World Economic Forum eist nu het einde van “schadelijk” privé autobezit

(Vertaling: E.J. Bron)

Klaus Schwab (foto) en zijn World Economic Forum (WEF) hebben nu een nieuw schriftelijk werkstuk uitgegeven, waarin weer een ander scenario van de “Great Reset” en de “toekomst waarin u niets bezit, maar gelukkig bent” wordt geschetst. In een nieuwe publicatie wordt geëist het privé autobezit te verbieden, omdat dit te schadelijk voor de planeet zou zijn.

Lopen of delen

In het begin van deze maand heeft het WEF volgzame regeringen in de hele wereld opgeroepen om de sowieso al torenhoge benzineprijzen te verhogen. Nu beweert het WEF (geheel in de traditie van zijn communistische fundamentele instelling) dat de mensen geen recht zouden hebben op een eigen auto en in plaats daarvan zouden moeten “lopen of delen”.

In een afgelopen vrijdag door het WEF gepubliceerd document beweren de globalistische elites dat het gezamenlijk delen van auto´s een “circulair beginsel” zou zijn, dat noodzakelijk zou zijn om de wereldwijde vraag naar edelmetalen en fossiele brandstoffen te verminderen. Elk jaar vliegen duizenden privéjets naar de WEF-top in Davos, maar volgens Klaus Schwab zouden gewone burgers geen auto moeten bezitten.

Het einde van de personenauto is in zicht

In het Westen al afzienbaar, luidt het WEF daarmee waarschijnlijk het einde van de personenauto, tenminste in privébezit, in. Linkse regeringen in Europa strijden zoals bekend al jaren tegen automobilisten en alles wat daar verband mee houdt.

Nu krijgen gewoon de Young Global Leaders, die in regeringen in de hele wereld zitten, opdracht dat teveel mensen een privévoertuig bezitten en dat deze situatie veranderd moet worden door de mensen uit de markt te dringen. Daarvoor zijn stijgende grondstofprijzen en nog meer prijsstijgingen essentieel.

Omvattend einde van privébezit

Onder verwijzing naar het feit dat “er in de gemiddelde auto of in het gemiddelde bestelbusje in Engeland maar 4% van de tijd wordt gereden”, beweert het WEF dat dit betekent dat de mensen in de ontwikkelde landen, inclusief de Verenigde Staten, niet het recht zouden moeten hebben een eigen auto te bezitten. De mensen zouden hun auto moeten verkopen en gaan lopen of de auto delen, want “Carsharing-platforms zoals Getaround en BlueSG hebben deze gelegenheid al te baat genomen en bieden voertuigen aan waarbij men per gebruikt uur betaalt.”

Volgens het WEF is het einde van het privébezit van fundamentele betekenis en kan op alles toegepast worden, van auto´s via privéwoningen tot aan inrichtingsprincipes in complete steden toe:

Een designproces dat zich concentreert op het vervullen van de hieraan ten grondslag liggende behoeften in plaats van op de koop van producten, is voor deze overgang van fundamenteel belang. Dit is de denkwijze die nodig is voor de nieuwe vormgeving van steden om het gebruik van privévoertuigen en andere dingen te reduceren.”

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op World Economic Forum eist nu het einde van “schadelijk” privé autobezit

 1. karton zegt:

  Deze verdere beknotting van persoonlijke vrijheden geldt toch zeker alleen voor de Jannen met de Pet, Herr Klauss SSchwab ?

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Hier is een prachtige video waarin de Duitse minister van Buitenlandse Zaken in verlegenheid wordt gebracht door een slim kind. Zij wil autorijden duurder maken, het jongetje zegt dat dit oneerlijk is voor de armen want dan kunnen de armen zich geen auto veroorloven. Mevrouw Bär der Bock zegt alleen: “Denk je dat”.

   Geliked door 3 people

 2. Dan zullen in Nederland als eerste de belasting op Auto’s draconisch gaan stijgen want Rutte en Kaag willen graag het bestejongetje en LGBT+ ers van de Schwab klas zijn.

  Geliked door 2 people

 3. Voight-Kampf zegt:

  Die Schwab is volgens mij nog niet eens in staat om zelfs maar één enkel persoon op deze planeet te inspireren.

  Het is dat hij in de zogenaamde WEF-denktank (marketingorganisatie) van de AWO (Amerikaanse Wereld Orde) is geplaatst, ook wel bekend als NWO.

  Die psychopaat met de uitstraling van een ambtenaar, kan enkel opdrachten uitvoeren.

