Verdere demontage van Trump´s immigratiepolitiek: Biden wil veel meer migranten opnemen

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Joe Biden blijft systematisch de strikte immigratiepolitiek van zijn voorganger Donald Trump demonteren. Nu heeft hij de tot nu toe geldende bovengrens voor de opname van “vluchtelingen” in het lopende jaar verhoogd naar 62.500. Zodoende zou de door de regering van zijn voorganger Donald Trump besloten “historisch lage” bovengrens van 15.000 vluchtelingen ongedaan gemaakt worden, verklaarde het Witte Huis. Die zou “niet Amerika´s waarde als natie weerspiegeld hebben, die vluchtelingen verwelkomt en ondersteunt”, voegt het kantoor van de president er zalvend aan toe.

Biden had de plannen voor een duidelijk verhoogde opname van vluchtelingen in het lopende begrotingsjaar midden april in de ijskast gezet, blijkbaar ook met het oog op de niet voorziene over de VS heen vallende migratiecrisis. Daarmee had hij echter deels woedende protesten uit de eigen gelederen veroorzaakt en nu ging hij door de knieën.

Voor het volgende begrotingsjaar wordt zelfs gestreefd naar de opname van 125.000 “vluchtelingen”, was te horen uit het Witte Huis, dat er nog aan toevoegde: “De droevige waarheid is dat het ons dit jaar niet zal lukken 62.500 op te nemen.” Daarvoor zou de regering-Trump verantwoordelijk zijn: “We werken er snel aan om de schade van de afgelopen vier jaar te herstellen.”

Trump had het aantal vluchtelingen, dat in het kader van een hervestiging door de Verenigde Naties het land wordt binnengelaten, constant verlaagd, in zijn laatste jaar als president naar 15.000. Onder zijn voorganger Barack Obama werden per jaar nog meer dan 100.000 vluchtelingen de VS binnengelaten.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Verdere demontage van Trump´s immigratiepolitiek: Biden wil veel meer migranten opnemen

  1. Jean zegt:

    De linkse troep gaat 100% voor de vernietiging van de westerse beschaving via import misdaad.

    Like

  2. Kraftavilqa zegt:

    Natuurlijk de communist Biden ziet zoals iedere rooie als zijn doel het vernietigen van zijn land en grijpt daartoe naar de standaardinstrumenten die rooien te die einde ontwikkeld hebben immigratie is daar een van hogere belastingen, ophitsen van blm tegen blanken en verslechteren van het ondernemersklimaat zullen ongetwijfeld weldra volgen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s