De aanstaande ineenstorting van Europa: Migranten-invasie en geboortedaling

(Door: M.Sc. Tadej Ian – Vertaling: E.J. Bron)

De laatste dimensie van de ineenstorting van Europa, waarover we zullen praten, is de migratiepolitiek van de Europese Unie. De EU neemt miljoenen economische migranten uit Afrika en Azië op, waarvan de meesten islamitisch zijn. Op de lange termijn lopen de Europese samenlevingen gevaar, omdat deze migratie hen zullen destabiliseren.

De door de Brusselse technocraten aangevoerde en door vele Europese politici overgenomen motivering voor de opname van een groot aantal migranten en Azië in de EU is van demografische aard. Op grond van de daling van het geboortecijfer in Europa zal er in de toekomst een probleem ontstaan, omdat er in Europa een te oude bevolking zal zijn, die door jongere Europeanen niet verzorgd en verpleegd kan worden. Omdat het geboortecijfer in Afrika en Azië heel hoog is, gingen de beleidsmakers er van uit dat de oplossing voor Europa er in deze zin in bestaat om migranten uit andere continenten te importeren. Als tegenprestatie voor een beter leven moeten deze migranten voor de oude Europeanen zorgen, d.w.z. bijdragen betalen, waaruit de pensioenen voor de oude Europeanen gevoed worden, en dienstverleningen leveren die de oude Europeanen nodig hebben. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. En dat is het ook, want de hypothese is compleet fout.

De migratie van buiten Europa is geen demografische oplossing

De beschreven hypothese valt in het water, omdat ze veel aannames bevat die überhaupt niet waar zijn. Het eerste probleem bestaat erin dat de potentiële arbeidskrachten, die naar Europa komen, meestal ongeschoold zijn. De migranten, die naar Europa komen, zijn afkomstig uit enige delen van de wereld die in vergelijking met Europa zo weinig ontwikkeld zijn, dat de nieuwkomers niet eens de mogelijkheid hebben om in Europa te werken, omdat het leven in Europa zo veel gecompliceerder of uitdagender is dan in de genoemde delen van de wereld, dat veel migranten in Europa nooit een baan zullen krijgen, zelfs wanneer ze er eentje zouden willen, omdat ze simpelweg niet over voldoende ontwikkelde vaardigheden beschikken. Hier ligt de reden uiteraard niet in het ras, maar in de omgeving, want datzelfde zou een Europeaan overkomen die als baby naar dit achtergebleven deel van de wereld werd gebracht en later als volwassene naar Europa komt.

Een ander probleem bestaat erin dat veel nieuwkomers uit andere continenten niet eens een arbeidsplaats in Europa willen. De sociale ondersteuning die zij in Europa krijgen, betekent in enkele delen van de wereld zelfs welvaart. Wanneer een migrant een deel daarvan naar huis stuurt, kan dit – naar Europese verhoudingen – weinige geld daar hele families heel goed ondersteunen. Zelfs een slecht leven in Europa is beter dan het leven van de middenklasse in de Derde Wereld, zodat migranten, die geen werk zoeken in Europa, überhaupt geen tekort aan levensstandaard voelen en zelfs niet de motivatie hebben om werk te zoeken.

Het derde probleem bestaat erin dat de in de bovenstaande omschreven hypothese uitgaat van een hoge mate aan Europese humaniteit. Benadrukt moet worden dat de Europese humaniteit zich in de vorige eeuw ontwikkeld heeft. Ze werd mogelijk gemaakt door de Europese welvaart. Humaniteit bestaat natuurlijk ook in onderontwikkelde delen van de wereld, omdat mensen sociale wezens zijn, maar dit niveau aan humaniteit en wederkerigheid is lang niet zo hoog als in Europa. Het idee dat Aziatische en Afrikaanse nieuwkomers voor oudere Europeanen zullen zorgen, is daarom absoluut illusoir.

