Overdenkingen . . .

(Door: “Henk der Niederländer”)

Eens even kijken wat er in Nederland aan de hand is. Als je ziet dat Rutte en De Jonge teruggefloten zijn wegens te veel weerstand tegen de coronapas, dan geloof ik niet dat dit klopt. Die pas moet er namelijk komen en dat zal gebeuren ook en ik zal uitleggen op welke manier. Op dit moment zijn er dus weer een aantal maatregelen van kracht of worden van kracht om de bevolking weer onder druk te zetten en de mensen weer afstand te laten houden. Waar kennen we dat van. Niet zo moeilijk, want dat was verleden jaar precies hetzelfde en ook nu worden er na verloop van tijd weer onzinnige maatregelen doorgevoerd die wat betreft virus en geen enkel ander virus ook maar enig nut hebben. Ondertussen komen er steeds meer onderzoeken dat het hele zogenaamde vaccin geen ene flikker helpt om wat dan ook terug te dringen.

En wat blijkt? De regering is gewoon Oost-Indisch doof voor alles wat niet in het politieke plaatje past en ook daar rijst de vraag: waar kennen we dat van? Heel eenvoudig, dat past namelijk naadloos in de Rutte-doctrine. Om even bij de Rutte doctrine te blijven. Die gaat namelijk niet alleen op voor Nederland, maar ook voor zeg maar de halve wereld of meer, want als ik bijvoorbeeld kijk wat er in de ons omringende landen gebeurt, is daar precies hetzelfde aan de hand;  regeringen die stokdoof zijn voor enig tegengeluid en gewoon hun eigen zin doordrijven. Maar dat hadden de meeste lezers hier al wel begrepen, dacht ik. 

Dan het zogenaamde corona-virus op zich. De grote verhaallijn is als volgt: het zou in China gemaakt zijn met de nodige hulp van Fauci, die miljoenen naar China stuurde om onderzoek te doen naar de gain of function van het vleermuisvirus, zodat het ook op mensen overdraagbaar zou zijn. China verklaar uiteraard dat dit helemaal niet waar is, Fauci idem dito, terwijl op dit moment ducumenten beschikbaar zijn die bewijzen dat dit wel het geval is, waarbij Fauci dus voor de Senaat meineed gepleegd zou hebben. Maar dan rijst bij mij de vraag hoe het kan dat Fauci nog steeds directeur is van het NIAID en niet achter de tralies zit, of tenminste opgepakt is, want iemand die al zo lang leidinggevend adviseur over de Amerikaanse gezondheid is en dan op een moment blijkt dat hij een grote leugenaar is (liegen in de Senaat is namelijk geen sinecure) zou toch op zijn minst een onderzoek tegen zich mogen verwachten. Maar niks is minder waar en hij kan gewoon verder gaan met de regering te adviseren. 

Dan rijst de vraag of het allemaal wel waar is waarvan Fauci beschuldigd wordt. Even een zijweggetje in slaan. Stel dat er inderdaad grote leugens verteld zijn en er nooit een corona-virus is geweest, wat dan? Feitelijk doet dat er in het geheel niet toe, want voor China is het gevolg dat het veel machtiger op wereldvlak is geworden dan het ooit hadden kunnen dromen en Fauci is een heel stuk rijker en daarmee machtiger geworden. Als je dan nagaat dat een Bill Gates in 2019 een oefening houdt voor het geval er een pandemie uitbreekt, gaan er toch wel vragen rijzen, althans bij mij. Zeker in de wetenschap dat de “heren” multimiljardairs elkaar gevonden hebben de laatste 10 tot 15 jaar en dus hun geld kunnen gebruiken om de macht over de wereld naar zich toe te trekken. 

Dan verder naar het zogenaamde vaccin. Het schijnt dat de grote jongens van de farmaceutische industrie al meerdere malen beschuldigd zijn van het in de wereld brengen van AIDS, via injecties, maar direct bewijs is daar niet voor en dat zal ook niet zo gemakkelijk te leveren zijn. Nou is AIDS een aandoening die het immuunsysteem helemaal naar de sodemieter helpt en wat blijkt nu met deze zo geprezen nep-vaccins; die doen precies hetzelfde, waarbij Bill Gates wel heel dicht bij zijn wens komt om een deel van de wereldbevolking te elimineren. En laat diezelfde Bill Gates nou ook de grote aanjager zijn van het wereldwijde prikprogramma. Klaus Schwab vindt het uiteraard allemaal prachtig, want ook die heeft zich aangemeld om zijn deel van de macht op te kunnen eisen en heeft met zijn WEF een groot deel van de politiek, met name in Europa, opgekocht. Als al bekend is dat 122 leden van het Europese parlement bij Schwab op schoot zitten weet ik het verder wel. 

Dan even over de milieucrisis. Vooral hier in Europa worden we dagelijks met het milieu doemdenken om de oren geslagen, maar wat is er werkelijk aan de hand in de wereld. China bouwt als een razende kolencentrales en is tegelijkertijd bezig om in heel veel landen in de wereld het milieu totaal te vernietigen, omdat er zo nodig Lithium accu’s nodig zijn om hun economie een nog grotere boost te geven dan nu al het geval is en zelfs in Afghanistan hebben ze zich al aangemeld om de nodige grondstoffen te gaan winnen, wat zeker niet ten gunste van het Afghaanse milieu zal zijn. Nederland, dat zo graag voorop wil lopen in de milieuhype, krijgt het zelfs voor elkaar om over de halve wereld bomen te kappen om hier in elektriciteitscentrales te mieteren en op te stoken en de bomenknuffelaars van Groenlinks zagen dat het goed was. 

In Nieuw zeeland weet een Jacinda Ardern met een brede grijns op haar bakkes trots te vertellen dat ze de bevolking verdeeld heeft. In Australië is het een klinkklaar gekkenhuis geworden, waar mensen niet meer van het ene naar het andere deel kunnen reizen. In Groot-Brittannië heeft Boris Johnson zijn volk ook zwaar onder de knoet, In Frankrijk zijn elke week protesten tegen de corona-waanzin en de oppositie wordt doodgezwegen en de media zwijgt, want die zijn voor het grootste deel afhankelijk van regeringen die, als niet het juiste geschreven wordt over de narratieven die uit regeringskringen komen, geen nieuws, nep-nieuws en reclames meer toegeschoven krijgen en dat vinden hun financiers die de hele zooi mede financieren weer niet leuk. Om dan verder maar te zwijgen over de omroepen, die geen omroepen meer zijn, maar roeptoeters van de regeringen in de wereld. Ook in Nederland is dit het geval, want mensen van het FvD, de PVV en andere rechtse politici worden hartstikke doodgezwegen, omdat ze de waarheid vertellen. Zoals ik al in een eerder artikel aangaf, is Nederland kapot, maar als je het grotere plaatje bekijkt, is feitelijk de hele wereld kapot. 

Door:
“Henk der Niederländer”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Overdenkingen . . .

 1. Bert zegt:

  Fauci heeft nog veel meer geflikt.
  Deze lul verdiend met recht de naam ,Mengele.
  Wat zegt dat over de mensen die ‘m weigeren te ontslaan.
  Ook Trump wou ‘m niet kwijt.

  Nadat eerst bekend was geworden dat Anthony Fauci (‘Dr. Death’) een experiment had gefinancierd waarin honden werden gemarteld en vermoord, is nog een groter schandaal aan het daglicht gekomen. In het begin van deze eeuw deed hij namelijk hetzelfde met honderden AIDS weesjes in New York. PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) eist inmiddels het ontslag van de 21e eeuwse dr. Mengele, alsmede ook dat van alle NIH bestuurders. ‘NIH zit diep in de modder van bad science… Misbruik en junk science schijnen het enige te zijn dat dit instituut kent.’ Fauci-NIH is tevens één van de grote drijvende krachten achter de corona plandemie / Covid gentherapie injecties.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/niet-alleen-honden-gemarteld-fauci-financierde-dodelijke-experimenten-met-honderden-aids-weesjes/

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De strijd tegen Corona zal in de aanloop naar de feestdagen wel restrictievere maatregelen nodig achten, massabewegingen voorkomen en bestedingen beperken…….het virus woekert blijkbaar welig op contant geld en niet op pinpassen……….lieve mensen, wat een kolderieke vertoningen.
  Wat is er toch aan de hand met ons gezonde verstand,…?

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Het merkwaardige is dat wanneer de “elite” hun zijn hebben gekregen en de wereld naar hun hand hebben gezet die wereld er ook voor hen niet leuker op is geworden. Ze zijn dan alleen nog veilig in hun “gated communities” of zou hun intelligentie dat niet kunnen bevatten, het zijn tenslotte ook maar mensen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  AIDS was een apen aandoening.
  In het begin van de ziekte die overgebracht
  was op de mens, werd aan de studenten
  die medicijnen studeerden dat het kwam
  door dat mensen sex met apen hadden gehad.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik moet zeggen Bob dat Ik dat verhaal lang geleden ook ergens mee gekregen heb, maar daar is zo ver Ik weet nooit geen bevestiging van geweest.
   Nou wil geen bevestiging overigens niet zeggen dat het niet klopt.

   En Bert dat ding had Ik ook gelezen helaas nadat Ik het artikel in stuurde.

   Like

  • Bert zegt:

   Dat gebeurt toch ook.
   Ezels, geiten, kippen, apen. sommige maakt het echt niks uit.
   zoek maar op.

   Like

 5. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/448071132/haarlemse-cda-bestuurder-alsnog-weg-na-kritiek-op-coronapas

  Haarlemse CDA-bestuurder alsnog weg na kritiek op coronapas

  De Haarlemse wethouder en oud-Tweede Kamerlid Michel Rog van het CDA legt zijn functie als stadsbestuurder neer. Rog vindt dat de coronatoegangspas voor een tweedeling in de maatschappij zorgt.

  Rog steunde vorige maand het standpunt van oud-staatssecretaris Mona Keijzer die zich in De Telegraaf uitsprak tegen het coronatoegangsbewijs. De CDA-bewindsvrouw is op de dag dat het interview verscheen ontslagen door demissionair premier Mark Rutte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s