Trots . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Trots . . .

 1. droevige mof zegt:

  Passend bij het logo een woord van de leidster. Merkel vandaag in Glasgow: “Het gaat om een algehele transformatie van ons leven”.
  https://www.welt.de/politik/ausland/article234772600/Merkel-beim-Klimagipfel-Es-geht-um-eine-umfassende-Transformation-unseres-Lebens.html

  Like

 2. Jan zegt:

  EP-lid Francesca Donato: “We zullen uw en onze rechten met alle middelen verdedigen. Het is niet langer tijd voor angst of aarzeling”.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Gewoon massaal ziek melden het is toch winter dus allemaal een griepje o.i.d. Kijken hoelang werkgevers het volhouden de meeste kampen nu al met een personeelstekort. Afrekenen met deze smerige dictatuur.

  Geliked door 2 people

 4. R Thomasson zegt:

  Zij kunnen beter de Hakenkruisvlag boven hun gebouwen laten wapperen. De NSB was niets meer dan een bende van loopjongens. Wij hebben te maken met een bezetting van moderne nazi’s. De werkgevers die Coronapas voor hun werknemers invoeren, zijn kleine loopjongens die de Befehlen und Verordnungen van de bezetter uitvoeren. De Ongevaccineerden hebben in 2021 de plaats van de Joden en Zigeuners ingenomen.

  Geliked door 2 people

 5. Riche zegt:

  Wat een waanzin. Stel iedereen besluit opeens een gifvaccin te nemen. Zoals ik begreep “werkt” het pas na 6 tot 8 weken? Ben wel beniewd hoeveel steun coke connaiseur de Jonge heeft in de kamer voor zijn maatregelen. Wat een schaapachtig volk zijn veel Nederlanders ook.

  Geliked door 3 people

 6. BigLJohn zegt:

  De winter moet nog beginnen of het gedonder begint nu al. Het is niet meer dan een glijdende schaal met op het eind geen toegang meer voor ongevaccineerden in ALLE winkels, inclusief supermarkten. Hetzelfde geld voor het werk. Ook bankrekeningen en prive verkopen zullen geblokkeerd worden. Het bezorgen aan huis van levensmiddelen zal ook verboden worden. Ze zullen zeggen; er is nog steeds keus, of je laat je eigen vaccineren, of je sterft van honger en de dorst. Zoals de Engelsen zeggen; it’s a choice between the Devil and the deepsea.

  Geliked door 3 people

 7. Wappieman zegt:

  Nationale Schooiers Bende .

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s