Even ter herinnering . . .

ADOLF HITLER had een Ministerie van Waarheid – BENITO MUSSOLINI had een Ministerie van Waarheid – JOZEF STALIN had een Ministerie van Waarheid.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “BackupMyHerb“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Even ter herinnering . . .

  1. Plebejer zegt:

    George Orwell beschreef in 1984 een ministerie van waarheid

    Like

  2. Andre zegt:

    En NL heeft al 4x op rij kabinet Rutte met zn partij kartel. Hitler, Mussolini en Stalin waren maar een stelletje prutsers.

    Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      Andre.Rutte is een hoge graad vrijmetselaar en psychopaat,tevens is hij een (nazi) bilderberger/WEF trekpop.Hij is “geselecteerd”om nederland en de nederlanders te slopen.

      Like

      • Andre zegt:

        Rutte werkt in opdracht en voert uit helaas werkt hij niet voor het volk in een democratisch bestel waar ze de mond zo van vol hebben.

        Like

  3. Niek zegt:

    Nu, ja dat klopt en als je het daar niet mee eens was dan koste het je kop, en dat is onveranderd gebleven en vertaald zich in de groene leugen, knap van ze dat ze dat hebben kunnen ombuigen in de nieuwe leugens zoals stikstof of co2 en ze geloven het nog ook?

    Like

  4. Wim Vreeswijk zegt:

    Ik heb geen behoefte aan egotrippers en zakkenvullers. Er is wel behoefte aan personen met een hart voor Nederland ! Er is al genoeg ellende in ons land en niemand is kennelijk in staat daar enige verbetering in aan te brengen.

    Like

  5. r.stegeman zegt:

    weldra in Nederland ???

    Like

Plaats een reactie