Waarom er geen tribunalen komen

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Men vermoedt dat de NWO zichzelf aanstaande maandag officieel zal uitroepen tot de nieuwe wereldregering. Op 27 februari is er in Genève namelijk een bijeenkomst van de WHO die de implementatie van deze constructie vermoedelijk zal uitvoeren waar 194 landen – waaronder uiteraard Nederland onder Rutte – al voor getekend hebben. The New World Order derhalve die tot vandaag nog een ‘complottheorie’ is… Als dat gebeurt, weet u ook wat er verder nog komen zal. Het gehele draaiboek van Adolf Hitler zal zich middels 4.0 technieken voltrekken en alle mensenrechten, die nu onder andere nog in de Code van Neurenberg en de grondwet staan, zullen, net als alle rechtse (oppositie)partijen gecanceld worden.

Wat betekent dat men u vanuit de WHO – een sturend onderdeel van de NWO onder leiding van de massamoordenaar Tedros (in eigen land – Ethiopië – gezocht voor genocide) – verplichte gifinjecties en euthanasie kunnen opleggen. En uiteraard allemaal onder de valse vlaggen: ‘de wereld redden’, ‘de natuur redden’, ‘ú beschermen’… Waarmee de gehele geschiedenis weer ‘in ere’ is hersteld en extreem links weer gewoon fascisme genoemd kan worden en rechts de nette, logisch redenerende en humane luis in de pels van dit wereldwijd georganiseerde Nazi-regime is.

Omdat dit nog nooit eerder is gebeurd, weet ik niet hoe we dit moeten benoemen, want op kleinere schaal wordt dit omschreven als een staatsgreep, maar hoe noemt u dit op grote schaal? Een wereldgreep? Een globe-greep? Een totale overname van de wereld door een wederom fascistisch en misdadig regime? Hoe dan ook: de NWO en haar valse ‘politici’ als Rutte en consorten (VVD, D66, GroenLinks, VOLT, BBB, JA21, BIJ1 etc.) zullen zich eigenaar van AL het land, AL het water, en ALLE lucht, bodemstoffen en MENSEN (!) in de wereld noemen en daar naar handelen. Aldus de mensen die deze brute en gewelddadige wereldwijde overval op de mensheid verwachten. De wereld zal, net als Nazi-Duitsland dat in de jaren 1933 t/m 1945 deed, door hen ‘gezuiverd’ worden van andersdenkenden, dwarsliggers, ouderen, zieken, gehandicapten en weet ik het wat zij in hun geesteszieke en/of gehypnotiseerde brein allemaal kunnen verzinnen om de wereldbevolking naar hùn ‘goeddunken’ te minimaliseren tot er uitsluitend nog volgzame ‘arbeiders’ voor hen over zijn. Schwab en zijn adviseurs Harari en Narita (zie hun dode ogen!) hebben al meerdere malen zeer helder omschreven hoe ZIJ de toekomst van de wereld en derhalve úw ‘toekomst’ vorm zullen geven… Heeft u dan nog wel een toekomst? Hebben uw kinderen en kleinkinderen eigenlijk nog wel een toekomst? Als het aan de NWO en haar VN, WHO, NAVO, EU en haar vazallen in de Tweede Kamer ligt in ieder geval niet! Zij praten gewoon alsof Baudet GÉÉN oprechte, helder denkende, intelligente man zou zijn, maar een vazal van Poetin… Uiteraard uitgesproken door de zoveelste gluiperige GroenLinks-trekpop van Rosenmöller en Yasser uiteraard…

En dat is precies waarom u tribunalen wel kunt vergeten. U ziet het met Rutte, Trudeau, Biden, Von der Leyen… Zij komen overal mee weg, omdat zij door hun globalistische baasjes en vriendjes worden beschermd en afgeschermd. Alle op de grondwet juridisch gegronde aantijgingen qua schending van mensenrechten, misdaden tegen de mensheid en menselijkheid, oorlogsmisdaden en geplande ‘pandemieën’/genocides worden door hun baasjes van bovenaf en hun vriendjes in de extreemlinkse politiek geblokkeerd. Maar u mag het uiteraard NIET vergelijken met het Nazibewind van weleer… Verder heeft men tijdens de afgekondigde Corona-‘maatregelen’ al een voorproefje gegeven van hoe (en wanneer wel, en wanneer niet) zij hun hersenloze politie-eenheden zullen inzetten en zullen vrijwaren van alle schuld. Het is niet voor niets dat alle volgnummers van hun harnassen zijn gehaald… Zij zullen u niet meer met waterkanonnen bestoken, maar met kogels. Zij zullen u bij kleine opstanden, of arrestaties thuis, direct met pepperspray en stroomstootwapens overvallen, zodat u meteen bent uitgeschakeld en geen verzet meer kunt bieden. U kunt volgens de wet dan officieel nog wel bevoegd zijn uzelf te verdedigen, maar zij zien dat heel anders en zullen dat als ‘verzet bij arrestatie’, opruiing en openlijk geweld omschrijven.

