Geen grap: Om gas te besparen, wil Augsburg temperatuur in crematoria verlagen

(Door: Willi Huber – Vertaling: E.J. Bron)

De beroemde verhalen rondom onnozele Hans dienen het Duitsland van het jaar 2022 blijkbaar als voorbeeld. Zo publiceerde de stad Augsburg daadwerkelijk plannen om de verbrandingstemperatuur in crematoria naar 750 graden Celsius te verlagen – wat zelfs in strijd is met het wettelijke voorschrift. Bovendien kan een ieder, die wel een gebarbecued heeft, bedenken wat er gebeurt: of de lijken verbranden niet volledig of het duurt gewoon veel langer.

De domheid van het plan is nauwelijks in woorden te vatten. In het land van de eertijds precieze analyses en nauwkeurig werk werd vanzelfsprekend exact berekend welke temperatuur nodig is om lijken in hun houten kist binnen een bepaalde tijd zodanig te verbranden dat de resten in een urn passen. Wanneer men deze handelwijze zou hebben kunnen veranderen, dan zouden crematoria in het hele land dat al gedaan hebben.

Maar de daarvoor noodzakelijke hitte werd niet zomaar gekozen, maar om redenen van de fysica. Wanneer men lijken met een te lage temperatuur verbrandt, zal de verbranding of mislukken of veel langer duren. Of men dan werkelijk “gas bespaard” heeft, kan elk lagere schoolkind uitrekenen. Indien iemand gelooft dat men met zulke streken “Poetin kan pesten” – vergelijkbaar met de waanzin om jezelf minder te wassen – zou zich moeten melden bij een psychiatrische inrichting. Tenzij men de bedoeling heeft dat de Russische leiding zich gewoon doodlacht.

De norm in Duitsland zegt dat een crematie ongeveer 70 minuten bij 850 graden Celsius dient plaats te vinden. De meeste crematoria gebruiken waarschijnlijk een hogere temperatuur, in deze langere verklaring is sprake van 1000 graden Celsius. Op de Oostenrijks site “bestattungsinfo.at” wordt uitgelegd dat men eerst de kleding en de kist op 900 graden Celsius verbrandt. Het lichaam volgt 45 minuten laten op een temperatuur van 1200 graden Celsius. De duur kan afhankelijk van het lichaamsgewicht variëren, bedraagt echter gemiddeld nog eens 45 minuten.

Hoe de crematie van Augsburg dus moet plaatsvinden, weten vermoedelijk alleen de Groene breinen, waarin zulke ideeën uitgebroed worden. Augsburg wordt geregeerd door een coalitie van de CSU en de Groenen. Verantwoordelijk is – hoe kan het ook anders – een Groene: wethouder voor milieu, duurzaamheid en migratie Reiner Erben. Zijn kennis over fysica verkreeg hij zonder twijfel in zijn studie politieke wetenschappen. Zijn “kantoor voor groene structuur” is ook betrokken bij het “klimaatverandering-aanpassingsconcept” van de stad. Daarmee laat de stad zien dat men volledig bezig is in de lijn van de globalistische agenda. Vanzelfsprekend levert men ook constant griezelverhalen over de grote droogte.

De vraag is wie er uiteindelijk de schuld van is wanneer crematies bij een te lage temperatuur of niet functioneren of veel langer duren. Volgens Groene logica waarschijnlijk Poetin of de “Querdenkers”. Op dit moment doet men in ieder geval zijn best om een speciale vergunning van het verantwoordelijke bureau van de deelstaat Beieren te krijgen.

Bron:
wochenblick.at
Door: Willi Huber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Geen grap: Om gas te besparen, wil Augsburg temperatuur in crematoria verlagen

  1. delamontagne zegt:

    Meneer Bron, is dit nu echt werkelijk waar ?
    Ik zit hier nu zelf zowat 1/2 te janken, m’n vrouw is vorig jaar plotseling, binnen ’n week overleden aan canker.
    Gecremeerd in Agen en toen ik de kop artikel las, kwamen de tranen, SORRY.
    Daarna las ik pas artikel en stond er wat ik als eerste dacht bij lezen artikel erna.
    Dat cremeren moet bij héél hoge temperaturen om ’t zo snel mogelijk te laten verlopen………….

