Dictatuur!?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “veerman4“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Dictatuur!?

  1. BosscheBol zegt:

    Het IS een dictatuur.
    Ik begin me echt af te vragen wanneer ze met hun concentratiekampen gaan beginnen en onder welke vermomming. Heropvoedingskampen? Solidariteitskampen? Klimaatskampen?
    Het gaat echt totalitair worden als ze het geld gaan afschaffen. Dan kunnen ze iedereen die wat anders zegt of denkt afknijpen van zijn rekening. Daar zijn ze al mee bezig geweest (Trudeau en de truckers) dus dat vinden ze heel normaal. Mensen die dan eten komen brengen zijn strafbaar.
    Onze lachende jakhals popelt om ermee te beginnen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wim Vreeswijk zegt:

    Het is gewoon sluipmoord van onze samenleving !

    Like

  3. waalkade4bd8489a57 zegt:

    Klinkt niet als …. Nederland is gewoon een dictatuur en de koning is de stiekeme achterbakse leider van die dictatuur.

    Like

  4. pepo Copyright zegt:

    Klopt, ook verbannen.

    Like

  5. Léon van Duren zegt:

    De geïnstitutionaliseerde collaborerende terroristische klimaatfascistische transhumanistische COVID-19 pharma maffia psychopaten willen met medewerking van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamer minkukels Nederland veranderen in een fascistische WEF-Bilderberger heilstaat !!

    Het van overheidswege georganiseerde terroristische klimaatfascistische transhumanistische LGBTi satanische fascisme is wederom springlevend !!

    De D’66 NSBers van de Nationale Propaganda Omroep (NPO) helpen de satanische transhumanistische fascistische LGBTi psychopaten met onwelgevallige meningen weg te censureren of zelfs te elimineren !!

    De geïnstitutionaliseerde wetteloze terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten willen Nederland onderwerpen aan de duivel en z’n trawanten!!

    Like

  6. Léon van Duren zegt:

    Het medische beroep is van overheidswege getiranniseerd door schaamteloze nietsontziende geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten!! Leugens werden gevolgd door leugens!!

    https://www.theepochtimes.com/the-medical-profession-has-been-destroyed-dr-richard-amerling-on-following-the-guidelines-research-malpractice-and-the-medical-school-paradigm_4822549.html?utm_source=Enews&utm_campaign=etv-2022-10-28&utm_medium=email&est=d2mgPiLPuRIgVoz3wI2ikKIYAbXDnOhmzcbI2r1eo3ExJbT6yJq0hucUxZUSBq7V0ZLY6A%3D%3D

    De nietsontziende schaamteloze pharma maffia psychopaat Mark R.is een toonbeeld van een meedogenloze WEF-Bilderberger dictator,gesteund door de wetteloze klimaatfascistische D’66 COVID-19 pharma maffia fascisten !!

    Like

  7. J.v.d.Heijden zegt:

    Dictatuur..???
    Helemaal CORRECT.
    Buiten veel andere landen gebruiken ze DIT hier ook…

    Like

  8. Léon van Duren zegt:

    Het uitsluiten van mensen en onwelgevallige meningen deed één zekere Adolf Hitler en z’n zeer vele medeplichtige trawanten ook !! Zou de vegetarische Adolf Hitler ook van de klimaatfascistische terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten van D’66 lid zijn geworden onder de bezielende leiding van de schaamteloze nietsontziende terroristenvereerster Sigrid K.!!Ook de nationaalsocialistische bruinhemden gebruikten net als nu de propaganda van de toenmalige media!! Andersdenkenden werden vaak vermoord of gevangen gezet!!

    Het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia fascisme is springlevend!!

    https://www.blckbx.tv/binnenland/fascisme-roepend-nederland-moet-eens-goed-in-de-spiegel-kijken

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Like

  9. Boike zegt:

    Dit is dus het “nieuwe normaal” onder de ruttige dictatuur. Met tarten, treiteren, pesten, kleineren, truttig betuttelen en al wat dies meer zij, meent de ruttige dictatuur de absolute macht en controle te kunnen verwerven. Het is een uiting van minachting jegens de behoeften, verlangens, wensen, problemen en moeilijkheden Henk en Ingrid.

    Maar een kruik gaat te water, tot die barst. Het is geen kwestie meer van “of” maar van “wanneer” die kruik gaat bartsen. Het moment van “barsten” komt rap steeds dichter bij. De pot nadert het kookpunt, de spanning loopt op en de gemoederen zijn al om te snijden. Er is nog maar slechts een klein vonkje nodig om het kruitvat te doen ontploffen.

    Wat de elites Henk en Ingrid aandoen, werd altijd voor onmogelijk geacht in het gave Nederland. Maar, al heeft de elitaire ruttige dictatuur daar geen active herinnering meer aan, het tere vaasje is al lang gesneuveld.

    Henk en Ingrid zijn de leugens en het bedrog, de truttige betutteling, de indoctrinatie, de domme propaganda, de knechting en de teloorgang van het land en de economie, meer dan zat.

