De Lockdown Files (4)

(Door: Kevin Nijland)

(Lees hier deel 1, deel 2 en deel 3 van “De Lockdown Files”)

Krankzinnige “geen seks” maatregelen werden besproken via WhatsApp

Om mensen nog meer te vernederen kwam er in de winter van 2020 een “seks ban”!

Het is belangrijk om te weten dat al dit soort krankzinnige maatregelen voortkwamen omdat mensen psychopaat zijn en genieten van het vernederen en pijn doen van mensen maar ook om de meest voor de hand liggende waarheden weg te werken met absurde regels en verklaringen omdat alles op alles gezet moest worden dat het grote doel werd bereikt. IEDEREEN vaccineren. Zo vaak mogelijk.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De Lockdown Files (4)

  1. Is er in welk land dan ook iets anders gebeurd.
    Met misschien op wat kleine verschillen na was het overal hetzelfde en in sommige landen nog een stuk erger, denk aan australie en nieuuw sealand.
    Een grote fakezooi is het geweest om de mensen eenvoudig te conditioneren en uiteraard voor het gajus hun zakken te vullen.
    Nog steeds niks gehoord van de 5,1 miljard die de oplichter de Jonge kwijt wist te spelen.
    Waar blijven de serieuse vragen hierover ??

    Geliked door 3 people

  2. Ravian zegt:

    De zich steeds meer naar voren dringende vraag is het waarom achter de nog immer voortdurende “vaccinatie” drang, terwijl de om een tribunaal schreeuwende bewijzen inmiddels overal opduiken, en de kat al uit de zak is zogezegd .

    Met het bestrijden van ‘corona’ heeft het in ieder geval niets meer te maken omdat, zelfs als het ‘vaccin’ zou werken als geadverteerd, een 100% vaccinatiegraad geen enkele toegevoegde waarde heeft, omdat groepsimmuniteit al bij veel lagere percentages bereikt wordt.

    Met nog meer geld verdienen heeft het ook niets te maken, omdat er inmiddels al meer dan genoeg ‘booster junks’ zijn om de geldkoffers van de criminele farmaceuten zowel overvloedig als eindeloos te blijven vullen.

    Dus wat is het werkelijke doel?

    Waar het nog het meeste aan doet denken is de ondergang van Nazi Duitsland, waar op de valreep de holocaust nog even in de hoogste versnelling ging, in een poging de ‘endlösung’ te voltooien voordat het doek definitief viel.

    Dus wat moet hier nog zo dringend afgemaakt worden?

    Geliked door 3 people

    • ronjaspers zegt:

      Ravian.Het werkelijke doel van die satanische globalistische elite is een NWO (new world order) 1 wereldregering,1 wereldleger,1 wereldreligie,1 wereldvaluta (cashloze maatschappij) Hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De overige 10% dient als slaven,het uitmoorden van de wereldbevolking gebeurt momenteel met die dodelijke corona vaccinazi,s (biowapen) Eventueel i.c.m.uithongeren of oorlog.

      Like

  3. pepo Copyright zegt:

    Hierbij wil ik er ook toevoegen dat het allemaal satanisten zijn.

    Ik ben nóg steeds op zoek naar de video waarin ze letterlijk zeggen “before we kill them we will hurt them” 😱

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie