Een discriminerende de sharia-hoofddoek hoort niet in Nederland en zeker niet in de Tweede Kamer

Volgens de islam behoort heel de wereld aan Allah. Een deel van die wereld is reeds islamitisch veroverd, de rest moet nog veroverd worden. Nederland en het Nederlandse parlement is bijna veroverd, erg dichtbij Allah. Dankzij linkse landverraders, stapten de wolven in schaapskleren Kauthar Bouchallikht (GroenLinks) en Fonda Sahla (D66) met sharia discriminerende hoofddoekken nu het parlement binnen. Daarmee krijgt verschrikkelijke islam voet aan de grond in het hoogste orgaan. Dat is een nederlaag voor onze open westerse democratie. Met een hijab laten Kauthar en Sahla zien waar hun loyaliteit ligt, namelijk bij de sharia. Niet bij Nederland! Kauthar behoort tot het islamitische fundamentalistische jihadisten tuig van de bovenste plank. Ze is lid is van de Moslimbroederschap (opgericht door Kauthar vader), die wordt door 6 landen bestempeld als terroristische organisatie. Kauthar en Sahla willen met onze eigen democratische middelen onze rechtstaat  afschaffen. Zij willen, net zoals Erdoğan, meedoen aan de democratie; “democratie is als een trein. We stappen uit wanneer we aankomen op het station dat wij wensen.” Voor de islam is de democratie “taghout”, anders gezegd duivelachtig. De boodschap die met het dragen van een hoofddoek of nikab wordt afgegeven is: “Ik sta buiten jullie samenleving. Het is jullie samenleving, niet de mijne.” De islamitische hoofddoek of nikab is een eerste stapje naar het uiteindelijke doel: verovering van de Tweede Kamer en Nederland, dat onder de barbaarse sharia moet…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Een discriminerende de sharia-hoofddoek hoort niet in Nederland en zeker niet in de Tweede Kamer

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Symptoompolitiek van de Linksche Looney Brigade, inclusiviteit uitdragen terwijl de democratie twee decennia geleden al monddood werd verklaard, werd vermoord voor andere belangen, (of belangen van anderen)

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Wappieman zegt:

  Niet moeilijk doen .
  Alle Christenen gewoon een mijter opzetten !
  Dat zou niet misstaan in dat theater van de traan .
  Daarbij , elke moSSlim die mij wil dwingen moet ernstig
  rekening houden met mijn steek / ringsleutel 32 .
  Een tik tegen het slaapje en hij / zij zal voor allah
  verschijnen .
  GOD WAT HAAT IK DAT TINNEF .

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Eerlijk gezegd kan het mij geen bal meer schelen wat er in die Tweede Kamer huist. Op een paar partijen na is het allemaal nutteloze en uitzichtloze bij elkaar geraapte bende. Kijk wat er inmiddels van een ooit mooi Nederland is geworden een verzamelbak vol multi culti en mislukte politici. Ons huidig Nederland voorzover je dit nog zo kunt noemen staat gelijk aan een corrupte bananenrepubliek waar de democratie in de kliko is gedonderd en de rechtstaat failliet is en nog bestaat uit rechters in dienst van vadertje staat.

  Like

 6. Torsten Himmelstoss zegt:

  Iedere hoofddoekdrager is een soldaat van allah.
  De hoofddoek is een vlag. (Das Kopftuch ist eine Flagge)
  https://www.aliceschwarzer.de/artikel/interview-der-spiegel-15112004-die-augen-fest-verschlossen-264829
  De hoofddoek dient om de sharia in westerse rechtssystemen te infiltreren.

  Like

 7. Jan zegt:

  Erica Meiland reageert op controversiële anti-islam uitspraken: ‘Ik sta er nog volledig achter’

  Erica Meiland, de ex-vrouw en rechterhand van Martien Meiland vertelt in haar biografie openhartig over het feit dat ze problemen heeft met de islamisering van Nederland en sommige buitenlanders. …
  Als mensen hier komen en ze doen hun best en ze integreren, vind ik het helemaal geen probleem. Maar die klaplopers die allemaal geld naar Turkije sturen enzo, daar hebben we geen behoefte meer aan.”

  Ook (economische) vluchtelingen uit Afrika moeten het ontgelden in het boek: “Daar moeten de grenzen echt voor dicht.
  ….
  Vrouwen die in boerka of nikab rondlopen vergelijkt ze met een bepaalde vogelsoort. “Ja, dat zijn pinguïns…
  ….
  + video op
  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/entertainment/erica-meiland-reageert-op-controversiele-anti-islam-uitspraken

  Geliked door 1 persoon

 8. Eppo zegt:

  Fusie-oproep GroenLinks,PvdA

  Partijprominenten van GroenLinks en
  de PvdA roepen de fracties van de
  partijen in Amsterdam op om na de
  gemeenteraadsverkiezingen in 2022 als
  één fractie de nieuwe raad in te gaan.

  In een open brief in Het Parool,waar
  onder anderen oud-burgemeester Job
  Cohen (PvdA) aan heeft meegeschreven,
  betogen ze dat de partijen naar elkaar
  toegroeien en dat het niet meer nodig
  is als linkse partijen te concurreren.

  Verder is er volgens de prominenten een
  “sterk,hecht en strijdbaar” links blok
  nodig als reactie op de versplintering
  in de raad,waarin GroenLinks momenteel de grootste is.

  Wat een rampspoed voor die stad en dit Land.

  Like

 9. Bas zegt:

  volkskrant.nl
  Goede kans op verdrievoudiging van het aantal islamitische middelbare scholen
  Het aantal islamitische middelbare scholen gaat de komende jaren naar verwachting van twee naar zeven. Vijf aspirant-scholen hebben daarvoor genoeg…

  Like

 10. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/1701368271/erica-meiland-krijgt-haatreacties-op-twitter-na-boerka-uitspraken-in-jinek

  Dochter Maxime deelt berichten: ’Ik wens je kind de dood toe’
  Erica Meiland krijgt haatreacties op Twitter na boerka-uitspraken in Jinek

  Erica Meiland is het gesprek van de dag op Twitter nadat ze vrijdagavond in Jinek behoorlijke pittige uitspraken over het dragen van een boerka heeft gedaan. Dat deed ze naar aanleiding van het boek over haar, Erica, de motor achter de Meilandjes, van Jan Dijkgraaf.

  Op Twitter regent het nu haatreacties naar haar, maar ook dochter Maxime ontkomt er niet aan, zo laat ze op Instagram zien. In haar boek staat te lezen: „Er is echt geen meisje dat in de zomer op de fiets wil met een hoofddoek om. Je wil gewoon de wind in je haren voelen. Dát is vrijheid. Ik ben ook voor een boerkaverbod. Rot op joh, met je boerka.” Bij Shownieuws lichtte ze donderdagavond toe: „Ik kan echt niet tegen een hoofddoek. Daar zullen mensen wat van vinden en dan kunnen we in discussie gaan. Ik denk dat heel veel mensen erover denken zoals ik erover denk.”

  https://pbs.twimg.com/card_img/1454396272757063682/TxCDre-n?format=jpg&name=900×900

  Like

 11. Bas zegt:

  Hoezo racisme en discriminatie tegen de Nederlanders!!!

  “Een syrisch gezin komt naast je wonen, hoe pas jij je aan”….

  “Integratie van “witte” Nederlanders die meer en meer een “gewone minderheid” worden”….

  https://pbs.twimg.com/media/FC8IfG0XsAEuDNy?format=jpg&name=900×900

  Like

 12. Bas zegt:

  https://gerard1945.wordpress.com/2018/06/08/autochtone-nederlander-moet-integreren-in-eigen-stad/

  MASSA-IMMIGRATIE
  AUTOCHTONE NEDERLANDER MOET INTEGREREN IN EIGEN STAD.

  Gerard de Boer
  ZoekenSPRING NAAR INHOUD
  ABOUT
  MASSA-IMMIGRATIE
  AUTOCHTONE NEDERLANDER MOET INTEGREREN IN EIGEN STAD.
  8 JUNI 2018 GERARD DE BOER
  Crul

  Met een vijfjarige EU-subsidie van 2.5 miljoen euro van de Europese onderzoeksraad (ERC) doet Maurice Crul, hoogleraar aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, sinds 2017 onderzoek hoe goed Nederlandse autochtonen integreren in de grote steden. “Autochtonen moeten eraan wennen: ze veranderen van de dominante meerderheid in een van de minderheden. In grote steden leeft ‘wit van Nederlandse komaf’ al als minderheid naast klassieke migrantengroepen als Surinamers, Antillianen, Turken en Marokkanen en nieuwkomers uit westerse landen. Ook in middelgrote steden wordt dit de realiteit. Net als mensen met een migratieachtergrond moeten autochtonen hun plek vinden en integreren in de nieuwe, diverse stad”, aldus Crul in Trouw van 28 maart 2017.
  “In Amsterdam (maar ook in Rotterdam en Den Haag – GdB) is het al zover: daar is deze groep een minderheid. Nog maar één op de drie jongeren onder de vijftien is van Nederlandse afkomst”, zegt Crul. “Als je wilt weten hoe de integratie gaat, moet je ook naar die groep kijken. Wie past zich aan wie aan als er geen meerderheid meer is? Integreren werkt nu twee kanten op. Witte Nederlanders moeten aan dit idee wennen. Zo kan een Turkse Nederlander je nieuwe leidinggevende worden. Of je kind is in de minderheid op school. Dat is de nieuwe realiteit waar de oude ‘dominante meerderheid’ mee geconfronteerd gaat worden”, aldus de hoogleraar.

  Like

 13. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/islamitische-staat-over-half-jaar-sterk-genoeg-voor-aanslagen-in-vs-en-dat-gaan-ze-doen-ook~ab023b17/

  ‘Islamitische Staat over half jaar sterk genoeg voor aanslagen in VS, en dat gaan ze doen ook’

  Islamitische Staat wint volgens Amerikaanse inlichtingendiensten zo snel aan kracht, dat er over zes maanden weer rekening moet worden gehouden met aanslagen in de Verenigde Staten.

  De risicoanalyse van het Pentagon is onheilspellend. Het Amerikaanse ministerie van Defensie gaat er, op basis van informatie van geheime diensten, vanuit dat Islamitische Staat over een half jaar kan toeslaan op Amerikaans grondgebied. ,,En als ze het kunnen, zullen ze het ook doen’’, bevestigt Colin Kahl, onderminister van het Pentagon tegenover het Congres. Deze aanname is ook verontrustend voor Europa: als Islamitische Staat in de VS kan toeslaan, kan dat ook op het oude continent.

  Like

 14. Bas zegt:

  Omvolking…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s