Linkse programma´s voor een “groene toekomst” zijn programma´s voor de Afrikanisering van Europa

(Door: Jože Biščak – Vertaling: E.J. Bron)

Het Turkanameer bevindt zich in het noorden van Kenia. Het is het grootste woestijnmeer van de wereld. Langs de kust, waar de wind tussen de bergen Kulal en Nyiru altijd stevig waait, heeft Kenya Power met een consortium Afrikaanse en Europese ondernemingen een corridor gebouwd van 310 Megawatt windinstallaties. Progressieve aanhangers van de groene agenda in de hele wereld bejubelden ze op orgastische wijze. Dat zou goedkope en schone energie zijn, verkondigden ze.

De waarheid is dat Kenya Power ondertussen een miljard dollar schuld heeft en de ondernemingskosten verder stijgen. Windparken in combinatie met andere vernieuwbare energieën (geothermie en solar) hebben niet aan de verwachtingen voldaan. En dat, hoewel de lobby van de vernieuwbare energieën-theorie (hoofdzakelijk Groenen en linksen uit Europese landen) zegt dat Kenia op de goede weg is. De waarheid is dat ook alle (ook Die Linke, die op haar komende congres zal debatteren over de “weg naar een groene toekomst”) partijen zich weinig interesseren voor het milieu, laat staan om het klimaat. De agenda voor de Afrikanisering van Europa respectievelijk de westelijke wereld in zijn totaliteit wordt steeds duidelijker.

In Afrika leven 1,3 miljard mensen, een vijfde deel van de wereldbevolking. Maar Afrika verbruikt maar 4% van het totale stroomverbruik van de wereld en ongeveer 600 miljoen Afrikanen hebben geen stroom. Dat betekent niet alleen dat het zwarte continent geen vooruitzicht heeft op economische vooruitgang, maar ook dat het leven slecht is. De oplossing ligt niet in dure projecten van de groene agenda, de oplossing ligt in goedkope fossiele brandstoffen. Dit wordt door progressieven uit de hele wereld verhinderd, die vernieuwbare energieën uit Afrika opeisen (bijna alle Afrikaanse landen zijn ondertekenaars van het schadelijke klimaatakkoord van Parijs). Zo financieren de grote bankinstellingen en financiële organisaties geen projecten met fossiele brandstoffen meer, en verschillende Europese landen zijn ermee gestopt om op kolen en olie gebaseerde plannen financieel te ondersteunen.

De globalisten houden het continent Afrika dus met opzet arm, wat betekent dat nog meer Afrikanen zullen proberen illegaal naar Europa te komen en het oude continent nog sneller te afrikaniseren. En dat weten de progressieven heel goed. Programma´s zoals de “weg naar de groene toekomst” van de linksen zijn geen programma´s tot behoud van het milieu en de bevordering van het gebruik van vernieuwbare energiebronnen, maar een programma ter Afrikanisering van Europa.

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Jože Biščak

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Linkse programma´s voor een “groene toekomst” zijn programma´s voor de Afrikanisering van Europa

  1. Republikein zegt:

    Heb laatst met G’D gesproken, het vindt het een teringbende.

    Like

Plaats een reactie