Pfizer & Gates in opmars: Zo wil de vaccinatie-lobby elke kritiek uitroeien

(Vertaling: E.J. Bron)

De vaccinatiecampagne in Europa stokt na steeds meer “vaccinatie-doorbraken”. Ook de mannen achter de schermen van het project zijn aangeslagen. Het lukt het farmaceutische concern Pfizer sinds vorige week maar niet om uit de negatieve krantenkoppen te komen. Reden zijn berichten over grote gebreken en datamanipulatie bij het vaccin-onderzoek. Kritische experts beschouwen nu zelfs de verdere toelating van het vaccin als ongeoorloofd. Ook de aankondiging van een nieuwe “wonderpil” hielp het concern niet. Nu probeerde het zich met pijnlijk-huiveringwekkende video´s en beelden uit de affaire te krijgen. Tegelijkertijd verhoogt vaccin-verdeel-goeroe Bill Gates zijn subsidies aan de media, waarschijnlijk ook om de verslaggeving te beïnvloeden.

Pfizer: Ons brein neigt naar de “samenzweringstheorie”

Het Amerikaanse farmaceutische concern probeert de nieuwste onthullingen in het gerenommeerde “British Medical Journal” weg te glimlachen. Een klokkenluidster zei dat bijwerkingen bijvoorbeeld niet gemeld werden. Pfizer bagatelliseert de betekenis van deze uitlatingen – en zoekt tegelijk de vlucht naar voren. Bijvoorbeeld met een bedreigende video die op kinderen probeert in te praten dat zij “superhelden” zouden worden wanneer ze als proefkonijntjes mee zouden doen aan vaccin-onderzoeken.

Het was nog niet het toppunt van de absurditeit. Want nu deed het concern er met een niet bijzonder vertrouwen wekkende meme nog een schepje bovenop. Pfizer schreef: “Het is tegenwoordig gemakkelijk om je door desinformatie te laten afleiden, maar maak je geen zorgen… de wetenschap geeft je rugdekking”. Het plaatje insinueerde dat het menselijk brein zonder ingreep van de “wetenschap” – of datgene wat Pfizer daaronder verstaat – tot “samenzweringstheorieën” zou neigen…

Stilletjes en stiekem: stof voor hartpatiënten in kindervaccinatie

Zulke kinderlijk overkomende bijdragen, die de elites als hoeders van de waarheid gebruiken, zijn alarmerend. Maar niet alleen maar vanwege hun zeggingsniveau en de zich daarin bevindende arrogantie. Maar ook vanwege hun vermogen om af te leiden. Zo zit er bijvoorbeeld een pikant detail in een document dat Pfizer naar het Amerikaanse toelatingsbureau FDA stuurde tot toelating van de kindervaccinatie. Want met (TRIS) is er in de vaccin-cocktail voor de 5- tot 11-jarigen een nieuwe werkstof te vinden als buffer.

TRIS werkt adem depressief en kan in geval van nood tot een elektrolytenstoring leiden. Ook het risico op trombose kan groter worden. Interessant is een van de toepassingsgebieden: het middel, dat de pH-waarde van het bloed moet regelen, wordt toegepast bij patiënten met een hartinfarct. Een reactie op de talrijke hartproblemen bij jonge mensen na de vaccinatie? Lange tijd werd een verband ontkend. Kritische stemmen vragen zich nu af of bij deze jonge leeftijdsgroep desbetreffende bijwerkingen tot nu toe verbloemd moeten worden.

Heer over de WHO, de farmaceutische lobby en de media

De mainstream media verzwijgen zulke pikante details. Het kritisch bekijken van de maatgevende spelers in de zogenaamde pandemie is bij enkele grote mediahuizen sowieso taboe. Of dit ook te emaken heeft met hun financiering?

