VIDEO NOS: “Truckers in Canada gooien het hele land op slot n.a.v. verplicht vaccineren”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO NOS: “Truckers in Canada gooien het hele land op slot n.a.v. verplicht vaccineren”

  1. Wappieman zegt:

    Give that sucker hell guyes !!!!
    Fuck Trudeau !!!!
    👍👍👍👍👍

    Like

  2. Stephan zegt:

    Super wat die Canadese truckers doen !!
    En dat deze Nederlandse “journaliste” Marieke ook dààr het Symbool van Onderwerping op hun gezicht draagt geeft mooi aan voor wie ze werkt.

    Geliked door 1 persoon

  3. aquarius4422 zegt:

    Die Nederlandse verslaggeefsters loopt compleet voor gek met dat mondmasker.

    Geliked door 1 persoon

    • droevige mof zegt:

      De Duitse televisie (ARD en ZDF) negeert de truckerrevolutie volledig. De Duitse regering vreest terecht dat de stemming zal omslaan naar de demonstraties die hier elke maandag plaatsvinden. De MSM zwijgen ook als de dood. Het is waarschijnlijk hun eigen dood.

      Geliked door 1 persoon

  4. leeuw7 zegt:

    Stop de verplichte criminele Pharma vaccinaties voor een toegangsbewijs,de zogenaamde QR-code!!Justitie en Defensie pak de collaborerende Pharma vaccinazi’s nu eens eindelijk op en sluit ze preventief op ,totdat een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal deze geïnstitutionaliseerde veelplegers gaat berechten wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!!

    Nu kunnen deze geïnstitutionaliseerde Pharma psychopaten nog geweldloos worden aangepakt!!
    Achter het masker van jovialiteit van de criminele psychopaat Mark R.schuilt een schaamteloze nietsontziende gewelddadige psychopaat met zeer veel gezichten!! Deze satanische Pharma boef is totaal onbetrouwbaar !! Natuurlijk begrijp ik de zogenaamde loyaliteit van bepaalde ambtenaren aan deze zogenaamde democratische gekozen psychopaat Mark R.!!!Maar laat de vrijheid van 17 miljoen Nederlanders niet afgenomen worden!!Stop het apartheidsregime van de psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!Sluit onmiddellijk alle geldverslindende onzinnige test en prik locaties !! Stop de geldverslindende Corona manipulatie op radio en tv!!

    https://www.frontnieuws.com/britse-man-tijdelijk-verbannen-van-facebook-na-delen-gruwelijke-foto-van-na-astrazeneca-honkbalgrote-bloedprop-in-zijn-arm/

    Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

    Haelen 6081CZ

    Like

  5. Boike zegt:

    Goed zo truckers. Goed gedaan. Zo moet het dus. Het hele land platgooien. Nu standhouden tot Trudeau, de grote satanische kwal, is opgesodemieterd.

    Wij in Nederland, in Europa In de hele wereld kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

    Weg met de dictators, weg met het WEF, weg met de WHO, weg met de EU, weg met de corona plandemie, weg met leugens en bedrog, weg met de corruptie, weg met de verkiezingsfraude, weg met NAZIklaas SSchwab, weg Weg met Fauci, weg met Bill Gates, Weg met Soròs, weg met de satanische bankiers, weg met Rutte en zijn kornuiten, weg met alles wat en iedereen die niet deugt. Breng ze voor een tribunaal. In 1945 werd op het tribunaal in Neurenberg bepaald, wat misdaden zijn tegen de mensheid en hoe daarmee om te gaan.

    Terug naar het oude normaal, terug naar de democratie, terug naar onze vrijheid !!!

    Geliked door 1 persoon

  6. Fran zegt:

    Dat NOS wijf met een onderdanig WEF cult kapje…. Mens, ga wat zinnigs doen met je leven.

    Geliked door 1 persoon

  7. de barbaar zegt:

    En natuurlijk een domme droge doos van de nos, de staatse slaafomroep die met een bekluier om rondloopt.
    Die krijgt een natte doos van al die echte mannen daar in Ottawa.
    Terug thuis in nederigland is weer met de easy toy aan de gang…..triest links adept.

    Geliked door 1 persoon

  8. koosv8 zegt:

    Doorpakken nu, en dat takkewijf van de NOS, zoekt alleen maar naar aanknopingspunten, om te framen of het klein te houden. Ze heeft tijdens Trump ook niets anders gedaan dan dat. Net als Eric Mouthaan, maar de Canadezen zelf dat is waar het omgaat. Het wordt tijd dat die Schwab jugend, zoals Jensen dat mooi zei, wordt opgeruimd met al de schoolverlaters erbij. Deze wereld moet gezuiverd worden van politieke idioten, en al de er achter opererende miljardairs en rijke families, en aanverwante organisaties. Zo niet dan is de mens en het zg. VRIJE WESTEN VERLOREN. CRIMINALITEIT KLIMAAT EN POLITIEK, AANPAKKEN!!! En laat dat virus de co2 en Rusland maar even Rusten. De media zal opnieuw moete beginnen want dit kan niet, dat is wel duidelijk lijkt mij.

    Geliked door 1 persoon

  9. Julia zegt:

    Prima nu doorzetten. Laten we hopen dat heel veel landen volgen. Dat is nu eenmaal de enige oplossing om voor goed met het WEF fascisme af te rekenen. Gooi de boel maar eens plat. Dat raakt iedereen gevaccineerd of niet maar het besef komt dan misschien wel dat de hedendaagse dictatuur enorme schade voor de algehele samenleving toe brengt. Misschien vallen dan de blinddoeken eens af en helpt wegkijken of de kop in het zand steken niet meer.

    Geliked door 1 persoon

  10. Johns zegt:

    “Any man who breaks a law that conscience tells him is unjust and willingly accepts the penalty by staying in jail to arouse the conscience of the community on the injustice of the law is at that moment expressing the very highest respect for the law.”

    Martin Luther King

    Niet te bang….. 5 tips voor ongehoorzame burgers
    https://labovzw.be/vijf-tips-voor-ongehoorzame-burgers

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie