Econoom van het WEF: Het is onze morele plicht om senioren in zelfmoordcapsules te dwingen

(Bron: “uncut-news.ch” – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens Dr. Yusuke Narita, een 37-jarige economieprofessor in Yale, zijn er definitief te veel nutteloze mensen op de wereld, en zijn oplossing voor het zogenaamde probleem is een gedwongen “massale zelfmoord” van oude mensen.

De professor van de universiteit Yale draagt bij aan het World Economic Forum (WEF) en is in Azië bekend als de “Japanse Yuval Noah Harrari”. Als hij niet aan de gerenommeerde Ivy-League-school in New Haven, Conneticut, doceert, brengt Dr. Narita er zijn tijd mee door om op televisie op te treden en de WEF-ideologie in naam van zijn leermeester Klaus Schwab te propageren.

Met betrekking tot de gedwongen euthanasie van oudere mensen om de wereld te ontvolken, zei Dr. Narita dat wanneer de senioren niet de zeer duidelijke hint accepteren en uit zichzelf in de door de elite ter beschikking gestelde zelfmoordcapsules stappen, de “mogelijkheid om dit in de toekomst verplicht te doen ter discussie gesteld moet worden.”

Terwijl Harrari zijn extremistische ideeën in boeken publiceert, die door de links-extreme cultuurhoeders aan de lezers in onze samenleving agressief opgedrongen worden, richt Dr. Narita de meeste schade aan op televisie en in de sociale media. Hij heeft honderdduizenden aanhangers verzameld, bijna allemaal jonge beïnvloedbare mensen, die door het sirenegezang van Klaus Schwab´s technocratische visioen van een nieuwe wereldorde worden verleid.

Toen Dr. Narita vorig jaar door een student verzocht werd om zijn alarmerende theorieën van massale zelfmoord uit te leggen, beschreef hij de jonge student aanschouwelijk een scene uit “Midsommar”, een Hollywood-horrorfilm uit het jaar 2019, waarin een Zweedse sekte een van haar oudere leden ertoe dwingt om zelfmoord te plegen door van een klip af te springen.

Volgens Dr. Narita heeft d ejonge generatie de plicht om er “hard aan te werken om zo´n samenleving te creëren.”

De retoriek van de economieprofessor komt overeen met de extremistische retoriek van het WEF van Klaus Schwab, waar de afgelopen tijd verschillende “experts” de wens hebben uitgesproken om de Aarde te ontvolken.

Dat roept de vraag op waarom de 84-jarige Klaus Schwab niet het goede voorbeeld geeft en zelf in de zelfmoordcapsule stapt als hij de oudere mensen tot zelfmoord wil dwingen.

Op het WEF dit jaar in Davos deden geruchten de ronde dat de voormalige Britse premier Tony Blair moet vervangen, die de leeftijd heeft overschreden waarop hij er op aandringt dat oudere mensen zichzelf laten inslapen.

En laten we eerlijk zijn, de oorlogsmisdadiger, massamoordenaar en vaccinatie-pusher Blair is een passende kandidaat voor de leiding van het WEF. Per slot van rekening is hij voor het mogelijk maken van de dood van honderdduizenden mensen verantwoordelijk.

En blijkbaar is Blair nog niet klaar met het doden.

Maar Schwab, de elitaire huichelaar, weigert af te treden als voorzitter van het WEF, en argumenteert dat hij ondanks zijn hoge leeftijd nog steeds de juiste man voor deze taak zou zijn.

“Een regel voor jou, een andere voor mij”, luidt zijn devies.

Bill Gates gebruikt dezelfde verdraaide logica om uit te leggen waarom hij in een privéjet rondom de wereld kan vliegen, terwijl hij voordrachten aan de mensen geeft over klimaatverandering.

Om op de huichelarij van de elite te wijzen, lijkt nooit iets te helpen of effect op hen te hebben. En waarom? Omdat zij geen schaamtegevoel hebben… ze hebben geen schaamtegevoel, omdat ze geen moreel kompas hebben. Ze hebben geen moreel kompas, omdat zij volgens de regels “Doe wat je wilt” en “Het doel heiligt de middelen” leven. Deze grondbeginselen doordringen elke vezel van hun ideologie, van de ontvolking via open grenzen tot aan klimaatverandering, euthanasie, abortus enzovoort.

De zelfbenoemde wereldgezondheid tsaar Bill Gates heeft ook laten weten voorstander te zijn van “doodpanels”, die gewone mensen, die trouw de wet naleven, ter dood veroordelen, omdat ze niet nuttig zijn voor de elite.

Bill Gates is in de afgelopen tijd zo arrogant geworden, dat hij blij is wanneer er camera´s bij zijn wanneer hij de stille plaatsen hardop uitspreekt.

Gates is in deze video het perfecte voorbeeld voor de banaliteit van het kwaad. Hij doet niet eens moeite om uit te leggen waarom we leraren niet betalen en de mensen kunnen toestaan hun leven in vrede te leven. Waarom is het of-of? Per slot van rekening hadden we er in het verleden geen probleem mee om leraren hun salaris te betalen en het aan onze oude mensen toe te staan om in hun gouden jaren te genieten van hun kleinkinderen.

Natuurlijk zou een volkerenmoord op oudere mensen twee doelen van de globale elite dienen: de ontvolking van de wereld en de vernietiging van de traditionele kernfamilie.

Vergist u zich niet, de links-radicale globale elite heeft het op de kernfamilie voorzien. Kijkt u maar eens naar dit artikel, dat door “OpenDemocracy” gepubliceerd werd, een het algemeen nut beogende organisatie van George Soros, die elk voorwendsel gebruikt om te proberen de traditionele kernfamilie te vernietigen.

“De corona-virus-crisis laat zien dat het tijd wordt om de familie af te schaffen”, aldus Sophie Lewis van “OpenDemocracy”, die argumenteert dat “we iets beters dan de familie verdiend hebben. En de tijd van corona is een uitstekende tijd om haar afschaffing te oefenen.”

Voor de criminele elite is het slechte goed

Grootouders zijn maar al te vaak een bron van vreugde, van wijsheid en van vriendelijkheid in het leven van een klein kind en spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van kinderen tot goed aangepaste volwassenen. Daarom zijn Klaus Schwab en zijn trawanten vastbesloten om de grootouders af te schaffen.

Dit is de meedogenloze, moorddadige wereld die Bill Gates en zijn medewerkers op het WEF in het kader van hun “Great Reset” willen invoeren. Wij kunnen niet toestaan dat hun boze logica de nieuwe normaliteit wordt.

Bron:
uncut-news.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
newspunch.com
Door: Baxter Dmitry

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op Econoom van het WEF: Het is onze morele plicht om senioren in zelfmoordcapsules te dwingen

  1. Olie bol zegt:

    Ik zag een persoon in Lapland, bij het Nederlandse leger, ook hij is overbodig

    Geliked door 4 people

  2. Léon van Duren zegt:

    De oorlogshitsende corrupte collaborerende transhumanistische COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadiger Joe B. is iemand die in het belang van de wereldvrede geen dag langer op vrije voeten zou mogen vertoeven!!

    https://www.wnd.com/2023/02/biden-decides-give-authority-u-s-sovereignty/

    Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de gewetenloze terroristische WEF-BILDERBERGER corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers te kunnen berechten!!

    De huidige president(en zijn trawanten )van de VS van Amerika is een levensgevaarlijke gek!!

    Zalig zijn de vredestichters!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 5 people

  3. Hovawart zegt:

    Niet Tony word de WEF-troonopvolger van Klaus, maar onze eigen Mark……..
    (met z’n WEF-tasje vol met zelfmoordpillen, een rol op het lijf geschreven van The Dutch Grim Reaper….)