Het vierde en tegelijk grootste probleem bestaat erin dat de hypothese gebaseerd is op de theorie van het multiculturalisme, dat ervan uitgaat dat de culturele tolerantie van de Aziatische en Afrikaanse nieuwkomers in Europa lijkt op of hetzelfde is als de culturele tolerantie van de Europeanen. De Europeanen hebben niet alleen op grond van hun welvaart een hoge tolerantie ontwikkeld, maar op grond van de ervaring van de verwoestingen van twee wereldoorlogen in Europa, die Europa volledig verwoest hebben en aan tig miljoenen Europeanen het leven kostten. Aziaten en Afrikanen hebben deze ervaring niet opgedaan. Integendeel. Zij begrijpen de redenen voor deze Europese migratiepolitiek überhaupt niet. De Europese “ruimdenkendheid” wordt door velen met de domheid en zwakte van de Europeanen in verbinding gebracht, wat betekent dat ze geen respect voor de Europeanen hebben, omdat ze hen als zwakkelingen beschouwen. Dat zij uit een omgeving komen, waarin het systeem zo is vormgegeven (zoals dat ooit in Europa zo was) dat alleen de sterksten overleven, is hun motief vooral om op kosten van de Europeanen het beste van zichzelf te maken. Bovendien houden ze in Europa aan hun waarden en hun levenswijze vast, zoals ze die van thuis gewend waren, zodat er in Europa in de grote steden steeds meer islamitische getto´s ontstaan.

Europese misvatting van de islam

De grote meerderheid van de Aziatische en Afrikaanse migranten die naar Europa komen, zijn islamitisch. De Europese beleidsmakers, die miljoenen van deze migranten Europa binnenlaten, begrijpen de islam niet. Als ze de islam echt zouden begrijpen, dan zouden ze deze migranten niet in zo´n aantal Europa hebben binnengelaten. De geschiedenis leert ons dat islamitische immigranten in het begin relatief vreedzaam zijn en zich snel in de omgeving integreren, waarin ze terechtkomen. Ze zijn ook tot een gedeeltelijke assimilatie bereid. Dit alles verandert echter wanneer hun aantal of hun aandeel op de hele bevolking toeneemt. In zo´n situatie radicaliseren ze enorm en eisen de invoering van islamitische wetten, de sharia dus.

Wij hebben in Europa het nationalisme uitgevonden. Die bestaat in de islamitische wereld echter niet. Natuurlijk zijn er ook bij de moslims interne conflicten. Maar de islam functioneert zo, dat moslims daar waar ze in de meerderheid zijn zich altijd met andere leden van de islamitische religie verbinden, om het even waar ze vandaan komen. Onder moslims kunnen wederzijdse twisten en conflicten altijd op de tijd wachten, waarin de islam de controle overneemt of de politieke autoriteit en de sharia in een regio vestigt.

Islamitische revolutie in Europa?

Het is alarmerend dat een deel van de moslims in Europa al geradicaliseerd is. In de toekomst kan het alleen nog maar erger worden. De lage geboortecijfers van de autochtone Europeanen, de reden waarom de EU de immigratie uit andere continenten überhaupt ondersteunt, is op de lange termijn de achilleshiel van Europa. De naar Europa immigrerende moslims komen uit traditionele omstandigheden, waarin een echtpaar veel kinderen heeft. Islamitische leiders in Europa en elders roepen de moslims in Europa op om zo veel mogelijk kinderen te krijgen. Zelfs wanneer de EU morgen de immigratie naar Europa stopzet, zal het demografische beeld in Europa op grond van de omschreven trends over 50 jaar volledig anders zijn dan nu. Het aandeel van de moslims in Europa zal hoog zijn. Wanneer de immigratie politiek geduld blijft worden, is het alleen maar een kwestie van tijd wanneer in ieder geval in enkele delen van Europa (waarschijnlijk eerst in Frankrijk en Italië) de moslims in de meerderheid zullen zijn. Bij zulke immigratietrends, zoals we die op dit moment meemaken, kan dit over enkele decennia, maar zeker over een eeuw plaatsvinden. Verder kan niemand met zekerheid voorspellen wat er dan zal gebeuren. Omdat er echter met zekerheid meer spanningen tussen de autochtone bevolking en de immigranten zullen zijn en omdat het nooit ontbreekt aan radicale islamisten, die de meestal gematigder islamitische meerderheid ophitsen, kunnen we er op rekenen dat het op enkele plaatsen in Europa op een gegeven moment tot burgeroorlogen en in ieder geval tot gepoogde islamitische revoluties zal komen.