Het is namelijk al langer bekend dat Bill Gates Duitse media in grote stijl betaalt. Zoals de “Wochenblick” al in januari berichtte, behoort daartoe de “Spiegel”. Dat is ook daarom explosief, omdat Gates via een stichting ook tot de belangrijkste financiers van de WHO en de farmaceutische branche behoort. BioNTech kreeg in 2019 een royale financiële injectie van de IT-magnaat door middel van (voor hem later aantrekkelijke) aandelendeelname ter waarde van $ 55 miljoen. Ook Pfizer staat op de “loonlijst” van die man, die in de globale verdeling van de corona-prikken een sleutelrol speelt.

Drie miljoen Gates-dollars voor welgezinde berichten?

Het aantal kritische berichten in de “Spiegel” waren – waarschijnlijk niet in de laatste plaats als gevolg van de financiële relatie – in de afgelopen maanden dun gezaaid. Zoveel is duidelijk: Gates is blijkbaar tevreden met de diensten van de “Spiegel”. De “Bill & Melinda Gates Foundation” besloot in oktober om bijna $ 3 miljoen aan de “Spiegel” te geven. Het zogenaamde doel: “Over sociale splijting rondom de globe te berichten en er begrip voor te kweken hoe men deze kan overwinnen”. In tijden van een 2G-dictaat inclusief verordende tweeklassen-samenleving komt deze motivering over als pure hoon. Drie jaar geleden regende het al miljoenen Gates-geld – met hetzelfde bestedingsdoel.

Welke campagne er nu volgt, is niet duidelijk. Tot nu toe voerde de “Spiegel” met Gates-geld naar eigen zeggen bijvoorbeeld de “Expeditie Overmogen” (2016-2018) uit, die tot doel had de duurzaamheidsdoelen van de VN (“Agenda 2030”) te promoten. Daarvoor kreeg het blad € 250.000,- van Gates. Ook het journalistieke vluchtelingenproject “The New Arrivals” viel in deze periode (2017/2018). Het mediahuis sprak van een “bekroonde multimediareportage over de thema´s migratie en vlucht”. Of er ook desinformatie en fake-nieuws artikelen indirect gefinancierd werden met geld uit de Gates-Foundation? Ander mediale profiteurs uit de geldbeurs van Gates zijn de Britse “The Guardian” en de Spaanse “El País”.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Pfizer & Gates in opmars: Zo wil de vaccinatie-lobby elke kritiek uitroeien

 1. Joop zegt:

  Verbazingwekkend dat die gestoorde gek nog steeds niet is omgelegd.

  Geliked door 2 people

 2. LUCIA zegt:

  Die gore vuile kakkerlak met zijn zeikstem moet nodig in de kist en dat er met hem nog vele soortgelijke mogen volgen…. Genocide Foutje bijvoorbeeld.

  Like

 3. saddy zegt:

  De medische zgn fact-checkers zijn via een aparte firma ook in handen van gates.
  Soros was dit tot nu vergeten en is een maandje geleden geleden ook groots ingestapt in het kopen van valse feiten verspreidende fact-checkers. Via de black-rock beleggingen van uw pensioenfonds betaalt u hiervoor.

  Like

 4. Joepiedepoepie zegt:

  Hij vindt achteraf deze vacc geen succes, Schop hem eruit!

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  De big pharma mafia wil niet dat de mensen gezond zijn of genezen,gezonde mensen kunnen ze niets aan verdienen.Ik ben van 1966,vroeger was bijna niemand ziek of had een chronische aandoening,nu zijn 10 miljoen nederlanders chronisch ziek.Ongeveer 40 jaar geleden had bijna niemand kanker,nu 1 op de 3 we worden massaal vergiftigd.Wakker worden mensen,of wordt nooit meer wakker.

  Geliked door 4 people

 6. Harry zegt:

  Weet iemand waarom de vrouw van Gates is opgestapt ?
  Is dat omdat ze weet wat er achter die engerd schuilt of zijn er andere redenen ?

  Like

 7. Zaphod Beeblebrox zegt:

  Mij is ter ore gekomen dat de nieuwe Pfizer ‘wonderpil’ vooral bestaat uit ivermectine, waarschijnlijk samen met nog wat andere spulletjes die bewezen hebben goed te werken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s