    Geliked door 3 people

    • Cathja zegt:

      @delamontagne op 1-8 2022 om 09:48

      Begrip…!
      Veel sterkte gewenst. Ik kan begrijpen dat dit artikel u heeft geraakt.

      Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      delamontagne.Gecondoleerd met het verlies van uw vrouw.

      Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ delamontagne op 1-88-2022 om 09.48 u. Ik wilde een “like” typen maar dacht meteen : “Dat betekent dat ik de reactie “leuk” vind” , maar dat is een volledig verkeerde uitdrukking, in dít geval. Ik kan u alleen zeggen : ik probeer met u mee te leven en ik heb respect voor uw houding !!

      Geliked door 3 people

      • delamontagne zegt:

        bedankt …..( het leven is kort en de “bovenstaanden” zullen het voor de gewone mens vooral Moeilijker maken……….)

        Geliked door 3 people

    • Blaffertje zegt:

      @delamontagne
      Sterkte kerel.

      Geliked door 3 people

    • Boike zegt:

      @ delamontagne 1 augustus 2022 om 09:48

      Alsnog gecondoleerd.

      Ik kan me heel goed voorstellen, dat het vrij plotseling wegvallen van uw vrouw voor u een grote slag was. Het roept zoveel vragen voor u op, waarop u nooit een antwoord krijgt. De leegte die is ontstaan doet pijn. Ook al is het een jaar geleden, het voelt voor u als gisteren.

      Gelet op uw reacties hier op de site, lijkt het erop, dat u niet bij de pakken bent gaan neerzitten en het leven toch weer hebt opgepakt. Dat zal beslist niet altijd even gemakkelijk zijn, maar het zal zeker helpen uw zinnen wat te verzetten.

      De tijd zal de pijn verzachten, maar de leegte en de lidtekens blijven. Probeer de herinnering aan uw en vooral alle mooie momenten, die u met haar mocht beleven, in uw hart te bewaren. Dan is zij nog altijd bij u.

      Ik wens u heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies van uw vrouw.

      Geliked door 2 people

      • delamontagne zegt:

        Erg bedankt voor Uw lieve, medelevende woorden.
        Ja ’t is al ’n jaar geleden en je moet er wel overheen, ’t leven gaat door en je kunt niet bij de pakken blijven neerzitten.
        Maar als bekenden, ook Fransen hier etc, het soms er over hebben, wil er weleens ’n traan weer komen.
        M’n vrouw sprak en schreef vloeiend Frans en hielp vaak NL’ers die hier definitief of 2e huis kwamen wonen, met documenten en zo.
        Een paar jaar geleden een “jonger” [ dan wij ] echtpaar, hier bouwvallig huis gekocht, dat soort uit NL-program “ik vertrek”, en enthousiast aan ’t opknappen.
        Binnen 1-1/2 jaar erna had de vrouw ineens erge klachten, enfin mijn vrouw kreeg geregeld dat ze vrijwel meteen in scan in Ziekenhuis in de grote stad kon.
        Kanker op 3 plaatsen bleek, in de hersenen en 2 andere plekken. Ze overleed enkele weken daarna al.
        Zij was pas net in de 50, ik ben iets in de 80.
        Klinkt misschien vreemd uit mijn mond, maar zo’n geval is nog erger…
        groeten……….

        Geliked door 2 people

      • karton zegt:

        @ delamontagne op 5-8-2022 om 09.32 u.
        Ik plaatste een “like” onder uw reactie, maar u zult begrijpen dat een “like” in uw situatie niet de juiste reactie is. Ik wil daarmee tot uitdrukking brengen wat ik van uw opstelling én reactie vind : GROOTS.
        Blijf sterk, @ delamontagne !!!

        Like

  2. Als Ik de berichten lees die het zogenaamde gasprobleem moet oplossen kan Ik me niks anders voorstellen dat bestuurders en leiding gevenden met een wedstrijd bezig zijn wie met het meest idiote idee kan komen.
    Toe geven dat ze zich in eigen beide voeten geschoten hebben met hun zo slimme gas en andere brandstoffen boycot zal er niet in zitten dus moeten er zogenaamde maatregelen getroffen worden.
    Dat die maatregelen kant nog wal raken schijnen die dagdwazen niet te begrijpen.

