BLM… de grootste racisten!

BLACK LIVES MATTER

Attentie:

BLANKE – mannen, vrouwen en kinderen

*Jullie zijn de vijand!
*We zullen niet stoppen totdat er meer blanken vermoord zijn dan zwarten
*We zullen niet stoppen totdat ALLE blanke mensen naar heropvoedingskampen zijn gestuurd
*We zullen niet stoppen totdat blanke mensen EXTRA BELASTINGEN betalen om zwarte
mensen te ondersteunen
* We zullen niet stoppen totdat Black Power de HELE overheid bestuurt
*We zullen geen enkele blanke persoon toestaan om te daten met een ander ras
*Wij ondersteunen GEEN bedrijven van blanken
*Haat is OK als deze tegen blanke families is gericht.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op BLM… de grootste racisten!

  1. Jan zegt:

    In brievenbussen gedaan in Stafford, Virginia
    [https://www.adl.org/sites/default/files/styles/content_full_width_img_lg/public/2020-07/debunk%20Violent%20Propaganda%20800%20(2)_0.jpg]

    blijkt nep te zijn (maar er zitten mij te veel Sylana Simonsen in die racistische en antisemitische bende om dit direct als nep af te doen)

    Like

  2. Joannes den Hollander zegt:

    Met dit soort uitspraken zie ik een toename van het ledenaantal bij de KKK.

    Like

  3. scherpschutter1943 zegt:

    Deze uitgangspunten kun je 1 op 1 toepassen op moslimprincipes. Daar gaat het niet om blanken maar over ongelovigen. De meeste BLMnegers zijn tevens moslim.

    Geliked door 3 people

  4. Meine zegt:

    Wat is de bron ?

    Geliked door 1 persoon

  5. BigLJohn zegt:

    De Nederlandse Wet verbiedt ons discriminatie in al zijn vormen. Maar voor BLM knijpt justitie natuurlijk graag een oogje dicht….Op die manier gaat alles naar de donder hier.

    Geliked door 5 people

    • Lot zegt:

      Markuszower zei er ook wat van in de tweede kamer, dat het OM de ene wel vervolgt en de ander niet. De kamer wilde niet over individuele gevallen praten. Echter gaat het hier om fundamentele kwesties van meningsuiting.
      Dat Markuszower de andere partij nm. Afriye ook wilde vervolgen, als Wilders vervolgt wordt, ben ik dan niet met hem eens. Ik proef hier stijfheid. Het moet namelijk zijn dat beiden niet vervolgd worden. Laat Afriye maar schreeuwen, + gelijk een retourtje terug graag want hij kan nog weleens mensen pijn gaan doen en is geen immigratiemateriaal.
      OOk ben ik niet met Markuszower eens, als hij dit leest, dat zijn partij PVV tegen geweld is. Omdat wij een totalitair regime hebben , stemcomputertellers die gemanipuleerd zijn, en volksvertegenwoordigers die stemmen wat hen opgedragen wordt, en paspoorten als koekjes weggeeft, mag ik mij wel degelijk verdedigen in mijn land tegen de binnenkomers van de afgelopen 40 jaar. Ja zelfs tegen de bolsjewieken van de afgelopen honderden jaren.

      Like

  6. karton zegt:

    Ik ben géén racist maar als álle BLM-negers ten gevolge van hevig noodweer , morgenvroeg niet meer zouden ontwaken , zou mij dat een vrolijke zondag opleveren.

    Geliked door 4 people

    • Monalisa zegt:

      like

      Geliked door 1 persoon

    • koddebeier zegt:

      Dat wordt dan en extra feestdag !

      Geliked door 1 persoon

    • scherpschutter1943 zegt:

      Beste Karton. laten wij de gelovige christenen vragen om voor uw wens te bidden dat deze uit zal komen. Ik kan het niet doen want ik b en empirisch atheïst

      Like

      • karton zegt:

        @ scherpschutter1943 op 27-6-2021 om 19.44 u.
        U bent een goed en `braaf` mens, ik zag dat al aan uw naam.
        Maar ik vertrouw die gelovige christenen ook niet geheel, zie Flopke Hoekstra in z´n omgang met de heer Omtzigt.
        Bovendien, om voor mij te bidden opdat ik een vrolijke zondag moge beleven, ja weet u………dat is niet geheel aan mij besteed. Ik heb n.l. ongeveer dagelijks één of meerdere zondige gedachten (vooral als ik m´n buufje van 36 langs zie lopen !).
        Dus ik zal eerste van die gedachten bevrijd moeten worden alvorens een `vrolijke zondag` ter sprake kan komen, denkt u niet ? Maar deze zondige gedachten wil ik eigenlijk niet kwijt, dus @ scherpschutter1943………laat maar zitten, geen gebid (met een d) ,

        Like

  7. Peter Rissing zegt:

    Typisch bull-shit. Toon mij aan dat dit door BLM gemaakt is. Nepnieuws !

    Like

  8. Andre zegt:

    Alles wat met BLM te maken heeft en de regenboog meuk gewoon bij weglopen. Ik liep in de supermarkt en wilde een doosje kiwi’s meenemen en terwijl ik mijn hand uitstak moest ik aan de kiwiboeren uit Nieuw Zeeland denken. Zij zijn pro BLM dus mijn hand ging weer snel leeg terug.

    Geliked door 2 people

  9. Jan zegt:

    Waarom Black Lives zij aan zij staat met Hamas tegen Israël
    …..
    (Mike Gonzalez)

    Israël is een diepe kloof geworden voor progressieven. Terwijl de extreemlinkse vleugel de Joodse staat valselijk beschuldigt van mensenrechtenschendingen, probeert een slinkende, minder irrationele romp de voortdurende steun voor onze democratische bondgenoot af te dekken met beperkingen die het vermogen van Israël om zichzelf te verdedigen beperken.

    Wat sommigen beschouwen als de vierde mini-oorlog sinds 2008 tussen de staat Israël en Hamas, begon weken geleden toen Hamas hervatte het lanceren van raketten naar het nabijgelegen Israël.

    Hoewel het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken Hamas heeft aangemerkt als een terroristische groepering, zou het absoluut niemand moeten verbazen dat de belangrijkste Black Lives Matter-organisatie, een groep opgericht en geleid door marxisten, de kant van Hamas kiest in de huidige problemen.

    De belangrijkste BLM-groep, de Black Lives Matter Global Network Foundation, ondersteunt een primaire doelstelling van Hamas: de vernietiging van de Joodse staat. Op de officiële Twitter-pagina verklaarde de groep:
    Black Lives Matter is solidair met de Palestijnen. Wij zijn een beweging die zich inzet voor het beëindigen van het kolonialisme van kolonisten in alle vormen en we zullen blijven pleiten voor Palestijnse bevrijding (zoals in het verleden en altijd zullen doen)#bevrijd Palestina

    De New York Post rapporteerde snel over de steun van BLM aan de terroristen in het huidige conflict, erop wijzend dat hier niets nieuws aan is. Vrijwel sinds de oprichting in juli 2013, na de vrijspraak van George Zimmerman, de half-Peruaanse man die Trayvon Martin neerschoot, is BLM anti-Israël.

    Bijna precies twee jaar na de oprichting demoniseerde een van de drie belangrijkste oprichters, Patrisse Cullors, Israël terwijl zij door het land reisde.

    “Dit is een apartheidsstaat. We kunnen dat niet ontkennen, en als we het ontkennen, maken we deel uit van het zionistische geweld. Er zijn twee verschillende systemen hier in bezet Palestina”, vertelde Cullors aan Ebony Magazine. “Twee totaal verschillende systemen. Mensen kunnen niet naar delen van hun eigen land. Mensen worden uitgesloten van hun eigen land.”

    President Joe Biden sprak de waarheid toen hij vrijdag zei: “De Verenigde Staten steunen volledig het recht van Israël om zichzelf te verdedigen, tegen willekeurige raketaanvallen van Hamas en andere terroristische groeperingen in Gaza die het leven hebben genomen van onschuldige burgers in Israël.”

    De harde linkerzijde van zijn partij is het echter met BLM eens. Rep. Ilan Omar, een moslim die een district in Minnesota vertegenwoordigt, heeft samen met een andere moslim, Rep. Rashida Tlaib uit Michigan, en Rep. Andre Carson uit Indiana een verklaring uitgegeven waarin staat dat de “Israëlische regering van plan is door te gaan met gedwongen uitzettingen in de overwegend Palestijnse wijk Sheikh Jarrah in Oost-Jeruzalem” waren “in directe schending van het internationaal recht, de Conventie van Genève en de fundamentele mensenrechten.”

    Deze verklaring verdraaide de feiten op grotesk – bedoeld om het antisemitisme verder aan te wakkeren, terwijl in werkelijkheid de rechten van Joden werden ontzegd om legaal eigendom te bezitten in hun eigen thuisland (Jordanië bezette in 1948 Judea en Samaria).

    Dus moeten we ons afvragen: hoe zit het met de al lang bestaande Arabisch-Israëlische regering die ervoor heeft gezorgd dat de Amerikaanse linkerzijde, die BLM op de voorgrond heeft, partij kiest tegen een van Amerika’s trouwste bondgenoten?

    Sommige aanwijzingen, hoewel niet alle, zijn te vinden in de tweet van BLM.

    Met ‘kolonistenkolonialisme’ verwees de Black Lives Matter Global Network Foundation naar een concept uit de mondiale sociale theorie, een subset van de kritische theorie die ten grondslag ligt aan alle ontwaakte bewegingen.

    Volgens globalsocialtheory.org is kolonialisme van kolonisten “een duidelijk type kolonialisme dat functioneert door de vervanging van inheemse bevolkingsgroepen door een invasieve kolonistenmaatschappij die in de loop van de tijd een onderscheidende identiteit en soevereiniteit ontwikkelt. Kolonistenstaten omvatten Canada, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika. De ‘koloniale theorie’ van kolonisten is belangrijk geweest voor het begrijpen (lees: indoctrinatie) van conflicten in plaatsen als Israël, Kenia en Argentinië.

    Zoals met veel van deze concepten, lost deze op bij nauwkeurig onderzoek. Wat maakt Canada tot een koloniale kolonistenstaat, maar houdt het grotendeels blanke Argentinië uiteindelijk in stand? Of waarom niet Cuba, waar de Spanjaarden de Taino’s die ze in slechts enkele decennia vonden bijna volledig hebben vervangen? Of, wat dat betreft, waarom zou je de Tainos zelf niet identificeren als een kolonistencultuur, aangezien ze de Guanahatabeyes vervingen toen ze een paar honderd jaar vóór de verovering van Cuba door Spanje in 1511 uit Zuid-Amerika aankwamen?

    Zijn Angelsaksen een kolonistencultuur die de inheemse Kelten in de jaren 400 naar het westen en noorden op de Britse eilanden duwde? Of de Visigoten, die in dezelfde periode hetzelfde deden met de geromaniseerde Kelten-Iberiërs van Spanje? Of wat dacht je van het Soedanese rijk van Mali in de jaren 1250?

    Het lijkt erop dat ‘kolonistenstaat’, een term die overal in het BLM-lexicon te vinden is, de hele wereld en zijn geschiedenis van wrede invasies beschrijft. En het is een bijzonder slechte uitleg van de oprichting van de Joodse staat in het historische land van de Joden, op de hielen van de Holocaust.

    Iedereen die BLM heeft bestudeerd (en ik publiceer in september een boek over deze beweging) weet dat de vijandigheid ervan gericht is tegen de westerse cultuur, die het wil ontmantelen – niet tegen de lange geschiedenis van de invasie, waarvan het weinig lijkt te weten.

    Het hart van het Westen is het christendom en het jodendom vormt het hart van het christendom. Christus was een praktiserende Jood, net als Maria, Jozef en waarschijnlijk alle apostelen, die samen met Jezus in de Joodse tempel aanbaden. Iedereen die het Westen echt wil ontmantelen, het wil ‘problematiseren’ in het jargon van de kritische rassentheorie, zal daar als eerste willen beginnen.

    Israël vecht niet tegen de Palestijnse Nationale Autoriteit op de Westelijke Jordaanoever; De strijd van Israël vandaag is met Hamas. Door partij te kiezen tegen Israël, kiest BLM partij voor Hamas. Dat zeggen is net zo controversieel geworden als zeggen dat BLM marxistisch is, maar alleen omdat het perskorps van plan is BLM te dekken. Beide uitspraken zijn waar.

    De redenen waarom BLM de kant van Hamas kiest, hebben echter misschien weinig te maken met postkolonialisme, en veel meer met zijn verlangen om de Verenigde Staten en het hele Westen ten val te brengen.
    https://www.heritage.org/middle-east/commentary/why-black-lives-matter-sides-hamas-against-israel

    Geliked door 1 persoon

    • Lot zegt:

      De Kelten/Keltoi in Engeland en Spanje is ook een invasieve soort. Ze hebben namelijk Aino taalinvloeden in Iberië en in m.n Ierland is de taal overeenkomstig met midden aziatische talen.

      Like

    • Lot zegt:

      Verder was zuid afrika leeg en argentinie ook leeg omdat er grote slangen woonden die eerst afgemaakt moesten worden. Zuid afrika is door de portugezen in kaart gebracht in de 1400s van west naar oost boven lesotho en heen en terug en zij schreven dat het leeg was. In de 1800s? in het oosten mocht je een dag lopen en dan een tweede paal in de grond steken en dat land was dan van jou. Er zijn erg oorlogen geweest maar veel zwarte zoeloes waren er niet. En ook Livingstone die daar woonde in de 1800s in giquatown boven de freestate schreef verhalen over afrika en dat daar geen zwarten te zien waren, daarvoor moest hij helemaal naar het noorden toe richting kenia. En daar waren slavendrijvers op jacht naar zwarte slaven vanuit arabie. Dat daar nu wel zwarten wonen is vanwege de vele mijnen die er in de woestijn zijn en die zijn nooit teruggegaan.

      Like

  10. Julia zegt:

    Ongelooflijk dat er blanken zijn dit voor deze racisten knielen. Dan deugt men zelf ook niet en valt onder de categorie rasverraders. Ik ben dat gedoe rondom BLM helemaal zat en als die zwarten het hier niet bevalt verlaat dan a.u.b. zo snel mogelijk ons continent maar profiteer dan ook niet langer van onze samenleving. Die algehele BLM racisten hebben vooral hier in Nederland al teveel privileges gehad en worden nimmer door de corrupte justitie vervolgd. Door al die privileges krijgen die zwarten een steeds grotere mond tijd om dat eens flink in te gaan dammen.

    Geliked door 3 people

  11. Bas zegt:

    Ze kunnen niet iedereen voor de gek houden…

    https://twitter.com/i/status/1409065124976021507

    Geliked door 1 persoon

  12. Bas zegt:

    Grenzen en hoe linksgekken redeneren

    https://twitter.com/i/status/1409036555692515329

    Geliked door 1 persoon

  13. Bob zegt:

    Als je lijst van BLM leest roept deze op
    tot diefstal en moord.
    Aangezien politici en justitie deze beweging steunen
    moet je vaststellen dat elke regering die deze beweging
    steunt een stel terroristen zijn.
    Iedereen die terroristen op welke manier ook steunt
    is terrorist.

    Geliked door 2 people

  14. guusvelraeds zegt:

    Wil iemand na het lezen van dit pamflet nog een opmerking maken over het IQ van negers?

    Like

Plaats een reactie