  Geliked door 2 people

  • WEF buiten de orde plaatsen zegt:

   Het WEF is geen denktank of politiek orgaan of organisatie. Het is een privaat bedrijf. Een LLC. Limited Liablity Corporation. Laat dat even inzinken

   Geliked door 2 people

 4. Cathja zegt:

  Het WEF heeft niets te eisen!! Zolang Schwab en soortgelijke criminelen zich in dure privé-auto’s en privé-jets laten vervoeren heeft hij zijn mond maar dicht te houden over vrije mensen in onze wereld.
  Die kerel moet gestopt worden met zijn communistisch gedram! Machtswellusteling! Dwang en drang richting de vrije mensen, die alles afgepakt zal worden wat ze bezitten, terwijl Schwab zelf in een meer dan riante villa in Geneve woont, een spekvette bankrekening heeft, en zich het allerbeste eten goed laat smaken.
  Die kerel moet echt opgesloten worden, voordat er nog meer schade aan de mensheid wordt toegebracht.

  Geliked door 7 people

 5. karton zegt:

  Wat een geluk voor Klauß Schwab dat ik hem waarschijnlijk nooit zal tegenkomen op de A1.
  Hij zou dan plots, zo maar, overreden of aangereden kunnen worden door iemand die aan “schadelijk privé autobezit” doet.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob Fleumer zegt:

  Lulle late die Schwabber!!

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ Bob Fleumer 26 juli 2022 om 09:34

   Die Schwabber laten lullen ??? Niks daarvan !!!

   De hotemetoten uit de hele wereld kruipen bij die Schwabber in zijn kont, om ons te naaien en te verneuken.

   De Schwabber is de spreekbuis van de duivel, die de hotemetoten opdracht geeft ons met “ze greet riezet” het leven zuur en onmogelijk te maken.

   En de schurken zijn maar al te gewillig, om de gore orders van de Schwabber uit te voeren.

   Het doel van “ze greet riezet” is de mensheid grotendeels uit te roeien. En wat overblijft mag de Khazaren dienen als gerobottiseerde slaaf/zombie, die gelukkig moeten zijn, omdat die niks meer mogen hebben.

   De Schwabber is een gevaarlijke Khazarse maffioos en een prime kandidaat voor het Neurenberg-2 tribunaal !!!

   Van mij mag die Schwabber hangen.

   Geliked door 1 persoon

   • joop zegt:

    Het WEF is een club van criminele globalisten kartel ,ik noem het DE MODERNE KKK, maar wij zijn met meer en zullen winnen deze machtsgeile elite kartel moet ten onder gaan , niets op deze aarde zal hun kunnen redden,

    Like

 7. Andre zegt:

  Goed man die Klaus Schwab. Treinen staken in Duitsland Lufthansa plat van Frankfurt kunnen ze maar beter een AZC gaan maken dat is ongeveer het enige nog wat goed LOOPT hahahha wat een puinzooi.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Ik eis per direct einde aan de schadelijke privé jets waar dit tuig zich mee laat vervoeren. Verder eis ik algehele levenslange gïsoleerde opsluiting alsmede inbeslagname van alle privé bezittingen van het WEF tuig en de WEF marionetten. In Nederland is al een plan om eigen woningbezit onbetaalbaar te maken https://www.telegraaf.nl/nieuws/2099121866/advies-aan-kabinet-zwaardere-lasten-op-woning-voor-meer-vermogensgelijkheid Dus zet u maar schrap kan er ook nog wel bij buiten de al hoge gemeentelijke lasten en het dure levensonderhoud. Kortom het klootjesvolk zal moeten lijden geen fatsoenlijk goed voedsel meer, sancties op verbruik van gas dus in de kou zitten, geen uitje of pleziertjes meer en geen heilige koe meer. Volgens die grootste smeerlap Klaus Schwab worden we hier allemaal gelukkiger van. Wat mij betreft mag dit stuk tuig de strop krijgen alsmede al degenen die aan zijn tirannie meewerken.

  Geliked door 4 people

  • Mike zegt:

   Je heb groot gelijk, aanpakken die witte boorden criminele.
   En dat linkse tuig wat ons land bestuurd, en ons land naar de kloten helpt, mag van mij richting Rusland, ze zijn net zo erg als poeting.

   Geliked door 1 persoon

   • Lucie zegt:

    Ik kan je zeggen dat je tien keer beter Putin kan hebben want hij is lang niet zo slecht als de politici in het Westen.
    Dat zou je nu zo langzamerhand wel moeten weten na al die idioterie wat ze hier uitspoken.

    Geliked door 1 persoon

 9. boorzalf zegt:

  Dat wordt dus een paard en wagen aanschaffen.🥸🤭

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Dan verbieden ze paarden, want die laten overal wel eens iets vallen. Stikstofprobleem.
   Nee, het zal wel een bakfiets moeten worden. Kun je toch in 1x ‘al’ je boodschappen meenemen.

   Geliked door 2 people

 10. Henk,B zegt:

  Eens met adolf schadelijke dingen moeten verboden worden tebeginnen met linkse hufters.
  links is niet instaat om terekenen uit stoot is beperkt schadelijk als in een stad rijden met 120Kmh
  dan is die uitstoot versprijd over 120 KM daar om verkoopt de hufter zijn auto over de grenz
  voor een schoon geweten en gaat hij naar Afrika op vakantie waar hij in lokaal vervoer rijd
  wat 1000 keer meer vervuilend is maar dat is een ander land nee hufter de zelfde aard kloot
  waar je een zelfie maakt op een vulkaan die jij dus wel even een wet gaat opleggen anders mag hij niet meer werken de linkse oplossing een werk verbod voor een vulkaaan of zonverduistering tegen opwarming volgens mijn zijn linkse mafklappers van de maan gekomen totaal uitgewoond!

  Geliked door 3 people

 11. Julia zegt:

  Ik eis dat kwakzalvers en angst zaaiers als o.a. Osterhaus, Koopmans en de rest die niets anders doen om flink hun zakken te blijven vullen blijvend vaccins door ieders strot willen duwen verbod krijgen om überhaupt nog in het openbaar op de propagandazenders te verschijnen. Nu weer de apenpokken https://www.telegraaf.nl/video/1223588772/kelder-tegen-osterhaus-wil-jij-gewoon-weer-lockdown Zij dienen zwaar te worden veroordeeld vanwege leugens en mis informatie. https://www.frontnieuws.com/het-covid-19-vaccin-complot/ Inmiddels hebben zij al heel veel levens op hun geweten. Het is een ongekende tirannie dat allemaal in opdracht van het WEF en de zogenoemde WHO. Afstraffen al deze misdadigers tegen de menselijkheid. Ik ben er helemaal klaar mee en hoop dat dit tuig zelf niet lang meer van het leven zal kunnen genieten.

  Geliked door 4 people

 12. Léon van Duren zegt:

  Menselijker wijze zou deze notoire geestelijk gestoorde maniak publiekelijk in vieren gedeeld moeten worden vanwege de ernst van de gepleegde misdaden!! Gelukkig voor dit stuk vreten moet hij eerst berecht worden door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!!

  Geliked door 3 people

 13. Boike zegt:

  Wij eisen het eind van de “schadelijke politiek” van het WEF.
  Het WEF bedient zich van halve waarheden, leugens, bedrog en verdraaiïng van feiten.
  Het Wef dient onmiddellijk als een gevaarlijke criminele organisatie bestempeld te worden.
  Het WEF dient onmiddellijk te worden opgeheven.
  Klaus SSchwab is een gevaarlijke crimineel en dient gearresteerd te worden.

  Geliked door 4 people

 14. Hovawart zegt:

  Het heeft er alle schijn van dat uw mobiliteit (reizen) en uw vrijheid ernstig te lijden heeft aan morele sensibiliteit, want het moge duidelijk zijn dat er momenteel vanuit de politiek alles aan gedaan word om het reizen te ontmoedigen, zelfs te belemmeren, ipv een lockdown nu ellenlange wachtrijen, …..en wat ze nog meer zullen bedenken, net zolang doorgaan met het restrictieve reisbeleid totdat het overgrote deel van de burgers gewoon thuisblijft……….en tevreden zal zijn..
  Dat reislustigheid weer een luxe moet worden, enkel voor de welgestelden of politiekcorrecte beterweters die hun kilometers kunnen afkopen met zogenaamde dure stikstofboetes, ja daar heeft het koddige duo Timmermans&Samsom wel oren naar, het Groene Dealtje niets meer blijkt te zijn dan een slap excuus voor het heffen van de zoveelste (klimaat)belastingen en beperkingen voor de thuisblijverts,……het extra inkomen vergaren voor de bedenkers van de belastingverhogingen, daarmee creëert men zelf de instandhouding van de Brusselse regelzucht door de Linksche Looney Brigade …begrijpt u dat er een vicieuze cirkel heerst in de Brusselse geldklopperij?………of valt het kwartje nog steeds niet…en rolt er steeds meer geld uit uw portemonnee….
  rechtstreeks in die van de tweekoppige PvdA’ers Timmermans&Samsom.(alweer salarisverhoging)

  Geliked door 2 people

 15. Yvonne zegt:

  Ik Ben dolblij met mijn autootje van 21 jaar, anders kom ik nergens meer
  U zult geen auto hebben en gelukkig zijn hij was pas kapot ik konn4 dagen niet weg,stapel werd ik ervan
  En die Schwab gaat die fietsen ofzo? Of per trein de hele wereld over om zijn wil aan iedereen op te leggen hij had beter nummer 5 in Myanmar kunnen zijn die de doodstraf kregen

  Geliked door 5 people

 16. Schimanski zegt:

  Dat lost zich op als genoeg mensen maar eenmaal genoeg getergd zijn, in de VS zijn er al meer wapens dan mensen onder de bevolking, in de EU over een paar jaar ook:
  https://www.bleepingcomputer.com/news/security/dark-web-sites-selling-alleged-western-weapons-sent-to-ukraine

  Geliked door 2 people

 17. Boike zegt:

  De duivel en zijn kornuiten, die zelf baden in weelde en overvloed, moeten toch wel heel erg bang zijn voor gewone mensen, die alleen maar behoefte hebben aan brood en spelen.

  Duivel, val ons niet lasting, maar ga in godsnaam terug naar je hel en neem je kornuiten mee.

  Geliked door 2 people

 18. Het wordt tijd dat Schwap de mond gesnoerd wordt

  Geliked door 4 people

 19. Jan zegt:

  Dat hele wef is een gevaarlijk virus voor de mensheid.flikker dat hele zootje in een rivier met krokodillen. Inclusief die speldjes dragers van ons kabinet. Wat een debiellenhebben we nu aan de macht, toch niet meer normaal?

  Geliked door 4 people

 20. W de Brouwer zegt:

  En aan wie ga je dan je auto verkopen, als niemand er mee mag rijden…

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ W de Brouwer op 28-7-2022 om 09.07 u.
   Verkoop uw auto maar aan : “Wij kopen auto’s.nl.

   Like

  • Boike zegt:

   Dan kun je je auto niet meer verkopen. Die wordt gewoon afgepakt.
   De SSchwabber zegt het immers zelf. Jij mag niets meer hebben en daar moet jij gelukkig mee zijn.
   Die spreekbuis van de duivel weet niet eens wat geluk is.

   Geliked door 2 people

  • Dat is nog niet het enige probleem.
   Wat te denkenvan elke 4 tot 5 jaar een nieuw battrijpak aanschaffen van tussen de 10 en 15 duizend Euro’s.
   Daarbij is de vraag nu nog niet extreem groot maar als er steeds meer van die electrische wagens gaan rijden gaan de prijzen van de batterijpakketten omhoog.
   Iets van vraag en aanbod.

   Geliked door 2 people

 21. M. Speelman zegt:

  Zoals met al die satanische plannen gaat het niet om de zgn redenen, die “in het belang van de mensheid zouden zijn”.
  Het gaat ook hier weer puur om de controle. Als mensen zich zelfstandig in auto’s verplaatsen, is dat een probleem voor hun duivelse controle, al plant je nog zoveel traceerchips in hun lichaam. Ook wordt het moeilijker voor mensen om zich te verzamelen en een minder groot gevaar voor dictators!

  Geliked door 1 persoon

 22. J meijerink zegt:

  Wordt het nog niet tyd dat we deze gek eens een kopje kleiner maken

  Like

 23. Wij proberen deze club in Davos te stoppen.

  De petitie ZEG NEE TEGEN HET WORLD ECONOMIC FORUM is al meer dan 5000 keer ondertekend.

  Er is gelijknamige Telegramgroep en Facebookgroep. Daarin is de link naar de petitie.

  Wordt lid en stop de globalistische agenda!

  Like

 24. Basten zegt:

  Op deze manier dat een burger gehoor moet geven aan deze organisatie (WEF) vind ik zeer stuiten en allerminst transparant.
  Voor mij mag het ontbonden worden.
  Het bestaat alleen van de rijkste der aarde die alles willen controleren. Complete dictatuur.

  Like

 25. Liliane Delcaert zegt:

  Een schande !!!!die Davos Elite !!!hoe onmenselijk zijn die Leiders die de bevolking doen leiden en zij mogen alles, en ons zijn ze aan het uitroeien !!!!! Ik hoop dat gerechtigheid zal geschieden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s