Een verstandige oplossing voor het demografische probleem

Wanneer de EU-lidstaten al het geld, dat door de Afrikaanse en Aziatische migratie naar Europa verspild wordt, ervoor gebruiken om jonge Europese gezinnen en stellen te stimuleren en te ondersteunen, dan zou het geboortecijfer in Europa vast en zeker stijgen. Er zou ook niets tegen de migratie uit Azië en Afrika zijn in te brengen wanneer hun aantal gering zou zijn en de Europese autoriteiten zouden kiezen wie ze naar Europa uitnodigen. Wanneer er duizenden of zelfs tienduizenden artsen, ingenieurs, wetenschappers enz. naar Europa zouden immigreren, in plaats van miljoenen ongekwalificeerde mensen uit de islamitische en overige Derde Wereld, zou dit definitief beter en duurzamer zijn. Hoogopgeleide en hooggekwalificeerde mensen passen zich gemakkelijker aan nieuwe culturele patronen aan en zouden in gering aantal noch op de korte noch op de lange termijn een bedreiging voor de meerderheidsbevolking vormen.

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: M.Sc. Tadej Ian

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De aanstaande ineenstorting van Europa: Migranten-invasie en geboortedaling

 1. Dick zegt:

  Evengoed zullen zij Brussel overlopen vertrappen en opstoken.

  Like

 2. Willem zegt:

  Ik geef het nog een 30 jaar dan wordt op democratische wijze de democratie afgeschaft en de sharia ingevoerd en verandert Nederland in Nederstan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joost Visser zegt:

  Waarom is Tadej Ian geen minister? Is intelligenter dan ongeveer 95% van de huidige europese minsters.

  Like

 4. Sinyo zegt:

  Zijn er nog wel genoeg weldenkende mensen in dit land.
  Je kon het al in een vroeg stadium (enkele tientallen jaren geleden) aanvoelen, dat het mis zal gaan lopen óók hier te lande.
  Vooral met de binnenkomst van personen wier cultuur haaks op de onze staat. Op een burgeroorlog zal het niet aankomen. Daarvoor is het volk veel te veel VERDEELD. De laatzemaarbinnenkomers staan aan de linkerkant.

  Je zegt niet dat wordt een LINKE Boel, maar het is hier al een LINKsE Boel.
  De toestand is voorspelbaar. Europa wordt ge-NUKE-d. Niet verNUKED 😉
  Laat ik maar het ergste vrezen
  Dat zou best waar kunnen wezen.

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  De omvolking is in volle gang. Dat is voor mij volledig realiteit en ik geloof absoluut in het plan van het WEF om via de EU, de natiestaten op te heffen en de bevolkingskleuren te mengen tot lichtbruin. Ook Rutte, c.s. weet dit en verwacht dat hij straks een hoge functie zal krijgen in het “Bic brother”systeem van het WEF. Persoonlijk verwacht ik, als het zover is, dat hij door de grootmoefti van het islamitische europese rijk, aan de arm van een kraanwagen wordt opgehangen, zoals te doen gebruikelijk in Iran.

  Geliked door 3 people

 6. Beschimmeld Kaasje zegt:

  De geimporteerde kolerezooi is al goed zichtbaar in Frankrijk en andere StadsGhetto,s elders in Europa.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Oud verhaal, tenzij niet wakker, gewoon boerenverstand.

  Like

 8. Aanstaande instorting?? Voor mij is de hele tent nu al compleet ingestort!! Omvolker Mark Rutte heeft van ons landje 1 groot BANLIEUE gemaakt!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  Op de lange termijn lopen de Europese samenlevingen gevaar,
  Vergeet “op lange termijn” want we zitten nu al voor 100% in de ellende en angst want het geweld en het parasitisme zijn aan de macht.

  Like

 10. Ravian zegt:

  Pensioenen zijn zuiver een kwestie van geld, en het probleem dat “vergrijzing” genoemd wordt is een direct gevolg van het wegpissen van voor pensioenen betaald geld aan “leuke dingen voor linkse mensen”.
  In Noorwegen hebben ze geen vergrijzingsprobleem, omdat daar het geld dat betaald is voor het pensioenstelsel ook daadwerkelijk daar voor is gebruikt.

  Vervolgens was het wegpissen van de voor de AOW betaalde gelden nog niet genoeg, de macht van linkse regeringen is namelijk gebaseerd op gekochte kiezers, en dus rezen de belastingen de pan uit.
  Het gevolg was dat alles duur werd, en dat koppels met tweeën moesten werken om nog een beetje leuk te kunnen leven.
  Dat had dan uiteraard zo zijn gevolgen wat de productie van nageslacht betreft.

  De bevolkingsgroei liep dus terug, waarna de linkse regeringen allerhande onopgeleid werkschuw en crimineel tuig ging importeren, zogenaamd om het gat te vullen.
  Gevolg was nog hogere belastingen, dat werkschuwe import gajes moest tenslotte ergens van betaald worden, en oplopende wachttijden voor woningen.
  Wat dan uiteraard tot nog minder autochtoon nageslacht tot gevolg had.

  Inmiddels is het linkse narratief dan dat wij autochtone Nederlanders/Europeanen “het zelf schuld zijn” omdat wij niet genoeg fokken, dat wij hen “gedwongen hebben” hele horden islamitisch tuig te importeren, “voor ons eigen bestwil”.
  Mijn bloed kookt dus onderhand van al dit onrecht, van dit hele achterbakse linkse “spiel” waarmee het blanke ras wordt geofferd op het altaar van de Marxistische waanzin.
  Ik wil dit genocidale linkse tuig, deze land en volk verraders, voor een tribunaal zien, en daarna wil ik hun asociale gore koppen zien rollen.

  Geliked door 2 people

 11. Lot zegt:

  weer zo’een onzin verhaal hier. Alsof ze nog steeds over zure regen praten.
  90000 werkloze verpleegsters 30 jaar geleden toen ik van school kwam. Hoe kwam dat. Ja de eerste jaren klein vergoedinkje en opstartschalen. Nog niet eens minimumloon. En daar kun je geen appartement van huren. En dat was ook nog buiten de randstad! Misschien als je 15 jaar werkt en snachts werkt kun je net een appartement 10 hoog kopen wat een vriend van mij deed toen hij bijna 40 was in de ouderenzorg.
  En dus verpleegsters halen uit zuidafrika, indonesie, vietnam, filipijnen, thailand, van alles hebben ze geprobeerd. Maar deze mensen konden zich niet aanpassen aan de verwachtingen die zij moesten leveren op hun werk.
  En dus is er nooit een gebleven, in ieder geval niet in het ziekenhuis van schoonzus.
  En nu beginnen ze er weer over, excuses excuses. Ze zullen alles verzinnen, We hebben een thai nodig anders wordt ons voedsel van de supermarkt niet gebracht duhuh.
  Maar WIJ WETEN dat alles wat ZIJ aandragen onzin onzin onzin onzin is.

  Wij weten toch al heel lang dat tut moslims niet in verzorgingshuizen willen werken, waar zij destijds wel voor gehaald waren.

  DE LEUZE: PLANT ALLEEN UZELF VOOR. WEES GEEN KANKER VOOR DE PLANEET. EN DUS HADDEN MENSEN 1 OF 2 KINDEREN SINDS DE JAREN 70.
  WAT EEN LEUGENS LEUGENS. Zij de slinksen hebben het ons zelf gevraagd. Elke dag zeiden ze het wel op de VARA wat ben jij egoistisch als je 4 kinderen wil.
  Wat ik mij altijd afvraag waarom vragen zij dat nooit van de nederlanders. Je mag hier komen maar denk erom, alleen jezelf nog één keer op de wereld zetten. Dat is de afpraak.
  Maar dat moslimgrut wil zich daar nooit aan houden.

  En waarom bombarderen ze het daar in tigris euphrates rivieren niet. Israel wil dat land, want heeft GOD belooft. Maar waarom niet die mensen bombarderen en dan dood. Waarom moeten zij naar europa komen. Zij baren in de woestijn 5 kinderen, is mijn probleem niet.
  Toen ik 10 was in 1980, waren er volgens mijn atlas, 9 miljoen marokkanen, nu zijn het er 40 miljoen. oh wij zijn zo zielig en zo arm. Tuurlijk nu moeten jullie 4x zoveel akkergrond hebben in enkele decennia, tuurlijk is de hard werken. Dat is onze schuld toch niet van de nederlanders? Wat hebben wij daarmee te maken. Heb zelf minder kinderen. Dus overbevolking in Tigris dan 200 jaar geen kinderen of 1 kind, meer niet. Dan is er over honderd jaar weer genoeg ruimte voor jullie. Geen reden om hierheen te komen oke.

  (n.b. eerst rekenden ze europese marokkanen nog mee rond 2010, toen het 39 miljoen was, en nu doen ze dat niet meer, hoewel die nog marokkaanse nationaliteit hebben, en omdat het googelen met getallen is. Stoppen daarmee) Marokko heeft enorme groei bevolking door veel te baren, voed ze dat ook zelf maar, wij doen dat niet. En ga ook je eigen huis maar repareren in amsterdam. wij doen dat niet meer.
  En over enkele honderden jaren is er oorlog geweest en geen overheid meer, dan ga je zelf maar boeren oke.
  Ik ben gek op cijfers, en weet ze zelfs uit mijn hoofd.
  In de 1980 in mijn atlas (of is eind jaren 70) waren er 33 miljoen turken en al snel was dit 44 miljoen eind jaren 80, en toen 70 en toen 80 miljoen. Knap hoor dat rekenen. Terwijl al de staatjes aangeven sinds de jaren 80 dat turken gemiddeld 2,5 kinderen kregen. Ergens klopt dat toch niet. Wij zijn echt niet gek hoor. En volgens mij hebben zij veel migranten uit azie en afrika.

  Gek he, plots is mijn vader geboren in een land van 8 miljoen en mijn grootouders begin 1900 5 miljoen en ik in jaren 60 een land van 12 miljoen. Het kan toch niet op. Ik heb echt nog een atlas van o.a. 1980 toen het 12 miljoen was. En mijn vader geboren werd waren het er 5 miljoen EN GEEN 8 MILJOEN, KLOOTZAKKEN.
  Wat doen ze nu. Geen dubbel telling van marokkanen, was toch nooit zo. En nu tellen ze marokaan die 50 jaar is en in 1970 op de bonnefooi kwam, ja echt waar, anders kun je nu geen vijfde generatie al hebben toch. LEUK JOH DIE CIJFERS. Dus marokkaan van 50 wordt bij de jaren 20 opgeteld, alsof hij hier toen al was. GOCHEM TOCH, WIJ SLINKS ZIJN ZO SLIM. EN DUS HEBBEN WIJ INN 1940 MAAR LIEFST 8 MILJOEN INWONERS, NIET VERGETEN ALLE STAATJES OVERAL BIJWERKEN EN GESCHIEDVERVALSING VERVALSING VERVALSINGVERELJLJLJKLJL TOEPASSEN OKE. TOESPRAAK JULIANA WIJ WILLEN DAT GEEN 15 MILJOEN MENSEN HEBBEN IN JAREN 50 DUS WILT U VERTREKKEN. DUH. IPV GEEN 10 MILJOEN, WAT HET TOEN DUS NOG NIET WAS EN OOK GEEN 12 MILJOEN WAT ZE ER NU VAN MAKEN.
  Begin deze eeuw hadden wij nog geen 2 miljoen inwoners.
  Hoe zat het ook al weer met die overbevolking?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s