Indiase minister: Pfizer wilde de regering tot eigen schadevergoedingsvoorwaarden dwingen

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Pfizer wil niet voor de vele deels dodelijke bijwerkingen aansprakelijk gesteld worden, die al heel vroeg bekend waren. Daarom dwong men de regeringen ook tot vrijstelling van schadevergoedingen.

Het Canadese “Rebel News” vroeg de chef van Pfizer, Albert Bourla, in Davos naar de bijwerkingen en de ontbrekende effectiviteit van de omstreden gen-spuit van de onderneming. Natuurlijk zonder ook maar één antwoord te krijgen. De minister voor Elektronica en Technologie van India, Rajeev Chandrasekhar, deelde de video op Twitter en wees erop hoe het Big Pharma-concern geprobeerd heeft om vanwege de aansprakelijkheid voor gezondheidsschade druk op de Indiase regering uit te oefenen. Dit was er mede een reden voor waarom Pfizer geen toelating in India kreeg.

“Alleen maar om alle Indiërs er aan te herinneren dat Pfizer geprobeerd heeft om de Indiase regering tot de aanname van schadevergoedingsvoorwaarden te dwingen. En het Congres-trio Rahul, Chidamabaram en Jairam Ramesh heeft tijdens de Covid-campagne steeds opnieuw aangedrongen op buitenlandse vaccins”, schreef hij toen hij de video deelde. In deze video vroegen de journalisten o.a. aan Bourla sinds wanneer hij geweten zou hebben dat de vaccins het overdragen niet zouden verhinderen, of het geen tijd zou zijn voor een verontschuldiging aan de wereld, of hij bezorgd zou zijn over myocarditis en de “plotselinge stergevallen” enzovoort. En vanzelfsprekend beantwoordde hij geen van de in totaal 24 aan hem gestelde vragen.

Gezien het feit dat vooral westelijke regeringen nog steeds achter Pfizer blijven staan en nog steeds enorme hoeveelheden van de onnodige en gevaarlijke experimentele gen-spuiten van Pfizer kopen, is de openlijke kritiek op het gedrag van Pfizer door de Indiase minister een grote en belangrijke stap. Hoeveel andere regeringen – vooral van het “globale zuiden” – zullen nog uit de schaduw treden en de manier van doen van het Big Pharma-concern aan de kaak stellen?

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Indiase minister: Pfizer wilde de regering tot eigen schadevergoedingsvoorwaarden dwingen

  1. Léon van Duren zegt:

    De WEF-BILDERBERGER fabrikant Pfizer dient voor altijd te worden verboden wegens het terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan experiment!!

    De van overheidswege georganiseerde misdaden van Pfizer dienen volledig geopenbaard te worden!! Ook alle ambtenaren en politici die aan deze criminele misdaden van dit pharma maffia bedrog hebben meegewerkt dienen met naam en toenaam te worden geopenbaard !!Ook rechters,officieren van justitie,advocaten en andere medeplichtigen aan deze van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia delicten moeten met naam en toenaam vermeld worden vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!Aanklacht : doodslag door schuld!!
    Natuurlijk kunnen spijtoptanten enige strafvermindering krijgen,bij deze roep ik u en de uwen op ,om de van overheidswege georganiseerde misdrijven vrijwillig te melden !!

    PERSOONLIJK BEN IK ER VAN OVERTUIGD DAT HET RECHT UITEINDELIJK ZAL ZEGEVIEREN!!(geweldloos!)

    Deze van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia misdaden kunnen absoluut niet ongestraft de revue passeren!!

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  2. Léon van Duren zegt:

    https://auf1.tv/nachrichten-auf1/neues-buch-und-die-schwurbler-hatten-doch-recht-der-corona-faktencheck

    De van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten moeten met naam en toenaam elke dag exposed worden vanwege de ernst van de gepleegde misdaden!!

    Like

  3. Htskday zegt:

    Detectie van Messenger RNA COVID 19-vaccins in moedermelk..

    Geliked door 2 people

  4. Léon van Duren zegt:

    De terroristische WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s zijn een regelrechte bedreiging voor de hele wereldbevolking!!!Deze met behulp van ons belastinggeld georganiseerde criminele corrupte COVID 19 pharma maffia misdadigers bende is een schaamteloze satanisch geïnspireerde transhumanistische klimaatfascistische alles verwoestende elitaire club criminelen uit het bedrijfsleven!! Deze mensen zijn van het aller slechtste allooi ,mensen zonder enig normbesef of empathisch vermogen !!

    https://childrenshealthdefense.org/defender/wef-meeting-davos-klaus-gates/?itm_term=home

    Deze terroristische WEF-BILDERBERGER praatgroep moet net als de minder gevaarlijke motorclubs per direct verboden worden!! De sekteleden van deze criminele terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten moeten voortaan dag en nacht geschaduwd worden ,om hun terroristische van overheidswege georganiseerde misdrijven te kunnen analyseren!!

    Vrijwel alle gecorrumpeerde achterbakse Nederlandse veiligheidsdiensten moeten geherstructureerd worden ,en gaan werken voor de 18 miljoen onwetende bedrogen Nederlanders!!

    Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers te kunnen berechten !!

    Ja de Nazi’s zijn nooit weggeweest uit Europa en de VS van Amerika!!
    Het gewetenloze gemoderniseerde D’66 transhumanistische klimaatfascistische bruinhemden LGBTi fascisme is momenteel springlevend!!

    Een grote groep corrupte van overheidswege georganiseerde criminele oorlogsmisdadigers bedreigen de wereldbevolkingen met hun goddeloze gewetenloze plannen!!Deze corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia psychopaten zijn letterlijk en figuurlijk van GOD los!!
    Ook de zinloze uitgelokte verschrikkelijke onnodige Oekraïne oorlog past in hun van overheidswege georganiseerde criminele narratief!!

    Maar al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  5. Léon van Duren zegt:

    Wie stopt de van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s ,met hun door corrupte overheden gefaciliteerde misdadige medische praktijken !!

    https://davidicke.com/2023/01/20/covid-fake-vaccines-opened-the-floodgates-for-new-wave-of-mrna-fake-vaccines-for-livestock/

    Met dank aan de moedige geweldloze anti -fascistische strijder David Icke!!
    Aan deze man kunnen 99,9 % van de Nederlandse achterbakse partijdige rechters een voorbeeld aan nemen!!

    L’histoire se répète? Met praatjes alleen kan de verrotte bestuurscultuur nooit veranderen!! Zie hier het boek over de nalatige overheid in en na de tweede Wereldoorlog!!
    https://www.google.com/search?q=de+hoge+raad+en+de+tweede+wereldoorlog&rlz=1C9BKJA_enNL1003NL1003&oq=de+hoge+raad+en+de+tweede+wereloo&aqs=chrome.1.69i57j0i22i30.17076j0j4&hl=nl&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&si=AEcPFx6ZsfZUZ7LXLVRNkHpSUo0cKKBpJwXa8EHtExRn06sgXUPvWmig3Ht8Nq4ijRswr6sSphxdFSiwmLAzFRG5kB6-7vNUVFfQGHvE8Lw0oTrxSCVKXGCilk2cmMWbEXVoTGPDKULgvAmeOB-oZbRE7PeWBhEzXsJr7SviraH6Wn1f4B1wyez8sFa3oY-0j_E5jt2Ta9IzIQktpFhb8SFw-hUnJZKyksqUZ068P-UotNLKeA6-F2E%3D&ictx=1&ved=2ahUKEwiax9ux4tr8AhWmMewKHTBXBJkQ9YYDKAR6BAgKEA0#imgrc=iw7LsoQm-V08xM%253A

    Net als in de tweede Wereldoorlog buigen ook nu de meerderheid van de laffe niet objectieve rechters voor het van overheidswege georganiseerde terroristische WEF-BILDERBERGER corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan!!

    Wanneer wordt de massa aangifte tegen de terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia misdadiger,beroepsleugenaar Hugo de J. ,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde ambtenaren in behandeling genomen door de zeer vele lafbekken op het gecorrumpeerde nalatige openbaar ministerie??Hoofdzaken van bijzaken onderscheiden hoeft niet moeilijk te zijn!!

    STOP HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE GEWETENLOZE TRANSHUMANISTISCHE LGBTI D’66 BRUINHEMDEN FASCISME!!

    De wetteloze terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia misdadigers zoals ook de terroristenvereerster Sigrid K. zijn een blamage voor het functioneren van de Nederlandse democratie!!

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  6. Snappie zegt:

    Het is wel overduidelijk dat de farmaceutische industrie linksom of rechtsom een wereldwijde afzet markt wil hebben voor hun inhumane geneesmiddelen elke regering die meewerkt is tot op het bot nalatig en medeplichtig. Vervolgen en opsluiten.

    Like

  7. Léon van Duren zegt:

    Ziekenhuis weigert niet – gevaccineerde epilepticus te behandelen!!
    De huidige corrupte van overheidswege gefaciliteerde medische industrie heeft zijn geloofwaardigheid verloren!!

    https://www.henrymakow.com/

    STOP HET WERELDWIJDE VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE TERRORISTISCHE CORRUPTE COLLABORERENDE COVID-19 PHARMA MAFFIA PSYCHOPATEN STAPPENPLAN !!

    STOP MET DE ONBETROUWBARE WHO!

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  8. Léon van Duren zegt:

    Het corrupte collaborerende terroristische oorlogshitsende onbetrouwbare kabinet van de recidiverende corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaat Mark R. is als de dood voor de waarheid omtrent het niet goed geteste ongecontroleerde experimentele geldverslindende waardeloze COVID-19 pharma maffia vaccin!!

