Aan Sigrid Kaag

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Kaag,

Het wordt tijd dat wij het kagisme in Nederland een halt toe roepen. Kagisten (en in hun kielzog voltisten) bedreigen de democratie. Het is aan ons om het niet langer toe te staan. Ik doe dan ook een oproep aan alle redelijke krachten om op te staan en niet langer te zwijgen. We moeten het gesprek aangaan over het bevechten van kagisten.

Dat ik nu met deze oproep kom, is geen toeval. Vorige maand werd via Peilingwijzer bekend dat minimaal 9,9 procent van de Nederlandse kiezers gelooft in het kagisme en voltisme en dat 4,4 procent overweegt zich aan te sluiten bij het kagisme (en voltisme).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aan Sigrid Kaag

  1. Alphons Mantel zegt:

    Dictatoriaal66 kan beter op nul zetels komen

    Geliked door 1 persoon

  2. Léon van Duren zegt:

    Mevrouw de terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia terroristenvereerster is een dame met duidelijke sociopatische psychopatische neigingen!!!Een levensgevaarlijke niet toerekeningsvatbare fascistische woke betweetster zonder enig normbesef of empathische vermogens!!Haar lidmaatschap van het WEF is duidelijk een vorm van hoogverraad!!

    Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    Ze heeft het in ieder geval al voor elkaar dat een groot deel van de Nederlanders haar werkelijk uitkotst en haat. Dit gevaarlijk D66 monster en haar hele D66 gifclub hebben de democratie vermoord en meer en meer fascisme ingevoerd. We zouden allemaal moeten eisen dat het gevaarlijke en achterbakse monster met het oog om onze democratie te behouden en geheel D66 verboden wordt. Ze bedonderd en belazerd de boel van alle kanten heeft zelfs terroristische organisatie financieel gesteund van ons belastinggeld en had zelf destijds ontslag bij Buitenlandse Zaken vanwege haar geheim gehouden huwelijk met een palestijn. Miljarden worden weggesmeten onder druk van de VS en NAVO om nog meer doden te veroorzaken in de Oekraïne maar Nederland zakt steeds dieper de afgrond in https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/groot-medicijntekort-aanstaande-vanwege-sluiting-nederlandse-medicijnfabriek-situatie-volgens-nvza-ontzettend-zorgelijk. Wel grenzen wagenwijd open houden om duizenden gelukzoekers de huisvesten en te onderhouden, miljarden naar oorlogstuig maar een medicijnfabriek overeind houden ten behoeve van de volksgezondheid is teveel gevraagd. De huidig WEF en VS keffers binnen dit kabinet zien geen kans meer om de eigen broek op te houden omdat ze geheel failliet zijn doordat er o.a. miljarden in bodemloze putten zijn verdamd. Nederland is een verloren landje dat afhankelijk is van vele landen o.a. van China, India, Rusland maar en hebben praktisch geen gezonde bedrijven meer dat zeer desastreuze gevolgen zal hebben zowel voor onze economie en bevolking en zit in het dieptepunt van vele crisissen. De WEF keffers hebben geen enkele daadkracht problemen op te lossen en lopen handje aan handje met de VS en de EU. Dan durft o.a. Kaag nog praatjes te hebben wie kotst het D66 monster Kaag evenals de rest van het WEF kartel nu nog niet uit. Onvergeeflijke daden hebben zij al op hun naam o.a. inmiddels al veel bloed aan de handen en straks nog een groot aantal mensen die zullen sterven of waarvan de gezondheid met sprongen achteruit zal gaan door o.a. medicijnentekort terwijl onze zorg al op zijn gat ligt. Degenen die geen medicijn meer kunnen krijgen in dit vergane landje zouden massaal moeten stoppen zorgpremie te betalen en medicijnen in het buitenland moeten bestellen het is een grof schandaal. Geniet nu maar Kaag van een hapje, drankje in Davos en a.u.b. blijf er voor goed en sneeuw onder. Onbegrijpelijk hoeveel vergiftigde linkse idioten onder ons volk nog zitten door te stemmen om een partij D66 of ziekelijk VOLT zij zijn mede schuldig aan de ondergang van ons land en maken zich ook schuldig aan verraad van eigen volk.

    Like

  4. Alice zegt:

    Parkeer die heks een poosje op de Kaagbaan. Problem solved.

    Like

  5. Eppo zegt:

    Kaag:verzet je tegen extreemrechts

    D66-leider Kaag roept “alle redelijke
    krachten” op tot meer openlijk verzet
    tegen rechts-extremisten en complot-
    populisten.”Sta op,spreek tegen”,zei ze
    op een partijbijeenkomst.Ze deed een
    appèl op onder meer agenten en leraren.

    De voedingsbodem voor extremisme in
    Nederland is volgens Kaag “zorgwekkend
    vruchtbaar”.Ze stelt dat extreemrechts
    gangbaarder wordt en dat 1 op de 5
    Nederlanders gelooft dat een kleine,
    geheime club de wereldpolitiek bepaalt.

    Volgens Kaag wordt dit gevoed door een
    “politieke stroming” die de “taal en
    tactiek van extreemrechts in de VS
    kopieert”,zonder partijen te noemen

    Geliked door 1 persoon

  6. oliedom zegt:

    Juist Jan, de Nederlanders moeten ervoor zorgen dat wij verlost worden van deze ANTI democratische partij, weg met deze Dictators 66 zooi.

    PS: Volgende keer graag effe een dikke zwarte balk op die foto van dat spook gezicht, want mijn maag begint ervan te draaien.

    Like

  7. oliedom zegt:

    Het wordt tijd dat wij Nederlanders een oorlog beginnen en wel tegen deze Dictators 66 (volt/Eu), want ZIJ ondermijnen de Democratisch in dit Land.

    Geliked door 1 persoon

  8. karton zegt:

    Ach, dat wijf is nét als onkruid : je moet het verbranden tot-en-met de wortel anders kom je er nóóit vanaf !

    Geliked door 1 persoon

  9. Gerrit zegt:

    Het probleem is dat D66 overal haar “mannetjes” heeft geparkeerd. Bij de Media, de Rechtbanken, Scholen enz. Het D66 gedachtegoed (wat is dat eigenlijk??) wordt zo gebracht dat dit nu net het beste is wat ons land kon overkomen.

    Like

  10. saddy zegt:

    De eerste keer dat Jan tot actie oproept?

    Een uiting van waar heel veel nederlanders 27 uur per dag (inflatie !) mee bezig zijn?

    Kom op dan, zet je stembanden aan !!

    Like

  11. Henk der Niederländer zegt:

    Kijk deze zeepert praat graag over complotten die uit Amerika over gewaaid zouden zijn.
    Maar dan hier het echte complot waar deze kutregering met leifde en plezier gebruik van maakte.
    Schokkende documenten vrijgegeven over corona als militaire operatie: het is erger dan je denkt, veel erger
    En geloof nou maar niet dat het tuig niet op de hoogte was.

    https://www.ninefornews.nl/schokkende-documenten-vrijgegeven-over-corona-als-militaire-operatie-het-is-erger-dan-je-denkt-veel-erger/

    Like

Plaats een reactie