VIDEO: Inbreng Geert Wilders in debat over achtergehouden informatie in de toeslagenaffaire

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders in debat over achtergehouden informatie in de toeslagenaffaire

 1. Konkie zegt:

  Geweldig betoog, maar de kamer zal wel weer niets doen. Ik schreef het al eerder het zijn plucheplakkers en, op enkel na, lafbekken. Ben zeer benieuwd hoe dit afloopt.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Het kabinet Rutte&Kaag zijn een serieuze bedreiging voor onze maatschappij, zie het afgelopen jaar waartoe de aanzet heeft geleid, het drama ontvouwt zich voor onze ogen, en nu Rutte&Kaag om het klusje naar de eindstreep te brengen,……de totale afbraak en ondergang van de Pays-Bah.

  Like

 3. Andre zegt:

  Gewoon weer goed, Fopke Hoekstra die zn laptop wat vooruit schuift…..Rutte kijkt als een mongool de ruimte in en het links meisje van Klaus Schab lurkt wat aan haar koffie en is het er nooit mee eens natuurlijk. Maar wat ik weer zo raar vind is als ik dit in mijn business doe is het over en uit gewoon geen samenwerking meer. Maar rat Rutte blijft maar plakken. Jensen had hem gister al genoeg = genoeg.

  Nieuwe verkiezingen en dan zoals wij het willen controleren. Gewoon doen!

  Like

 4. Ronald B zegt:

  The truth, the whole truth and nothing but the truth!!! Respect, meneer Wilders! Pieter Omtzigt zei het al…de Kamer is één grote kliek…de viespeuken en eigen zakkenvullers zitten er niet voor het volk, maar voor zichzelf!!! Een stinkende bende!!!

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Misschien kan de Boerburgerbeweging zich eens buigen over de enorme berg boter op de hoofden in Vak K………een kritische blik naar alle foute personen die zich bezighouden met het uitmelken van de bevolking.

  Like

 6. Peter zegt:

  Geen woord Spaans bij,jammer dat het tuig zoveel steun geniet van de andere rovers die er zitten .

  Like

 7. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/grote-paniek-en-chaos-bij-belastingdienst-interne-strijd-personeel-loopt-weg-en-doodsbange-ouders/

  Grote paniek en chaos bij Belastingdienst: interne strijd, personeel loopt weg en doodsbange ouders

  Het gaat helemaal mis bij de Belastingdienst. Personeel loopt de deur uit, er heerst interne strijd, en de dienst staat “onder grote druk” in verband met de afhandeling van de Toeslagenaffaire. De situatie is zo schrijnend aan het worden dat getroffen ouders bang zijn dat zij wéér het kind van de rekening worden.

  De deadline van 1 mei is belangrijk voor de ouders, omdat schuldeisers daarna weer geld bij hen kunnen eisen. Daarom bellen die ouders met de Belastingdienst, maar ze krijgen nul op het rekest. “Als je tien keer het serviceteam belt krijg je tien verschillende antwoorden,” zegt een ouder. “Ik dacht dat de bedoeling was dat de menselijke maat zou terugkeren bij de Belastingdienst. Nou, daar is echt geen sprake van.”

  Like

 8. Bas zegt:

  Geert Wilders
  Een ministerraad vol incompetente bange mensen, narcisten, egoïsten die vooral bezig waren hun eigen hachje te redden. Kamerleden te intimideren. Stukken achter te houden. Van mij mogen ze allemaal achter de tralies.

  #notulendebat #Wilders

  Like

 9. Jan zegt:

  Geert Wilders heeft kritiek op de tassendrager, de masseuse van Rutte

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Het kabinet vervolgen voor minachting en schending van de Nederlandse Grondwet, desnoods tot aan het constitutioneel of grondwettelijk hof,……de onderste steen maakt misschien toch een lente.
  Dat demissionaire onbeschofteriken nog steeds in Vak k mogen plaatsnemen is al een gotspe, een voortdurende klap in de gezichten van de Nederlandse burgers……..
  Bij een redelijke twijfel aan de integriteit van het kabinet moeten er al maatregelen worden getroffen, het corrumperen, het ertoe brengen om de normen voor fatsoen en eerlijkheid te vervangen door onfatsoenlijke en oneerlijke beleids en omgangsvormen is de bijl aan de wortels van het parlement en onze rechtstaat, het mag gezien worden als een hals misdrijf, daar zou de doodstraf op moeten staan……wie vraagt er om een liegende en bedriegende bananenmaffia.

  Like

 11. LUCIA zegt:

  Zit net te kijken naar het debat over de notulen part two, Dijkhof is vervangen door een “ik geef u gelijk maar Mark nog meer”, bruine tiet-loze Veldmuis, wat een slappe trut zeg.
  Weet een goede slogan voor ze voor de volgende keer; ” Wat heeft de ideale VVD-kandidaat te bieden…. van woorden gehakt maken en onze MP, maakt daarvan perfecte leugen-gehaktballen en onze Hugo doet in de keuken de nep-Corona frikandellen en ik als bruine Veldmuis maak er een slechte nasi-goreng van.
  Overigens ben superfan geworden van BBB geweldig mens mevrouw van der Plas, zulke vrouwen hebben we nodig integer en oprecht, het soort wat je tot moeder zou willen… niet die ” ik voer alles uit en liefst zoveel mogelijk shit en ellende berokkenen ” immorele Qut wijven. .

  Like

  • Wolf zegt:

   Hr. WILDERS is de enige echte recht door zee Leider van de hele 2e kamer! De rest valt totaal in het nix bij alle inbrengen van de Dhr. WILDERS en de PVV! Ik zou mijn leven geven voor Geert Wilders.!!!

   Like

 12. Julia zegt:

  Geen woord aan gelogen en puur de keiharde waarheid. Kijk naar dat stel ordinaire witte boord criminelen met die uitgestreken gezichten in het beklaagde bankje het is toch te triest voor woorden dat dit ons land nog mag besturen. Jammer dat Kaag zich niet in haar koffie heeft verslikt.

  Like

 13. Wolf zegt:

  Hr. WILDERS is de enige echte recht door zee Leider van de hele 2e kamer! De rest valt totaal in het nix bij alle inbrengen van de Dhr. WILDERS en de PVV! Ik zou mijn leven geven voor Geert Wilders.!!!

  Like

 14. Jan zegt:

  Pieter Omtzigt, Renske Leijten en Azarkan in heftig debat met Rutte, die het zwaar heeft.
  Rutte: Brabbel, brabbel, brabbel. De bekende kolder en hutspot en spaghetti van woorden die niets met het onderwerp te maken hebben, kortom, rookgordijn optrekken

  Like

 15. Jan zegt:

  Nicki Pouw-Verweij maakt duidelijk wat er mis is met de Rutte-doctrine. Wil eind aan achterkamertjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s