Nu kogelvrije vesten, omdat migranten met geweld tekeergaan tegen Hongaarse grensbewakers

(Door: László János Szemán – Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse soldaten die de Servisch-Hongaarse grens bewaken, kregen opdracht om met onmiddellijke ingang tijdens de dienst beschermende uitrusting te gebruiken. De patrouilles zijn verplicht om kogelvrije vesten, beschermende schilden en helmen te dragen.

Het commando van de Hongaarse defensiekrachten heeft besloten dat alle soldaten, die dienst doen aan de grens, persoonlijke beschermende uitrusting moeten dragen.”

Dit maakte Szilárd Németh, parlementair staatssecretaris van het ministerie van Defensie en viceminister, op een persconferentie in Hercegszántó bekend:

De activiteiten van illegale grensgangers en migranten worden steeds georganiseerder en agressiever; ook worden onze soldaten en politieagenten aangevallen. Vorig jaar om deze tijd moesten er 27.000 mensen aan gehinderd worden om illegaal ons territorium binnen te komen, dit jaar zijn het er al 92.000.”

Toenemende migratiedruk

De toenemende migratie is een cultureel, sociaal en serieus veiligheidsrisico niet alleen voor het land, maar ook voor Europa in z´n geheel. Wij zijn van mening dat terrorisme en pandemieën tegen elke prijs buiten onze grenzen gehouden moeten worden”, zei Szilárd Németh.

Németh denkt dat de veranderde situatie in Afghanistan deels verantwoordelijk is voor de toename van de migratiedruk en voegt er aan toe dat soldaten en politieagenten de grenzen beschermen en samen met het technische grenshek de veiligheid van de burgers zullen waarborgen.

Aanvallen op soldaten en patrouillevoertuigen

Er gaat geen dag voorbij waarop de Hongaarse grensbewakers niet lichamelijk aangevallen worden. Migranten, die proberen over de technische grensbarrière te komen met behulp van ladders, worden gewaarschuwd door het elektronische alarmsysteem, en de dichtstbijzijnde patrouillevoertuigen worden er onmiddellijk op uit gestuurd. De migranten trekken zich normaal gesproken op Servisch grondgebied terug en bekogelen de grenspolitie en de soldaten met stenen, stukken beton en hout en ze beschadigen de patrouillewagens.

Bewapende smokkelbendes

De bescherming van het personeel wordt er ook door gerechtvaardigd dat volgens enkele berichten de elkaar bevechtende smokkelbendes, die de Servische kant van de Servisch-Hongaarse grens in vijf delen hebben verdeeld, nu uitgerust zijn met vuurwapens. Op dit moment worden die echter gebruikt in bloedige ruzies en territoriale gevechten.

Ze vallen onze grensagenten en soldaten, die de Servisch-Hongaarse grens verdedigen, constant en in toenemende mate met geweld aan.”

Aldus Zoltán Boross, leider van de afdeling voor internationale criminaliteit van het nationaal onderzoeksbureau van de politie van de republiek Servië. De hoge ambtenaar, die ook de afdeling ter bestrijding van delicten in verband met illegale migratie en mensenhandel leidt, verklaarde tegenover de Hongaarse krant “Magyar Nemzet” dat de grensagenten opdracht hebben gekregen om migranten, die proberen door het technische grenshek te breken, tegengehouden moeten worden met de al in de patrouillewagens geïnstalleerde beschermende uitrusting – kogelvrije vesten, helmen en beschermende schilden – tegengehouden moeten worden.

(Bron: Magyar Nemzet)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: László János Szemán

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Nu kogelvrije vesten, omdat migranten met geweld tekeergaan tegen Hongaarse grensbewakers

 1. Hans M zegt:

  Denk de hoogste tijd om met scherp te gaan schieten! Wie niet horen wil moet maar voelen. Echte vluchtelingen heb ik geen probleem mee maar met gajes wel.

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Dit hoef je maar 1x te doen

  Geliked door 3 people

 3. Andre zegt:

  Geef ze ook allemaal een bodycam. Waarschuwen is 1. Boven hun hoofd een waarschuwingsschot is 2 en daarna nog niet omgekeerd dan afknallen is 3. Grens is grens en grenzen moet je stellen dan is het zo afgelopen. Voor asiel ga je naar het loket voor asiel aanvraag. Stelletje idioten zijn het. Stel ik ga stenen gooien naar de belastingdienst of naar Rutte, steek hun kantoor in de fik en eis van alles…………. Dit is hetzelfde en eigenlijk nog niet eens zo een gek idee want zij doen het ook.

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  Als je aangevallen wordt dan verdedig je jezelf met de wapens die je ter beschikking hebt.
  In dit geval is dat dan de AK-63 of de CZ BREN 2.
  Je ledigt een paar keer wat magazijnen op dat crapuul en het is gedaan met het hele gezeik.
  Dit hele “probleem” wordt enkel veroorzaakt door slap beleid.
  Als je ze één keer een bloedneus bezorgt dan komt deze hele islam invasie krakend tot stilstand en druipen ze allemaal weer met de staart tussen de poten af naar de islamitische helle gaten waar ze uit zijn komen kruipen.
  Het is zuiver de westerse zwakheid die deze aaseters hier heen lokt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Nachtkaarsje zegt:

