Jurist waarschuwt: “De poorten naar een totalitaire staat staan wagenwijd open”

(Door: “9ForNews”)

Wat er op dit moment gaande is, is dat er in dit land sprake is van zeer grootschalige discriminatie van groepen mensen. Er wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. Je ziet dat mensen op basis van modellen worden buitengesloten, verklaarde jurist Ghislen Nysten zondag bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020.

Hij vindt dat we afdrijven naar een totalitaire staat. “In een totalitaire staat dringt het ingrijpen van de overheid door tot in de haarvaten van de samenleving. Op dit moment wordt er geëist dat men iets doet om gebruik te kunnen maken van hun grondrechten. Daar moeten we niet naartoe willen,” zei de jurist.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Jurist waarschuwt: “De poorten naar een totalitaire staat staan wagenwijd open”

 1. karton zegt:

  Ghislen Nysten vertelt ons, de burgers, geen nieuws. Wat Nysten vertelt weten wij reeds lange tijd !!

  Like

 2. Julia zegt:

  Binnen onze apartheidsstaat stelt De Jonge nu een blauw bandje voor. De vervanging van de afgrijselijke Joden ster dus. Welke weldenkende Nederlander werkt aan deze apartheid en discriminatie mee? Dat is vragen om moeilijkheden. De Jonge de nieuwe Hitler van Nederland. Wie stopt deze doorgeslagen idioot? Die vent is werkelijk totaal van het padje af. Maar ja ik zag ook al dat politieagenten met een blauw bandje lopen dus van deze agenten moeten we het dus niet hebben en blijken onbetrouwbaar en staan dus achter de NAZI dictatuur het zou je buurman of buurvrouw maar zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Julia op 27-9-2021 om 18.09 u. Een blauw bandje van Bloemschoen ? Ik heb ‘t nog niet gelezen, is ‘t wérkelijk ? Als dat wordt ingevoerd denk ik dat ik die Bloemschoen een bandje om z’n gore nekkie bind en zó strak aantrek dat z’n hele kop blauw kleurt ! Wat een Nazi-Bende daar in “Den Haag” !

   Like

 3. Julia zegt:

  Het nieuwe voorstel De Jonge het blauwe bandje lokt een enorme tweedeling en onderlinge oorlog uit. We zijn zeker vergeten hoe o.a. de Balkan oorlog is ontstaan waar bevolkingsgroepen tegenover elkaar kwamen te staan en op een afgrijselijke oorlog is geëindigd. Mensen moeten zich eens meer verdiepen in de geschiedenis die zich nu zonder meer zal gaan herhalen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  Het gemak waar mee lieden als Rutte en de Jonge over het gedwongen met een experimenteel medicijn injecteren van miljoenen mensen praten, iets waar na de tweede wereldoorlog lieden die dit met maar een fractie van dit soort aantallen mensen gedaan hadden voor ter dood veroordeeld zijn, is gewoon schokkend.
  Maar het meest schokkende is nog wel dat ze blijkbaar geeneens beseffen hoe diep ze al in de misdaden tegen de mensheid put zijn afgezakt.
  Het zijn dus gewoon psychopaten, net als Hitler, en Stalin, en Mao, en Pol Pot.
  Ik hoop dan ook ten zeerste dat ik ze nog eens een keertje mag zien bungelen, deze dictators, deze massa moordenaars, deze criminelen.
  En langzaam ophijsen graag, het zou zonde zijn als ze hun nek braken.

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  Meer dan 200 ondernemers dienen als groep een justitiële aanklacht in tegen de burgemeester van NYC: ‘Dit zal de eerste dominosteen zijn’ die landelijk wordt om een eind te maken aan de landelijke coronaterreur

  Bedrijfseigenaren in New York City werken samen om een ​​einde te maken aan COVID-tirannie en om de door de overheid gesanctioneerde segregatie terug te dringen die wordt ingeluid door ongrondwettelijke vaccinmandaten en in een federale rechtszaak die waarschijnlijk zal worden aangevochten bij het Hooggerechtshof.

  Op 17 augustus ondertekende De Blasio Emergency Executive Order 225. Dit houdt in dat iedereen die een overdekte ruimte betreedt zich moet kunnen identificeren en kunnen aantonen dat hij gevaccineerd is.

  Degenen die geen bewijs hebben van een eerste prik of een negatief testresultaat worden buitengesloten van theaters, bakkerijen, coffeeshops, concertzalen, sportarena’s, stadions, dierentuinen, speelhallen, aquaria, restaurants, bars en sportscholen, terwijl ze een “heilig” vaccinpaspoort vervalsen wordt gestraft met een gevangenisstraf van 7 jaar.

  Leden van de Independent Restaurant Owners Association Rescue, een groep bestaande uit meer dan 200 bedrijfseigenaren die zich aan het begin van de “pandemie” in maart 2020 hebben gevormd, daagt de burgemeester van New York, De Blasio en de stad voor het gerecht

  video op:
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/200-business-owners-file-federal-class-action-lawsuit-againt-nyc-mayor-will-first-domino-endcovidtyranny-nationwide/

  Geliked door 1 persoon

 6. john van antwerpen zegt:

  Apartheid wordt door je strot geduwd of je het nu wilt of niet.
  Uitsluiten van anders denkenden, het ontslaan van een staats secretaris
  het volk in tweeen splijten, dwang en angst zaaien…inderdaad allemaal trekken
  van een aankomend DDR.
  Democratie schijnt tegenspraak te dulden,maar Rutte lust geen tegenspraak
  dus is een dictator. We zijn in een hele smerige en onvrije wereld beland,
  en hetergste moet nog komen….

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Rechter Riu Castro, Portugal, ontslagen omdat hij zich aan de wetsregels houdt

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Alles mooi en wel, maar Ik blijf met stijgende verbazing constateren dat zowat iedereen aan deze smeerlapperij blijft meedoen. Tijdelijke maatregelen volgens Rutte, en tegelijkertijd worden 5000 Boa controleurs opgeleid om na 1 November er op toe te zien dat men zijn QR code paraat heeft in het openbaar vervoer, supermarkten en alle andere winkels. Althans, ik verwacht de nodige uitbreidingen omdat Rutte al heeft losgelaten dat de QR code breed ingezet gaat worden.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ BigLJohn op 27-9-2021 om 21.32 u. Als het opleiden van een BOA plm. 6 weken duurt dan kunt u wel nagaan wat er in zo’n “uniformpje” rond loopt n.l. nauwelijks Nederlands sprekende buitenlanders met een papiertje in hun jaszak waarop staat : “Ik ben Nederlander”. Enkele weken geleden wilde de overheid ons doen geloven dat zo’n opleiding 3 jaren zou kosten. Als die “opgeleide” BOA’s in een rapportje zouden moeten schrijven :”Ik heb een kat overreden” , zijn ze in staat om “kat met een “u” te schrijven. Wát een landje is dit geworden !!

   Geliked door 1 persoon

 9. vangie1206j zegt:

  Ik als ongevaccineerde heb de zelfde plichten als gevaccineerden rechten heb ik allang niet meer.
  Onder andere betaal dezelfde absurd hoge belastingen premier,s en accijnzen als gevaccineerden.
  Ik zal mij met hand en tand tegen deze overheids terreur verdedigen.
  Wie denken die schoften wel niet die ze zijn.
  Zij horen oa.mijn belangen en die van u allen te behartigen en ons te beschermen tegen de misdaad.
  Zij de overheid heeft ons verboden ons te bewapenen voor zelfs voor zelfverdediging.
  En wat doen ze de overheid nu ons ongewapende aanvallen.
  Dat betekend dat ik geen respect meer heb voor de overheid en mij zal gaan bewapenen TEGEN deze overheid puur uit zelfverdediging.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Uitspraken van wetenschappers van Johnson & Johnson:

  ‘Kinderen zouden het vaccin niet moeten krijgen!’

  ‘Niet aan kinderen geven, niet iets dat zo onbekend is, we weten de gevolgen niet..’

  ‘Het gaat om politiek en geld’

  ‘Maak het hun lastig/ongemakkelijk, raak ze in hun beurs, laat ze hun werk verliezen, dan zijn ze de eerste in de rij voor het vaccin…’

  ‘Als een tweede klas burger, je kan niets meer doen wat een normale burger doet, zoals de vakantie’

  Like

 11. Gerrit zegt:

  Mensen kijk toch eens hoe het met de vervolging van de Joden begon. Uitsluiting net zoals nu gebeurt. Dragen van een ster. Verlies van baan. En het kon gebeuren omdat de bevolking hersenspoeling had ondergaan. Er was te weinig weerstand tegen deze maatregelen.
  Het hardnekkig vasthouden (met Politie-inzet) aan de QR code door de regering doet vermoeden dat ze meer hiermee willen gaan doen.
  Ik hoor ze al zeggen: Ach mijnheer wat zeurt U nu. Het is toch makkelijk als de code wordt uitgebreid met rijbewijs, medische gegevens, bankgegevens, ID gegevens enz, dan heeft u toch alles bij de hand op Uw telefoon???

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Ik heb 1 grote wens en dat is dat de Nederlanders massaal die dodelijke Covid19 prik gaan weigeren graag wel massaal.
   Hoe zou dan lulletje de H.Jonge reageren

   Like

 12. Bob zegt:

  Het kwartje van Kok was ook een
  tijdelijke maatregel. Het is nu de Euro
  van Kok geworden.
  De tijdelijke maatregelen van Hugo en Mark.
  Worden later in de geschiedenis omschreven
  als de indoctrine van H&M.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Toen Hugo vorig jaar begon te liegen over dat alleen een ‘vaccin’ ‘redding’ kon brengen, hadden ieders ogen moeten opengaan.
  Nu is het te laat.

  Alleen als IEDEREEN NU zou stoppen met die waanzin, zou het misschien nog een beetje goed komen.
  Maar dat gebeurt niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s