Hypocriete uitspraak Wopke Hoekstra over respecteren rechtsstaat

(Door: Maaike van Charante)

Waarom stelde Tijs van den Brink geen enkele kritische vraag?

Het allerergste van verkiezingstijd is hoe de gevestigde politiek en de gesubsidieerde media gezamenlijk de kiezers bedriegen. Een sterk staaltje daarvan konden we onlangs zien bij Dit is de Dag, waar minister Hoekstra (CDA) ongehinderd door presentator Van den Brink kon poseren als verdediger van de rechtsstaat. Hier een paar vragen die een echt kritische journalist gesteld zou hebben.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Hypocriete uitspraak Wopke Hoekstra over respecteren rechtsstaat

  1. stradivotsi zegt:

    Nog wat ter aaanvulling…. alweer vergeten?? Een demissionair kabinet
    gevallen door de toeslagen affaire, zichzelf weer in het zadel
    gehesen, zonder mandaat, van als zijnde gekozen door het Volk!!
    Er had toen een nieuwe verkiezing moeten zijn… was dus niet het geval!!

    Daarbij tijdens demissionair een minister gewoon benoemen, wetgeving als
    volwaardig kabinet uitvoeren, dingen die ze niet mochten als zijnde zodanig

    Hoe was het met referendum? Het inleg velletje kots van Rutte… en nog
    zoveel meer niet in orde mét…………………… vraaaaagg;..

    Hoezo “rechtstaat”?? Hoezo “Democratie”??

    Woppie fukking Hoekstra, zich etaleren en uit de hoogte doen.

    Zijn we vergeten 8 jaren geleden met de PVV als tweede grootste??
    Gewoon aan de kant gebonjourd… 2 miljoen kiezers belazerd….

    vertel mij niks over respecteren van een rechtstaat lulhannes

    Go fuck yerself

    Geliked door 3 people

  2. Julia zegt:

    Welke rechtstaat hoezo democratie???? Wat een hypocriete zak de oorlogshitser Hoekstra heeft al heel veel bloed aan zijn handen door de steun aan de Oekraïne waar veel burgers door dit soort oorlogshitsers onnodig de dood vinden door het blijven leveren van wapens. Het is een corrupte en hypocriete zak https://nos.nl/artikel/2400239-minister-hoekstra-was-betrokken-bij-brievenbusfirma-op-maagdeneilanden. De verborgen rijkdom en geheime transacties van wereldleiders, politici en miljardairs komen voor in gelekte dossiers van offshorebedrijven, samen de ‘Pandora Papers’ genaamd. Ook minister Hoekstra wordt vermeld in de financiële documenten. Hij ligt onder vuur wegens beleggingen via een brievenbusfirma in een belastingparadijs. Vandaar dat hij graag een bezoek brengt aan de corrupte Zelensky De Oekraïense president Volodymyr Zelensky en zijn partners in de productie van komedies hadden een netwerk van offshore-bedrijven die verband houden met hun bedrijf op de Britse Maagdeneilanden, Cyprus en Belize. Zelensky’s huidige hoofdassistent, Serhiy Shefir, evenals het hoofd van de veiligheidsdienst van het land, maakten deel uit van het offshore-netwerk. Offshore-bedrijven werden door Shefir en een andere zakenpartner gebruikt om prijzig onroerend goed in Londen te kopen. Rond de tijd van zijn verkiezing in 2019 droeg Zelensky zijn aandelen in een belangrijk offshore-bedrijf over aan Shefir, maar de twee lijken een regeling te hebben getroffen voor de familie van Zelensky om geld uit de offshore te blijven ontvangen. Soort zoekt soort.

    Geliked door 4 people

  3. Johan zegt:

    Deze man, minister van Buitenlandse Zaken Flopke Hoekstra is een oorlogsmisdadiger.
    Waarom ? Vanwege zijn wapenzendingen naar Oekraïne.
    Flopke Hoekstra is de hielenlikker van premier Zelensky van Oekraïne en het schoothondje van de president van de VS, mr. Biden. (Samen met die andere poedel, premier Mark Rutte).

    Verder brengt Hoekstra op deze wijze Nederland nodeloos in gevaar. Nederland wordt namelijk een oorlog ingezogen, die helemaal niet de onze is. Op slinkse wijze wil hij alvast kanonnenvoer voor Oekraïne regelen met zijn voorstel om de dienstplicht opnieuw in te voeren.
    (Onder het mom van een sociaal actief jaartje voor jongeren, in werkelijkheid om te dienen als toekomstig slachtvee in een Navo-conflict met Rusland).

