Gun control

Als “gun control” de oplossing zou zijn, waarom vinden er dan zo veel schietpartijen plaats in door Democraten gecontroleerde steden zoals Chicago, Philadelphia en New York, die de strengste wetten in het land hebben voor wat betreft gun control?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Varaway”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Gun control

  1. Htskday zegt:

    Why Guns Must Be Banned Now!

    AwakenWithJP

    Like

  2. Boike zegt:

    De chaos in de wereld wordt dus met de dag groter en erger. En dat is ook juist de bedoeling van de “great reset”. De geïllumineerde elitaire en geWEFte satanisten streven onder het motto “ordo ab chao” naar een “Nieuwe WereldOrde” met de absolute dictatoriale macht en heerschappij voor hun duivel. Een wereld met een gedecimeerde bevolking, die is getranshumaniseerd tot zombieachtige gerobottiseerde slaven, die per computer worden aangestuurd en niets meer zullen bezitten en gelukkig zullen/moeten zijn. De grote drijfveer achter deze idioterie is de gewetenloze Khazaarse Maffia (nep-Joden). Zij hebben geen gevoelens, kennen geen emoties en beschikken slechts over een beperkt naprakkedenkiezeerverstand, hebben edoch wel obsessies. Zij hebben hun klauwen overal in zitten.

    De Wappies weten dit en kraaien hun kennis van de daken. Maar de gehypnotiseerde Wokes horen niets, zien niets en zeggen niets, terwijl zij wel bij hun pietje worden gepakt. Die Wokes zijn zo onnozel, dat ze niet eens in de smiezen hebben, dat ze worden genaaid en verneukt. Ze slaan alle waarschuwingen in de wind en lopen vrolijk blatend achter de herder aan en opgejaagd door zijn honden, recht naar het slachthuis. En daar is het dan te laat om lijf en leden te redden

    Wokes, verbreek die hypnose en wordt wakker !!!

    Like

  3. Ravian zegt:

    Exact, dit wordt niet veroorzaakt door vuurwapens maar door socialistisch wanbeleid in grote steden.
    Het probleem wordt veroorzaakt door wetteloosheid en criminaliteit, het vuurwapen is slechts het gereedschap van keuze, en als die keuze er niet is dan wordt er gewoon een ander stuk gereedschap gekozen, zoals een steekwapen bijvoorbeeld.
    Maar dit past dus perfect in het socialistische plan, ze creëren gewoon zelf het excuus om de bevolking te ontwapenen, omdat een bewapende bevolking de door hen nagestreefde dictatuur in de weg staat.
    Het is allemaal niet zo moeilijk mensen, gewoon je hersenen gebruiken, gewoon één plus één bij elkaar optellen.

    Geliked door 1 persoon

  4. bobzelf zegt:

    DE EERSTE CONTROL ???

    WAS OVER WATERPISTOLEN DENK IK ???

    IK DOE OOK MAAR EEN GOK

    OOM SNIPER

    Like

  5. koddebeier zegt:

    Een bange overheid heeft maar één doel : de bevolking zo snel mogelijk ontwapenen !!
    Dat is in de EU heel goed gelukt !

    Like

  6. Boike zegt:

    Wie stelt er nu slimme vragen aan domme Democraten ??? Dat moet je niet doen. Dan krijg je een politiek correct antwoord van de extreem linkse elitaire duivelaanbidders. En dat slaat, net als deze respons, als een tang op een varken.

    Like

  7. Groene Leeuw zegt:

    De bevolking ontwapenen en de Oekraine tot aan de nok bewapenen. Dat is de wet van de ”Democraten”

    Like

Plaats een reactie