FOTO . . .

“Oekraïense activisten” plakten rond Auschwitz stickers met het opschrift: “Het enige gas dat de Russen verdienen is Zyklon B.” (Laten we niet vergeten dat Auschwitz werd bevrijd door het Rode Leger!).

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; “EllyB“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTO . . .

  1. Julia zegt:

    Schande. Zou Rutte van Zelensky de oorlogshitser excuses eisen. Denk het niet. In ieder geval is duidelijk dat er heel veel NAZI schorem onder de Oekraïners huizen maar goed ze hebben wel kandidaat lidmaatschap EU weten te veroveren. Het moraal van de ongekozen Brusselse leeghoofden is ook ver te zoeken om een land in oorlog kandidaatslidmaatschap te geven nota bene een land dat door en door rot is door o.a. corruptie.

    Like

  2. Léon van Duren zegt:

    Oekraïne is corrupt tot het bot!!! Zelfs corrupter dan Rusland !! In de Oekraïne zijn zeker 1 miljoen Joden met behulp van enkele gestoorde nazistisch boeven beestachtig vermoord!!
    Het Europese nazistisch fascistische gedachtegoed is dankzij de malloten,de( mis)leiders in Europa wederom springlevend!! Kijk maar in Nederland naar schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. en z’n psychopaten kabinet!! Walgelijke satanische goddeloze klimaatfascisten ,met de fascistische satanische D’66 als een soort boegbeeld!! Walgelijke goddeloze mensen!!

    Like

  3. Ravian zegt:

    Helaas, de Russen zijn geen gas importeurs maar gas exporteurs.
    Ze verdienen dus geen gas maar verdienen aan gas.
    Je hoeft duidelijk niet slim te zijn om een socialist te wezen.
    Aan de gemiddelde linkse politicus afgemeten is een laag IQ zelfs een pre…

    Like

  4. Groene Leeuw zegt:

    Dan kunnen de Oekrainse nazi’s alvast beginnen met hun president……

    Like

Plaats een reactie