Geen werkloosheidsuitkering voor vaccinatieweigeraars!

(Vertaling: E.J. Bron)

Keiharde verordening in Oostenrijk

De Oostenrijkse minister van Arbeidszaken, Martin Kocher (48), schrapt in het vervolg de werkloosheidsuitkering voor vaccinatieweigeraars!

Steeds meer werkgevers in Oostenrijk verlangen van nieuwe medewerkers een corona-vaccinatie – hoewel er geen algemene vaccinatieplicht bestaat. Dat heeft nu ook gevolgen voor werklozen.

Want: wie weigert te solliciteren of een baan weigert, omdat daarvoor een vaccinatie verplichtend is, kan zes weken lang zijn werkloosheidsuitkering kwijtraken. Daartoe heeft de Oostenrijkse minister van Arbeidszaken per decreet opdracht toe gegeven.

Het arbeidsbureau vraagt echter niet actief naar de vaccinatiestatus van iemand die een baan zoekt. Alleen wanneer een werkgever meldt waarom de baan werd afgewezen, wordt de werkloosheidsuitkering geschrapt.

Bron:
bild.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Geen werkloosheidsuitkering voor vaccinatieweigeraars!

 1. Monalisa zegt:

  Echt een Hitler gedachte, helaas het is nog nooit weg geweest zijn gedachte over 1 Europa Ein Reich, Ausweis bitte

  Geliked door 2 people

 2. bobzelf zegt:

  ARBEIT MACHT FREI ????????????????????????????

  OOM KLEIN ZWART SNORRETJE

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Ach zo pakken de machtswellustelingen de macht je stelt je burgers maar voor twee keuzes het is meegaan met het fascisme en communisme of sterven en mee verplicht opstappen op de verkeerde trein dat hebben we allemaal met kennis van de geschiedenis gezien. In de jaren dertig begon het al Joden uit de samenleving te stoten wat gebeurt het er nu schandalig genoeg in 2021 mensen buiten de samenleving te bannen die niet meedoen aan een gevaarlijk experiment. Het is niet te geloven dat de massa meewerkt aan dit walgelijke systeem. Hebben wij nog lef om andere landen te veroordelen waar mensenrechten al jaren niet meer gelden of worden gehandhaafd, hebben wij het recht om onnodig geweld van politie te veroordelen terwijl wij samen op de beelden zien hoe vreedzame demonstranten uit elkaar worden gemept door buitensporig geweld van onze zogenoemde politiemacht die willens en wetens haar eed negeren in plaats van burgers te beschermen en er nu op los meppen ? Vinden wij het goed dat vadertje staat nu extra geld uittrekt voor gemeenten extra mensen aan te trekken die hun dictatuur moeten gaan handhaven? Kom op houd allen uw mond en kijk eerst naar ons zelfs voordat wij allen over andere landen oordelen.Het is gewoon het algemene gezegde de pot verwijt de ketel en is zelf geen haar beter. We gaan toch allemaal weer gezellig een partijtje WK genieten uitgezonden vanuit Qatar waar duizenden migranten arbeiders de slaaf waren en zelfs het leven hebben gekost voor de bouw van dat stadion daar hoor ik niets over terwijl mensen LBHT demonstreren voor gelijkheid en terecht maar een land als o.a. Qatar anders seksueel geaarden worden afstraft en waar deze mensen niet worden geaccepteerd. Qatar is een klein schiereiland in het Midden-Oosten met nog geen drie miljoen inwoners. Afgelopen jaar was Qatar het rijkste land ter wereld. Dat komt met name door de enorme hoeveelheid olie en gas die er in de grond zit. Waar blijven nu al die volgzame deugmensjes?

  Like

 4. Julia zegt:

  De gewetenloze schoften zij brengen de samenleving tot het uiterste te drijven en dagen uit tot plunderen en overvallen van voedseltransporten.Wat zit er momenteel ziekelijk gewetenloos tuig binnen de politiek kan een massa bevolking hier nu echt geen einde aan maken? Nogmaals dit is net zo erg als de smerige misdaden van o.a. Hitler en zijn hoge officieren we hebben gezien hoe gevaarlijk dit is en het niet lang meer duurt voordat een gewapende strijd zich ontketent. Nimmer kun je mensen zonder middelen of geld zetten en zeer zeker niet mensen die eigen brood verdienen zonder meer uit te sluiten van sociale voorzieningen omdat zij om wat voor reden dan ook niet aan het experiment vaccineren mee doen. In WOII werd ook al met mensen geëxperimenteerd. De grootste misdadiger tegen de menselijkheid Hitler kwam ook uit Oostenrijk https://www.bndestem.nl/overig/bijna-helft-oostenrijkers-vindt-hitler-zo-slecht-nog-niet~a1a9ccc8/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Dat zegt meer dan genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob zegt:

  De Hitlerianen vinden de gele ster antisemitisch.
  De maatregelen die in de 30er jaren tot 45 genomen
  werden tegen de Joden worden langzamerhand volgens
  dit senario ingevoerd op een even slinkse wijze.

  Like

  • Willie zegt:

   Bert, tijd voor dit volk om t volgende eens in hun koppie te steken
   “Don’t shed tear for me. There is no greater victory than to fall from this world a free man”.
   -Spartacus

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s