FUCK YOU!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FUCK YOU!

  1. Julia zegt:

    Over fuck you gesproken https://www.telegraaf.nl/video/1152386104/tranen-bij-maxima-tijdens-bezoek-aan-school-in-griekenland Hoeveel tranen heeft zij al gelaten in Ter Apel waar asielzoekers buiten moeten slapen, hoeveel tranen zal zij laten als het koninklijk paar afreist naar Qatar dat uiteraard wellicht in de planning staat? https://www.telegraaf.nl/nieuws/1786899643/kabinet-houdt-voet-bij-stuk-we-gaan-naar-qatar-maar-het-wordt-geen-feestje Dat feestje komt ongetwijfeld in besloten kring na de wedstrijd maar ondertussen hebben zij op de tribunes gezeten dat vele mensenlevens heeft gekost en dat nu arbeiders op straat worden geschopt om plaats te maken voor voetbal fans. Fuck you voor al degenen die zo een maling hebben aan mensenrechten en zich er niets van aantrekken. Maar ja van WEF marionetten kun je uiteraard geen goeds verwachten mensenlevens tellen niet het gaat alleen om geld en macht.

    Geliked door 2 people

  2. Boike zegt:

    Fuck you WEF
    Fuck you Khazarse Maffia
    Fuck you Bildeberg
    Fuck you WHO
    Fuck you VN
    Fuck you NATO
    Fuck you ….
    Fuck you ….
    Fuck you ….

    https://media.gettyimages.com/vectors/fuck-you-hand-vector-id1051753856?k=20&m=1051753856&s=612×612&w=0&h=3o1vJ85XON35zKg_KmNY9X6oESI2ZswVn-4j6kEH6jw=

    Geliked door 2 people

  3. karton zegt:

    Heeft die meid, maxinaatje dus, tranen in haar ogen ?
    Dat krijg ik iedere keer als ik haar zie met allemaal goud/zilver/diamanten op d’r kop en een blik van : “Zo, dat heb toch maar ff mooi geritseld met die willempie, onnie ?” Of als ik de één of andere verdwaasde verslaggeefster iets hoor prevelen over wéér “zo’n prachtige nieuwe robe” van deze pampa-poes, dan stromen de tranen over m’n wangen.
    Ze is te stom om te kunnen denken : “Die zg. zielige kindertjes in zo’n “kamp”, hebben van hun ouders en leiders in die “kampen” geleerd om een zielig verhaaltje op te hangen als er een camera in de buurt is”.
    In NL gebeurt in feite hetzelfde als er weer eens zo’n zg. koninklijk geval op bezoek komt : álles wordt geschilderd en opgeknapt, zodat de majesteiten zullen denken : “Oguttegut zàg, wat een pracht & praal, wat is NL toch een rijk landje, zàg !” Weten ze niet dat ze doorlopend bedonderd worden ?
    Of te stom om ’t te begrijpen ?

    Geliked door 4 people

    • Julia zegt:

      karton Die meid is nu eenmaal niet van goede komaf en mensenlevens en mensenrechten zal haar een worst wezen net als haar papa Zorreguieta was een douanebeambte, lobbyist en politicus uit Argentinië. Hij was staatssecretaris en minister van Landbouw in het regime van dictator generaal Jorge Videla. Kortom de appel valt niet ver van de boom. Madam krijgt tranen in haar ogen als zij muziek uit Argentinië beluister wat mij betreft kan zij vertrekken ze hoeft hier niet te blijven.

      Geliked door 3 people

      • Iemand neersabelen vanwege haar / zijn komaf, gaat mij te ver. Je komaf wordt voor je bepaald, heb je niet voor het kiezen! Max kan het niet helpen dat ze een foute Papa had. Vlgs mij heeft ze ook publiekelijk afstand genomen van het tijdperk Videla! Wil ik toch ff gezegd hebben hiero!

        Like

  4. HEERLIJK, al die pennenvruchten hiero!!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie