VIDEO: “The Real Anthony Fauci”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Htskday”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: “The Real Anthony Fauci”

  1. J.v.d.Heijden zegt:

    Inderdaad: schandalig!
    Die houding bewijst dat er veel meer aan de hand is
    dan alleen covid19.
    https://www.ninefornews.nl/kamer-weigert-debat-over-explosieve-uitspraak-pfizer-directeur-wat-ontzettend-triest/

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Ongedierte !

    Like

    • LUCIA zegt:

      Heeft iemand de video beluisterd ….is erg belangrijk, Fauci zijn macht en opkomst begon in 1984, laat ik nou denken dat dat niet zo toevallig is.

      Probeerde Orwell hiervoor te waarschuwen???. Ik kijk naar Fauci en Gates en ik denk steeds…. dit zijn geen mensen, dit zijn hybride wezens,. ze zijn reptiliaans/serpentieel en wellicht beledigen we slangen hier ook mee, je gruwt van hun daden… ik zou niet weten welke straf passend zou zijn voor hun wreedheid, ik denk stenigen en daar een paar dagen overdoen.

      Overigens diverse primitieve ( lees beschaafde, niet in geld geïnteresseerde, goed met de natuur omgaande mensen) geloofden in enge hybride wezens z.a de dogman, djinns, vampieren, reptillians, wolfsmensen….. in algemene zin zou je kunnen spreken van shapeshifters die vaak mensen overheersten door geheime magische /hypnotische krachten.

      Ik geloof dat wij niet de enige soort zijn die hier op aarde rondloopt en ik geloof ook dat er andere wezens zijn die wellicht maar voor korte tijd een menselijke gedaante kunnen aannemen, in bijna iedere cultuur vind je hier wortels van, alleen de moderne mens gelooft alleen in de wetenschap en ik geloof daar niet volledig in… want ik weet dat ze vaak niet weten maar verzinnen.

      Like

  3. leeuw7 zegt:

    Ook de 17,4 miljoen argeloze bedrogen Nederlanders verdienen ondanks hun nalatige angstige wangedrag eerlijkheid omtrent het omstreden COVID-19 pharma maffia mRNA vloeistofje!!

    Deel ook deze video met zoveel mogelijk mensen!!

    https://www.theepochtimes.com/exclusive-dr-joseph-ladapo-on-why-hes-not-recommending-mrna-covid-vaccines-for-healthy-young-men-people-deserve-honesty_4808208.html?utm_source=Enews&utm_campaign=etv-2022-10-21&utm_medium=email&est=XcYjf9J5XdIpEvpUy5Vp9%2BHxt5GkT6ZDS2ezejdYRLbq2oPmNnltWektk7cjH5DAr%2Bm01A%3D%3D

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten te gaan berechten!!

    De Nederlandse COVID-19 pharma maffia overheid is momenteel volksvijand nummer één geworden!!

    Like

  4. leeuw7 zegt:

    T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie,de raad van State, De Hoge Raad der Nederlanden,enz……….

    Uit ervaring weet ik dat zeker één procent van de ambtenaren van de bovengenoemde instituten de moed hebben om de zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid te gaan ontrafelen!! Rechercheren is een vak apart!!

    Als deze berichten uit het WEF Canada van de terroristische COVID-19 pharma maffia misdadiger Justin T. kloppen!??
    Wat gaan die één procent moedige overheidsdienaren bij de verschillende overheidsinstanties dan ondernemen??

    https://www.frontnieuws.com/80-canadese-artsen-dood-als-gevolg-van-covid-19-vaccinmandaten-terwijl-het-dodental-blijft-stijgen/

    Nu kunnen de deze van overheidswege georganiseerde misdaden nog geweldloos worden aangepakt!!

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!!

    Met vriendelijke groeten Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Like

  5. leeuw7 zegt:

    T.a.v:De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie,De raad van State,De Hoge Raad der Nederlanden ,enz……….

    Kom uit uw ivoren torens van angst, angst is een slechte raadgever!!
    Onafhankelijk betrouwbaar authentiek rechercheren is een moedige onderneming!!

    Nederland heeft ook een schrijnend tekort aan goed gekwalificeerde onafhankelijke pathologen anatoom!!Elke overledene heeft recht op obductie!!

    https://gellerreport.com/2022/10/two-leading-cardiologists-implicate-covid-vaccine-in-all-unexplained-heart-attacks-since-2021.html/

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Medeplichtig aan misdaden tegen de menselijkheid,of de het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan ontmaskeren!!

