Noodplan voor Kiev

(Door: Elmar Forster – Vertaling: E.J. Bron)

Gebruik kaarsen!” – Heel Kiev weldra zonder stroom

Als gevolg van een nieuwe nachtelijke Russische aanval op de energie infrastructuur van de regio Kiev is de verzorgingssituatie duidelijk verslechterd, zoal RBK Oekraïne bericht. In de sociale media worden mensen ertoe opgeroepen kaarsen en thermoskannen te kopen.

“Vannacht werd een groot aantal energie-installaties in de Oekraïne getroffen, zodat we in de centrale regio een groot tekort hebben. Dit betreft de regio Kiev evenals enkele andere regio´s. De vijand heeft al onze plannen doorkruist”, verklaarde Kirilo Timosjenko, plaatsvervangend hoofd van het kantoor van de president.

Noodplan wordt uitgewerkt

Bovendien kondigde Timosjenko aan deze week een duidelijk tijdschema voor stroomuitval uit te voeren. Op dit moment komt het tot uitvallen van noodstroom van meer dan 4 uur. Men zou echter niet meer prognoses kunnen geven. “Het stroomverbruik zou echter geminimaliseerd moeten worden, Dit geldt niet alleen voor huishoudconsumenten.”

Alleen al “in Kiev kan het stroomtekort 30% bedragen. Normaal gesproken verbruikt de stad 1000-1200 megawatt. Op dit moment wordt de beschikbare capaciteit op 600-800 megawatt geschat. Dat betekent dat bijna de helft van Kiev zonder stroom kan zitten”, zei de stoomverzorger Yasno.

Zal de metro in Kiev functioneren?

Volgens Timosjenko zal de metro blijven rijden. Tegelijkertijd echter werden trolleybussen al vervangen door gewone bussen.

Kiev donderdagavond.

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Elmar Forster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Noodplan voor Kiev

  1. Léon van Duren zegt:

    De LGBTi transhumanistische satanische bruinhemden van Europa ,Nederland ,en de VS van Amerika hebben wederom een land inclusief bevolking met voorbedachten rade compleet geruïneerd!! Afghanistan,Irak ,Libië,enz….!! Er moeten onafhankelijke tribunalen komen tegen deze zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia NAVO oorlogsmisdadigers!!

    Deze satanische wetteloze COVID-19 pharma maffia NAVO schoften weten goed chaos te brengen in landen waar zij niets te zoeken hebben !!

    Like

  2. Léon van Duren zegt:

    https://bijbeloptiek.weebly.com/staatsgreep-van-de-globalisten-volgende-wef-premier-mag-groot-brittannieuml-resetten.html

    De satanische WEF-Bilderberger verwoesters gaan gewoon door om ook het Verenigd Koninkrijk (Engeland) om zeep te helpen met hun goddeloze klimaatfascistische LGBTi waanzin!!

    Like

  3. Léon van Duren zegt:

    Waarom laten wij onze samenleving kapot maken door deze satanische van overheidswege georganiseerde WEF-Bilderberger terroristische COVID-19 pharma maffia boevenbende??

    Zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische transhumanistische LGBTi intolerante bruinhemden ruïneren met voorbedachten rade de Europese samenlevingen !!

    Het transhumanistische klimaatfascistische LGBTi COVID-19 pharma maffia fascisme is wederom springlevend !!!Ook dankzij een meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamer (WEF-Bilderberger)minkukels!

    https://niburu.co/het-complot/17928-waarom-laten-wij-onze-maatschappij-slopen

    Like

  4. bobzelf zegt:

    BABOUSKA . OOM BOB’S SCHOONMOEDER

    ZIT VAN 08./00 V TOT 20.00 ZONDER STROOM

    NIKS 4 UUR DUS . 12 UUR .

    DUS DIE ZIT LEKKER IN HAAR DASHJA ZOMERHUIS

    RF .. PUTIN TE KIJKEN TV TE KIJKEN .. WHAHAHAHA VIA HAAR SCHOTEL

    VRIEND KARTON KIJK JIJ WELEENS RF . ??

    DAAR KAN JE DAN DIE ONBETROUWBARE TAXI CHAUFFEUR DIKWIJLS TEGEN DE WEREL HOREN SPREKEN

    VOLGENS HOEKSTRA LULT PUTIN UIT ZIJN NEK WHAHAHAHA

    DAT IS NOU NET THE SUPER LOSER DIE ZIJN MUIL MOET HOUDEN

    DUS IS 83 OMA DUS BEST WEL GAAF . WHAHAHAHAHAHA

    DIE HEEFT EEN LEUK SIMPEL GROOT TUIN HUIS

    DAT IS ZO VER WEG GESTOPT MET EEN GIGANTISCHE MOESTUIN

    DAAR HADDEN DE SS NAZI VROEGER AL MOEITE MEE GEHAD OM

    DAT TE VINDEN

    OMA HAKT OOK GEWOON MET EEN VIKING BIJL WAT BOMEN OM

    WHAHAHAHAHAHAAH

    DE NEDERLANDER LIGT RUKKEND OP DE BANK MET ZAK CHIPS

    IK DENK OOK DAT ALLES DAAR MIS IS GEGAAN . WHAHAHAHA

    OOM LOSERS ALLER LANDEN VERENIGD U . GEDAAN EU IN BRUSSEL

    DOOEI

    Geliked door 1 persoon

  5. Niek zegt:

    Wat een stomme oproep kaarsen? Hebben ze die daar dan en in grote getalen? Zou hij hierover hebben nagedacht? Waarom roept hij niet koop olielampen dat lijkt mij een stuk veiliger en je kunt ze niet zo snel uitblazen. Thermoskannen wat moet je daarmee? Lijkt mij handiger om een gasstelletje te hebben? Echt een ondoordachte oproep door iemand die totaal niet kan overleven en nog nooit gekampeerd heeft. Zelf heb ik ook een noodpakketje in huis want je weet maar nooit en ik heb er goed over nagedacht en voor langer dan 1 week heeft het geen zin tenzij je het heel goed verstopt en er niet over praat dat je zoiets hebt anders zul je worden overvallen en gedwongen het in te leveren. Het leeft totaal niet bij de meeste mensen maar als de supers ineens niet meer bevoorraad worden is na 1 dag alles leeg en na 3 dagen totale anarchie, denk er dus eens over toch iets te hebben zonder uitbundig te doen, een paar blikken soep of worsten en het liefst iets wat je normaal ook gebruikt dan kun je het tegen de houdbaarheidsdatum zelf omruilen en kan het weer 3 jaar in de kast. Als je eraan begint en je gaat er over nadenken zul je schrikken wat je allemaal nodig hebt om een week te overleven, de lijst wordt snel langer van batterijen, deodorant, scheermesjes, maandverband, wc papier, drinken, alcohol, verbanddoos, medicijnen, roken, maar ook iets om te ruilen want je bent ongetwijfeld iets vergeten? Een hengel en een fuik om rivierkreeften te vangen. En als ze aan de deur komen? Ga je ze dan vriendelijk nee verkopen dat gaat je niet lukken hoor. Wat Putin doet is niet leuk maar wel goed doordacht en maakt Oekraïne van binnenuit kapot en zal de wil breken voor hen die het niet zo breed hebben en daarna de rest. Volgende stap is het transport wat zal stilvallen dus gaan de olie reserves eraan maar hij heeft geen haast de winter komt eraan. Denk eens aan de foto van Putin op het paard in de bush? Die kan survivalen hoor! Dus als je dat allemaal niet kunt heb je daar een groot probleem. Toch heb ik medelijden met het gewone volk want zij zijn zoals altijd slachtoffer van de spelletjes van de elite en ik kies geen kant maar zou graag willen dat ze eens in gesprek gingen.

    Geliked door 1 persoon

  6. saddy zegt:

    Jezus wat een gezeur.
    Je plaatst gewoon wat zonnepanelen en een vogelversnipperaar en klaar is Igor. Toch?

    Like

  7. Julia zegt:

    Volgens de VS bepaalt Zelensky wanneer hij eventueel met Poetin gaat onderhandelen om de escalatie te bewerkstelligen en dat gaat volgens hem niet gebeuren het heerschap vertikt het en vindt het blijkbaar prima dat zijn land naar de gallemiezen gaat. Kortom de schuldige in dit geval is Zelensky zelf maar zoals gewoonlijk zijn de burgers de dupe van deze oorlogshitser. .

    Geliked door 1 persoon

  8. Ravian zegt:

    Yeah, met kaarsen en thermoskannen ga je echt de Russische winter niet doorkomen…

    Like

  9. ronjaspers zegt:

    President putin heeft zijn fluwelen handschoenen uitgedaan.

    Geliked door 1 persoon

  10. Frits zegt:

    Wordt vervolgd

    Like

Plaats een reactie