Amerikaanse arts eist onmiddellijke stopzetting van vaccinatie: Alle mRNA-vaccins verhogen significant het risico op hartdood

(Vertaling: E.J. Bron)

Geen goed nieuws voor gevaccineerden: de Amerikaanse arts Dr. Joseph Fraiman eist de onmiddellijke stopzetting van alle corona-vaccinaties met de bekende mRNA-vaccins. Hij en zijn team zouden aan de hand van eigen autopsie onderzoeken tot de conclusie zijn gekomen dat alle gebruikelijke mRNS-vaccinpreparaten gevallen van plotselinge hartdood veroorzaken, en wel in een statistisch significante omvang.

Fraiman, die werkzaam is in de Amerikaanse staat Louisiana, sluit zich zodoende aan bij collega´s, die onlangs nog hadden verklaard dat alle mRNA-vaccins bij mensen tot “zwaarwegende ongewenste gebeurtenissen” kunnen leiden, inclusief plotselinge hartdood. In zijn onderzoek, waarin de studies van Pfizer en Moderna over het mRNA-vaccin Covid-19 opnieuw geanalyseerd werden, komt hij tot het inzicht dat het tot zwaarwegende ongewenste gebeurtenissen kan komen in de verhouding 1:800, dat betekent: op 800 gevaccineerden komt statistisch gezien één zwaarwegende ongewenste gebeurtenis – dat zijn dus al 1250 op 1 miljoen.

Fraiman zei verder dat hij en zijn team over meerdere autopsie studies zouden beschikken, die “er in principe sluitende bewijzen” voor leveren dat alle mRNA-Covid-19- plotselinge hartdoden veroorzaken. Hij voegde er aan toe: “Ik ben van mening dat de mRNA-vaccins van de markt genomen moeten worden, totdat nieuwe controlestudies duidelijk kunnen aantonen dat het nut van het vaccin groter is dan de ernstige schade, waarvan we nu weten dat de vaccins deze veroorzaken.”

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Amerikaanse arts eist onmiddellijke stopzetting van vaccinatie: Alle mRNA-vaccins verhogen significant het risico op hartdood

 1. Johandederde zegt:

  Al vroeg in het corona tydperk werden we ervoor gewaarschuwd, nu komt langzaam aan de feiten boven water.
  Nu moeten de gevaxineerden aanzien hoe hun lichamelijke gezondheid gevaar loopt. Helaas heb ik geen medelijden voor ze, hoe ik ben uitgescholden voor alles en nog wat omdat ik van mening was en ben dat het niet goed was voor mijn lichaam.

  Geliked door 1 persoon

  • Ton Ruygrok zegt:

   Deze Arts snapt het niet…. het vaccinatie spelletje is er op geënt dat een hele zooi volk “voortijdig” sterft..
   Vandaar dat men aan oversterfte geen aandacht aan wil geven …
   En anders geven ze het koken op gas oid wel de schuld…
   Ton Ruygrok, Monster.

   Geliked door 1 persoon

 2. R. zegt:

  Sterk het gevoel dat Lisa Marie Presley ook aan dit commerciële en dodelijke vaccin is overleden….Triest nieuws!

  Geliked door 3 people

 3. Léon van Duren zegt:

  https://gellerreport.com/2023/01/temporary-morgues-are-being-built-across-uk-due-to-unprecedented-increase-in-excess-deaths.html/

  De fascistische WEF-BILDERBERGER regeringen hebben de terroristische corrupte COVID -19 pharma maffia criminele fabrikanten vrijgesteld van aansprakelijkheid bij vaccinatie letsel !!

  Geliked door 1 persoon

 4. hans zegt:

  Sterk het gevoel, nou men moet wel onder een steen liggen als men dat niet inziet.
  Verder goed nieuws dat dit nu erkent word door overigens dezelfde smeerlappen die dit gepusht en afgedwongen hadden en hebben. Nu dus rechtbanken en levenslange gevangenis straffen d.w.z. tot de allerlaatste dag. No parole! En waar nodig een flinke galg! Onteigening van bezittingen en verbeurt verklaren van gelden en die ter beschikking doen aan de slachtoffers hiervan. Ook selectief overigens, want schapen die iedereen gemind fucked hebben en wappie hebben genoemd krijgen de tering maar en krijgen NIKS NAX!!!

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  https://gellerreport.com/2023/01/temporary-morgues-are-being-built-across-uk-due-to-unprecedented-increase-in-excess-deaths.html/

  Moord met voorbedachten rade door het van overheidswege georganiseerde transhumanistische klimaatfascistische WEF -BILDERBERGER corrupte COVID-19 pharma maffia syndicaat??

  Je zou de generaals van Vladimir Poetin de coördinaten van de transhumanistische klimaatfascistische WEF- BILDERBERG COVID-19 pharma maffia psychopaten te Davos willen geven om deze moorddadige vaccinazi’s met behulp van één precisie raket voor eens en altijd uit te schakelen!! Deze moordende schaamteloze schizofrene WEF -BILDERBERGER oorlogsmisdadigers zijn het niet waard om nog één dag langer te leven!!Hiermede kan voorkomen worden om nog meer onschuldig bloed te vergieten door het gemoderniseerde transhumanistische WEF-BILDERBERGER NAZI regime !! Deze door de corrupte onbetrouwbare NAVO uitgelokte verschrikkelijke onnodige Oekraïnse oorlog kan niet beslecht worden met het sturen van moderne wapens!!Wat een zekere Europese Adolf Hitler en z’n Europese trawanten niet gelukte ,zullen de onbetrouwbare COVID-19 pharma maffia psychopaten van de NAVO ook niet bereiken!!Rusland zal deze oorlog met vlag en wimpel winnen en het satanisch geïnspireerde Europa zal de verliezer zijn van deze uitgelokte oorlog !!

  Zalig zijn de vredestichters!!

  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele WEF-BILDERBERGER corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 6. bobzelf zegt:

  JA EN DAT WAS OOK NOG EEN ONTZETTEND LEKKER WIJF.

  JA OOM BOB HEEFT DAAR AL EEN 65 JAAR HELE GOEIE KIJK OP

  OOM LIEFHEBBER

  Like

 7. saddy zegt:

  World eminent Cardiologist Prof.Abdullah Alabdulgader calls for suspension of mRNA jab because of cardiac harm concerns

  (*President of The international congress for advanced cardiac sciences
  *Founder of Prince Sultan Cardiac Center/Saudi Arabia)

  Zijn woorden: In spite of what we are hearing from the media ……

  Eens kijken wat de impact hiervan zal zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s