    Met vriendelijke groeten Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Like

  6. droevige mof zegt:

    Het Duitse RIVM , het Robert Koch Instituut (RKI), schat (!) dat deze zomer 4500 Duitsers zijn gestorven door de hittegolf. En ik schat dat het RKI de vaccinatiesterfte in de doofpot wil stoppen. Ik “vermoed” dat er in de winter
    nog duizenden zullen sterven door onderkoeling en mentale trauma’s veroorzaakt door Poetin. Maar nooit vanwege de vaccinatie.
    https://www.spiegel.de/wissenschaft/medizin/hitzewelle-rki-schaetzt-4500-todesfaelle-im-sommer-2022-in-deutschland-a-bf8c5cc8-9a47-4a74-aee1-095652bbaf43

    Like

  7. leeuw7 zegt:

    Er is moed voor nodig mensen ,je niet te verschuilen achter de door de overheid betaalde “gecorrumpeerde kwaadwillende “ zogenaamde wetenschappelijke instituten!!

    Like

  8. leeuw7 zegt:

    Persoonlijk kan ik geen respect opbrengen voor een overheid die geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia misdadigers hun gang laten gaan!! Deze misdaden tegen de menselijkheid mogen absoluut niet lonend zijn!!

    Tienduizenden Nederlanders hebben gezamenlijk aangifte gedaan tegen de vermeende terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten!!

    Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze zeer vele geïnstitutionaliseerde COVID-19 pharma maffia misdadigers nog berechten!!

    https://www.aangiftehugodejonge.nl

    Met vriendelijke groeten Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Like

  9. leeuw7 zegt:

    Wie stopt de door de overheid gefaciliteerde zeer zware COVID -19 pharma maffia misdadigers!!

    https://m.youtube.com/watch?v=vX2xJOw-sno&feature=youtu.be

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Like

  10. leeuw7 zegt:

    T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, De raad van State, De Hoge Raad der Nederlanden,enz……..

    Deze van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia misdaden moeten gestopt worden!!

    Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!

    https://gellerreport.com/2022/10/one-in-every-500-small-children-who-get-vaccine-are-hospitalized-by-it-study-finds.html/

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia veelplegers te kunnen berechten !!

    Met vriendelijke groeten Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Like

  11. leeuw7 zegt:

    De ijskoude feiten spreken voor zich!!

    Wie stopt de van overheidswege gefaciliteerde zeer vele geïnstitutionaliseerde COVID-19 pharma maffia misdadigers!!

    https://m.youtube.com/watch?v=vX2xJOw-sno&feature=youtu.be

    Het gebruik van geneesmiddelen is doodsoorzaak nummer 3!!

    Wie zwijgt stemt toe!

    Waar blijven de moedige oprechte vrijheidsstrijders van het openbaar ministerie??Het is de keuze tussen tirannie of vrijheid!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Like

  12. Henk der Niederländer zegt:

    Ach ja Fauci, de ubercrimineel op een hoge post die de gain of functiononderzoeken mede financieerde uit belasting gelden.

    Fauci’s agentschap financierde de subsidie ​​van $ 1 miljoen van EcoHealth om een ​​nieuwe 80% dodelijke covid-stam te helpen creëren, in strijd met de Amerikaanse wet

    https://outbreak.news/2022-10-20-fauci-funded-ecohealth-grant-lethal-covid-strain.html

    Like

  13. Henk der Niederländer zegt:

    Dan nog even het volgende
    Boston-lab beschuldigd van het ontwikkelen van superdodelijke covid-stam door gain-of-function-onderzoek: 80% sterftecijfer bereikt bij muizen

    Een Israëlische regeringswetenschapper is woedend dat er nog steeds wordt geknoeid met vleermuiscoronavirussen , dit keer in een laboratorium in Boston.

    Prof. Shmuel Shapira zegt dat wetenschappers van de Boston University (BU) “met vuur spelen” nadat werd onthuld dat ze zogenaamd een nieuwe Wuhan coronavirus (Covid-19) “stam” hebben gecreëerd die dodelijker is dan de vorige.

    Het hybride virus dat naar verluidt is gemaakt van een combinatie van de Omicron ( Moronic )-variant en de originele Wuhan-stam, is naar verluidt in staat 80 procent van de geïnfecteerden te doden.

    https://outbreak.news/2022-10-19-boston-lab-tampering-covid-super-deadly-strain.html

    Dus ga je maar eens langzaam af vragen waar dat smerig tuig mee bezig is.
    In ieder geval niet met de gezondheid van mensen.

    Like

  14. Léon van Duren zegt:

    De terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten gebruiken het COVID-19 pharma maffia stappenplan als een hulpmiddel om wereldwijd hun bevolkingen te tiranniseren met nog ergere COVID-19 mandaten!!
    Ook is het een verdienmodel voor de schaamteloze nietsontziende gecriminaliseerde pharma maffia bedrijven!! De Chinese overheid gaat ook nu nog medogenloos om met hun bevolkingen om op deze manier een totalitaire controle staat te implementeren!!De Europese COVID -19 pharma maffia misleiders zouden dit tirannieke systeem ook graag ons opdringen!!

    Het Europese nazisme is wederom springlevend alleen verkleed in een andere vermomming!!

    Like

Plaats een reactie