    Henk en Ingrid hebben geen vertrouwen in een ruttige dictatuur. Henk en Ingrid zijn nu wantrouwig en achterdochtig geworden. Henk en Ingrid wijzen het “nieuwe normaal” af.

    Hen en Ingrid zijn mensen, die gevoelens hebben en emoties kennen. Zij zijn geen robot, geen verlengstuk van een computer en geen slaaf. Henk en Ingrid beschikken over een gezond naprakkedenkiezeerverstand. Henk en Ingrid zijn niet perfect en maken ook wel eens fouten.

    Henk en Ingrid hebben behoefte aan leven in vrijheid en welvaart. Ze willen huisje, tuintje, boompje, beestje, autotje en vacantie. Aan het globalistische ideaal van “gij ZÙLT niets meer hebben en daar ZÙLT gij gelukkig mee zijn” hebben Henk en Ingrid geen boodschap.

    Voor Henk en Ingrid is de maat meer dan vol. De stoppen dreigen door te slaan. Er is slechts één gek nodig , die het recht in eigen hand neemt, en Henk en Ingrid gaan de barricaden op.

    De elitaire dictators vragen, nee smeken, om een tribunaal à la Neurenberg 1945, dat korte metten met hen maakt en hen de weg naar de hel wijst.

    Like

  10. karton zegt:

    “Activisten een bankrekening ontzeggen” ? De kunstplak-activisten hebben daar beslist geen last van ! Op álle podia krijgen zij aandacht ! Doodzwijgen dat gore zootje, zet ze aan ‘t werk , die terroristen.

    Geliked door 1 persoon

  11. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, De raad van State, De Hoge Raad der Nederlanden,justitie, defensie,politie,en andere eventueel moedige overheidsinstanties!!

    Ook de Nederlandse geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia overheid werkte mee om de Nederlandse bevolking met voorbedachten rade te desinformeren ,de leugens werden van overheidswege bedacht om de Nederlandse bevolking angst aan te jagen!!

    De criminele terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaat Mark R. ,en z’n zeer vele geïnstitutionaliseerde gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren werkte willens en wetens mee om de Nederlandse bevolking nietsontziend en meedogenloos te bedriegen!! Tot en met de dag van vandaag worden Nederlanders opgeroepen om de experimentele ongecontroleerde waardeloze mRNA inentingen te nemen!!

    Deze onbetrouwbare gecriminaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia criminelen moet een halt toe worden geroepen!!

    Miljarden euro’s zijn volkomen zinloos door het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland in een bodemloze put gesmeten!!De van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia misdaden zijn onvergeeflijk!!

    Het zou goed zijn om alle liquide middelen van de COVID-19 pharma maffia Big Pharma criminelen per direct te confisqueren!! De medische van overheidswege georganiseerde tirannie moet onmiddellijk stopgezet worden!!

    https://childrenshealthdefense.org/defender/megyn-kelly-rfk-jr-pfizer-vaccine-safety/?itm_term=home
    Leugens werden gevolgd door leugens!!

    Het corrupte Pfizer kocht letterlijk en figuurlijk jan en alleman om om hun terroristische van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia stappenplan er doorheen te kunnen jassen!!

    Nu kunnen wij het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia fascisme nog geweldloos stoppen!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

  12. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, De Hoge Raad der Nederlanden,de raad van State,en andere eventueel moedige overheidsinstanties!!

    Kom uit uw ivoren torens van angst,uit ervaring weet ik dat zeker één procent van de overheidsdienaren van de bovengenoemde instituten de moed hebben om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia misdadigers te gaan onderzoeken en rechercheren!!

    Onafhankelijk ,en authentiek rechercheren is een vak apart!!Dat vergt de inzet van buitengewoon moedige mensen!!

    https://www.news.com.au/finance/economy/federal-budget/covid-vaccine-injury-payouts-explode-to-77-million-budget-reveals/news-story/df39fcf430c6cadb487a9914df7a3422

    Schade willens en wetens van overheidswege aangericht!!
    Obstructie van de samenleving!!

    https://img.jensen.nl/15593/1623422753-hugo.jpg?auto=compress%2Cformat&dpr=2&w=504

    Waarom is de recidiverende levensgevaarlijke terroristische COVID-19 pharma maffia vaccinazi Hugo de J. nog steeds op vrije voeten!!
    Staat de beroepsleugenaar ,de pharma maffia psychopaat Hugo de J.misschien boven de wet??Doodslag met voorbedachten rade!?

    Wanneer wordt de Nederlandse rechtsstaat weer in ere hersteld!!

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s ,en hun zeer vele medeplichtige trawanten te kunnen berechten!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081Cz

    Like

  13. ronjaspers zegt:

    Wie slaapt in een “democratie”wordt wakker in een dictatuur.Deze quote is niet van mij.

    Like

  14. scherpschutter1943 zegt:

    nederland is een dictatuur en rutte is dus een dictator, ongeacht wat hij er zelf van vindt(hij zal het wel ontkennen)

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie