VIDEO: Martin Bosma “kots kots, kontkussende pseudo-journalisten, onwelriekende stinkbende” versus Jorien Wuite (D66)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Martin Bosma “kots kots, kontkussende pseudo-journalisten, onwelriekende stinkbende” versus Jorien Wuite (D66)

 1. leeuw7 zegt:

  De terroristenvereerster Sigrid K. hoort thuis in de gevangenis en wel levenslang,wegens gevaarlijke ondermijning van de samenleving,deze vrouw is waarschijnlijk nog steeds een sympathisant van de aartsvader van het terrorisme namelijk de wijlen massamoordenaar en nobelprijswinnaar Yasser Arafat,dat dit soort zeer slechte mensen een podium krijgen is voor mij onbegrijpelijk!!Nederland is dankzij dit soort walgelijke dubieuze lieden een echte bananenrepubliek!!Vrijwel de gehele ambtenarij is gelieerd aan dit soort geïnstitutionaliseerde criminelen als de moderne “NSBer” Sigrid K. Zij is een landverraadster pur sang!!

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  NPO welk weldenkend mens kijkt hier nog naar. Een grote D66 clan meer niet. Kaag beter geen enkele aandacht meer aan schenken het is één van de grootste giftige groene appels die de algehele gezonde fruitschaal vergiftigd. Dat mens is zelfingenomen, bekakt, achterbaks en een onbetrouwbare huichelaar. Maar ze heeft even kunnen uithuilen bij de rechtszaak dat geeft haar misschien de kracht om verder de Nederlandse samenleving om zeep te helpen. Dat deze duivel met de dood wordt of is bedreigd keur ik absoluut niet goed en distantieer mij hier dan ook van maar ik kan mij wel terdege indenken dat heel veel Nederlanders een bloed hekel aan haar hebben. Dat mens flikt van alles trouwen met een Palestijn in het geheim, belastinggeld brengen naar terroristische organisaties en zo heeft ze nog heel veel meer op haar kerfstok. Zij terroriseert politiek Den Haag en heeft er met achterbakse streken van alles aangedaan om tot op heden een formatie tegen te houden. Kortom ik vraag mij af hoe zij zelf nog een oog dicht kan doen. In ieder geval wil ik dit mens niet meer zien of aanhoren.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Julia 13-10-2021 om 09.57 u.
   U vraagt zich af hoe zij nog een oog kan dichtdoen ?!
   Weet u, Julia, alléén mensen die álles, wat dit sekreet uitvoert/heeft uitgevoerd, kan uitvoeren zónder met de ogen te knipperen en dan óók nog eens rustig kan gaan slapen, dát soort zit in de “regering”.
   Toch geen wonder dat geheel Nederland één grote chaos is geworden ?
   Loopt er een “minister van Buza” rond, ene Ben Knapen, was óóit journalist, volgde een schriftelijke cursus Nederlandse taal bij de LOI en zie, hij is “minister”! Wat verder te denken van Huppelkutje van Huffelen, zit, geschminkt én gekleed als een zg panic-clown, te oreren hoe zij wel ff de Toeslagenaffaire zal oplossen, en dat roept zij al maanden lang !
   Zie je af en toe, als een schichtig vosje ene Blok door ’t beeld schuiven, deze man is wereldkampioen “gekke-bekken-trekken”, maar er komt weinig zinnigs uit. Hugo Mengele, óók zo’n wijsneus, maakte als wethouder in R’dam miljoenen zoek, vermoedelijk om DIE reden werd de dwaas bevorderd tot “minister”; Hoekstra ?? vies christelijk kereltje die dapper mee hielp om dhr. Omtzigt kapot te maken !
   Ik doe er verder het zwijgen maar toe, ik wil niet m’n hele dag verpesten !!!.

   Geliked door 3 people

 3. Bert zegt:

  Wat een oneindig geduld moet je toch hebben om telkens weer opnieuw te moeten uitleggen wat iedereen kan zien en waarnemen en iedereen allang weet.
  Behalve daar, hoezo, wat bedoel je, waar heb je het over.
  En je hoort het ze gewoon denken.
  Kom maar op met je motie, we stemmen ‘m toch weg.

  Ik denk niet dat ik zo lang zo vriendelijk zou kunnen blijven.
  Zijn jullie nou gewoon achterlijk of doe je alleen maar alsof je achterlijk bent.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  Het gaat over de NPO, deweldenkende mens
  ziet alleen een soortige programma’s, steeds
  dezelfde tronies,de programma’s zijn over het
  algemeen niet objectief, wat een nieuws en
  ontwikkelings zender zouden moeten hebben,
  kijken daarom ook niet meer naar de NPO.
  Daarom noemen ze alles wat zij niet doen WOKE.

  Like

 5. Joe zegt:

  Haal ze niet door uitspraken het bloed onder de nagels vanaan?

  Like

 6. Joe zegt:

  Ben geen stemmer maar kots op het beleid dateer hedendaagse gevoerd wordt, Rijksman ontslag wegens disfunctioneren?
  Lijkt wel een schaduwregering D666!

  Like

 7. Sobieski zegt:

  Wat bewonder ik Martin Bosma, dat hij constant het geduld kan opbrengen om steeds weer met die hysterische, hypocriete en corrupte bende van D’666 en Gifgroen Slinks in discussie te kunnen gaan, en daarbij zijn klaarheid, gevatheid, geduld en fatsoen nooit te verliezen. Er zijn helaas maar zeer weinigen die hem dit nadoen, om de rust, beheersing en rationele argumentatie niet te verliezen in de confrontatie met zo veel linkse leugens, gekonkel, gedraai. Hij echt een onmisbare verfrissende stem in het publieke debat in dit land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s