VIDEO Martin Bosma (PVV): “Klimaatsocialisten maken alles ondergeschikt aan hun fanatisme”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Martin Bosma (PVV): “Klimaatsocialisten maken alles ondergeschikt aan hun fanatisme”

 1. BosscheBol zegt:

  Geweldige rede van Bosma.
  Die staatskunst is verschrikkelijk. Het moet over “vluchtelingen” gaan en er moeten evenveel door vrouwen gemaakte schilderijen als door mannen gemaakte hangen.
  Sommigen willen zelfs dat er voor dezelfde financiële waarde vrouwenschilderijen als mannenschilderijen worden opgehangen. Dus voor een heel dure Rembrand moeten er 100 niet-zo-dure vrouwenschilderijen hangen.

  De laatste keer dat ik in het Kröller-Müller was, waren er 2 zalen voor vrouwenkunst. Ik liep daat als enige even rond, vond er niets aan en ging weer weg. Op de drempel zag ik een echte vrouw die een korte blik naar binnen wierp en zich omdraaide.

  Er was een grote zaal ingericht met natuurgetrouwe poppen van tijgers die dodelijk getroffen waren door pijlen: zeker afgeschoten door onzichtbare boze, witte mannen. Ik dacht nog wel daat Kröller-Müller een privé museum was?

  Museum de Pont in Tilburg is ook overstag: staatskunst wat de klok slaat. Misschien plaatsen ze een groot bord boven de ingang: “ALLEEN VOOR D66’ers.

  Een museum dat het al lang volhoudt om niet woke te worden is Voorlinden in Wassenaar. Volkomen privé.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Martin Bosma heeft weer eens groot gelijk!

  Like

 3. karton zegt:

  Het schilderij met geportretteerde witte hoogleraren op een universiteit moet vervangen worden door…………ja, door wát eigenlijk ?
  Ik hoorde dat men over de gehele wereld naarstig op zoek is naar een aantal hoogleraren van negroïde afkomst, dus zeg maar : gestudeerde negers met een titel !
  Er blijkt er niet één te vinden die zich “hoogleraar” mag noemen.
  En dát zelfde zootje pakt ons onze verworvenheden af, zelf nog nóóit iets gepresteerd.
  Man oh man, wat kan ik hoor kwaad om worden, maar ik doe ’t niet, want zelfs daar worden die negers weer blij van.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Karton: mag ik u berichten dat al mijn hardwerkende Surinaamse vrienden hier net zo min blij mee zijn; eerst gedist( lees straattaal voor discriminatie of iemand links laten liggen ) omdat ze uit Suriname kwamen..been there done that ..en nu gedist omdat ze verondersteld worden woke & zwart te zijn..weer een nieuwe hobbel op de weg.

   Gelukkig hebben ze humor en heerlijk Surinaams eten om het goed te maken en een sympathieke blanke meid/goede vriendin..moi… om lekker samen mee te kokkerellen en te lachen….Overigens ze hebben een leuke theorie over de gemiddelde Nederlander’s gebrek aan humor ..de troosteloze hollandse pot en moet eerlijk zeggen ook niet mijn favoriete eten, ben zelf gelukkig opgegroeid met mediterraans en begrijp best wat ze bedoelen ook ik wordt niet echt gelukkig van hutspot.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s