    Geliked door 1 persoon

    • R Thomasson zegt:

      @Hovawart. De Monster uit Davos zal nooit een onderkruiper als Mark Rutte’tje als zijn opvolger kiezen. Markje is te glibberig, hij gaat alle kanten op, en staat al in Europa bekend als een pathologische leugenaar. Het tasje vol met zelfmoordpillen zal de Britse Grim Reaper “Phony” Tony Blair of een andere griezel.

      Geliked door 1 persoon

  4. BosscheBol zegt:

    Nu weten we dus wat ze van plan zijn. Zou het mensen wakker maken? 20% (!) van de Nederlanders is boven de 65. Als die allemaal op PVV of FvD zouden stemmen …

    Geliked door 4 people

    • Lekke Fietsband zegt:

      Beste Bol,
      Nogmaals, het is helemaal niet belangrijk op wie men stemt, het enige belangrijke is wie de stemmen telt.
      Ik lees zoveel over “stem ze weg” maar kijk ff naar Brazilië, daar werk het ook niet met die smerige wef-misdadige-communist

      Geliked door 5 people

    • R Thomasson zegt:

      @BosscheBol. Het is op tijd gegeven signaal. De 20% van de Nederlanders boven de 65 kunnen op een manier hun leven redden: op geen een van de coalitie partijen stemmen inclusief niet op partijen die te veel ouwehoeren over het klimaat. Veilige partijen zijn degenen die: a) tegen massa immigratie (volledig stop zetten, tegen de EU en voor Nederland.

      Geliked door 3 people

    • Groene Leeuw zegt:

      Ze zijn het al sinds 1939 van plan. Ook de Yanks.

      Geliked door 3 people

  5. Léon van Duren zegt:

    De terroristische oorlogshitsende corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers geven (en gaven)niets om onze gezondheid !!

    De oorlogen tegen Libië,Irak,Afghanistan,Servië,Vietnam waren niet noodzakelijk,maar waren gebaseerd op keuzes!!

    Ook de uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog is een misdaad in overtreffende trap!!Het uitlokken van de schaamteloze Oekraïne oorlog is een keuze geweest van de corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan vaccinazi’s!!

    https://stichtingvaccinvrij.nl/rosa-koire-het-is-allemaal-ontworpen-om-zo-te-gebeuren-agenda-2030-uitgelegd-in-5-en-in-25-minuten/

    Waarom mag de waarheid omtrent de huidige oversterfte niet onafhankelijk onderzocht worden!!

    Waarom heeft het achterbakse angstige openbaar ministerie de massa aangifte tegen de terroristische beroepsleugenaar Hugo de J.,en z’n liegende en bedriegende trawanten niet in behandeling genomen!!

    Aan welke kant van de geschiedenis willen u en de uwen staan??

    Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederlandse samenleving!!

    Stop het van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER fascisme!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 3 people

  6. Pascal Heefer zegt:

    Ach, ik zie dat Heinrich Himmler vandaag zijn Japanse carnavalspak heeft aangetrokken. Hoe aandoenlijk.

    Geliked door 3 people

    • Jules Vismale zegt:

      Dr. Yusuke Narita doet me inderdaad denken aan de nazi’s die in het geheim rond 1940 in Duitsland Action T4 toepasten dat inhield dat verstandelijke en geestelijke gehandicapten, waaronder ook demente bejaarden, die ongeneselijk ziek waren, de “genadedood” moesten sterven door middel van euthanasie!
      De nazi’s hebben toen in Duitsland en de bezette landen zeker 200.000 van dit soort mensen gedood door middel van dodelijke injecties en gifgas en veel van de degenen die hiervoor zorgen, nazi-dokters en wetenschappers, werden zelfs later ingezet voor het vermoorden van vele miljoenen joden e.a. in de Duitse vernietigingskampen!
      Dus als Yusuke Narita ooit zelf nog de bejaardenleeftijd haalt dan vraag ik me af of hij dieren ook dolgraag als oud vuil wil worden gedwongen tot zelfmoord! Een dergelijk ziekmakend schepsel, inclusief de WEF, wens je haast niet eens meer een snelle dood toe!

