STOP!

Hieronder de uitvergrote tekst in bovenstaande illustratie:

Vergeet de vanzelfsprekende privéparkeerplaats voor de deur en de bestelbus vol pakketjes die met draaiende motor in de straat staat: de nieuwe stadswijk Merwede Utrecht wordt een van de grootste autovrije wijken van Nederland. Ruim 10.000 bewoners gaan vooral deelvervoer, fietsen, ov, LEV’s en mobiliteitshubs gebruiken om zich te verplaatsen en daar gaat het Mobiliteitsbedrijf Merwede bij helpen. Finn van Leeuwen is projectmanager Mobiliteit voor Merwede en al drie jaar betrokken bij het project. #duurzaamheid #autovrij #mobiliteit

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op STOP!

  1. Hovawart zegt:

    Geen middenstand meer (die kunnen daar niet bevoorraad worden) in de kleinburgerlijke wijken dus een enkele (staats)supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en kant en klaar maaltijd, een stadsvolkstuintje…..of winkelen bij een kringloopwinkel, en vervolgens een immens groot gezondheidscentrum voor alle behandelingen van psychische klachten vanwege of waardoor men uw dagelijkse dingen minder goed kunt doen, of helemaal niet meer kunt functioneren…..zo gek van geluk als een GroenLinksche Looney in een Looney Farm.
    Enkel nog een groot hek eromheen en Bob’s your uncle……..

    Geliked door 5 people

  2. LUCIA zegt:

    Kaag het meest gehate wijf van de lage landen met haar” ik ben niet bang uitgevallen”, overal waar deze kankergezweffen(pun intended) rondlopen, zijn er heli’s, drones bodyguards etc Ja ook bij Rufte met zijn appel en fiets….Slechte mensen spelend in een slechte film dan is altijd de uiterste consequentie dat dat een keer verkeerd afloopt, duizenden boeken en films om u te waarschuwen Mw Kaag.Als de grote takedown van het WEF plaats zal vinden dan weten ze jullie wel te vinden..oh yesss

    Geliked door 2 people

  3. Léon van Duren zegt:

    Liegen en bedriegen is het adagium van de terroristische corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia psychopaat Mark R.,en CO!!

    Dit ongekozen stuk WEF-BILDERBERGER vreten te Utrecht doet vrolijk mee met het onbetrouwbare corrupte kabinet van de oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaat Mark R.!

    Schaamteloze gewetenloze WEF-BILDERBERGER fascistische boevenbende!!

    https://niburu.co/binnenland/18306-de-nederlandse-burger-schrikt-ruw-wakker

    Hoor wederom is bij dit onbetrouwbare schorem vrijwel niet mogelijk!!

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om dit schorem naar eer en geweten te berechten!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Like

  4. BigLJohn zegt:

    Hier in Tilburg zijn ze dat ook van plan. Maar ja wat wil je, met zo’n knetter linkse gemeenteraad als we hier hebben. Nog linkser als dat gespuis in de tweede kamer.

    Like

Plaats een reactie