Amsterdam anno december 2022 . . .

Een lange rij bij de voedselbank in Amsterdam-Oost. Sommige mensen staan ruim 2 uur in de kou voor een tas boodschappen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Amsterdam anno december 2022 . . .

 1. Hoe duidelijk wil het het hebben! Dat Nederiglandje een 3e-wereldland zou worden, werd 50 jaar terug al voorspeld!!

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Ik had het opschrift boven ´t artikel niet gelezen, zag de foto´s en dacht meteen : “Zo zo, die sancties tegen Rusland gaan toch écht wel hun vruchten afwerpen !”
  Toen las ik ’t opschrift pas en dacht toen : “Nou ja, NL is in ieder geval een zeer rijk én gaaf landje , of niet Rutte ?”
  Biedt die verdomde excuses van jou maar aan, aan de mensen die je hier in de rij ziet staan, domme gans !

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   karton.Dan onderschat u die genocidale psychopaat,vrijmetselaar,bilderberger en landverrader rutte toch schromelijk.Hij is verantwoordelijk voor deze rijen bij de voedselbanken,samen met zijn bazen de (nazi) bilderberg groep/WEF.You will own nothing and you will be happy.

   Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Laat de lamzak Rutte en de rest van de club maar eens excuses aan eigen volk aan gaan bieden. Het is onvergeeflijk wat zij eigen volk aandoen en dat kan in dit door en door rotte gave landje blijkbaar ongestraft. Wat interesseert het mij nou wat er tijdens de slavernij is gebeurd het is verdomme 160 jaar geleden afgeschaft die zwarten zijn zoals gewoonlijk weer eens op flink wat geld uit. Wij hebben te maken met slavernij vandaag de dag namelijk wij zijn de betaalslaven die alles maar moeten opbrengen. Miljarden worden weggesmeten aan de meest grote onzin maar voor eigen volk is er geen cent meer in de zogenoemde staatskas die is namelijk leeg gevreten door degenen die hier niets te zoeken hebben en geen enkele bijdrage hebben geleverd aan onze samenleving. Kortom we denken vrij te zijn maar we zitten al in een enorme wurggreep door het WEF tuig alles wordt ons ontnomen tot aan voedsel toe. Even een stukje geschiedenis. De handel in Afrikaanse slaven door Europese slavenhandelaren werd mede mogelijk gemaakt doordat de interne slavernij op het Afrikaanse continent wijdverbreid was. Tot 1650 werden de meeste Afrikaanse slaven verkocht aan Afrikanen die zich met de productie en de handel in goud bezighielden, en aan Arabische slavenhandelaren die de (veelal vrouwelijke) slaven naar het Midden-Oosten brachten. Zelfs de ruim 12 miljoen slaven, die tussen 1600 en 1880 met westerse schepen uit Afrika werden weggehaald, maakten waarschijnlijk nog niet de helft uit van het aantal slaven dat in diezelfde periode binnen Afrika werd verhandeld en via de Arabische slavenhandel het continent verliet. Moeten wij nu excuses aanbieden en dan nog een rechtstaat tegen de Staat omdat de zwarten eisen dat de geplande datum tegen de borst stuit.

  Geliked door 3 people

 4. saddy zegt:

  Als part-time moslim ben ik nu wel blij met 4 vrouwen.

  Koelkast is straks lekker vol. En terwijl zij op straat staan te wachten werk ik nr 5 alvast in.

  Met de kinderbijslagen en het onderverhuren van die drie extra huizen verdien ik veel meer dan al die domme bleekscheten met hun tweeverdieners-middeninkomens.

  SZW Akbar!

  Geliked door 3 people

 5. gebochelde zegt:

  Maar de azielige zoekers zie je niet………..die krijgen elke dag vers eten. Trouwens in Deventer krijgt men een tweede azielige zoekers boot. Maar ja, een D66666 burgemeester……….bij het AZC staan al 150 units en nou die 2e boot weer. Iemand zei laat het de Titanic maar zijn………..

  Geliked door 3 people

 6. jantjeuitnl zegt:

  Op wie zouden al deze mensen gestemd hebben?

  Geliked door 1 persoon

 7. Dijkstra zegt:

  Wat hebben wij toch een gaaf land. Het wordt tijd dat we de hulp aan Oekraïne substantieel versterken om daar de nood te lenigen.

  Like

 8. Beschimmeld Kaasje zegt:

  Meeste zijn illegalen en behoren hier niet te zijn , en anders kunnen Ze toch een Uitzendbaantje nemen .
  Hoeveel opvreters heeft die VVD/PvdA er hier wel niet heen binnen gehaald in Ter Apel ?

  Like

 9. Svalbard zegt:

  Het is sowieso al een schandaal dat er voedselbanken nodig zijn.
  En dan gaat er voor tientallen miljarden naar het klimaat. En dat is echt weggegooid geld!
  Ze zouden dat geld net zo goed door de wc kunnen spoelen, zelfde effect.
  We worden geregeerd door idioten, helaas!
  Dat prijsplafond?
  In januari gaat dat van start, maar de BTW op energie gaat ook weer van 9% terug naar 21%. Dus een deel wordt al weer terug gepakt.
  En waar is dat nultarief van BTW op groenten en fruit gebleven? Daar horen we niets meer van!
  We worden voortdurend blij gemaakt met valse beloften, en intussen wordt Nederland snel een armoedeland.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Svalbard.Die miljarden gaan niet naar die klimaathoax,die gaan naar de bankrekeningen van de satanische globalistische elite.Bijvoorbeeld de (nazi) bilderberg groep/WEF.

   Like

 10. gebochelde zegt:

  en de boodschappen worden nog 10 procent duurder……..stond ook in de krant.

  Like

 11. gebochelde zegt:

  “En waar is dat nultarief van BTW op groenten en fruit gebleven? Daar horen we niets meer van!” dat wordt niks want dan heb je weer wat is groente en wat is fruit. Dat gezever krijg je dan weer ………een appel is een appel en een peer blijft een peer.Maar als het dan verwerkt is in bv. appelsap wat is het dan ? voor mij is dan gewoon FRUIT!

  Like

 12. J.Penning zegt:

  Meer dan treurig dat dit zo moet, dat hebben we aan dit kabinet te danken dat liever met geld strooit in het buitenland dan eigen volk te helpen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s