CITAAT Marine Le Pen

“Immigratie is een georganiseerde vervanging van onze bevolking. Dit bedreigt ons overleven. We hebben niet de middelen om diegenen te integreren die hier al zijn. Het resultaat is eindeloos cultureel conflict.”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Gerard von Gevers“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CITAAT Marine Le Pen

  1. Jean zegt:

    Ik sta voor 100% achter Marine Le Pen, ik smeek al jaren om die gewelddadige overlast snel te verwijderen en de grenzen te sluiten.
    Vreemdelingen die hier maar enkel liggen te parasiteren en te terroriseren moeten asap verwijderd worden naar landen van herkomst dat geeft een win-win resultaat nl. welvaart én veiligheid want wij willen leven in een land waarin we ons veilig kunnen bewegen naar ons werk en winkels, waarin onze dochters veilig kunnen naar school gaan en wandelen.
    Om dat te bereiken stem ik enkel op het Vlaams Belang en hoop dat dit de grootste partij wordt in onze toekomstige Vlaamse Republiek.

    Geliked door 2 people

  2. karton zegt:

    Gòh , die mevr. Le Pen toch ! Ze zegt wat ieder normaal denkend mens ook al heel lang zegt en vindt. Zou Mini Macron eindelijk het licht gaan zien ? De idioten in óns land blijven zich debiel gedragen, als Sjoerdsma dhr. Bosma beticht van nazisme is ‘t vrijheid van meningsuiting maar als een FvD’er iets zegt over tribunalen dan is Leiden in last. Bies hypocriet zootje bij D666 ! Vrouwtje Bezemsteel voorop.

    Geliked door 5 people

  3. Eppo zegt:

    Klopt , daarom ook opvang in Eigen Geloofs Regio . i.p.v. al die Landen en Wereld delen hier heen te halen .
    Overal waar TE voor staat is niet goed ,er zijn er al TE VEEL .

    Geliked door 2 people

  4. Hovawart zegt:

    Cultureel conflict, ……ik noem het georkestreerde terreur…..de opmaak naar een burgeroorlog.

    Geliked door 1 persoon

  5. jungleelephant zegt:

    Eindelijk vallen de kwartjes;nu hier nog!

    Like

  6. ronjaspers zegt:

    Immigratie = invasie van barbaren,multicul + diversiteit = blanke genocide.Het coudenhoven/kalergiplan uit de NWO agenda (great reset)

    Like

Plaats een reactie