PVV presenteert ‘Wet voorrang voor Nederlanders’: “Maakt einde aan discriminatie Nederlanders op woningmarkt”

(Door: Bart Reijmerink)

De PVV heeft maandag de Wet voorrang voor Nederlanders gepresenteerd. Het gaat om een wetsvoorstel van PVV-Kamerlid Alexander Kops (foto). De PVV vindt deze wet noodzakelijk, omdat er een einde moet komen aan de discriminatie op de woningmarkt. Niet langer meer mogen Nederlanders tweederangs burgers zijn, aldus de PVV.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op PVV presenteert ‘Wet voorrang voor Nederlanders’: “Maakt einde aan discriminatie Nederlanders op woningmarkt”

  1. karton zegt:

    Wanneer wordt deze wet behandeld in de Kamer, weet iemand dat ?
    Ik ben uitermate benieuwd naar de uitslag van een eventuele stemming hierover in de Kamer, álle partijen zullen dan “met hun billen bloot moeten”.
    Maar dat zal dan vast wel gebeuren ná de a.s. verkiezingen.

    Geliked door 5 people

  2. Deze wet wordt eenvoudig afgeschoten door het kartel want ten eerste is het een wetsvoorstel dat uit dePVV koker komt en dus volgens het kartel geen doorgang kan en mag vinden en ten tweede zullen ze binnen het kartel de profiteurs niet af vallen want er moeten er meer meer meer komen en zonder woningen is de kans te klein dat half Afrika naar Europa en Nederland komt

    Geliked door 2 people

  3. Julia zegt:

    Ik vrees nul op het rekest dit zal de Kamer niet behandelen want die houden zich niet aan Artikel 1 van de grondwet. Artikel 1 van de Grondwet is heel duidelijk over discriminatie: het is verboden. Artikelen in de Grondwet vormen de basis voor alle wetten en regels die in Nederland gemaakt worden. Ook artikel 1 is uitgewerkt in verschillende wetten en regels. De belangrijkste over discriminatie zijn de Algemene Wet Gelijke Behandeling (AWGB) en verschillende artikelen in het Wetboek van Strafrecht.
    Inmiddels is gebleken dat de grondwet op velerlei gebied door de politici is geschonden zoals o.a. destijds ook het uitsluiten van burgers die niet waren gevaccineerd en zo zijn er heel veel zaken die zijn geschonden alsmede de rechten van de mens. Dit land is door en door politiek rot en is gelijk aan een corrupte bananenrepubliek. Nederland is een dictatoriaal land waar de democratie is vermoord en Wetten continu worden geschonden alsmede onze rechtstaat die uitsluitend de Staat in haar gelijk stellen en burgers het nakijken hebben. Reden Constitutionele toetsing door de rechter houdt in dat de rechter toetst (of mag toetsen) of wetten al dan niet in overeenstemming zijn met de Grondwet. Het huidige artikel 120 van de Grondwet bepaalt dat de rechter niet mag beoordelen of wetten en verdragen in strijd zijn met de Grondwet. Nederland kent momenteel, anders dan bijvoorbeeld in Duitsland, Frankrijk en Scandinavische landen dus geen constitutionele toetsing door de rechter. De constitutionele toetsing wordt in Nederland overgelaten aan de wetgever: de wetgever, dus Tweede en Eerste Kamer en de regering, moeten er op letten dat de wetten die zij maken niet in strijd zijn met de Grondwet.

    Geliked door 1 persoon

  4. koddebeier zegt:

    Zal het niet redden, het Kartel en de rest van de huichelaars hebben niets met ons Nederlanders dus stemmen tegen !!
    Dat zou dus de zuiverste vorm van landverraad zijn , het verlakken van het eigen volk !

    Geliked door 1 persoon

  5. LUCIA zegt:

    De slager die zijn eigen vlees keurt, zeer nederlands beginsel

    Geliked door 1 persoon

  6. R. zegt:

    Ik stem PVV…u toch ook?

    Like

  7. Léon van Duren zegt:

    https://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=104

    Wanneer gaat justitie beginnen de Nederlandse plofkrakers van …………… afkomst te vervolgen?? 500 plofkraken in één jaar in Duitsland!!
    Het waardeloze partijdige openbaar ministerie van Nederland weet de hoofdzaken niet te scheiden van de bijzaken!!

    Waarom zijn de van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten nog steeds op vrije voeten??

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Like

  8. J.v.d.Heijden zegt:

    Henk der Niederlander en koddebeier moet ik gelijk geven:
    Kop’s voorstel zal het niet redden.

    Like

Plaats een reactie