VIDEO Karel van Wolferen: “Twee scharnieren van geschiedenis”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Karel van Wolferen: “Twee scharnieren van geschiedenis”

  1. Republikein zegt:

    Kan aardig lullen, net als ooit Hiltermann, met andere boodschap. Is er nog voetbal op tv vanavond?

    Like

  2. koosv8 zegt:

    In mijn 46 jaar bouw werkzame leven, kwamen er elk jaar nieuwe kalenders uit, met mooi gevormde jonge dames in schaarse kledij. Er waren best wel veel collega’s die dan even vlug de hele kalender even door keken, van maand naar maand, en dan nog erbij wisten uit te kramen, dat is niks, en die is ook niks, er was er geeneen goed of deugde niet, ik zei dan , neem morgen jou vrouw effe mee, ik ben toch wel heel benieuwd, als ik je nu zo hoor afkraken. En dat gevoel bekruipt mij nu weer, als ik meneer de republikein zo hoor, over de heer van Wolferen, je moet toch heel wat in je mars hebben om zo te oordelen over deze man.

    Like

    • Republikein zegt:

      Ik mag deze man wel, die Hiltermann is al dood, sprak net zo als Mouthaan, maar dan deftig, en voor de rest is het slikken of stikken.
      Ja, moet altijd wel lachen om commentaar, zoals “de VS hebben 80 miljoen inwoners”.
      En de Lach is mij bekend.

      Like

  3. Léon van Duren zegt:

    Deze analyse is duidelijk en waar!! Karel van Wolferen is een werkelijke verzetsheld!! Hier kunnen overheidsdienaren (mensen) bij de nalatige Nederlandse overheid een voorbeeld aan nemen!!Het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan is bewust ontwikkeld om o.a: de Nederlandse samenleving te destabiliseren!!Het terroristische COVID-19 stappenplan is een oorlogsmisdaad van ongekende omvang!!Daders als ; Mark R., Hugo de J.,de pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K.,en hun zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia veelplegers mogen in de toekomst niet vrijuit gaan!!

    https://davidicke.com/2022/09/11/400-doctors-and-professionals-declare-international-medical-crisis-due-to-covid-fake-vaccine-injuries-and-deaths/

    DOODSLAG met voorbedachten rade gepleegd door een onbetrouwbare terroristische overheid!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Like

  4. Léon van Duren zegt:

    https://amsterdambooks.nl/products/robert-kennedy-jr-de-gevaarlijkste-dr-op-aarde?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Promotie+Boek+Kennedy

    Dit boek moet elke zichzelf respecterende justitie medewerker gaan lezen en actie ondernemen waarschijnlijk tegen jullie eigen angstige gecorrumpeerde leidinggevenden !!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Like

Plaats een reactie