Op straat zullen zij buitenlandse militairen en politie-eenheden inzetten die u als bevolking niet kennen en uw taal niet spreken. Elk woord dat u tegen hen zegt, zullen zij opvatten als een reden tot het inzetten van ‘gelegitimeerd’ geweld tegen u. Wees derhalve alvast voorbereid op deze Nieuwe Wereld Orde en hun zowel harten- als hersenloze uitvoerders en doe u voor als WOKE/BLM/Antifa en extreemlinkse betogers als u iets wilt ondernemen. Gebruik derhalve exàct dezelfde technieken en tactieken als ZIJ gehanteerd hebben (Capitool 6 januari) en ook hier hanteren (Antifa ‘onder begeleiding’ van de politie…).

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Waarom er geen tribunalen komen

  1. saddy zegt:

    27 Februari komt er een tribunaal als ik het goed begrepen heb. Alleen is het een tribunaal met jou als gedaagde.

    Pandemic Treaty door de WHO.

    Daarmee kan de WHO zelf een pandemie uitroepen en daarmee volledige zeggenschap krijgen over 194 (?) landen?

    Inclusief lockdowns, verplichte proefprikken (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), 24/7 bewaking van jou en je familie, controle over toeleveringsketens en nog veel meer dictatoriale maatregelen.

    In VS zijn er al staten die dit verdrag middels wetgeving tegengaan. Hier is het doodstil.

    Dus: Een WHO die eigendom is van gates en big pharma, die een factor 10.000 – 1.000.000 loog over sterfte-percentage cojona, die valserwijs een pandemie uitriep over monkey-pox, die verplicht maakte dat mensen als labratten gebruikt werden, en en en, gaat de absolute macht krijgen.

    Nog 3 nachtjes slapen en je bent officieel slaaf en lab-rat?

    Of kan iemand me uit deze nachtmerrie verlossen met corrigerende info?

    Geliked door 8 people

  2. Ali Ben Zaklamp zegt:

    https://www.c-span.org/video/?c4863326/user-clip-agenda-21-1992-nancy-pelosi
    van User Clip: Agenda 21- 1992 Nancy Pelosi
    Haar schoonzoon was regelmatig te zien op de Nederlandse TV
    NPO/Demonen 66

    Geliked door 3 people

  3. hw.rademaker zegt:

    onbekend maakt onbemind het gros van de bevolking heeft nog nooit gehoord van klaus kwalm als de bevolking bekend raakt met het sluipend gif zullen er reacties ontstaan die zijn weerga niet kennen
    tribunaal

    Geliked door 1 persoon

  4. Htskday zegt:

    Edward Dowd, voormalig portefeuillebeheerder bij BlackRock, vraagt zich af waarom de Amerikaanse regering aanstuurt op een derde wereldoorlog. Hij zei op Bannon’s War Room dat een derde wereldoorlog veel problemen zou oplossen, waaronder de schuldencrisis en de vaccinmoorden. Alle aandacht zal dan uitgaan naar deze wereldoorlog.

    https://www.frontnieuws.com/derde-wereldoorlog-om-de-vaccindoden-onder-het-tapijt-te-vegen/

    Dit is precies waarom de 3e wereldoorlog geforceerd moet worden.
    Er zijn té veel dingen gebeurd en aan de hand die uitgewist moeten worden..

    Dit is “the great reset”..
    Alles moet kapot, dood, gehersenspoeld, uitgewist en herschreven worden, zodat niemand meer weet wat er ooit gebeurd is..
    ….en de daders komen er zodoende mee weg…

    Geliked door 9 people

    • En weeral schijnt het dus zo te zijn dat het Ruttekabinet alweer eens Nederland uitlevert aan een niet gekozen instelling.
      Mijn vraag is dan, waarvoor is er een eerste kamer?
      De tijd is nu in ieder geval te kort om er iets tegen te beginnen en dus is het afwachten geblazen wat de implicaties hiervan zijn of zullen zijn.

      Geliked door 3 people

      • BigLJohn zegt:

        Henk; Rutte c.s. pleegden al verschillende malen landverraad. Maar er is geen enkele rechter te vinden die hun daarvoor wil veroordelen. Als zelfs de rechters door The Deepstate vleugellam zijn dan is het eind voortaan zoek.

        Geliked door 2 people

    • Htskday zegt:

      Het is angstaanjagend, en bijna niemand weet ervan..
      Terwijl bijna iedereen is afgeleid door oorlog, aardbeving in Turkije, nep pandemie, nep climate change, verkiezingen, ontploffingen in US enz, enz… wordt dit er door een achterdeurtje even doorheen geramd.

      De volgende nep “plandemie” staat al aan de deur te rammelen.. (vogelgriep, marburg virus)

      Pff, ziet er niet best uit..

      Geliked door 4 people

      • BigLJohn zegt:

        Htskday, om deze virussen draait het; Het Rutte virus, het Kaag virus en het media virus. Om met de woorden van Rutte te spreken; een zeer besmettelijk virus, een zeer dodelijk virus.

        Geliked door 2 people

    • Htskday zegt:

      In Brazilië zijn ze al flink op weg..

      .
      Bizarre wetsvoorstellen rond vaccineren in Brazilië..

      Dit is een nachtmerrie,” zei journalist Karina Michelin in het programma CHD Friday Roundtable over Braziliaanse wetsvoorstellen die het mogelijk maken om mensen die verplichte vaccinatie weigeren in de gevangenis te gooien en te beboeten.

      Mensen die zich niet willen laten prikken, kunnen twee tot acht jaar de cel in gaan. Ook mensen die ‘fake news’ verspreiden over (de effectiviteit van) vaccins, kunnen in de gevangenis belanden of een boete krijgen.

      Lees verder:

      https://www.ninefornews.nl/bizarre-wetsvoorstellen-rond-vaccineren-in-brazilie-dit-is-een-nachtmerrie/

      Like

      • Om het nog leuker te maken is in Cambodja een vogelgriepvirus ontdekt dat twee mensen het leven gekost heeft.
        Maar raad eens, uit Cambodja komt niet echt veel nieuws en niemand die daar enig onderzoek naar gaat doen dus de volgende pandemie zal wel onderweg zijn.
        En de WHO kan eenvoudig zijn gang gaan.
        Ongeveer zo iets als uitstervende ijsberen in Alaska die zich als konijnen vermeerderen

        Like

      • Als konijnen vermeerderen is natuurlijk relatief gezien in verband met draagtijd

        Like

      • Blaffertje zegt:

        @Htskday.

        Dit doet denken aan films waar mensen die zich verzetten, ook voor hun “overheersers” in dit geval de overheid, in verborgen enclaves leven en schuilhouden.

        Maar ook films waarin je enorme steden ziet met monsterlijke flatgebouwen waar God noch gebod telt, die zie ik in de toekomst ook nog wel ontstaan met dat volk wat tegen de klippen op opfokt.

        Ik heb niets tegen kinderen, begrijp mij goed, maar wel tegen mensen die hun verstand niet gebruiken en vanwege hun geloof het ene jong na het andere eruit persen.

        Geliked door 1 persoon

  5. KeesC zegt:

    Welke landen doen eigenlijk niet mee? De hele wereld bestaat toch uit meer dan 194 landen?

    Geliked door 2 people

  6. ronjaspers zegt:

    E.N. Schilder.Goed en duidelijk artikel,de satanische globalistische elite zijn ongeveer 100 jaar geleden begonnen.Met het plannen van de NWO agenda,hiervoor worden zeer hoogbegaafde en intelligente mensen gebruikt die in denktanks zitten.Het masterplan van de NWO agenda is 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.De NWO agenda bestaat uit 1 wereldregering,1 wereldreligie,1 wereld leger,1 wereldvaluta (cashloze maatschappij) Voor de mensheid betekend dit hel op aarde.

    Geliked door 6 people

  7. charles zegt:

    Hoezo wereldregering. Groot deel van de landen(Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azie en Rusland) doen niet mee. Die zogenaamde wereldregering is niets anders dan een vergroot model van Madurodam.

    Geliked door 3 people

    • apollonia652014 zegt:

      Mag hopen dat je hierin gelijk krijgt. Mij beangstigend het nogal als ongev@xte wat er nog komen gaat. Wat een klote wereld is het geworden.

      Like

    • ronjaspers zegt:

      charles.Ik heb daar ook over nagedacht,ik hoop natuurlijk dat die satanische globalistische elite met wortel en tak wordt uitgeroeid.Maar omdat die nazi/rotschild en bilderberger klauSS schwab spreekt over de 4e industrieele revolutie (4e reich) Kan het zijn dat ze genoegen nemen met een NWO alleen voor europa.Maar dat is natuurlijk alleen maar speculeren.

      Like

    • Dewaere zegt:

      Ik lees dat heel vaak de ‘wereldregering’ en dat soort zaken. Heeft iemand ooit bedacht wáárom al dat nieuws daarvan ‘uitlekt’??? En het WEF dat zelfs op hun website zet ?? Dat soort lekken zijn typische trucjes van geheime diensten, zoek maar eens op Britse geheime dienst & lekken in de 2e wereldoorlog. Doel is om op het verkeerde been te zetten, lam te slaan, te demoraliseren. Door die al berichten worden mensen lam geslagen, “we kunnen er toch niets aan doen”.
      Oude chinese filofen (Confucius, Lao Tse e.d) schreven het al: “zij die zich sterk voordoen zijn zwak”. Het gaat om een klein groepje van de mensheid, ook nog allemaal eens uit de G7 westerse landen, waar binnenkort zo’n 15% van de wereldbevolking woont. Van de 8 miljard mensen op aarde zijn er zo’n 99% of meer die koest gehouden moeten worden, dat is wat er aan de hand is: angst (voor de paar machtigen) is het effectiefst, verdeel & heers, anders is het over.
      Men kan heel lang weinig mensen iets wijsmaken, lang veel mensen iets wijs maken, maar niet lang álle mensen iets wijsmaken. Zo’n 15-20% mensen is al genoeg voor hun afgang, zon 1,5 miljard mensen die beginnen, de meeste anderen lopen dan al mee. De baasjes zijn niet bang voor rechtszaken en tribunalen, ze zijn alleen zélf bang voor fysiek geweld, inténs bang. Heb je ooit een directeur zien vechten?

      Geliked door 2 people

    • Htskday zegt:

      @charles,

      Hoezo wereldregering?

      Nou, de WHO krijgt hiermee nl álle macht in handen om op elk willekeurig moment de noodtoestand uit te roepen, of dat terecht of niet (nep) is, zoals de afgelopen 3 jaar,… en kunnen dan bv écht álles platgooien en verplichte[!!] prikjes eisen tot opsluiting en straf/concentratie kampen aan toe, als het hun op één of andere manier goeddunkt.

      En bijna alle landen zijn wél “lid” van de WHO en móeten het protocol volgen zodra daarvoor is getekend, daar gaat het hier om..
      Dus de meeste landen/continenten die jij hier noemt gaan daar zeer waarschijnlijk gewoon in mee.

      Zodra door alle landen alles is getekend, kan je wachten op het startschot voor de volgende plandemie waar de maatregelen van kroña bij verbleken.
      Hou je maar vast,.. vluchten kan niet meer..

      Het is dé manier om de wereldbevolking onder controle te krijgen, noem het maar géén wereldregering…

      Geliked door 1 persoon

  8. mooinique zegt:

    Zouden er tegenwoordig dan echt alleen maar psychopaten bij de lagere agenten?! Zijn toch niet alleen maar solisten die zin hebben om burgers te treiteren?! Ik ben blijkbaar naïef dat ik denk dat in deze tijd van internet de toestanden van vroeger gewoon niet weer opnieuw gaan herhalen?! Niemand is toch alleen?! Ik blijf hoop houden. Liever dat dan aan al die vreselijke scenario’s te denken voor de toekomst die morgen is. Ik leef nu en probeer te genieten. Zit niet veel meer op internet want daar lees je alleen maar over negatieve shit. Ik heb wel makkelijk lullen. Ik ben behoorlijk ziek. Daardoor maak ik mij niet zo druk. Te zwak om lichamelijk te vechten. Ik gebruik zware medicijnen. Worden ineens nog maar voor 2 maanden voorgeschreven. Ik denk dan prima joh. Weet jij meer dan ik?! Boeien. Ik vermoed dat als alles uitkomt het eerste wat ze doen geen medicijnen meer verstrekken aan het gepeupel. Kijken hoe snel die dood gaan. Snel! Als ze ons dood willen is dat zo gebeurt. Laat de jongelingen o jee allemaal gehersenspoeld maar eens wat doen voor het leven. Gaat niet gebeuren helaas. Zijn allemaal verwende nesten. De ouwe knorretjes die nog willen kunnen niet op tegen al het nieuwe wat bedacht is. Ik wens diegene die echt wat doet dan alleen maar op internet te zetten dat die wat gaat doen veel succes toe. Zullen ze nodig hebben met een maatschappij waarbij meer dan een miljoen mensen een baan hebben bij de overheid. Met andere woorden geniet gewoon van je man of kinderen enz. en leef!

    Like

Plaats een reactie