  Na het laatste zware incident met die buschauffeur in Emmen, die in elkaar werd geslagen en getrapt door dat tuig, is er eigenlijk nog maar 1 oplossing die er echt toe doet.
  Zo gauw zulke figuren in een opvangkamp zitten, de poort dicht en er niet meer uit. Als je echt wat nodig hebt kan je dat bestellen bij de kamp medewerkers. Je telefoon en alles mag je bij je houden. als eventuele vluchteling. De echt vluchtelingen zal je niet horen klagen. Die zijn blij dat ze een dak boven hun hoofd hebben en eten en drinken krijgen. Dat gajes kan ineens geen kant meer op. Wat moeten die ook buiten het kamp. Daar is niks voor ze. En als kers op het toetje mogen ze het kamp wel verlaten als ze een papier ondertekenen waarin ze stellen dat ze terug gaan naar hun land van herkomst. Dan onder politie begeleiding naar een vliegveld brengen en op een vliegtuig zetten met de mededeling; als je hier weer komt ga je minimaal 15 jaar de gevangenis in. Illegaal is nog altijd illegaal.

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Von der Leijen en konsorten daar naartoe sturen om ze tegen te houden en een goed gesprek mee te beginnen.
  Hoe zal ze reageren als ze die beesten ontmoet.

  Like

 7. Claudia Millenaar zegt:

  Ze kunnen beter kogel-gevulde apparatuur toestaan. Ik heb een paar filmpjes gezien van dit soort bestormingen en van mij mogen ze gewoon schieten.

  Like

 8. Eppo zegt:

  Die Lui horen hier niet .
  Opvang in EIGEN GELOOFS REGIO .

  Geliked door 1 persoon

 9. Bert zegt:

  Hebben die indringers dan ook pistolen en geweren?
  Misschien moeten ze dan eens terug gaan schieten.
  En dan niet met rubber kogels.

  Like

 10. Julia zegt:

  Het lijkt mij dan dus noodzaak met scherp te gaan schieten. Wat voor een tuig staat er aan de grens te wachten om te profiteren van Europa. Een echte vluchteling laat het wel uit zijn of haar hoofd om aan te vallen die zijn blij met elke vorm van opvang al moeten zij op een stoel slapen. Nee al die profiteurs die het lef hebben zelfs geweld te gebruiken meteen afstraffen dan wordt dit soort tuig Europa al bespaart.

  Geliked door 1 persoon

 11. Horatius zegt:

  Totale chaos dus aan de binnen- en buitengrenzen van Europa en in Brussel is men van mening dat dit een probleem is dat wordt veroorzaakt door o.a. Hongarije en Polen .Die toch zeer terecht hun autonome grondgebied verdedigen tegen potentiële terroristen, economische nepvluchtelingen en andere criminelen.

  De mensensmokkelaars, al of niet gesteund door de NGO’s hebben ook wat interne problemen maar dat zijn blijkbaar wat ‘neveneffecten’ van de politieke nalatenschap van Frau Merkel.

  In feite hebben we hier te maken met een complete oorlogssituatie: voor het merendeel religieus geïnspireerde invasietroepen contra in dit geval Hongaarse grensbewakers die van Brussel toch rekening dienen te houden met de Mensenrechten en de Vluchtelingenverdragen die inmiddels sterk gedateerd zijn.

  Overigens is de situatie aan de grens tussen Mexico en de VS niet veel anders sinds het vertrek van Donald Trump uit het Witte Huis. Een wereldwijd probleem dus wat door de linkse politici sterk opgeklopte klimaatverandering als excuus nog vele decennia zal gaan duren

  Dit lossen we echt niet op door de opengrenzen-politiek van de VN en de EU.
  Miljoenen vluchtelingen die op zoek zijn naar een beter leven maar gaan zorgen voor totale ontwrichting en op termijn voor talloze burgeroorlogen. Maar die hun tijd en energie zouden moeten besteden aan het leefbaar maken van hun thuislanden door zware arbeid, totale inzet en het flexibel omgaan met de lokale problematiek.

  Ze worden hier door de Linkse kerk beschouwd als echte vluchtelingen die liefderijk ontvangen moeten worden. De Gezinshereniging is een Recht en de Verzorgingsstaat moet ze opvangen van de wieg tot het graf, want tot arbeid zijn ze voor het merendeel niet in staat. Ze zijn immers getraumatiseerd en er spelen ook nog wat culturele en religieuze problemen een dominante rol die een plek op de reguliere arbeidsmarkt verhinderen.

  Kom maar binnen met je knecht, hier zijn wat uitkeringen en diverse toeslagen en met die woning komt het ook wel goed. Als die autochtonen maar wat willen opschuiven en wat meer begrip kunnen opbrengen i.p.v. ‘boze en discriminerende reacties’ te uiten via diverse blogs.

  Donderju! Mogen we nog opkomen voor onze eigen cultuur, nationale identiteit en ons Recht op Zelfbeschikking i.p.v. het politiek-correcte hoofd al bij voorbaat neer te leggen op het hakblok?

  Geliked door 1 persoon

 12. ronjaspers zegt:

  Het wil maar niet lukken om iedereen te vaccineren met de dodelijke corona vaccinazi,s.Dus wordt overgeschakeld op plan B door de extreem linkse multi miljardair george soros,het opschroeven van de islamitische invasie naar europa.

  Like

 13. Hans M zegt:

  Een 4-sterrenhotel dat is de oplossing.

  Like

 14. Frits zegt:

  Waarom heeft het leger vuurwapens?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s