    Dan is er nog het risico op nucleaire escalatie van het Oekraïne-conflict.
    Hoe dom kun je zijn door een kernmacht gewetenloos en nodeloos uit te dagen ? Vraag het Hoekstra, hij weet het, want hij doet het.

    Verder is hij medeschuldig aan de energie-armoede in Nederland. Door zijn toedoen (sancties tegen Rusland) kunnen vele Nederlanders de energierekening niet meer betalen. Een aanzienlijk deel der Nederlanders kan op dit moment niet meer maandelijks rondkomen, maar de miljarden vliegen je om de oren als het gaat om ‘hulp’ en wapenleveranties aan Oekraïne.

    Er is maar één remedie : Stem dit gajes naar de verdommenis.

    Geliked door 3 people

  4. bobzelf zegt:

    ER KOMT EEN DAG DAT ER IEMAND MET EEN KALASHNIKOV NAAR BINNEN LOOPT
    EN ALLE PROBLEMEN IN 2 A3 FUSILAGES OPLOST .

    IK HOOP DAT IK MEE MAG CHIETEN . DANK U

    I RERST MY CASE. TEGEN ZULK VUIL MOET JE NIET MEER PRATEN

    OOM DE LANDVERRADERS IN DEN HAAG .

    Geliked door 3 people

  5. Leo 1 zegt:

    Partijen die de rechtstaat niet respecteren, hoe durf je het uit je bek te krijgen……………

    Geliked door 4 people

  6. Oliedom zegt:

    Je kan toch niet verlangen, dat de ene kerkganger (vdbrink) in het openbaar kritiek gaat leveren op de andere (hoekstra) kerkganger, he!
    Ook deze hoekstra is een hypocriete klootzak, net als de rest van dit rariteitenkabinet, wat deed die vent weer in dat nazi oekrie land?
    Hierzo de slachtoffers van de nazi’s W2 herdenken en daar, in dat corrupte ukraine, de nazi’s ondersteunen. Bah!!!
    Ook de grondwet hebben dit rampenkabinet gewoon weg schijt aan.
    Deze nepregenten lopen als loopse honden, zonder tegenspraak , achter die yankees en dat criminele, corrupte Eu circus aan en maken o.a. door die idiote massaal import gelukzoekers en die idiote onnozele stikstof/ klimaat maatregelingen, ons postzegellandje compleet kapot!!!!

    Geliked door 1 persoon

  7. Sobieski zegt:

    Hopelijk wordt nu voor iedereen met gezond verstand duidelijk, dat ook het CDA onder de leiding van dat giftige onderkruipsel (welk normaal mens noemt zichzelf ueberhaupt “Wopke”) op de politieke vuilnisbelt thuishoort (op zich al sinds de oprichting in 1977).
    Ze zijn niet “Christelijk”, want een daadwerkelijke Christen houdt zich niet bezig met politiek gekonkel, en veroordeelt anderen niet op hun mening.
    Ze zijn ook niet “democratisch”, want dan zouden ze geen andere partijen, waar veel mesen op stemmen, bij voorbaat al uitsluiten.
    Dan blijft van de drie letters alleen het “Appeltje” over, dat onder deze refro-Woppeke bovnendien bijzonder zuur ie geworden, en daar wordt je so-wie-so niet vet van.
    “CDA” staat voor “Corrupte Dienaars van Allah”.

    Like

    • Alice zegt:

      O, ik dacht dat CDA staat voor Corrupte Duivel Aanbidders…….

      Geliked door 2 people

    • chrisdirick zegt:

      Tut, tut, tut Sobieski, wat Hoekstra zijn voornaam betreft : dat kan je hem niet kwalijk nemen. Blame his parents. Ik denk niet dat hij in deze iets te kiezen had. Niet op die leeftijd.
      Dit in tegenstelling met je nickname. Proficiat, goed gekozen! Die naam heeft in Europa nog steeds een enorme renomé. Vooral in Polen en zeker ook Oostenrijk. Mag ik aannemen dat je voornaam Jan is?
      De rest van je betoog krijgt van mijn een grote duim op.

