NCTV . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op NCTV . . .

 1. Het zou de NCTV sieren als ze eens serieus zouden gaan onderzoeken waar de werkelijke terroristen in Nederland mee bezig zijn, dat wil zeggeneen onderzoek naar het Haagse gajes dat moordenaars uit Arabische landen ongehindert binnen laat komenen het gaje sdat zich op steld als onderdrukker van de eigen bevolking onder het mom van corona maar ondertussen wel bekkenmet geld binnen sleept.
  Maar ja als je door hetzelfde gajes betaald wordt zullen ze wel dimmen, nietwaar.

  Geliked door 4 people

 2. Hovawart zegt:

  Dat de politiek en het RIVM ‘ adviseerden’ om beproefde geneesmiddelen te verbieden, huisartsen bedreigt heeft, dat gaat mijn pet te boven,……..hoeveel slachtoffers had men kunnen redden, en hoeveel onnodige slachtoffers gaan er nog vallen?……..omwille van een digitaal paspoort.

  Like

 3. leeuw7 zegt:

  t.a.v: Het NCTV ,De AIVD, Justitie ,defensie,politie,leger,en andere overheidsinstanties!!!

  Mijn opa en oma zijn met behulp van de achterbakse angstige joodse raad verraden ,en door Nederlandse politieagenten (want net als momenteel Befehl ist Befehl)op transport gesteld naar Auschwitz !! De Nederlandse overheid heeft vrijwel niets geleerd van hoe de Holocaust kon worden uitgevoerd!!Hubert Maurits van Duren 43 jaar ,en Anna van Duren-Schaap 39 jaar werden in koelen bloede op transport gesteld en vermoord op 19 november 1943!!Persoonlijk wil ik mijnheer Pieter-Jaap Aalbersberg van het schaamteloze ,er niet toe doende NCTV wel een lesje geschiedenis geven!! Tot en met vandaag nog nooit één verontschuldiging vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!! Ook de verzetsstrijders en hun nabestaanden zijn na de oorlog abominabel behandeld!!Praatjes vullen geen gaatjes!!!L’histoire cest répète?? “Wir haben es nicht gewusst!!??”

  https://childrenshealthdefense.org/defender/22-ways-stop-vaccine-passports/

  Nooit zal ik mij door de recidiverende criminele Pharma psychopaat Mark R .,en z’n zeer vele medeplichtige veelplegers ( Vaak hoge ruggengraatloze ambtenaren op allerlei posities) laten dwingen een waardeloos experimenteel COVID-19 inenting te nemen voor een toegangsbewijs ,voor het deelnemen aan openbare leven !! Via de site uit Amerika van childrenshealthdefense kunt u lezen hoe u en de uwen geweldloos actie kunnen voeren tegen het fascistische vaccin paspoort (Illegale QR -code met behulp van een waardeloos en misschien wel schadelijk prikkie!?)

  Stop de geldverslindende CORONA overheids campagne op radio en tv!! Stop met het illegaal inenten van kinderen onder gemene valse voorwendselen!!! Stop de huidige misdaden tegen de menselijkheid doormiddel van het uiterst criminele COVID-19 stappenplan!!

  RIVM = reinste intimidatie van mensen!!Sluit de omgekochte overheids – wetenschappers van het OMT onmiddellijk op wegens het willens en wetens meewerken aan misdaden tegen de menselijkheid !! Raadpleeg onafhankelijke integere wetenschappers en onafhankelijke juristen!!

  Stop het absurde Corona apartheidsregime van de recidiverende criminele psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!!

  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

  Shalom van Léon van Duren(een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ.

  Like

 4. leeuw7 zegt:

  Ook de Nederlandse overheid dreigt net zo verkeerd te gaan acteren als tijdens de tweede Wereldoorlog!! Het totaal gecorrumpeerde establishment heeft vrijwel niets geleerd uit het verleden!!

  Zie hier een voorbeeld hoe de de Canadese “WEF” overheid haar eigen burgers met voorbedachten rade het normale leven onmogelijk maakt volgens het zeer criminele COVID-19 stappenplan!!Als wij hier in Nederland ons niet geweldloos verzetten tegen het Corona apartheidsregime van de “WEF”psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten ,staan deze omstandigheden ons hier misschien ook te wachten!! Een kat (het criminele kabinet van de psychopaat Mark R.)in het nauw maakt rare sprongen!!Deze geïnstitutionaliseerde boevenbende moeten zich aan het vooraf geplande COVID-19 stappenplan houden ,anders valt hun asociale narratief in duigen!!!Er moeten natuurlijk onafhankelijke tribunalen komen om dit geïnstitutionaliseerde geboefte uiteindelijk zeer zware straffen te kunnen geven!!(misschien moet de doodstraf wel worden heringevoerd voor deze geïnstitutionaliseerde Pharma psychopaten!)
  Ongeacht hun statuur of positie mogen deze (Pharma)vaccinazi’s absoluut niet vrijuit gaan!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Like

 5. karton zegt:

  De leider van dat zootje, ik bedoel de NCTV. is de grootste fascist van NL, hij laat nl de naar binnen geloodste moordenaars/verkrachters en ander islamitisch schorem gewoon hun gang gaan , hij wordt nl betaald door de mensen die dat zootje juichend binnen laat stromen; je valt je broodheren toch niet af ?! We worden al jarenlang op grove wijze bedonderd mensen, dat kan m.i. maar op één manier gestopt worden……..stem ze weg of…….voor een tribunaal.

  Like

 6. Torsten Himmelstoss zegt:

  Pas op! De Nieuwe NSB overstijgt qua ledenaantal de toenmalige bende van Anton Mussert!
  Let goed op met wie u bepaalde info deelt. Negeer “sociale media.”
  Leestip: Ephimenco vindt in Trouw van heden dat Geert Wilders qua woordkeus is
  geradicaliseerd… Maar wat heeft de waarheid over islam en zijn totaal geschifte
  aanhangers met radicalisering te maken?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s