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om zeer vele van overheidswege georganiseerde corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia terroristische ambtenaren ,inclusief hun corrupte opdrachtgevers te kunnen berechten!!

    https://deanderekrant.nl/nieuws/Oppositie-tegen-dictatoriale-pandemiewet-boekt-succes-2023-01-22

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  9. Léon van Duren zegt:

    Het van overheidswege georganiseerde liegen en bedriegen omtrent het terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan wordt nog steeds gecontinueerd met behulp van o.a; de door D’66 psychopaten georganiseerde gewetenloze NPO censuur!!Hitler en Goebbels zouden blij zijn geweest met de fascistische georiënteerde politieke partij D’66!!(gemoderniseerd links woke fascisme !)

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-11659977/Australians-dying-fatal-heart-attacks-lingering-impacts-Covid-lockdowns.html

    Stop de van overheidswege georganiseerde gewetenloze terroristische medische COVID-19 pharma maffia misdrijven!!

    Like

  10. Léon van Duren zegt:

    https://gellerreport.com/2023/01/vaccine-genocide.html/

    De wereldwijd georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten moeten met behulp van onafhankelijke tribunalen berecht gaan worden!!

    Like

  11. Léon van Duren zegt:

    Vakkundig door criminele terroristische Big Pharma bedrijven afgedwongen censuur!!

    https://www.blckbx.tv/tech-media/pfizer-en-moderna-drongen-aan-op-twitter-censuur-om-winsten-te-maximaliseren

    Doodslag met voorbedachten rade,artikel 289 van het wetboek van strafrecht!!??

    Een schaamteloze recidiverende “joviale” COVID-19 pharma maffia psychopaat zoals ;de corrupte Mark R.en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste handlangers dienen minimaal 30 jaar gevangenisstraf te worden opgelegd vanwege de door hen opzettelijk gepleegde medische geldverslindende misdrijven!!

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  12. Léon van Duren zegt:

    Zal de kersverse nieuwe premier van Nieuw-Zeeland ook weer een corrupte collaborerende oorlogshitsende WEF – BILDERBERGER psychopaat zijn ??

    Of heeft dit stuk gewetenloos vreten zich bekeerd van de van overheidswege georganiseerde zware medische corrupte COVID-19 pharma maffia misdrijven!! Ook voor deze psychopaat geldt,dat hij zich moet verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/chris-hopkins-de-nieuwe-premier-van-nieuw-zeeland-we-gaan-jagen-op-de-ongevaccineerden/

    Like

  13. Léon van Duren zegt:

    De van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte organisaties zoals het RIVM= reinste intimidatie van mensen ,het OMT =onzinnige mismanagement team moeten per direct ontbonden worden,en de zeer vele geïnstitutionaliseerde misdadige sujetten moeten met behulp van onafhankelijke tribunalen berecht worden!!

    Niemand van de overheidswege georganiseerde misdadige instituten en instellingen mogen vrijuit gaan!!

    https://www.theepochtimes.com/elon-musk-reveals-major-side-effects-after-2nd-covid-booster_5001304.html?utm_source=morningbriefnoe-ai&src_src=morningbriefnoe-ai&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2023-01-22-ai-24&src_cmp=mb-2023-01-22-ai-24&est=3eX%2FxgkkcCeuBmqCjqeHSRhEchl97aQYWAXaC25mMHAgOW0%2B4NXCX%2Fo%2F94%2BMe0QXURg4sA%3D%3D

    Het wegkijken van het meedogenloze van overheidswege georganiseerde (wereldwijde)corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan kan absoluut geen optie zijn!!

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

    Like

  14. Léon van Duren zegt:

    Van overheidswege georganiseerd corrupt COVID-19 pharma maffia terrorisme moet met wortel en tak worden uitgeroeid,met behulp van geweldloze tribunalen zal het recht uiteindelijk zegevieren!!

    https://childrenshealthdefense.org/defender/lawsuit-covid-vaccine-mandate-new-york/?itm_term=home

    Één ieder ongeacht hun statuur of maatschappelijke positie zal zich moeten verantwoorden vanwege hun aandeel in deze van overheidswege georganiseerde zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

    Deze oorlog tegen de corrupte collaborerende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia oorlogshitsende schaamteloze psychopaten kan nu nog geweldloos beslecht worden!!

    HET MET VOORBEDACHTEN RADE GEORGANISEERDE DEMORALISERENDE MACHTSMISBRUIKENDE DESTABILISEREN VAN OOK NEDERLAND MOET ONMIDDELLIJK STOPPEN!!

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

    Like

  15. Léon van Duren zegt:

    De moedige niet gecorrumpeerde held Ron DeSantis dwarsboomt met goede wetgeving de corrupte terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten zoals in Nederland de beroepsleugenaar ,de corrupte COVID-19 pharma maffia oorlogshitsende psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige corrupte ambtenaren!!

    https://cafeweltschmerz.nl/ron-desantis-prescribe-freedom-wet-verbiedt-vaccinpaspoorten-en-ondersteunt-vrijheid-van-meningsuiting-van-artsen/

    Uiteindelijk zal het recht zegevieren over deze schaamteloze nietsontziende satanische transhumanistische WEF-BILDERBERGER psychopaten!!

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!!

    De van overheidswege georganiseerde geldverslindende medische COVID-19 pharma maffia misdaden moeten stoppen!!

    Like

Plaats een reactie