      Geliked door 1 persoon

  7. Hovawart zegt:

    Het niveau van een maatschappij is te bepalen aan hoe het met z’n ouderen en zwakkeren omgaat……….diep triest.
    De WEF-killers moeten vervolgd worden tot in de hel, waar zij thuishoren.

    Geliked door 6 people

  8. Ravian zegt:

    “we iets beters dan de familie verdiend hebben. En de tijd van corona is een uitstekende tijd om haar afschaffing te oefenen.”

    Yeah, het plan is om baby’s al in de socialistische broedklinieken van hun moeders te scheiden, zo van het geboortekanaal het linkse indoctrinatie tehuis in, zo dat er maar vooral niets met die indoctrinatie mis kan gaan, en opstandige typen al vroeg voor “speciale behandeling” (onverwacht vroeg voltooid leven) geselecteerd kunnen worden.

    Het is de natte droom van al die linkse klootzakken, met het LGBTQ “stop je leuter in een kleuter” geteisem voorop.
    En van die types zoals Yusuke Narita hierboven zijn de “profeten” van deze geestesgestoorden.

    Dit soort crapuul moet je dus ruimen voordat ze nog meer mensen met de socialistische ziekte kunnen besmetten.
    En dat heet dan gewoon zelfverdediging.

    Geliked door 6 people

  9. Stefan zegt:

    Wat ze vergeten is dat ook politie en militairen ouders en grootouders hebben. En dat ze niet alles voor de politieke elite over hebben.

    Like

  10. Kans zegt:

    Tja, als je dit zo leest, dan snap je toch niet dat dit gajes gewoon open en bloot kan zeggen en doen wat zij willen, wanneer gaat het gepeupel hier eens een einde aan maken, gewoon een paar snipers naar de woonplaatsen van die idioten en het is klaar, het is zij of wij hoor !!???? 7.8. Miljard mensen tegen misschien een miljoen van dit soort idioten die ons het leven zuur maken, dat moet toch geen probleem zijn !

    Geliked door 2 people

  11. Léon van Duren zegt:

    https://gellerreport.com/2023/02/post-vaccine-over-20x-increase-in-perinatal-death-rate.html/

    De corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 stappenplan oorlogsmisdadigers willen de waarheid omtrent hun eigen leugens niet horen of onderzoeken op feitelijkheden!!

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers te kunnen berechten!!1

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

  12. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Hoe is het mogelijk dat deze man (Schwab) zóveel compleet geestesgestoorde mensen om zich heen weet te verzamelen? Harari, deze Narita, Soros, Gates, Biden, Merkel, Macron, Rutte, Kaag, De Jonge, Hoekstra etc. etc.
    We zullen ze echt met spoed zèlf op moeten ruimen voor ze hun SS/BOA/Gestapo troepen op ons afsturen en wij door hèn afgemaakt worden om zogenaamd de wereld te redden. Oppakken en berechten is niet genoeg meer. Dit is pure genocide en wij hebben het recht ons met geweld te verweren!

    Geliked door 6 people

  13. Linsky zegt:

    We wisten dit al…

    Quote: ………… Ik wacht dus op de zalvende smoelen die ons binnenkort bevlogen vertellen over het respect wat zij hebben voor de “ouden” van de Native tribes, die zich om hun stam niet meer tot last te zijn vrijwillig terugtrokken in de eenzaamheid van het woud en de prairies om daar in rust en overgave aan de natuur en de wilde dieren op hun eind te wachten……………

    Agenda 21: Het Geheime “Wellness Plan” voor Aarde!
    Geplaatst op 17 juni 2012 door E.J. Bron

    Geliked door 5 people

    • E.J. Bron zegt:

      Welcome back!

      Webmaster

      Like

    • BosscheBol zegt:

      Linsky. Dit is precies hoe ze hun genocide gaan presenteren., Respect, vrijwillig, een met de natuur.

      Geliked door 3 people

    • BosscheBol zegt:

      Ik herinner me een Japanse film, ca 30 – 40 jaar geleden. Zeer mooi gefotografeerd. Iedereen was er kapot van.
      Een oud oma’tje denkt dat ze haar familie tot last is en slaat zelf haar voortanden uit haar mond. Dan neemt haar zoon haar op zijn rug en draagt haar de berg op. Boven aangekomen gaat zij in de sneeuw zitten mediteren. De volgende scene laat sneeuw zien en vogels die zich te goed gedaan hebben (aan haar).
      Het stuk met de pijn en de angst en het sterven van oma’tje is zorgvuldig weg gelaten want het moest wél mooi blijven.
      Presentatie is alles maar op een gegeven moment gaat het een leugen worden.

      Geliked door 1 persoon

  14. Léon van Duren zegt:

    https://childrenshealthdefense.org/defender/dedra-long-pfizer-covid-vaccine-injury/?itm_term=home

    Wanneer worden de oorlogshitsende corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers van het klimaatfascistische ,transhumanistische,LGBTi,transgender,Woke kabinet van de schaamteloze gewetenloze WEF-BILDERBERGER pharma maffia psychopaat Mark R.,en CO eindelijk preventief de gevangenis in gegooid in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal??

    Stop het zinloze bloedvergieten in de uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  15. Léon van Duren zegt:

    Het Haagse corrupte Collaborerende COVID-19 pharma maffia syndicaat van de pharma maffia psychopaat Mark R., en CO is een aantoonbare stinkende beerput!!

    https://www.blckbx.tv/corona/kan-rechtszaak-klokkenluider-brook-jackson-faillissement-pfizer-inluiden

    “Wir haben es nicht gewusst “ gaat absoluut niet meer op voor het gecorrumpeerde gewetenloze geïnstitutionaliseerde boeventuig!!

    Er zijn hier duidelijk aanwijsbare tekenen van grove misdaden tegen de menselijkheid gepleegd door het psychopaten kabinet van de beroepsleugenaar Mark R. ,en CO !!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ.

    Geliked door 1 persoon

  16. Opvallend dat Schwab aldoor van die geestesgestoorde idioten verzameld, de ene is nog gekker of verslaafder aan drugs dan de ander. Het doet mij steeds meer denken aan de Bagwan in de 60er jaren vorige eeuw. Alle idioten holden achter die kerel aan, hij werd aanbeden door alle gekkies van de wereld. Schwab is net zo’n figuur, alleen veel gevaarlijker. De bagwan moest het hebben van de hippies en muzikanten, Schwab van mensen uit de politiek en koningshuizen.

    Geliked door 2 people

  17. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Is dàt mogelijk de reden dat zij ons overstromen met jonge goed getrainde Islamitische mannen uit andere werelddelen? Gaan die dat voor hen oplossen uit naam van Allah?

    Geliked door 3 people

  18. Tony zegt:

    Gaat die gast ook zo een zelfmoordpil aanbieden aan Schwab, Gates, Fauci, Soros en al het andere tuig dat ouder dan 70 jaar is?

    Geliked door 2 people

  19. BigLJohn zegt:

    In vroeger dagen hadden we sektes als die van Charles Manson. Die gaf aan sekteleden de opdracht om te gaan moorden. Gelukkig was het nog beheersbaar, want een kleine groep volgelingen. Vandaag de dag kennen we de gewetenloze Klaus de Zwabber die ouderen over de hele wereld oproept zelfmoord te plegen. Hij hoopt zelfs dat er wereldwijd een wettelijke basis hiervoor komt. Is er over de hele wereld dan niemand die het nodig vind om dit soort monsters een kogel door hun kop te jagen….Waarschijnlijk lezen maar zeer weinigen de alternatieve media, weten dus niet wat er speelt, en kunnen voornoemde monsters ongestoord hun gang blijven gaan.

    Geliked door 4 people

  20. R Thomasson zegt:

    De smerige waarheid komt nu langzaam boven water: a) wij weten nu voor wie is COVID-19 gecreëerd? B) Welke doelen moest het dienen? En c) waarom is de vaccin zo dodelijk? De WEF meesters hebben de ‘Blue Print’ van het nazisme bijna volledig overgenomen. Dat was de originele plan van de Groot Meesters uit de jaren ’30 en ’40 https://www.youtube.com/watch?v=YAHIyFyfdTM. Maar de ‘Euthanasiepioniers’ waren iets milder dan de WEF nazi’s anno nu. De Grootmeester ‘uit het verleden’ hebben hun programma gewijd aan het doden van zwakkeren in de maatschappij. De 666-DAVOS NAZI’S richten hun duivelse moordplannen op alle mensen na een bepaalde leeftijd. https://rumble.com/v29uecc-wef-economist-its-our-moral-duty-to-force-seniors-into-suicide-pods.html Goed voorbeeld zijn de mensen die de laatste concert van Cliff Richard and The Shadows hadden bezocht. De meesten van hen zijn nu oud, en moeten volgens de Japanse Yale professor Dr. Yusuke Narita worden verdelgd. Zij verbruiken te veel zuurstof, en scheiden te veel stikstof.

    Narita heeft honderdduizenden aanhangers verzameld, bijna allemaal jonge beïnvloedbare mensen, die door het WEF technocratische visioen van een nieuwe wereldorde worden verleid. Was dat ook niet het geval bij jonge mensen uit de tijd toen de Fuhrer was God”? https://www.youtube.com/watch?v=X2gpHxp7nVM

    Ook de hoofdrolspelers in dit nieuwe Nazi-Game zijn bijna identiek aan die van de nazi meesters: een Duitser aan het hoofd, en een Japanse professor die lofzang voor de dood zingt. https://www.youtube.com/watch?v=J_mnXh_JwvE Ook daar werden jonge mensen genadeloos de dood ingestuurd. Wat wel nieuw is: grote Joodse participatie!. Yuval Noah Harari, en meester mRNA gifmenger Dr. Albert Mengele – Boerla.

    Het opleidingsniveau en maatschappelijke stand spelen geen rol. De originele Dr. Jozef Mengele was arts en studeerde ook filosofie https://en.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele. Yuval Noah Harari is een professor aan de Hebreeuwse universiteit in Jeruzalem, en heeft zijn PhD behaald in Oxford. https://nl.wikipedia.org/wiki/Yuval_Noah_Harari
    Klaus Schwab kwam uit een nazihuis die hechte banden onderhield met de bovenste echelon van het Derde Rijk. https://nl.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab Dr. Albert Boerla heeft ook een indrukwekkende cv https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Bourla

    Geliked door 3 people

  21. Hans M zegt:

    Ik kan nog wel een verlanglijstje met kandidaten voor deze pil bedenken.

    Like

  22. Groene Leeuw zegt:

    Daarom is het goed dat de Russen alvast het START-verdrag op de lange baan hebben geschoven en Oekraine zo goed als van de nazi’s hebben ontdaan zodat dit kwaad zich alvast niet voort kan planten. De Yanks zijn zich kapot geschrokken van de stap van de Russen: Die untermenschen, die boeren die het wagen zomaar het START-verdrag op te zeggen. Dát hadden die immigranten aan de oeverkant niet verwacht. Van hun munitie en hun wapens ontdaan en nu is dit de nieuwe tactische zet van de Russen die wel eens nu kunnen profiteren van de zwakte van de NAVO nu ze een nieuwe voorsprong hebben en aan de hand van de grootste kapitale blunder van de Britten om nu raketten te leveren met een bereik van 120 km nu wel eens aan de bezetting van geheel Oekraine kunnen gaan denken of meer….

    Geliked door 3 people

  23. Siny zegt:

    Na het vervullen van mijn vrijwillig verplichte diensttijd van 21 maanden hoefde ik vanwege studieredenen niet meer op herhaling.
    Van die personen werd gezegd dat hun kaart met nummer in de DODENBAK (in Haarlem) werd geplaatst.

    De ga maar dood-slik-pil:
    Voorbeeld voor Aadje A (geboortejaar laatste 2 cijfers , geboortemaand, geboortedag en een volgorde nummer bv. 40 02 29 001).
    Dat is in een schrikkeljaar, dus is Aadje nu pas 20 jaar. Hij hoeft dus geen pilletje te slikken. In 2024 wordt hij pas 21.

    Maar in mijn geval geld ik voor die geesteszieken al ettelijke jaren als zijnde “van NUL en GENER WAARDE”.
    Volgens die geesteszieken. Voor Sinyo geen brood, Sinyo moet DOOD.

    Voor onze tjoetjoes (kleinkinderen) zijn wij een lieve oma en opa.
    Maar straks als zij het pilletje moeten slikken zullen hun kleinkinderen zeggen “oma en opa hebben ons laten stikken omdat zij dat pilleke hebben moeten slikken.

    Brrrrrrrrr wat een bittere vooruitzichten.
    Hoogere Macht ik smeek u maak een einde aan die waanzin:
    Het is onze morele plicht om senioren in zelfmoordcapsules te dwingen.

    Geliked door 1 persoon

  24. koddebeier zegt:

    De grootste groepen nutteloze opvreters zitten bij de WHO,WEF,VN,Ngo’s,EU,Bilderberggroep, verbeter de wereld en begin bij deze rampspoed !!

    Geliked door 4 people

  25. Boike zegt:

    Zo, het hoge woord is er nu dus eindelijk uit.

    Het komt er op neer, dat er geen respect meer voor het menselijk leven is . Behalve dan voor de “elites”. Maar de “elites” menen kennelijk recht te hebben op een comfortabel leven voor henzelf.

    Senioren zijn volgens de “elites” dus nutteloos en overbodig. Die “elites” vinden, dat 65-plussers maar worden opgeruimd, afgemaakt, vermoord, of geëuthanaseerd. En als ze het niet vrijwillig doen, dan maar verplicht.

    Dit is dus de ideologie van geWEFte idioten, psychopathen, gekken dus, die hun ziel en zaligheid aan de duivel hebben verkocht.

    Er staat ons dus massamoord, uitroeien, genocide te wachten. Met andere woorden, de climax van de menselijke beschaving wordt een anticlimax met een holocaust van ongekende omvang.

    Ze laten zich “elites” noemen, maar zijn feitelijk het allergrootste en allerergste schorem, dat je je maar kunt voorstellen. Het zijn boeven, schurken, bandieten !!! De “elites”, die hun ziel en zaligheid aan de duivel hebben verkocht, zijn door de duivel bezeten en hebben niets menselijks meer.

    De “Elites” zouden een voorbeeld voor “beschaving” moeten zijn. Beschaving betekent immers een verfijnde manier van omgang. Hoe beschaafd is een holocaust, die nu door de “elites” in gang wordt gezet ???

    Naar ik vernomen heb, is het in Nieuw-Zeeland al gelegaliseerd. In Australië zouden ze ook al met legalisering bezig zijn. En Justin Castrudeau zou, naar ik heb begrepen, in Canada de vrijwillige euthanasie reeds “voorschrijven”. En ik neem, aan dat Mark Rutte na de verkiezingen ook wel stappen in die richting zal ondernemen.

    Voor de geplande holocaust hebben ze de “zelfmoordcapsule” bedacht.

    Ik heb even gegoogled wat een zelfmoord capsule is. Het is een ovale kunststof bak, ter grote van den badkuip, met een deksel erop, die hermetisch afsluit en van binnenuit niet te openen is.

    Iemand, die erin ligt, verbruikt binnen de kortste keren ale aanwezige zuurstof en zal vervolgens letterlijk “de moord stikken”. Het stervensproces zal ongeveer een minuut of 10 duren. Naar wordt beweerd is het een pijnloze dood. Ik kan je garanderen, dat die 10 minuten de langste 10 minuten van je leven zijn. Wat een psychische pijn zal dat zijn !!!

    Ongeveer een jaar geleden heb ik zo’n ding in een kringloopwinkel gezien. Er werd van gezegd dat het een badkuip zou zijn voor invaliden en/of mensen met een (geestelijke) beperking. Ik vond het wel een hele vreemde badkuip. Nu weet ik dus wat het werkelijk is.

    Ik ga steeds meer begrip krijgen, voor mensen, die berechting en executie van de “foute elites” voorstaan. Het wordt inderdaad hoogtijd voor tribunalen. Het is 5 voor 12 !!!

    https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20211223_96350577

    https://gadgetgekkies.nl/zelfmoordcapsule-goedgekeurd-in-zwitserland/

    https://wibnet.nl/geneeskunde/medische-technologie/euthanasiemachine-krijgt-groen-licht-in-zwitserland

    Trudeau-regime gaf gehandicapte veteraan bevel tot “Euthanasie” omdat ze de staat “te veel geld” kostte

    Canadese vrouw wordt geëuthanaseerd omdat ze haar huur niet kan betalen

    https://pnws.be/nieuw-na-de-zelfmoord-capsule-nu-ook-het-euthanasie-implantaat/

    Geliked door 1 persoon

  26. hw.rademaker zegt:

    klaus kwalm en zijn bende zijn maar een splinter uit de samenleving
    zelf willem pils en zijn onder liggertje zijn geportretteerd momenteel zie je willem zijn knietjes nog de dracula adel is weer opgestaan het nieuws verbrijd zich met ongeloof de meeste blindgangers lezen de telefaag of de sufferd zijn met de welvaart bezig worden alleen maar gewekt als ze de broekriem moeten aanhalen geef klaus nog maar een slokje andrealine
    bloed kan hij het nog een poosje volhouden.
    ik zit hier in benidorm verrekte koud dat komt van de opwarming
    de overbevolking in de wereld zie mao

    Like

  27. Julia zegt:

    Heel veel nutteloze opvreters en ouderen zitten inderdaad binnen de WHO, WEF, VN, EU en Bilderberg het is onze morele plicht om hier een einde aan te maken. Ouderen schofferen die het meeste hebben bijgedragen en deze zieke wereld worden nu de dood gegund voor mij verdienen velen binnen de elitaire gewetenloze rotzakken de strop. Het is werkelijk niet meer te geloven hoe ouderen worden behandeld behalve als mevrouw van 85 jaar haar polsje breekt dan stuurt men een bloemetje en kaartjes.

    Geliked door 1 persoon

    • R Thomasson zegt:

      @Julia. Als men in close up naar de ogen van de zgn. “elite” kijkt (de meest rijke onder hen), ziet men overduidelijk dat zij drugs en veelvuldig drank gebruiken. Kijk naar de ogen van deze man. Zij zijn rood, zijn oog papillen veranderen niet in licht en donker (blijven klein), zijn gezichtsuitdrukking veranderd ook niet. Kijk nu naar de ogen van deze man https://www.youtube.com/watch?v=WtlZJjNh1Mw Zij zijn rood en bewegen zeer langzaam. Ook deze man heeft dezelfde symptomen als de anderen. Wat moet het zijn? Cocaïne? speed? Of combinatie van middelen? Zij hebben veel van de figuren in de film Wall Street (1987) https://www.youtube.com/watch?v=FCctqbRrsBQ Dezelfde symptomen zouden wij zien bij zeer veel van de zgn. elites; vooral bij de jongere exemplaren. MONEY NEVER SLEEPS en om dat vol te houden, hebben ze ‘snoepjes’ uit Medellin, Sinaloa en Cali. Zulke mensen regeren over onze wereld en beslissen wat goed voor ons is.

      Like

Plaats een reactie