Duitsland waarschuwt dat hele industrieën kunnen stoppen door gastekort

(Door: “DissidentNL”)

Duitsland deïndustrialiseert zichzelf

Duitsland kan zich genoodzaakt zien hele industriesectoren te sluiten als er een landelijk aardgastekort ontstaat, zo heeft minister van Economische Zaken Robert Habeck vrijdag tegen het weekblad “Der Spiegel” gezegd.

“Alle fabrieksactiviteiten zullen worden opgeschort. Het zal een ramp zijn voor sommige industrieën. En dan hebben we het niet over twee dagen of weken, maar over een lange tijd. We hebben het over mensen, die hun baan zullen verliezen en over regio’s die hele industriële complexen zullen verliezen”, aldus Habeck.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitsland waarschuwt dat hele industrieën kunnen stoppen door gastekort

 1. Olie bol zegt:

  Klopt ik las dat gas in flessen in Holland niet te betalen word, ook in Nederland kan dit gebeuren wat in Duitsland kan gebeuren, ik zou zeggen koop heeft het gas van Poetin 😂😂😂

  Like

 2. BosscheBol zegt:

  Eigen schuld, dikke bult.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Misschien moeten de 83 miljoen Duitsers zichzelf op de duim slaan met een hamer. Het doet pijn als de hel en het doet de Russen pijn omdat wij besloten hebben hen pijn te doen. Dat is de christelijke leer op zijn kop gezet. Lijd zodat anderen moeten lijden. Maar het werkt niet. Als de Duitsers het zonder Russisch gas stellen, verkopen de Russen het aan anderen tegen een meerprijs. Bovendien komt het afzien van gas door Duitsland 80 jaar te laat.

  Like

 4. Julia zegt:

  Men vraagt er om maar ja we zullen het allemaal flink voor onze kiezen krijgen. Leven de EU en haar ongekozen fascisten. Wat hebben die EU klootzakken zich flink in de voeten geschoten welkom Oekraïne in onze EU het continent van armoede en ondergang. Zelf zijn het de veroorzakers van de grootste uitstoot en maar raak vliegen met de privé jets, en maar feest vieren met drank en goed eten. Heeft het klootjesvolk zich wel eens verdiept wat de vliegende elitaire klootzakken voor een uitstoot leveren met hun privé jets en regeringsvliegtuigen. Maar denk er om u mag nog hooguit 5 minuutjes douchen, u dient wel de verwarming lager te zetten en vooral minder vlees te eten. U mag als slaven in de rij staan voor een welverdiende vakantie en als u pech heeft wordt uw vlucht geannuleerd en erger nog toestellen vliegen leeg terug naar de thuis basis en u blijft letterlijk en figuurlijk in de kou staan en zie maar thuis te komen of tegen extra hoge kosten. Hoe intens dom kunnen miljoenen mensen zijn. Uiteindelijk verdienen miljoenen mensen niet beter zij werken hier onderdanig aan mee en wachten als slaafjes op hun terugreis. In ieder geval een fijne vakantie toegewenst maar een ezel stoot zijn kop namelijk die tweemaal. Niet huilen als het geld niet terug komt of u afgescheept met een voucher of voor u een andere vlucht wordt ingeboekt een dag later of terug vliegen via een andere luchthaven. Maar ja ik zeg maar zo dat is de massa die zich ook al voor een vakantie met een experimenteel gif lieten injecteren je moet er uiteindelijk toch wat voor over hebben maar we deden het voor ons Samen.

  Like

 5. Oliedom zegt:

  Dat krijg je er nou van als men zich met een broederoorlog bemoeien gaat, via die criminele GrootReich EU, en ook nog eens wapens gaat leveren aan een gevaarlijke corrupte ukrainische clown, die probeert de hele wereld in zijn strijd te betrekken.

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Zo moeilijk is het niet, zeg nee tegen de VS, en je stap uit de EU en de NATO.
  Daarna ga je Poetin bellen, en tevens nieuwe verkiezingen uitschrijven. En eerlijke, de NGO’s trap je de deur uit, net als in HONGARIJE.

  Like

 7. Belozersky zegt:

  Als Canada dat onderdeel niet verstuurt zet je toch gewoon Nordstream 2 open? Die pijplijn is operationeel maar nog niet in gebruik genomen. Zo moeilijk is het allemaal niet. Nood breekt (sanctie)wet?

  Like

 8. Wim Vreeswijk zegt:

  Poetin ligt zeer waarschijnlijk in een deuk als hij dit berichten over de domme politici in Duitsland !

  Like

 9. bobzelf zegt:

  IS A.U.B ZEGGEN TEGEN OOM VLADIMIR ..

  EN ZEGGEN IK GA NU NETJES IN ROEBELS BETALEN ERG MOEILIJK ??

  KIJK WIJ ZIJN DE LUL, MAAR DAN HOEF JE TOCH NIET ALLES OM JE HEEN TE VERNIETIGEN OMDAT EEN FAILLIETE USA DAT JE VERTELD ???

