FOTOSHOPPER . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTOSHOPPER . . .

  1. guusvelraeds zegt:

    Eau de distance. Nu alleen nog een PCR staaf om het spul op te brengen.

    Geliked door 1 persoon

  2. boorzalf zegt:

    Een gevaccineerde covid persoon na een paar weken.

    Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    Nu nog een een leuk verpakt staafje er cadeau bij om deze nieuw Covid 19 achter de oortjes te deppen. Het is nog te walgelijk voor woorden er gaat geen dag of gesprek meer voorbij zonder het woord covid. Mij niet meer bellen a.u.b. ik ga uitsluitend in gesprek met nuchtere, realistische en gezond denkende mensen die zich niet zonder meer angst in laten boezemen en laten indoctrineren door de elitaire machtswellustelingen die alleen aan het miljarden verdienmodel denken en de agenda NWO onder deze hysterie uitrollen. Ik zeg maar zo een angstig volk is een verloren volk.

    Geliked door 1 persoon

  4. Jan zegt:

    Na de 2e injectie met het ‘volledig betrouwbare’ Pfizer, verlamd
    video

    J&J zelfde probleem en spraakstoornissen
    video op (iets naar beneden scrollen. Video staat op eigen site omdat de slinkse youtube deze er steeds weer afgooit)

    Several stories on mRNA injection damage, a court victory, and a court destroyed: Links 3, April 30, 2021

    Like

  5. Jan zegt:

    Miskramen en dood geboren baby’s, vergiftigingsverschijnselen na inenting met ‘vaccin’ tegen covid 19 worden uit het nieuws gehouden

    COVID-19-rapport: baby die borstvoeding krijgt sterft nadat moeder het Pfizer-vaccin heeft gekregen

    In een recent rapport dat door een arts is ingediend bij de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de FDA, ontwikkelde een vijf maanden oude baby symptomen en stierf binnen enkele dagen na het geven van borstvoeding door een moeder die net de tweede dosis Pfizer-BioNTech-vaccin hadden gekregen (1166062). VAERS-rapporten worden ingediend door gezondheidswerkers, patiënten en familieleden. Volgens de VAERS-website is het systeem “niet ontworpen om te detecteren of een vaccin een bijwerking veroorzaakte, maar het kan ongebruikelijke of onverwachte meldpatronen identificeren die kunnen duiden op mogelijke veiligheidsproblemen die nader bekeken moeten worden.”

    De moeder kreeg op 17 maart haar tweede vaccinatiedosis en de volgende dag kreeg haar ‘zuigeling die borstvoeding kreeg huiduitslag die binnen 24 uur verschrikkelijk was, weigerde te eten en koorts kreeg’. Volgens de arts die het rapport schreef, werd de baby naar een plaatselijke eerste hulpafdeling gebracht en bleek hij verhoogde leverenzymen te hebben, wat kan duiden op leverschade of -ontsteking.

    Honderden COVID-19-rapporten over ongewenste voorvallen ingediend

    Sinds 16 april 2021 zijn er 86.080 meldingen van bijwerkingen van COVID-19-vaccins ingediend bij VAERS in verband met de toediening van Pfizer-BioNTech-, Moderna- en Johnson & Johnson (Janssen) -vaccins, voornamelijk in de Verenigde Staten. Ondanks vele ongunstige gebeurtenissen en criminele geschiedenis van vaccin- of farmaceutische bedrijven, hebben federale functionarissen geen publiekelijk onderzoek gestart naar de meerderheid van de gerapporteerde sterfgevallen en ernstige bijwerkingen.

    Er zijn 115 VAERS-meldingen van miskramen of doodgeboorten, 3.186 sterfgevallen, 6.282 ziekenhuisopnames, 531 gevallen van anafylaxie, 4499 ernstige allergische reacties, 606 gevallen van Bell’s Palsy, 713 hartaanvallen en 420 gevallen van trombocytopenie of een laag aantal bloedplaatjes na vaccinatie.

    Dr. Charles Hoffe, een huisarts in de Canadese provincie British Columbia, uitte zijn bezorgdheid over het geven van COVID-19-vaccins aan zwangere vrouwen in een open brief aan BC Provincial Health Officer Bonnie Henry.

    “Er zijn honderden miskramen gemeld bij zwangere vrouwen die de Covid-vaccins hebben gekregen. De placenta is een van de 20 weefseltypen die ook een spike-eiwit heeft. Het is dus zeer waarschijnlijk dat de oorzaak van deze miskramen is dat deze vrouwen nu een antilichaam hebben dat zich richt op placentaweefsel. Ze zijn effectief ingeënt tegen elke toekomstige zwangerschap ”, schreef Hoffe.

    “Dus als u een vrouw in de vruchtbare leeftijd kent die van plan is een Covid-vaccin te krijgen, waarschuw haar dan voor deze mogelijkheid, van blijvende onvruchtbaarheid, door herhaalde miskraam. Ik verzoek uw gebeden en ik hoop van harte dat deze informatie nuttig kan zijn voor u en uw dierbaren. Voel je vrij om het te delen met iedereen die deze waarschuwingen ter harte neemt. ” hij ging verder.
    https://www.visiontimes.com/2021/04/30/covid-19-report-breastfeeding-baby-dies-after-mother-receives-pfizer-vaccine.html

    Geliked door 1 persoon

  6. Jan zegt:

    Coronahysterie is voor Trudeau de gelegenheid Joden te treiteren en te vervolgen
    Montreal police target peaceful Jewish neighbourhood
    video
    https://www.rebelnews.com/montreal_police_target_peaceful_jewish_neighbourhood

    Like

  7. Jan zegt:

    Zo kan het ook: Heel schoolbestuur van Vail (Arizona) de laan uitgestuurd, nieuw bestuur gekozen en mondkapjes nu optioneel. Wie niet luisteren wil moet maar voelen
    https://rumble.com/vg6zcx-vail-school-board-walks-out-of-meeting-parents-elect-new-school-board-and-v.html

    Like

  8. Jan zegt:

    Gestapo van Alexander Boris de Pfeffel Johnson in actie
    Het christendom dient met wortel en tak uitgeroeid te worden
    video
    https://3speak.tv/watch?v=vladtepesblog/wvhwkzap&utm_souce=player_brand

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie