VIDEO´S woensdagdemonstraties: Wolgast, Eisenach, Oberhausen, Heidelberg, Cottbus

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal deelnemers is verdubbeld. Vorige week waren het nog ongeveer 2000 en gisteren al 4200 mensen die deelgenomen hebben aan de woensdagdemonstratie in Wolgast. In meer dan 1000 steden en gemeenten werd in de afgelopen drie dagen gedemonstreerd en vandaag vinden de volgende demonstraties respectievelijk wandelingen alweer plaats – zogezegd de donderdagdemonstraties. Van de demonstraties gisteren hieronder een kleine selectie: Eisenach, Oberhausen, Heidelberg, Cottbus.

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO´S woensdagdemonstraties: Wolgast, Eisenach, Oberhausen, Heidelberg, Cottbus

 1. Julia zegt:

  Het goede voorbeeld meer en meer demonstraties moeten er komen. Maar helaas Nederland slaapt de massa pakt de trein en demonstreren al winkelend en borrelend in Antwerpen. Nederlanders op een paar duizend na zijn lui en egoïstisch maar helaas ook zij zullen een zeer harde klap toegediend krijgen de komende jaren. Ik vrees dat volgend jaar het winkelen in België van zelf wel flink afneemt omdat er enorme prijsverhogingen staan te wachten waar de blinde onderdanige schapen de kop voo in het zand steken of door al enigszins neurologische schade hebben opgelopen door inmiddels al drie vaccins en het niet meer doordringt wat er in werkelijkheid gebeurt. Dit is ook al flink merkbaar in het verkeer, gedachteloos geen voorrang geven, langzaam rijden kortom even de weg kwijt.

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Het aantal van deze wandelingen wordt geschat op 200 per week en het aantal deelnemers neemt van week tot week toe. Het zijn niet alleen tegenstanders van vaccinatie, maar ook gedesillusioneerde voormalige vaccinatiegelovigen en ook nogal wat overtuigde democraten die demonstreren vanwege de schending van de mensenrechten.
  Toevallig was ik betrokken bij een Corona-demonstratie voor het hoofdstation van Aken. De federale politie in het station stond ernaast en was er duidelijk blij mee. Er werd gelachen en geklapt. En er waren ook Limburgers uit de naburige steden aanwezig.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Tot ziens op de Dam op 2 januari!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s