Terechte vragen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Wierd Duk)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Terechte vragen . . .

 1. apollonia652014 zegt:

  Tenzij ze worden in gevlogen, wat in de nachtelijke uren heel vaak is gebeurd. Eenmaal dat gajes binnen en statushouders zijn gaan ze op vakantie naar hun land dat zgn vol in oorlog is. Kom ze met enige regelmaat tegen tijdens me werk. Als je ze vraagt of er geen oog in hun land is, komen ze met het smoesje dat dat ver buiten het gebied is vanwaar zij heen gaan danwel niet vandaan komen. Komen vnl uit midden en zuidoost Afrika maar ook van Oekraïne. Mijn mening direct retour. Werkeloze hebben we zelf al zat.

  Geliked door 2 people

 2. R. zegt:

  De waarheid en niets anders dan de waarheid!

  Broekers-Knol wilde haar vingers er al niet aan branden en Van der Burg (Hoe meer asielzoekers, hoe beter!) maakt het nog erger!!!

  ALLE zgn. asielzoekers zijn inderdaad door en langs vele veilige landen BUITEN Europa gereisd om vervolgens binnen Europa door en langs vele veilige landen he-le-maal naar Nederland te reizen om asiel aan te vragen….Dat kan en mag natuurlijk NOOIT!

  Geert Wilders heb ik gevraagd dit juridisch uit te zoeken evenals de statusverlening van ‘asielzoekers’ die ook door en langs vele veilige landen zowel buiten als binnen Europa zijn gereisd! Ik hoop dat Geert dit op wil pakken!

  Van der Burg laat graag zijn machtsvertoon zien en horen….dat MOET natuurlijk anders!!!

  Geliked door 3 people

 3. R. zegt:

  Tekenen jullie allemaal even de petitie:

  https://petities.nl/petitions/stop-de-instroom-van-zogenaamde-asielzoekers?locale=nl

  en zegt het voort!

  Bvd,

  Ronald

  Like

 4. Oliedom zegt:

  En wat doet Nederland?
  Ipv van dat TUIG eruit te zetten, gaan zij op zoek naar opvangplaatsen (desnoods met dwang behalve in plaatsen zoals Laren, Bloemendaal, willempie plus zijn kasteel, enz.), dus komen er nog meer deze kant op want dit is/geeft een aanzuigende werking.
  Daar komt er geen groot asielshit centrum) IN Nederland, compleet gestoord.
  Bakkenvol geld besteden aan dit TUIG en die broederoorlog in dat corrupte ukrainie en met die verrotte EU, daar is wel geld voor.

  Like

 5. Rene zegt:

  Deze heb ik meer gelezen zijn wij dan door de Rutte club met zijn Resset en Eu
  frientjes zo afschuwelijk ongehoord vies en laag hartig als een blinde in de maling genomen ook dat is al bekend mag ik dan even mijn middelvinger gebruiken.

  Like

 6. Jean zegt:

  Gewoon zonder poppenkasttoestanden terugsturen naar landen van herkomst dat geeft ons veiligheid en leefbaarheid.

  Like

 7. joojootje zegt:

  Nu geen lastige vragen stellen zo verpest je het emotionele plaatje wat we willen uitstralen, straks ga je ook nog vragen stellen of deze mensen volgens de regels wel terecht hier in de opvang zitten, we hebben al geen draagvlak en het dan nog lastiger maken door vragen te stellen, foei.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Heeft het kabinet al plannen/fondsen klaarliggen voor het bouwen van nieuwe moskeeën, (wel met luidkeelse oproepen tot het gebed) op plaatsen waar de zielige asieleisers ‘tijdelijk’ worden opgevangen? Godsdienstvrijheid is een van de klassieke grondrechten. en u mag zelfs de vrijheid nemen om niet alles te geloven, maar voor hoelang nog, op basisscholen krijgen de allerkleinsten al onderricht in islamistische gewoontes …….als we dan toch verplicht een islamistisch land moeten worden, dan maar gelijk goed…..het COA is niets meer dan een uitvoerend orgaan van de moskeeraad.

  Like

 9. J.v.d.Heijden zegt:

  Waarom al die INFILTRANTEN hier naartoe komen, inplaats van dat ze
  zich in het eerste de beste veilige land melden?
  GRATIS GELD.
  Als ze b.v. proberen(…)om in Australië te komen…
  Afijn, dat weet iedereen wat er daarna gebeurt.
  Niemand komt zomaar Australië binnen,
  zag dat gisteravond nog op de Engelse tv.

  Like

 10. J.v.d.Heijden zegt:

  Hier is een aanvulling op mijn vorige comment…
  Programma is Australisch en heet: nothing to declare.

  Like

 11. Julia zegt:

  Komen er nog veel meer volgens Kaag is er geen geld meer om dit jaar de koopkracht te compenseren maar ondertussen heeft de WEF terroriste flink wederom haar knip getrokken om nog meer zieltjes te kunnen opvangen https://www.telegraaf.nl/nieuws/264821674/geen-asielstop-maar-extra-geld-en-huizen-om-asielcrisis-op-te-lossen kassa 730 miljoen keiharde euro’s aan belastinggeld kan er nog wel boven op. Woningnood voor eigen burgers maar gemeenten gaan verplichten 20.000 huizen beschikbaar te stellen. Helaas zullen de journalisten de WEF marionetten hierover niet het vuur aan de schenen leggen sterker nog de Op1 tafel zal wel weer bezet zijn door D66 en PvdA kwakbollen om dit enorme wanbeleid goed te praten dat onze algehele samenleving ontwricht. In ieder geval worden we nu niet alleen leeggezogen door dit WEF kabinet maar de gemeenten doen ook hun best https://www.telegraaf.nl/financieel/1682289527/dikke-nota-bouwleges-zelfde-papiertje-zes-keer-zo-duur Uiteraard moet er nog meer geld uit de zakken van de burgers worden getrokken om de binnengehaalde en per dag meer en meer binnenkomende asielzoekers te bekostigen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ravian zegt:

  De realiteit is gewoon dat het geen van allen vluchtelingen zijn.
  Nog een realiteit is dat het ook geen immigranten zijn, die komen namelijk om te werken en passen zich aan hun nieuwe thuisland aan.
  Wat dit zijn dat zijn agressieve kolonisten, die komen om het land te plunderen en de autochtone bewoners te onderwerpen dan wel te vermoorden.
  Dit is gewoon een gewelddadige invasie, gepland en uitgevoerd door de islam, met medewerking van een collaborerende linkse nationale politiek.
  Dat invasie leger hoor je dus te vernietigen dan wel te verjagen, en die collaborateurs hoor je op te hangen dan wel tegen de muur te zetten.
  Zo simpel steekt ook dit in elkaar.

  Like

 13. Willy wortel zegt:

  D66 helpt alles naar de klote stop dat zooitje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s