Audit in Arizona brengt “grote verschillen” aan het licht, Biden heeft “waarschijnlijk niet gewonnen”

(Door: “9ForNews”)

De audit die momenteel plaatsvindt in Maricopa County in de staat Arizona heeft ‘grote verschillen’ aan het licht gebracht tussen het aangetroffen aantal stembiljetten en het aantal stembiljetten dat zou moeten bestaan. Politiek strateeg Boris Epshteyn zei dat het gaat om verschillen tot wel 17,5% en dat ‘Joe Biden Arizona waarschijnlijk niet heeft gewonnen’.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Audit in Arizona brengt “grote verschillen” aan het licht, Biden heeft “waarschijnlijk niet gewonnen”

  1. Edwin vissers zegt:

    Alles is een leugen?

    Flat Earth Man – The NASA Puppet Show
    “People don’t want to know the truth because they don’t want their illusions destroyed”

    Like

  2. karton zegt:

    Ik zet vraagtekens bij dit soort berichten.
    Zo las ik , tijdens de verkiezingen in Amerika , dat vrachtauto’s vól stembiljetten (stemmen op Trump uitgebracht) over de Canadese grens zouden zijn gebracht en niet zouden zijn meegeteld; hiervan zouden zélfs getuigen zijn. Van deze aantijging nooit meer iets gehoord terwijl de bewijsvoering, gezien het bericht, niet al te moeilijk kan zijn geweest. Verder zouden veel stemmentellers hebben geconstateerd dat Trump-stemmen zouden zijn vernietigd en niet meegeteld; ook nooit meer iets van gehoord. Zo waren en zijn er wel meer berichten, maar na bekendmaking wordt er nooit meer iets van vernomen ;
    daarom twijfel ik aan de juistheid hiervan.

    Like

  3. Bas zegt:

    https://beckernews.com/new-breaking-dominion-rejects-arizonas-demand-for-voting-machine-passwords-39128/

    BREAKING: Dominion verwerpt de vraag van Arizona naar de wachtwoorden van de stemmachines

    De controle van de senaat van de staat Arizona van de verkiezing van Maricopa County is met onduidelijkheid, misleiding en regelrechte weigering ontvangen om te voldoen aan wettelijke richtlijnen om te verifiëren dat de verkiezingen van 2020 vrij, eerlijk en veilig waren.

    Dominion Voting Systems, het stemmachinebedrijf waarvan de apparatuur en diensten werden gebruikt in Maricopa County, heeft vrijdag een verklaring afgelegd waarin de eis van de Senaat van de staat Arizona om wachtwoorden te missen voor stemmachines die door de verkiezingsfunctionarissen werden gebruikt, werd afgewezen.

    Het bedrijf maakt duidelijk dat het niet van plan is om te voldoen aan een audit die wettelijk is bevolen door de Senaat van Arizona vanwege de vermeende “vooringenomenheid” en “incompetentie” van het onafhankelijke accountantskantoor. Het lijkt er dus op dat een particulier stemmachinebedrijf een vetorecht heeft over verkiezingscontroleprocessen. Dominion noemt verder zijn “commerciële belangen” als een verdediging, die niet relevant zou moeten zijn als het gaat om Amerikaanse verkiezingen.

    De conclusie die Amerikaanse kiezers moeten trekken, is dat particuliere bedrijven om te beginnen geen plaats hebben bij Amerikaanse verkiezingen.

    De verkiezingsfunctionarissen van Maricopa County gaven eerder toe dat ze de wachtwoorden voor de stemmachines niet hadden. Bovendien weigerden de verkiezingsfunctionarissen om de routers aan de machines over te dragen vanwege vermeende veiligheidsproblemen met betrekking tot wetshandhaving. Alleen de News berichtte donderdag over de kwestie.

    Like

  4. Bas zegt:

    Een boodschap van president Trump over de verkiezingsfraude in Arizona:

    https://pbs.twimg.com/media/E1dkykbX0AMsKUC?format=png&name=900×900

    Like

  5. Bas zegt:

    https://beckernews.com/new-breaking-dominion-rejects-arizonas-demand-for-voting-machine-passwords-39128/

    BREAKING: Dominion verwerpt de vraag van Arizona naar wachtwoorden voor stemmachines

    Like

Plaats een reactie