    Geliked door 1 persoon

  3. saddy zegt:

    En dan maar hopen dat je echt dood bent en niet narcolepsie als bijwerking hebt:

    Grippe-Impfstoff“ von GSK – darin enthalten: der „Schweinegrippe Wirkverstärker“

    Vor wenigen Jahren ging es durch sämtliche Medien: der Wirkverstärker im Schweinegrippe-Impfstoff „Pandemrix“ von GlaxoSmithKline (GSK) löste tausendfach Narkolepsie aus. Vor wenigen Tagen schloss nun die EU einen Vertrag mit GSK über 85 Millionen Impfdosen von „Adjupanrix“, einem Grippeimpfstoff. Dieser beinhaltet den gleichen Wirkstoffverstärker wie einst Pandemrix und Narkolepsie ist sogar in den Nebenwirkungen aufgeführt. Dass solch ein Deal durchgezogen werden konnte zeigt wieder einmal mehr, welch unglaubliche Macht die Pharmakonzerne haben.

    Nog interessanter, want waarvoor gaat dat totaal onnodig product gebruikt worden?::

    Adjupanrix is a vaccine for use in adults to protect against ‘pandemic’ flu. It should only be used once a flu pandemic has been officially declared by the World Health Organization (WHO) or European Union (EU). A flu pandemic happens when a new strain of flu virus appears that can spread easily from person to person because people have no immunity (protection) against it.

    De spilzucht en het dedain voor het klootjesvolk heeft zulke proporties aangenomen dat de zonnekoning als vader Theresa gezien mag gaan worden.

    Geliked door 2 people

  4. saddy zegt:

    Als iedereen die dat kulverhaal over oekriene gelooft zich niet laat cremeren maar zijn lijf
    beschikbaar stelt voor de insecten-voer-branche dan is dat een win-win-win-win situatie toch?

    Geliked door 1 persoon

  5. karton zegt:

    Die Deutsche Freunde zijn toch ook wel héérl erg vindingrijk.
    Ik heb nog een ideetje voor die gasten :
    gooi de stoffelijke resten van de overledenen gewoon op straat, op één berg; er zijn vast nog wel Duitsers die daar nog ervaring mee hebben vanuit Auschwitz !
    Dus……..niks cremeren of begraven, gewoon op één berg gooien en 1 x p/mnd verwijderen en naar de vuilnisbelt, huppeté weg ermee !!!

    Geliked door 4 people

    • ronjaspers zegt:

      karton.Nou zeg,doe eens lief.

      Geliked door 2 people

      • karton zegt:

        @ ronjaspers op 1-8-2022 om 18.19 u.
        Daar vraagt u me wat !
        Als ik soms, zo af en toe, “lief doe” tegen m’n echtgenote, krijg ik als reactie :
        “Mot je wat van me ?” Daarna val ik stil of ik zeg, quasi verontwaardigt : “Hoe kom je erbij ?”
        U begrijpt Ron,ik ben héél voorzichtig met “lief zijn”.

        Geliked door 1 persoon

  6. Boike zegt:

    HOOGMOED IN MOFFENLAND

    Rusland kwam de Russische burgers in Oekraïne te hulp.
    Foei, foei, foei, riepen de Moffen.
    Ze zouden de Russen wel eens even de les gaan leren.
    Doch gebruikten hun naprakkedenkiezeerverstand niet.
    Sancties, sancties, sancties en nog meer sancties.
    Toen draaiden de Russen de gaskraan dicht.
    Wat hadden de Moffen zich in eigen voet geschoten.
    Een koude winter staat nu voor de deur.
    Daarom heerst er in Moffenland paniek, paniek, paniek.

    Even wat gas terugnemen en het probleem lost zichzelve op.
    Maar och arm, dat is gezichtsverlies voor politici.
    Nee, dat doen ze dus zekerlijk niet.
    Ze gooien daarom gewoon nog wat olie op het vuur.
    Dikke bult eigen schuld.

    Like

  7. droevige mof zegt:

    De Groenen zetten zichzelf totaal voor schut met dit soort fratsen. Ze krijgen eigenlijk niets meer correct geregeld. En orde is hier een hoog goed, zoals algemeen bekend is in Europa.

    Als het gaat om warmte en kou, geeft de Duitse taal een inzicht in de Duitse ziel. Als je in het Nederlands zegt “Ik schijt in mijn broek van angst.” dan betekent dat in het Duits “Mir geht der Arsch auf Grundeis”
    Slecht vertaald: “Mijn kont gaat op grondijs.”

    De Groenen zitten momenteel met hun kont op dat ijs, en geen enkele hoeveelheid opwarming van de aarde zal het ontdooien. Omdat dat misschien pas over een paar honderd of een paar duizend jaar gebeurt.

    Like

  8. Frits zegt:

    Neem de proef op de som met Reiner Eber als ovengerecht. Ff kijken hoe dat uitpakt.

    Like

  9. ieznogoedh zegt:

    Duitsland heeft overigens een zeer ruime ervaring in het zonder kist verbranden van lijken.

    Geliked door 1 persoon

  10. Htskday zegt:

    Wij hebben thuis ook een slowcooker!..
    Grappig hè.. lach het maar weer weg, doe ik ook!

    Bij de meesten blijft het daarbij, vinden het wel best,..wat maakt het uit of je snel of langzaam gecremeerd word.

    Wij worden overspoeld met de meest krankzinnige en achterlijke dingen en het lijkt wel of niemand het ziet, of eigenlijk,.. wat maakt het uit.

    Beetje bij beetje worden wij gehersenspoeld en gek gemaakt.
    Woke en lgbtqxyz is nu heel normaal, het hoort erbij, noem het maar het “nieuwe normaal”, klinkt nog positief ook.
    Hoe gekker, hoe beter.
    Lekker meedoen, want wat maakt het uit.
    Alles went..

    En ja, ik lach ook om al die gekkigheid en steek overal de draak mee, dat houd mij op de been, anders wordt ik helemaal geschuffeld.

    Testen, beflapjes, prikjes halen, IQ codes en pasjes laten zien is gewoon geworden.
    Wat maakt het uit..

    Wij worden als kikkers in de pan langzaam gaar gekookt, en voelen het nog bijna niet, dus.. wat maakt het uit.

    Ben benieuwd wanneer de hele teringzooi in elkaar flikkert.
    Ik dacht ruim 2 jaar geleden al, toen die virus nonsens begon, dat kan nooit lang duren, daar komen zij nooit mee weg..
    Kijk waar we nu staan,.. het is een kompleet gekkenhuis, en het gaat maar door en door.. er komt geen eind aan…

    Vriezen we dood, dan vriezen we dood?
    Het lijkt er wel op..

    Ik blijf lachen, maar zie het tegelijkertijd somber in.

    Geliked door 3 people

    • ronjaspers zegt:

      Htskday.De wereld wordt geregeerd door satanisten,ze haten de mensheid en god, en het christen en jodendom willen ze vernietigen.De feministen zijn al jarenlang bezig om mannenhaat te kweken zodat vele huwelijken sneuvelen waar ook de kinderen ernstig onder lijden.En dan heb je nog de freakshow van de LHBGT homolobby,dit is ook een regelrechte aanval op het traditionele gezin,en op gods schepping.

      Like

  11. Meine zegt:

    Resomeren kan ook, dat is geen verbranding, maar een alkalische hydrolyse, met Kaliumhydroxide op 180 graden en hoge druk. Alleen het fosfor van de botten blijft over als “as” ….

    https://www.uitvaartverzekering.nl/onderwerpen/resomeren

    Like

  12. Yvonne zegt:

    Stop mij maar onder de grond nu nog niet haha, crematie heb ik niets mee
    Ik Ben dus Italië fan ik had er kunnen wonen maar daar wordt je boven de grond in een soort urnen muur gestopt liever dat dan als wormenvoer te dienen als de woorden verkeerd staan komt door mijn tablet excuus

    Like

    • karton zegt:

      @ Yvonne op 1-8-2022 om 17.53 u. Don’t panic , don’t panic Yvonne ! Uw reactie is leesbaar uit uw tablet gekomen. Wat “ze” met mijn lijf doen als ik “lijk” ben maakt me niet veel uit, maar ik heb onze kinderen wel uitdrukkelijk verzocht om mijn stoffelijke resten niet te dumpen op een vuilnisbelt, dat op straffe van onterving ! Ik houd er zelf toezicht op …….dus ze zullen wel uitkijken ! (cynisch)

      Like

  13. JooJootje zegt:

    Bij een te lage temperatuur onder de 1200 graden verbrand alleen het zachte weefsel de botten blijven intact, die moeten dan vermalen worden tot poeder, dit moeten de moffen uit ervaring toch weten.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie