Aan Mark Rutte

(Door: Jan Dijkgraaf)

U gaat eind 2022 de geschiedenisboeken in als langstzittende premier van Nederland

Meneer Rutte,

Gefeliciteerd met Rutte 4!

VVD, D66, CDA en ChristenUnie hebben gisteren het debat over ‘de notulen’ helemaal volgens het boekje van de Rutte-doctrine gevoerd. Vragen stellen die zouden moeten wijzen op een kritische houding. Geen enkel oordeel uitspreken.

En in een enkel geval (Jetten, D66) zelfs zo hondsbrutaal, door de ophef over de notulen opgeklopt te noemen en uitgerekend Lilian Marijnissen van Renske Leijtens SP te verwijten het niet over de slachtoffers van de Toeslagenaffaire te hebben.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Aan Mark Rutte

 1. karton zegt:

  Voor mij is deze gewetenloze maffioso de meest minne figuur in “Den Haag”. Mede door hem zitten 10-duizenden mensen in diepe ellende en vervolgens ouwehoert deze minkukel over vertrouwen ! Deze vent is al járen lang volkomen onbetrouwbaar gebleken. Tuig van de richel !

  Geliked door 3 people

 2. verwardeman zegt:

  Smoel houwe en oprotte , vieze vuile patjepejer .

  Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  Joe Rutte en Kamala Kaag …..voor meer ellende morgen dan vandaag.

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Hij is een bilderberger psychopaat,zijn opdracht nederland en de nederlanders slopen.Hij wordt beschermd door de (nazi) bilderberg groep om zijn sloopwerk en genocide te voltooien.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ronald B zegt:

  Rutte….de langstzittende leugenaar…..dat hoort in de geschiedenisboeken!!!

  Like

 6. Julia zegt:

  Ik heb maar een bericht voor deze maffia baas en dat is ik veracht u en veroordeel u tot gewetenloze en schaamteloze smerige politieke streken. Dat u nog een oog dicht kan doen mag een wonder heten denk ook eens aan de mensen die op operaties wachten, lang nodeloos pijn lijden en zelfs kan leiden tot vervroegd overlijden. Dat maffia baas heeft u o.a. op uw geweten door de zorg totaal kapot te bezuinigen maar wel miljarden aan belastinggeld in bodemloze putten heeft gestort. U bent werkelijk geen knip meer voor uw neus waard U en de rest van uw politieke handlangers verdienen jaren achter de tralies. Kortom u heeft heel veel verantwoording af te leggen in plaats nog 1 dag langer uw functie uit te oefenen. Ga a.u.b.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Altijd weer een verrassing om bij Dijkgraaf op het cadeautje te klikken. Samen met Robbie naar de Darkroom. Eindelijk ontspanning waar het meestal krap is. Met dichtgeknepen billen in de kamer verschijnen is geen lolletje.

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Mijn intuïtie geeft aan dat minstens 50% van de zgn gedupeerde minkukels van de Toeslagenaffaire
  geen slachtoffers zijn maar ratten, veelal met buitenlandse roots
  Door scha en schande “wijs’ geworden, hoogachtend, en krijg toch lekker de vliegende vinkentering.

  Het zijn krokodillentranen, trap er niet in!

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Republikein
   Dat is wat mij het meest verbaasd, niemand die zich afvraagt waarom gezinnen tienduizenden euro’s aan kindertoeslagen krijgen, je zou haast gaan denken dat het krijgen van kinderen een verdienmodel is.
   Als de kosten van kinderopvang in alle leeftijdsgroepen zo hoog zijn dan zou een mens zich ook af kunnen vragen waarom de moeder zo nodig wil werken, het is volkomen bezopen om de kosten voor opvang af te wentelen op de samenleving.
   Mensen houden er zo nu en dan een eigenaardige logica op na.
   Lang geleden kwam ik in gesprek met een man die foto’s liet zien van de nieuwe auto van zijn vrouw, het goede mens bleek ernstig gehandicapt en had nu een nieuwe auto gekregen, ze kon via de laadklep aan de achterzijde zo naar binnen rijden met haar rolstoel en zich zelfstandig achter het stuur manoeuvreren.
   Ik vroeg vol verbazing wat dat ding gekost had, ik weet helaas het bedrag niet meer maar het was astronomisch en dus vroeg ik hem hoe hij dat in godsnaam had betaald maar het bleek dat deze vergoed werd vanuit de overheid en ik sprak mijn verbazing daarover uit.
   Nou dat was tegen het zere been, “daar had ze toch recht op want anders kon ze niet naar haar werk”!!
   Nou dat moet dan nogal een baan geweest zijn zeg want hoe verantwoord je anders een subsidie van vele tienduizenden euro’s, helaas de man vond het de gewoonste zaak van de wereld en dat was noodzakelijk omdat zijn vrouw deel kon blijven uitmaken van de samenleving. Nou zijn er in mijn ogen andere mogelijkheden dan werk om dat te doen maar dat was in de ogen van de man niet waar en er was niets mee mis om datgene waar je recht op had op te eisen.
   U begrijpt, ik heb het gesprek maar beëindigd, tegen zo iemand is elk gesprek weggegooide energie.

   Like

   • M. zegt:

    Laat je nu even zien hoe afgunstig je bent op een gehandicapte die nog een leven mag hebben?
    Ik heb in mijn leven meer belasting betaald dan jij en je hele familie ooit zullen betalen van mij mag het kosten wat het kost als dat iemand een leven geeft.
    Zelfs een afgunstig mens als jou zou ik nog een leven gunnen ook al zou dat veel geld kosten en ik zou het nog wel willen betalen ook al is het maar om je laten zien wat je een ander misgunt.

    Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @M zoals vaker begrijpt u niet wat ik schreef of wat ik bedoelde.
    Deze vrouw had deze auto niet gekregen om haar leven aangenamer of dragelijker te maken maar om naar haar werk te gaan.
    Dat heeft niks te maken met afgunst maar met gezond verstand.

    Like

   • Republikein zegt:

    Overkill.

    Like

 9. LUCIA zegt:

  Er worden hier zaken gezegd pfoeh, de vrouwen die voor kinderopvang een toeslag kregen waren hardwerkende moeders, in een flink aantal gevallen alleenstaande ouders, ik vind het dan op zijn zachtst gezegd verwerpelijk om die mensen voor ratten uit te maken…waarom, omdat het allochtonen betrof?? Blijkbaar mogen ze van jullie niet werken en thuiszitten ook niet…mogen ze nog ademhalen of is dat ook verkeerd ???

  Dat is dus de reden dat we als mensheid roemloos ten onder zullen gaan en het gajes zal winnen, doordat men stomweg iedere keer weer trapt in de verdeel en heers politiek… stomme runderen en iemand moet me ook uitleggen, waarom een gehandicapte, geen aangepaste auto mag hebben daar betalen we als werknemers en werkgevers, niks overheid.. een premie voor…een verzekeringspremie

  Vroeger toen alles stukken beter georganiseerd was, heette dat een WAO-premie het gereserveerde geld hiervan, werd beheerd door de bedrijfsverenigingen en ieder jaar bleef er geld achter in de potjes . Daar zaten ook de ww en de ziektewetpremies bij . Op een gegeven moment, na zowel de bedrijfsverenigingen als het toenmalige uitvoerend orgaan t.w. het GAK, het leven en bestaan grondig zuur gemaakt te hebben, heeft de regering de bedrijfsverenigingen zover gekregen dat ze ermee instemden, dat heffing en bewaking van deze potten door de overheid zou gaan plaats vinden… dat was een grote fout net zo als worsten hangen in je keuken, als je vier katten hebt…. omdat het zo knus staat .

  Meteen nadat dat gebeurd en bekonkeld was, kwam de grote afslank operatie zeg maar uitkleed operatie van de sociale uitkeringen, de uitvoering kon ineens ook wel stukken eenvoudiger itt voorheen. Zelfde verhaal van de kinderopvangregeling, als ik het goed heb heeft ook hier de overheid een puinhoop van gemaakt van een bescheiden potje, moest het ineens heel professioneel lees duur uitbesteedt worden en dat kwam niet door de ouders die dat vonden maar de overheid

  Wat betreft Rutte.. een ding moet je hem nageven, de man is een kruising tussen een leugenmachine en een pot glijmiddel …op poten!!!

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Als gemiddeld veel allochtonen in de lage loon groepen zitten en/of een uitkering krijgen wil niet meteen zeggen dat het allemaal ratten zijn.

   Like

  • M. zegt:

   Je word doodmoe van die hersenloze zooi zoals Tijl die niet snapt dat als zo’n mens te werk kan dat ze zich nog nuttig kan maken. Van Tijl en die andere slijmerd moet zo’n mens maar achter de geraniums.
   Afgunstige viespeuken waar je geen enkele oorlog mee al winnen omdat ze je voor die tijd al in de rug proberen te steken.
   Dat ze van toeten nog blazen weten wat de toeslagen betreft ze krijgen zoveel geld omdat ze het meeste voor moeten schieten en die opvang overdreven duur is gemaakt.
   Niet door de mensen maar door de roverheid en voor de simpel minds die denken dat ze dan maar thuis moeten gaan zitten die moeders, en wie betaald dat?

   De mens is veelal gewoon ziekelijk afgunstig lees maar om je heen hoe mooi ze zich er ook onderuit lullen.

   Like

  • M. zegt:

   Precies, een verzekeringspremie waarvoor we geen zorg krijgen momenteel.
   Zijn ze een keer aan het werk is het weer niet goed.
   Maar feiten daar deden ze al niet zo veel aan gewoon wat dom in de ruimte kletsen om hun lege leven wat op te vullen.
   Afgunstige mensen dat zijn grootste ratten.
   En dan nog slap ouwehoeren dat je het niet zal begrijpen dat IQ loze fossiel.
   Die gunnen een gehandicapte zelfs niets.

   Blogregel vier ……zet m op.

   Like

 10. Republikein zegt:

  Atlas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s