Tijd om met ze af te rekenen!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tijd om met ze af te rekenen!

  1. Julia zegt:

    Begin massaal zaterdag 11 maart in Den Haag. Miljoenen mensen zouden nu op moeten staan. Demonstratie een vrij recht forget zaterdag wordt zelfs in Den Haag het leger ingezet. Hoe diep gezonken is dit land van democratie is geen enkele sprake meer dat het zelfs nu zover is dat het leger zich tegen de bevolking keert alsmede de politie. Hebben deze onderbetaalde trouwe aanhangers van het WEF kabinet dan geen last van de hoge inflatie en de WEF tirannie ook hun gezinnen zijn hier de dupe van en dan zet men zich in voor degenen die al deze ellende hebben veroorzaakt. Dan is men of een verrader of heeft een flinke kronkel in het hoofd. Zeker ook geen jonge dochters die heel veel last zouden kunnen ondervinden van de massa migratie waar veel testosteron bommen onder zitten die niet met hun poten van onze vrouwen kunnen afblijven.

    Like

  2. Eppo zegt:

    Gebeurt toch niet . zonde van je energie .
    Denk enkel en alleen nog maar aan Je Zelf .
    Ze laten je met de kolerezooi opgescheept en opgezadelt zitten .
    Enkel en alleen aan Je Zelf nog maar denken is het Beste .

    Like

  3. BigLJohn zegt:

    En daarvoor moeten we zeker bij de PVV zijn. De PVV is gecontroleerde oppositie. Holle vaten klinken het hardst. Ze stemmen met Rutte mee als het zo uitkomt. Wilders heeft ook nog nooit Rutte persoonlijk aangevallen op al zijn vormen van wanbeleid. Iets wat het FVD wel doet. De PVV; Praatclub Voor Verdwaasden. Och, waar maak ik mijn eigen nog druk om, dat hele verkiezingen-gebeuren is een groot frauduleus gebeuren. Rechts zal altijd in de minderheid blijven bij links.

    Like

    • Dolf van de Klundert zegt:

      Inderdaad, bijvoorbeeld Geertje zegt : “minder EU inmenging”
      FvD zegt : “uit de EU”

      Een compromis is alleen goed voor iemand die geen gelijk heeft.

      Geliked door 1 persoon

  4. Harry zegt:

    Geert heeft wederom helemaal gelijk !
    Wat is dat toch dat sommige mensen ,
    dat niet KUNNEN OF WILLEN snappen ?
    Zelfs in een blindeninstituut zien ze dat !

    Like

  5. R Thomasson zegt:

    Onze regering vindt het leuk om de EU stinkers en hun monsterachtige top bobo’s op hun wenken te bedienen. Vooral de WEF 666-gajes worden op handen gedragen. Men weet dat zij leven als goden op de Olympus, en schijten op een skythùs van goud. Om er zelf beter van te worden, moeten de hoge heren (en dames) zich strak aan alle Verordnungen und Befehlen voldoen. De omvolking van Nederland moet op schema lopen. Nu is de tijd voor lege schappen in de supermarkten, en schrikbarende hoge voedselprijzen. Dat is onderdeel van het oorlogstoneel- zonder oorlog. Binnen paar maanden wordt de voedsel gerantsoeneerd- en op de bon. Henk en Ingrid krijgen een leuke les in geschiedenis. Zij gaan weer – net als hun oma en opa ‘vegie’ tulpenbollen en suikerbieten vreten. Een keer per week mogen zij kostelijk genieten van hapjes gemaakt van krekels, kakkerlakken, pissebedden en gefrituurde meelwormen. Dat is een aanvulling op eiwitten. Elektriciteit zal ook worden gerantsoeneerd. Zij zouden met de kids beurtelings op de fiets stappen voor een beetje dynamo-licht, of een romantische avond met kaarsenlicht doorbrengen. Om de oorlogtheater zo werkelijk mogelijk te maken, zouden paar keer per week luchtalarm sirenes doorklinken, https://www.youtube.com/watch?v=erMO3m0oLvs, en de BOA’S zouden met laarzengekletter door de straten marcheren https://www.youtube.com/watch?v=VmdwpONdxUs

    Like

  6. Belozersky zegt:

    Dure boodschappen en energierekening is natuurlijk een gevolg , om Oekraine lid van de EU en NAVO te maken tegen de wil van Rusland. Verdorven politiek van dwaze leiders m.n uit het westen.
    De bulk van het Nederlandse volk zal dit wel niet weten. Er is hen verteld dat Rusland zonder oorzaak Oekraine is binnengevallen en dit is overgenomen door de politiek correcte omroepen.
    Dat de EU steeds meer bevoegdheden naar zich toe haalt heeft Wilders een punt. Maar het volk berust erin uitgezonderd PVV en FvD stemmers. Samen 21 zetels van de 150(TK). Is te mager om iets te bereiken.

    Like

Plaats een reactie