Strijden voor een leefbaar Nederland

(Door: “Angélica”)

Bergkamp is bestuurskundige, net als Jetten. Topposities, want lesbisch-Marokkaans en homo. Daarom werkt woke/BLM niet. Kijk liever of iemand getalenteerd is voor een functie. Handjeklap in de achterkamer leverde Bergkamp haar functie van Tweede Kamervoorzitter op en Jetten moest plaatsmaken voor Kaag. Als doorgewinterde alfa is zijn ministerschap op het ministerie van Klimaat en Energie een onmogelijke opgave, hoewel het ’t droomministerie is van D66 om punten te kunnen scoren onder de klimaat-fanatici. Timmermans moet met een achtergrond als Drs. in de Franse Taal en Letterkunde vanuit Brussel een energietransitie doorvoeren; een onmogelijke opdracht. Maar het Kartel is machtig en bepaalt. Dit is de banencarrousel waar de rechtse partijen vanuit hun cordon sanitair zo boos om kunnen worden. Incompetentie troef en het volk is daar de dupe van.

Europese verdragen kunnen niet worden opgezegd? Jetten deed het wel! Nederland stapt uit het omstreden energieverdrag ECT (Energy Charter Treaty), omdat het verdrag volgens Jetten eerder de klimaatdoelen van Parijs in de weg staat dan dat het eraan bijdraagt. Maar als het om asielzoekers gaat, beweren Rutte en Kaag dat het niet kan, ‘want zo hebben we het met de EU-partners afgesproken’, dus blijven de grenzen wijd open staan. Aan incompetentie kunnen we dus onwil toevoegen als we willen begrijpen waarom het ooit zo welvarende Nederland in sneltreinvaart achteruit holt. Nederland was al overbevolkt en wordt daarom nu ook nog overspoeld met gelukszoekers en criminelen (lage straffen en de kans dat je wordt opgepakt is nihil). Dat kost honderden miljarden!

Behalve de politiek heeft de rechterlijke macht ook nog veel invloed. Er mag vanwege rechterlijke uitspraken, ondanks de woningnood, niet worden gebouwd. D66 heeft het referendum afgeschaft. Het referendum was al beperkt, omdat bepaalde onderwerpen niet in aanmerking kwamen om via een referendum te worden beoordeeld. Daarom is de volgende vraag staatsrechtelijk interessant: Stel dat er door een volgend kabinet een bindend referendum wordt ingevoerd en elk onderwerp aan het volk kan worden voorgelegd, kan de rechterlijke macht het dan nog tegenhouden? Ook dat zou je vooraf kunnen invullen en in de grondwet vastleggen!

De rechtse oppositiepartijen staan volgens de enquêtes op forse winst. Zelf sta ik erg kritisch tegenover enquêtes, omdat ze verkiezingsuitslagen erg kunnen beïnvloeden, maar vooruit. Indien de rechtse partijen PVV, JA21, BBB, FVD en BVNL, naast het sluiten van de grenzen en een verstandig klimaat- en energiebeleid, het bindend referendum zonder beperkingen met betrekking tot onderwerpen inzet maken van de volgende Tweede Kamerverkiezingen kunnen ze samen best wel eens boven de 75 zetels uitkomen. Dán pas kun je Nederland weer leefbaar maken. Ook een Nexit zou dan tot de mogelijkheden behoren.

Door:
“Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Strijden voor een leefbaar Nederland

  1. scherpschutter1943 zegt:

    wat een flikkerbende met deze bestuurders met dezelfde geestelijke afwijking. Daar moet jij het, als normale hetro, dan mee doen. Komt dus nooit meer goed. Gooi de regenboogvlag maar op de brandstapel en laten we kiezen voor enige selectiecriteria voor politici, waarbij het zijn van iets anders dan hetro, een reden voor afwijzing is.(walgelijk voorbeeld hoe het niet moet , 2 elkaar pijpende homos in de fietsenstalling van het stadhuis van maastricht waarbij 1 van de bezig zijnde nichten werd herkend als de burgemeester van maastricht, de weledele heer Hoes. Fijn voorbeeld van deze burgervader. Je zou er ter plekke asexueel van worden.

    Geliked door 1 persoon

  2. Een eerste reactie; Kaag schijnt ook al een boek gefabriceerd te hebben. Hierin duidt ze de moord op Els Borst als een politieke moord. Zoals Els Borst is afgeslacht, is met geen pen te beschrijven! Als ik er aan denk, word ik doodsberoerd. De moordenaar zou het op Els Borst voorzien hebben, omdat hij haar partij er van verdacht blinde mensen te willen euthanaseren. Voor veel achterblijvers is de moord op Els Borst een levenslang trauma!!

    Like

  3. ronjaspers zegt:

    Zolang als de mensen nog blijven geloven en denken dat die politieke poppenkast en corrupte regeringen de dienst uit maken.Dan begrijpen ze er helemaal niks van,diegene die de macht hebben en regeren in europa zijn de bilderberg groep (WEF) en het vaticaan,club van rome.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie