan verdienen.
   Geinig mopje over haaruitval;
   Moos is er doodziek van dat hij kaal wordt en gaat naar zijn dokter met een vraag voor een haargroeimiddel.
   Helaas zegt de arts, daar hebben ze tot nog toe niets voor uitgevonden, maar ik weet wel een manier die naar men zegt schijnt te helpen maar veel mensen vinden het gek.
   Nou zegt Moos wat kan mij dat schelen, als het helpt wil ik alles proberen.
   Nou zegt de arts, het schijnt te helpen als de man ’s nachts met zijn hoofd op de muts van zijn vrouw slaapt.
   Moos naar huis en hij vertelt het verhaal aan Saar.
   Nou zegt Saar zolang je maar stil ligt maakt het mij niet uit.
   Zo gezegd, zo gedaan en zie; binnen een paar weken groeit de haardos van Moos weer terug. Hij is de koning te rijk !
   Een paar weken later gaan ze naar de bioscoop en terwijl ze daar zitten komt er een kale man recht voor Moos te zitten, dus hij stoot Saar aan en zegt; zal ik hem mijn geheim vertellen?
   Ben jij gek zegt Saar, je gaat een wildvreemde toch niet vertellen dat je met je hoofd op mijn muts slaapt !
   Een hele tijd houd Moos noodgedwongen zijn mond maar op een gegeven moment kan hij zich niet langer inhouden en hij tikt de man op zijn schouder.
   De man draait zich om en blijkt een hele grote baard te hebben, Moos kijkt hem aan en zegt; vuile viezerik!

   Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  DARPHA Hydrogel wordt geproduceerd door Profusa en maakt ‘weefselintegrerende biosensoren voor continue bewaking van de chemie in het lichaam ‘ en dan kun je met je telefoon zie hoe ziek of gezond je bent. Handig voor de ziekenfondsen zodat zij je direct kunnen weigeren
  https://profusa.com/our-vision/

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Een pil die thuis oraal kan worden ingenomen om Covid-19 te bestrijden wanneer ziekte voor het eerst wordt ontdekt, zou tegen het einde van 2021 voor het publiek beschikbaar kunnen zijn, vertelde Pfizer-CEO Albert Bourla dinsdag aan CNBC, erop wijzend dat de antivirale behandeling naar verwachting effectief zal zijn tegen varianten van het virus.

  https://www.forbes.com/sites/tommybeer/2021/04/27/pfizer-ceo-says-antiviral-pill-to-treat-covid-could-be-ready-by-end-of-the-year/?utm_campaign=forbes&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_term=Gordie&sh=5faf1b9a2a0d

  wedden dat het HCQ+ Ivermectin+Zinc+Zpac is en dat die tabletten gigaduur zijn

  Like

 5. A. de Koning zegt:

  Wat een verhaal weer, u zegt “deze coronapandemie heeft niets met onze gezondheid te maken”, nou ik kan u vertellen dat het wel degelijk met onze gezondheid heeft te maken, ik heb de reacties gelezen van mensen die het hebben gehad en die maanden na herstel nog steeds niet de oude waren en dan nog die Walpurgisnacht dat is voor mij echt niet iets onbekends en er zal vroeger best door fanatiekelingen wel iets gebeurd zijn en er zijn natuurlijk ook nu nog idioten die zoiets graag nieuw leven zouden willen inblazen maar zoiets zou al snel bekend worden want mensen praten dan over zoiets. Ik ben het wel eens met uw opmerking dat de vaccinaties zich nog in de experimentele fases bevinden en heb een uitnodiging gehad om een vaccinatie te komen halen maar ik had al besloten me voorlopig toch al niet te laten vaccineren, en er zullen best wel eens dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen maar ik neem de meeste van uw verhalen met een korreltje zout.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @ A.de Koning
   Maak daar maar een flinke korrel van.
   Kennelijk gaan de medestanders van mevrouw Nijmegen ervan uit dat artsen niet lezen en dit soort idioterie niet tegenkomen. Het heeft geen van deze artsen ertoe gezet te weigeren voor kwakzalver te spelen, dat geeft te denken nietwaar.
   Arts worden is een roeping en vergt een langdurige en zware studie die niet alleen theoretisch is, maw. die moeten tijdens hun studie ook billen wassen van mensen en dat kun je niet als je een hekel aan mensen hebt om het zo maar eens te zeggen.
   Je mag er dus met een gerust hart vanuit gaan dat een arts altijd het beste voor heeft met zijn patiënten.

   Like

   • Désirée Röver zegt:

    Vervelend alleen dat artsen tijdens hun opleiding zaken krijgen ingestampt krijgen die niet stroken met de werkelijkheid — en dat in een regiem van mind control. slaapdeprivatie, klotevoer en jaloerse profs die goeie ideeën jatten, zodat ze nooit tijd krijgen om het gebodene op waarheid te wegen.
    Zowel Edward Jenner (koepokvaccinaties tegen pokken), als Louis Pasteur (microbetheorie en rabiës- en anthraxvaccins) zijn grote fantasten gebleken…
    Zij vormen echter wel de basis van de Rockefeller- of Westerse patentgeneeskunde en van de huidige vaccinatieprogramma’s…
    (Gerald Geison PhD, ‘The Private Science of Louis Pasteur’ 1995)

    Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Geen vaccinatie, dus geen geld?

  Nieuwe GELDMACHINES zijn helemaal klaar om uw vaccinpaspoort of microchip-implantaat te scannen, voordat ze u geld geven!

  Geliked door 1 persoon

 7. LUCIA zegt:

  Dank je Elise, wederom voor je stuk en het werk wat het je gekost heeft , ik weet dat alles wat je zegt goed uitgezocht is, want ik ben dit soort zaken ook tegengekomen.
  De wereld waar we in leven wordt steeds grimmiger en ik denk dat velen het niet zullen halen /redden en wil je dan een van de overblijvenden zijn.
  Ik zie helaas, nog niet echt overtuigende bewegingen, die in staat zijn om dit een halt toe te roepen, ik hoop dat ik daar fout in zit.
  Het lijkt er veel op dat je belandt in een scenario.. dat wat je ook kiest, je in een situatie komt te zitten van damned if you do or damned if you don’t.. oftewel het minder bekende.. dat je vast komt te zitten; between a rock and a hard place. oftewel muurvast komt te zitten.
  Er zijn mensen en ik denk de meesten, die zitten te wachten op een bevrijder en ik heb altijd geleerd, door lessen in het leven.. dat jezelf je grootste bevrijder bent ..hier en nu zou dat echter voor een enkeling niks opleveren en het gaat om samenwerken, iets wat we in ons “ego-tijdperk”, vergeten zijn en ik weet niet of de herontdekking daarvan op tijd komt.

  Like

  • M. zegt:

   Het klinkt misschien simpel maar als we om onze naaste gaven als om onszelf dan hadden we saamhorigheid gehad.
   We zouden elkaar geen slavernij in een technocratie gerund bij satanisten willen laten opleggen.
   Maar de handen ineen slaan.
   En staan voor de vrede voor elke kleur die we hier altijd gehad hebben en niet lopen slijmen en je eigen volk verloochenen voor een ‘vrede’ die nog nooit vrede heeft gebracht.

   Maar wat ik in de afgelopen 22 jaar gezien heb is vooral onverschillige mensen die geen donder om wat dan ook geven dan zichzelf en hun beulen waar ze de ballen van likken.
   Ze geven zelfs niet om hun kinderen of de toekomst van hun kinderen anders zouden ze niet aan de ballen van de beul likken.
   Te druk met bullshit voor zichzelf.
   Als het maar nutteloos is heeft men het er druk mee.
   Men wil nergens over nadenken en als het maar nergens over gaat is het goed.
   Welkom…welkom….want men wil geen mensen uitsluiten die de rest van de wereld uitsluiten die krankzinnigen.
   Handjevol uitzonderingen daar gelaten die hun gewicht in goud waard zijn.
   De rest is levensgevaarlijk gehersenspoeld en staat als zombies in hun smart Phone te kijken.
   De zelfde smart Phone die ze de das om zal doen want verder gaat hun wereld niet.

   Like

 8. Jan zegt:

  Het veilige ‘vaccin’

  Onderzoekers bestuderen verband tussen COVID en menstruatie, nu DUIZENDEN vrouwen veranderingen in de cyclus melden nadat ze een volledig zogenaamd veilig vaccin hebben gekregen

  Anne Thompson ontving haar eerste dosis van het Pfizer-vaccin op 12 april, op wat de laatste dag van haar menstruatie had moeten zijn.

  “Ik bleef de hele tijd bloed verliezen (spotting). En nu, twee weken nadat ik het vaccin had gekregen, denk ik dat het drie dagen geleden was, begon ik weer met mijn menstruatie, ”zei Thompson.

  Haar volgende menstruatie kwam een ​​week een half te vroeg, waardoor Thompson zich afvroeg of het vaccin op de een of andere manier invloed had gehad op haar menstruatiecyclus.

  Het is een vraag die onderzoeker Katherine Lee stelde naar haar eigen ervaring.

  “Ik had bloedverlies terwijl ik normaal geen menstruatiesymptomen heb, omdat ik het Mirena-spiraaltje heb,” zei Lee, een postdoctoraal onderzoeker bij de afdeling Volksgezondheidswetenschappen aan de Washington University School of Medicine in St. Louis. .

  Lee nam contact op met Kate Clancy, een universitair hoofddocent antropologie aan de Universiteit van Illinois, die er vervolgens over tweette.
  …..
  “Mensen melden enkele verschillen in de timing van hun cyclus,” zei Lee. “Sommige mensen melden een veel lichtere menstruatie en andere mensen melden een veel zwaardere menstruatie.”

  Clancy zei dat onderzoekers ook hebben gehoord over bloeding en spotting bij postmenopauzale vrouwen.

  https://www.nbcchicago.com/news/local/researchers-looking-into-link-between-covid-vaccine-and-menstruation/2495593/

  Dus je menstruatiecyclus ligt overhoop, je kunt na injectie nog steeds ziek worden en je kunt nog steeds aan covid dood gaan.
  Als zwangere vrouwen zich laten injecteren met deze troep zijn zij goed gek

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: De uitvinding van een epidemie | Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s