Politiechef van Wenen: Meer dan 50% van de delicten wordt door buitenlanders gepleegd

Stadswapen van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook de Oostenrijkse hoofdstad Wenen werd tijdens de jaarwisseling door heftige onlusten geteisterd, waarbij – net zoals in Duitsland – voor een groot deel buitenlanders en personen met een migratieachtergrond betrokken waren.

Tegen deze achtergrond vroeg men aan de politiechef van Wenen, Gerhard Pürstl, in een talkshow naar de gebeurtenissen. Daarbij gaf de politiechef in bedekte termen toe dat de “grote groepen jongeren, die behalve mobiele telefoons en bomberjacks niets in de zin hebben”, een groot probleem zouden zijn. Die zouden niet alleen maar “respectloos” tegenover de politie zijn, maar ook de “bevolking lastigvallen”.

Toen werd Pürstl duidelijker: ook het aandeel “buitenlanders dat crimineel wordt” zou groot zijn. Volgens de statistiek zouden minder dan 50% van de delicten in Wenen door Oostenrijkers gepleegd worden. Hij berichtte in dit verband van ambtshandelingen in veel Weense districten “waarbij politieagenten nauwelijks nog een Duits woord horen.” In een grote stad als Wenen zou het echter duidelijk zijn dat het aandeel migranten in de bevolking groter zou zijn.

Hierover bestaan officiële cijfers: in het begin van dit jaar waren in Wenen 32,2% (!) van de bevolking buitenlanders. Ook in de Oostenrijkse hoofdstad zijn buitenlanders zodoende met een aandeel van meer dan 50% in de criminaliteitsstatistiek aanzienlijk oververtegenwoordigd.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Politiechef van Wenen: Meer dan 50% van de delicten wordt door buitenlanders gepleegd

 1. Hovawart zegt:

  Met culturele verrijkingen ontstaan ook nieuwe tradities,…..(net zoals exotische etensluchtjes in het trappenhuis zeg maar…)(en bloedvlekken op de vloer)

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Dat de geschiedenis zich lijkt te herhalen in Wenen en het wederom het Europees bastion is geworden in de strijd tegen de islam, geeft misschien wel aan dat moslims hun geschiedenis beter kennen dan menig westerling,…….het onderwijsniveau in Europa is om te huilen.
  (of bewust laag vanwege het overgrote aantal moslims op westerse scholen)

  Geliked door 3 people

 3. delamontagne zegt:

  Waarom gebeurt zoiets nou nooit eens bij politikers die over de hele invasie van asieligerts geen slecht woord willen horen ?
  En dan bedoel ik in NL, zo’n van der Burg die de hele/halve wereld will binnenhalen.
  / / / / /
  (ANSA )

  2 Mannen met de Egyptische nationaliteit zijn Donderdag gearresteerd in Italie.
  Ze worden ervan beschuldigd ’t “Mobieltje” van de zoon van Rechts politicus Matteo Salvini te hebben gestolen.
  De zoon, Frederico Salvini, 19 jaren oud, werd met een gebroken fles bedreigd, door de oudste van de 2 vastgehouden en de jongere zijn telefoon bestal.
  De vroegere minister van binnenlandse zaken, die ooit voor de Rechter stond omdat hij de [z.g.n. ] asielig-zoekers tegen gehouden had van boord te gaan in een Italiaanse haven,
  ging vaak tekeer tegen de ongelitimeerde invoer van deze z.g.n. immigrants en de gangs van niet Italiaanse adolescenten .

  Ansa.it

  Geliked door 2 people

 4. R. zegt:

  Tijd om het heft in eigen handen te nemen en dit ongedierte helemaal verrit te slaan met honkbalknuppels….

  Like

 5. Willem zegt:

  Kijk eens naar de duitse talkshows, wat zijn ze ongelooflijk naief, horende doof en ziende blind. Ik durf te voorspellen dat het de volgende keer met de jaarwisseling zeker 3x zo erg zal worden en misschien vallen er dan ook nog doden. Dan nog zullen ze het niet inzien. Zeer triest.

  Geliked door 1 persoon

 6. Oliedom zegt:

  Trouwens, wel heel laat, dat die zgn. Top jokers daar nu pas mee naar buiten komen, want elk iemand met verstand ziet deze verloedering al jaren.
  Oplossen:
  Retour deze criminelen incl. Familie,
  Stoppen met opvangen van asielkrijsers en nooit geen statushouders van maken, zonodig opvang in Afrika.
  Die zgn. “hulpverleners” met die bootjes moeten, zodra zij maar één bootje laten aanmeren aan de Europese kust, opsluiten en financieel uitkleden.

  Geliked door 2 people

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Europa wordt doelbewust vernietigd door de EU.bonzen. Dit om het doel van het WEF te bereiken. Iets anders kan ik er niet van maken. Conclusie, de staat is je ergste vijand.

  Geliked door 2 people

 8. scherpschutter1943 zegt:

  De schepen met de asiellanten retour naar zee en torpederen. Geen overlevenden. Gevolg, directe stop op de import van asielanten. Ik weet het, het is maar een wens maar hij zou uit kunnen komen met de juiste mensen in de politiek.

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  Tja, 95% is ook meer dan 50%.

  Like

 10. Marc zegt:

  Het is alleen maar logisch: migrantengemeenschappen hebben eenvoudigweg geen enkele affiniteit met het gastland. Dat ligt niet aan hen, maar aan het gastland dat niet alleen geen eisen stelt aan deze migranten, maar vanuit de eigen westerse cultuur aan autochtonen de eisende norm van wegkijken, zwijgen, en toegeven oplegt.

  Als een hier geboren Marokkaanse jongen zegt dat hij ‘uiteraard’ Marokkaan is, en geen Nederlander, dan ligt dat niet aan hem. Wel aan zijn ouders en, op de eerste plaats, de zichzelf vernietigende cultuur van Nederland.

  Als een Marokkaanse voetballer met de Nederlandse nationaliteit liever uitkomt voor het Marokkaanse nationale team in plaats van voor Nederland, dan ligt dat niet aan hem: zijn loyaliteit ligt eenduidig bij Marokko, de Marokkaanse gemeenschap en de Marokkaans-islamitsche cultuur. Dat is niet vreemd: dat is logisch!

  Als de NOS bericht over een in Engeland door iemand met de Nederlandse nationaliteit gepleegde misdaad, komt in dat bericht wel vier keer het begrip ‘Nederlander’ voor. In dat geval weet je dat je met een allochtoon te maken hebt.

  Als we, autochtone Nederlanders, consequent niet-Nederlanders aanduiden met het begrip Nederlanders, dan ligt dat aan ons en onze cultuur. Die allochtonen weten dat we onszelf voor de gek houden. Ze laten ‘ons’ maar gaan, wetende dat we ze talloze voorrechten toeschuiven waarop ze feitelijk geen aanspraak horen te maken. Een gegeven paard kijk je tenslotte niet in de bek.

  Geliked door 3 people

 11. Julia zegt:

  Niets nieuws onder de zon ook binnen onze culturele vergaarbak voorheen Nederland hoeft men alleen al naar opsporing verzocht te kijken en de gevangenissen zitten meer dan 50% van dat gekleurd goed. Gelukkig zijn het tekort aan tandartsen, artsen en verpleegkundige opgelost door de verrijking van import vraag maar aan Kaag.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s