      Geliked door 1 persoon

  8. BigLJohn zegt:

    Wobke Hoekstra, hij die cursus heeft gevolgd bij de Communist en globalist Klaus de Zwabber. Net als Rutte en Kaag en nog een paar anderen. En hij heeft het hoogste woord over het respecteren van de rechtstaat ? De man is net zo obligaat als Rutte en Kaag. Ik hoop dat ze hem nog eens fusilleren en op zijn kop opknopen op straat, net als ze toen met Mussolini gedaan hebben.

    Geliked door 2 people

  9. Hovawart zegt:

    Laat Hypocrisie of huichelarij, (het voorwenden van geloof, gevoelens, moraal of deugden zonder daar volledig achter te staan of de daaraan verbonden normen en waarden zelf in praktijk te brengen, in het bijzonder bij het bekritiseren van anderen), dit kabinet en de voorgaande kabinetten op het lijf geschreven zijn,….ongeloofwaardig en onbetrouwbaar tot op het bot.

    Geliked door 2 people

  10. Léon van Duren zegt:

    Deze smerige achterbakse WEF-BILDERBERGER corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogshitsende
    oorlogsmisdadiger hoort na een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal minimaal levenslang in de gevangenis te belanden wegens de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

    Elk woord wat deze onbetrouwbare onbenul uit zijn mond laat komen is er één teveel!!

    https://www.franklinterhorst.nl/Oekra%C3%AFne%20slachtoffer%20van%20door%20het%20Westen%20gepleegde%20staatsgreep.htm

    Het terroristische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia psychopaten kabinet van de schaamteloze beroepsleugenaar Mark R. is de grootste schande die Nederland ooit is overkomen !!

    De door de terroristische NAVO leden uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog moet onmiddellijk stopgezet worden!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland, om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  11. Léon van Duren zegt:

    De huidige gewetenloze WEF-BILDERBERGER klimaatfascistische LGBTi Woke transhumanistische transgender rechtstaat is verworden tot een onbetrouwbare criminele organisatie zonder enig gezag!!

    De meerderheid van de ruggengraatloze onbetrouwbare minkukels in de tweede kamer faciliteren stilzwijgend deze van overheidswege georganiseerde corrupte COVID-19 pharma maffia gezagsloze criminele organisatie!!

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische klimaatfascistische oorlogshitsende gezagsdragers te kunnen berechten!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Like

  12. Léon van Duren zegt:

    De huidige onbetrouwbare corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia Nederlandse overheid moet in z’n geheel ontbonden worden !!

    https://stichtingvaccinvrij.nl/magdalena-dzambo-in-indringende-speech-ik-voel-me-verkracht-door-de-overheid/

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de van overheidswege georganiseerde criminele geïnstitutionaliseerde oorlogshitsende corrupte COVID-19 pharma maffia boevenbende te kunnen berechten !!

    Nederland is momenteel een incompetente FAILED State zonder enig gezag!!

    Het van overheidswege georganiseerde ons kent ons corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia stappenplan establishment houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd!!

    Like

  13. Léon van Duren zegt:

    https://vm.tiktok.com/ZMY5xnX8f/

    De COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten hebben met voorbedachten rade de CORONA plandemie over de mensheid uitgerold!!

    https://www.franklinterhorst.nl/Wereldwijde%20corona%20terreur.htm

    Ook de onbetrouwbare corrupte oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaat Wopke H . was ,en is op de hoogte van het wereldwijde van overheidswege georganiseerde terroristische corona bedrog !!

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte oorlogshitsende COVID -19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

  14. Léon van Duren zegt:

    https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-nw-fauci-origins-questions-raised/?itm_term=home

    Leugens werden gevolgd door leugens door het corrupte collaborerende van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia stappenplan establishment!!!

    Hoeveel biologische laboratoria zijn er in de corrupte Oekraïne??

    Like

  15. johannes zegt:

    respect moet je verdienen … waard zijn , dat is niet iets wat je oplegt omdat het jou goed van pas komt snotneus wopke
    En gezien het gedrag van de staat de laatste 20 jaar verdient het eerder een celstraf dan respect !

    Geliked door 2 people

  16. bobzelf zegt:

    WHAHAHAHAHAHAAH

    BREAKING THE WORLD RECORD SCROLLING AGAIN

    BY 0.023 OF A SECOND

    WHAHAHAHAHAHA

    OOM DE SNELHEIDS DUIVEL

    IS BENNIE AL TERUG ??

    Like

Plaats een reactie