Terwijl de Europese Commissie de bevolking onteigent met een gierende inflatie, geeft ze zichzelf een enorme loonsverhoging

(Door: “DissidentNL”)

Ambtenaren van de Europese Unie, waaronder de voorzitter van de Europese Commissie, commissarissen en leden van het Europees Parlement, kunnen zich verheugen op aanzienlijk hogere salarissen. De wending in het verhaal is echter dat de lonen eigenlijk ingaan tegen het eigen advies van de Europese Commissie over loonsverhogingen, meldt REMIX.

In wat volgens critici weer een voorbeeld is van “Doe wat ik zeg, niet wat ik doe”, heeft de EU-commissie in het verleden regeringen en de hoofden van arbeids- en managementorganisaties geadviseerd om loonsverhogingen bij inflatie te vermijden. Het advies van de commissie over loonvorming is dat landen en bedrijven moeten vermijden de lonen te indexeren aan de inflatie, omdat die praktijk de voorwaarden schept voor een loon-prijsspiraal en de voorwaarden schept voor verdere inflatie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Terwijl de Europese Commissie de bevolking onteigent met een gierende inflatie, geeft ze zichzelf een enorme loonsverhoging

  1. Rensk. zegt:

    Het zweet loopt over mijn rug als ik die Eric van Burg weer hoor oreren dat geld wordt geboden aan gemeenten asiellui op te vangen. Het is zo zo zo ongelofelijk van de pot gerukt dat het zweet over mn rug loopt. Heel snel zet zap ik over. Wat daar in Den Haag zit is met geen woorden meer te beschrijven.

    Geen woord over het stoppen van die asielindustrie. Geen woord ook niet van journalisten hoe ze dat in de toekomst denken te blijven faciliteren?

    Het is van zo´n ultieme domheid dat bij mij woorden tekort gaan schieten.
    Boeren weg en bouwen en werken maar voor de hele wereld die hier graag wil wonen. Huisartsen hebben het zorgakkoord (nog) niet getekend. Als ze vol blijven houden wordt ze geld aangeboden. En zullen ze alsnog overstag gaan niet in de gaten hebben dat ze uiteindelijk hun eigen graf gaan tekenen.

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ Rensk op 13-10-2022 om 09.25 u.
      Steeds denk ik : “Wat of wat ze in Den Haag nú weer hebben ingelijfd als minister of staatssecr. is niet te geloven; beroerder kan het niet meer worden”.
      Maar steeds opnieuw blijken er personen in Nederland rond te lopen die een nog smeriger, gemener en verziekter karakter hebben als de pas aangestelde !
      Zó’n persoon is die v.d. Burg óók.
      Dit soort is in staat om u én mij ons huis uit te zetten ten faveure van “vluchtelingen”!
      NSB’ers van de gevaarlijkste soort, bij hen vergeleken was Mussert een padvindertje !

      Like

  2. Frits zegt:

    Zo lang de EU-bevolking alles slikt ipv Brussel ed. te ontruimen, zal het alleen maar erger worden. Men schijnt er mee te kunnen leven. Tot de dood erop volgt.

    Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    Het grootste zelfingenomen en ongekozen WEF tuig zijn het meest verachtelijke volk dat er nog rond loopt. Wat mij betreft stort dat hele Brusselse kaartenhuis morgen nog in elkaar. Dat zou een weldaad voor geheel Europa zijn. Een weldenkend mens weet dat die algehele corrupte EU ongekozen gewetenloze lamzakken geen lang bestaansrecht meer hebben omdat de waarheid en de criminele bezigheden meer en meer aan het licht komen vandaar steelt dat tuig zichzelf nog snel rijk en laten na het leeg roven van belastinggelden en failliete banken een vernietigd Europa achter. https://www.ninefornews.nl/europarlementarier-gaat-los-dit-is-het-grootste-corruptieschandaal-uit-de-wereldgeschiedenis/
    Uiteraard geldt dit ook voor de twee WEF/Bilderberg Oranje feestneuzen die nu weer het jolig echtpaar lopen uit te hangen in Zweden en nog een aantal feestjes de komende tijd zullen gaan aflopen. Ook die krijgen geen genoeg om een flinke aanslag te plegen op onze belastingpot. ttps://www.dagelijksestandaard.nl/opinie/michel-mulder-een-afscheidsbriefje-aan-willy-en-max
    Het is en blijven criminelen die er niet voor schromen de burgers armer en armer te maken en zichzelf flink in de watten leggen maar als daadwerkelijk de pleuris uitbreekt hem snel smeren. Het vermogen is allang veilig gesteld.

    Geliked door 1 persoon

  4. Boike zegt:

    Dà mot je nou goed begriepen.

    Die Euro-liedn hebbn hullie siel en saligheid aan de duvel verkocht.
    De duvel heb hullie een hemel op aard beloofd met heul veul geld.
    Die liedn moetn hard werkn om de absolute macht en heerschappij van de duvel te vestign.
    Dà moet betaald wordn. Daarom mogn ze van de duvel steln van Henk en Ingrid.
    En als er inflatie is, mogn hullie nog meer steln. Dà doet koning ook.
    Henk en Ingrid moetn maor sunig sijn.

    Dà is nou de logica van duvelsgespuis. Ja toch ???

    Geliked door 1 persoon

  5. Htskday zegt:

    Drain the swamp!

    Mislav Kolakusic: (MEP)
    This is the biggest corruption scandal in the historie of the world!

    https://t.co/VNwx9NSe6X
    (https://twitter.com/eatlovepray211/status/1580261205754925056?t=VUVcuZQ5-iNzqZ_S2ZSMcw&s=03)

    Geliked door 1 persoon

  6. karton zegt:

    Dat hele EUSSR-zootje in Brussel c.q. Straatsburg is van een zodanig laag allooi dat zij slechts een misprijzende blik onzerzijds waard zijn.
    Je kunt smeerlappen als v.d.Leijen, Timmermans, Samsom, Verhofstadt en méér van dat gajes toch niet meer serieus nemen ?
    Tuig van de richel is ’t !!
    Ze smijten met miljarden naar Pitrovitsch Zelenski maar Jan met de Pet kan de pot op, Jan met de Pet is slecht van belang zolang er nog van hem/haar geplukt/gestolen kan worden.

    Geliked door 3 people

  7. De machtigen denken altijd alleen aan zichzelf en nooit aan degenen die hun exoirbitanten beloningen betalen. Zoals het nu gaat de eu, ku n je het gewoon ordinaire diefstal noemen. Maar op dat niveau de EU.kas lichten heeft nog nooikt tolt een veroordeling geleid. Dat was en is in nederland ook zo.

    Like

  8. saddy zegt:

    Zou het niet een indicatie zijn van wat ze met de inflatie van plan zijn? Dat ze die verhoging alleen al zien als nodig om er niet op achteruit te gaan?

    Hetzelfde idee had ik ook bij de 36 % loonsverhoging van de groen-werkers in gemeente-dienst. Als percentage ongehoord maar in realo net genoeg om in leven te kunnen blijven.

    Like

  9. Mike zegt:

    Dit fimpje is 9 jaar oud dus die bedragen
    Zullen nu eel vele malen hoger zijn.

    Like

Plaats een reactie