  31 TRILJOEN , JE MOET LANG NADENKEN HOEVEEL 0000LEN DAT IS WHAHAHAHAH

  NOU ZIJN NULLEN DUS NIKS TOTDAT JE ER EEN GETAL VOORZET WHAHAHAHA

  BEN IK NOU GEK ?? OF JULLIE ALLEMAAL ???

  ZE GILLEN AL MAANDEN…… WE MO9ETEN VAN HET GAZZZZAF ??

  WAAROM ??? GEEN IDEE. ..ER IS ZAT ..

  IETS MET HET MILEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUE OFZO ??

  EN NU HELPT MIJN OOM EEN BEETJE ??

  EN IS HET WEER NIET GOED .

  HET GEZEGDE WAS ??

  U GAAT ZWARTE SNEEUW ZIEN ….

  ALS IK HET UIT MOET LEGGEN ROEPT U MAAR HOOR

  WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  NOG NOOIT LANDEN GEZIEN DIEZO GRAAG DE DOOD OP ZICHZELF AFRIEPEN

  NOU IK DOET NIE MEE HOOR. KLOOTVIOLEN

  WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  OOM DAGOBERT HIMSELFFFFFFF

  HET IS ONZE OORLOG ?? NOU IK DACHT HET NIET HOOR ZEIKRUG

  U HEEFT UW EIGEN BED OPGEMAAKT

  U MAG ER NU OOK IN GAAN SLAPEN

  OOM VLADI GAAF HE . ??

  Geliked door 1 persoon

 10. Boike zegt:

  Als de satanisten vanuit hun obsessies de Ruslsische beer gaan tarten, dan gaat die grommen. En dat gaat door merg en been.

  Rusland sancties opleggen, zonder het gezonde naprakkedenkiezeerverstand te gebruiken, terwijl je zo afhankelijk bent van het Russische gas, is niet zo slim. Dat is heel erg dom. Dan kun je verwachten, dat boontje om zijn loontje komt.

  En nu huilie huilie doem, omdat je in je eigen voeten hebt geschoten, is ook heel erg dom. De Russische beer lacht zich kriek.

  Geen gas is dus de prijs, die je nu moet betalen voor je idiote obsessies.

  Soms is het verstandiger, om praktisch te zijn, in plaats van obsessief.

  Dat wordt een lange koude winter voor de Moffen.

  Like

 11. Ravian zegt:

  “Eerder deze week zei Habeck dat de vermindering van de Russische gasleveringen aan Duitsland de doeltreffendheid van de westerse sancties aantoont,”

  Wat een stierenpoep redenering…

  “en beweerde hij dat de beperkingen van de EU op goederen en diensten die aan Moskou worden geleverd, Moskou verhinderen om geld te gebruiken dat via de verkoop van energie wordt gegenereerd.”

  En alweer zo’n stierenpoep redenering.
  De Russen verkopen nu minder gas voor meer geld, waardoor de inhoud van hun staatskas harder groeit, en hun grondstoffen voorraden nog langer mee gaan.
  Ik kan het Kremlin van hier af horen huilen.
  Van het lachen dan hè.
  Is die Habeck zo achterlijk, of denkt hij dat de Duitsers zo achterlijk zijn?

  Like

 12. Philippine zegt:

  Ik las zonet dat Oekraine Duitsland heeft aangeboden om atoomenergie te leveren.
  Komt dat effe goed uit.
  Gaan de Duitsen ja zeggen?

  Like

 13. Niek zegt:

  Machts-geil zou het juiste woord moeten zijn verpakt in een glimmende verpakking met de inhoud van schroot, lekker boycotten dat zal hem leren waarbij de blinde haat er vanaf druipt. Het doet mij denken aan een kooi gevecht waarbij de tegenstander met intimidatie wordt gekleineerd als verliezer en dat het onomstotelijk al vast staat. Helaas heeft Europa spille armpjes als een transgender in transitie en denkt in het ballet-pakje te kunnen winnen van hulk-Hogan. Dat is hoe het ervoor staat en niemand wil toegeven hoe de zaak echt in elkaar steekt. De industrie blazen we gewoon op en kan ons geen mallemoer schelen, alles voor de overwinning. Een volk veranderd niet en kan zich lang schuil houden maar hier komt toch echt de SS mentaliteit naar voren die zij gedacht hadden achter zich te hebben gelaten. Het doet mij denken aan een Amerikaanse generaal die tentijde van de invasie in Duitsland aan het einde van WW2 de hitlerjugend tegenkwam en het zat werd de hele nacht te moeten vechten tegen die kut Duitse knulletjes tot de kogels op waren en zich uiteindelijk de volgende ochtend overgaven, dat duurde veel te lang. Vervolgens gaf hij ze 10 minuten de tijd om zich over te geven en anders een handgranaat naar binnen gooide om van het gezeik af te zijn. Het is allemaal zo herkenbaar…..

  Like

 14. Wim Vreeswijk zegt:

  Ondertussen heeft Mutti Merkel onlangs nog 4 functionerende kerncentrales vlak over de grens gesloten. Ook niet slim.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s