Het is klaar!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het is klaar!

  1. Olie bol zegt:

    Geliked door 1 persoon

  2. Belozersky zegt:

    Natura2000 gebieden zijn vaak op dubieuze gronden op de lijst gezet , waar ze om bureaucratische redenen niet meer af mogen. De stikstofnorm is in Nederland onhaalbaar streng terwijl in onze buurlanden boeren probleemloos verder kunnen boeren(OpinieZ).
    Is allemaal gebeurd onder invloed van natuurorganisaties etc figuren als Nijpels…… Als je teveel naturagebieden opgeeft aan het EU bestuur, ben je de klos. Zij rekenen uit, 50% minder stikstofuitstoot in 2030. Het kwaad is geschied. Als je niet luistert naar Brussel mag je geen huizen bouwen. De boeren zijn het kind van de rekening.

    Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      En zo is het !!!!!
      De beuk er in !!!!!!

      Like

    • Oliedom zegt:

      Een hoop problemen is in een mun van tijd opgelost n.l. ALLE parasieten incl. Die statushouders per direct het land uitzetten!!!!
      En als die zieligheidsindustrie begint te zeiken, dan die erbij uitzetten!!!
      Die kunnen n.l. veel beter werk verrichten bij hun lieverdjes hun thuisland.

      Like

  3. ronjaspers zegt:

    De NWO elite haat het als mensen eigendom hebben,ze verzinnen een stikstof hoax en onteigenen de hardwerkende boeren die ons van eten,zuivel en vlees voorzien.Als de boeren weg zijn komen de burgers aan de beurt en dan gaat het licht definitief uit.

    Geliked door 2 people

    • leo1 zegt:

      Hoe lang en WAAROM blijven we politiek- smerig, -crimineel mensonterend geteisem nog
      “elite ” noemen ” ??

      Geliked door 3 people

      • Boike zegt:

        @ leo1 2 juli 2022 om 21:33

        De terminologie “elite” heeft iets hoogstaands in zich. Hoogstaand zijn ze zeer zeker niet. De kwalificatie “elites” past hen dus inderdaad niet.
        Ik stel voor, dat we ze voortaan gewoon “schurken”gaan noemen.

        Geliked door 1 persoon

      • Julia zegt:

        leo1 Elite breek mij de mond niet open. In mijn ogen is het tuig van het ergste soort. Hoe halen ze het in hun ziekelijke hersens om ons land over te leveren aan een ziekelijke oude machtswellusteling Klaus Schwab de leermeester van Rutte en ons land en boeren, vissers totaal de nek om te draaien. Al dat Haagse schuim wat hiervoor mee heeft ingestemd zouden we totaal moeten boycotten door toegang tot levensmiddelen te verbieden en geen enkele boer zal geen stuk voedsel meer moeten leveren. Dan voelt het geteisem wat zij het volk hebben aangedaan het is een schande dat in dit zogenoemde gave land miljoenen mensen nu al in de armoede leven en heel veel gezinnen afhankelijk zijn van voedselbanken terwijl het tuig duizenden profiteurs blijft binnenhalen. Tijd dat zij eens aan de lijve gaan voelen wat zij hebben aangericht. Sterker nog die D66 trut Ollengren wil zelfs desnoods het leger in schakelen tegen de boeren als zij richting Schiphol gaan. Wat een smerig dictatoriaal land een leger inzetten tegen eigen bevolking dit vraagt om moeilijkheden en terecht. Wat mij betreft mogen burgers zichzelf beschermen met alles wat voor het grijpen ligt. Een leger dat zich tegen eigen volk keert is onacceptabel en een oorlogsverklaring tegen eigen burgers.

        Geliked door 1 persoon

    • oudmarinier zegt:

      En nog STEEDS mensen met STRONT in hun ogen en in hun HERSENPAN , die het NIET (willen) zien , uit angst dat ze hun ONGELIJK moeten toegeven…en DAT zou natuurlijk hun “ego” kwetsen. Soms denk ik dan wel eens …: ” Tja , jullie verdienen ook niet beter. ” Wanneer je ego belangrijker is dan de WAARHEID.

      Geliked door 1 persoon

  4. Olie bol zegt:

    Kijk zo doe je dat politie een stel watjes.

    Geliked door 1 persoon

  5. Schimanski zegt:

    Geliked door 1 persoon

  6. Harry zegt:

    Wat mij betreft mag nu de beuk er in !
    Waarom nóg langer wachten , de tijd is rijp .
    Het kan zo toch niet langer , die hele regeringsbende is stapelgek aan het worden .
    Uitmesten die boel en zit ze maar tot hun nest achterna !
    En die WEF boevenclub van die rotmof ausradieren !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie