Het nieuwe Duizendjarige Rijk

(Door: “Kafir”)

Al meer dan 30 jaar streeft onze zogenaamde politieke en financiële elite naar een enorme onderlaag van mensen zonder bezit en zonder rechten. Het volk moet onder de duim en onder de zolen. Daar is hard aan gewerkt en het begint nu vorm aan te nemen.

De eerste stap was de massa-immigratie. Deze veroorzaakt een volk zonder culturele eenheid en dus makkelijker te manipuleren en te onderdrukken. Een volk met onderlinge strijd zou ze nóg beter uitkomen. Dan moet de elite nog een jaar of 10 wachten tot er meer dan 30% mohammedanen zijn. Dan kan de overheid in haar zelf aangemeten rol als “redder in de nood” heel wat mensen laten afknallen. De elite houdt niet van het volk.

De bankencrisis (2007-2011) werd “opgelost” door “verruiming van het monetair beleid”. Lees: geld bijdrukken. Door de enorme inflatie die daar het gevolg van was, heeft de zogenaamde “elite” het volk zijn welvaart afgepakt. Het geld wordt steeds minder waard, dus de prijzen worden steeds hoger. De inflatie zou nu 2-3% zijn? Lachen. Wie zelf zijn boodschappen doet, weet dat 20% dichter in de buurt van de waarheid komt.

De corona-crisis (2020 – 2022) is gebruikt om het volk angst aan te praten en het daarna zijn rechten af te pakken. Een belletje naar de rechter was voldoende om (onder andere) een avondklok in te stellen en de economie te vernietigen. Dit laatste werd dan weer genezen door… geld bij te drukken. En als de elite wat ouwehoerde over “genezende” vaccins, dan kwam het volk er al aan hollen met opgestroopte mouwen: Ik eerst! Ik eerst! De elite kan het volk inspuiten met wat ze maar wil. Ik laat maar in het midden of die corona echt bestond of een uitvinding van de elite was. Ook laat ik maar in het midden of de zogenaamde “vaccins” gewoon een mislukking waren of een welbewust bio-wapen tegen het volk.

De Oekraïne-crisis maakt duidelijk dat de elite en haar leugenachtige propaganda het volk op kunnen hitsen tegen een tot vijand verklaard land, zodat ze zich vrijwillig met de tienduizenden af laten knallen voor de belangen van een stel stinkend rijke psychopaten. De “elite” is inmiddels al aardig opgeschoten. Van democratie, onafhankelijke media en onafhankelijke rechtspraak is al geen sprake meer. De volgende stappen zijn in de maak.

Geld zal volledig digitaal worden. De overheid heeft dan de volledige controle: de overheid weet tot in detail waar de onderdaan zijn geld aan uitgeeft en kan bijvoorbeeld een CO2- of stikstofplafond instellen. Als je dat bereikt hebt, krijg je verder geen geld meer voor uitgaven die CO2 of stikstof veroorzaken. Zogenaamd voor het klimaat. De overheid kan je uitgaven beperken voor sigaretten, alcohol en drugs. Zogenaamd voor je gezondheid. De overheid kan je rekening blokkeren als je gedrag haar op de een of andere manier niet aanstaat. Als je bijvoorbeeld tegen de overheid demonstreert of geschriften tegen de overheid publiceert. Om de kwetsbare democratie te beschermen, zogenaamd.

Vrijheid van meningsuiting zal niet meer bestaan: het internet zal streng bewaakt worden op onwelvoeglijke uitingen.

Een andere vervolgstap is de digitale identiteit. Een digitaal paspoort. Hierop kan alles bijgehouden worden. Totale controle en een sociaal kredietsysteem zoals nu al in China bestaat, is hiermee te verwezenlijken. Alleen nog even gezichtsherkennings-software op de talloze bewakingscamera’s plaatsen.

Op vakantie gaan zal niet meer kunnen, autorijden niet meer, nog niet eens je huis verwarmen. De overheid zal je in bepaalde stadszones opsluiten. Honger en besmettelijke, dodelijk ziektes zullen het volk teisteren en uitdunnen. De elite zal gespaard blijven.

De kers op de taart zal een Europees leger zijn. Niet om tegen de boze Russen te vechten, want ze zien nu wel dat de Russen dat gaan winnen. Maar het is handig om achter de hand te hebben als het volk in opstand komt. Buitenlandse troepen hebben minder last van wroeging bij het neerslaan van mensen dan binnenlandse troepen.

We zullen slaven worden en de zeer rijken worden de nieuwe koningen. Het neo-feodale rijk is volop in opbouw. De elite heeft het volk de oorlog verklaard. En ze is nog aan het winnen ook. Wanneer krijgt het volk dat door?

Door:
“Kafir”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het nieuwe Duizendjarige Rijk

 1. bobzelf zegt:

  DUS 2005 .. 2014. 2023 MAIDAN KIEV UKRAINE
  TOEN EFE BELARUS / WITRUSLAND
  DAARNA KAZACHSTAN

  EN NU EFFE GEORGIE

  EN NOG STEEDS NIET VIN DE GATEN HEBBEN DAT OOM VLADIMIR MEE KIJKT.

  In Georgië waren er op 7 maart protesten tegen een nieuwe wet op buitenlandse agenten. Het vermoeden dat de protesten werden georganiseerd door deze “buitenlandse agenten” ligt voor de hand. Een week geleden meldde ik dat in Georgië een wet inzake “buitenlandse agenten” in het parlement was ingevoerd, wat voor opschudding zorgde in het Westen. Het Westen heeft kritiek geuit op het feit dat de wet, bedoeld om door het buitenland gefinancierde organisaties die deelnemen aan het politieke proces in Georgië te dwingen hun financiën aan de staat bekend te maken, “de onafhankelijke stemmen van Georgische burgers het zwijgen zou opleggen”. Zelfs deze formulering laat zien hoe leugenachtig de kritiek uit het Westen is, want de wet gaat niet over de “stemmen van Georgische burgers”, maar over de niet-Georgische “stemmen” van organisaties die vanuit het buitenland worden gefinancierd.
  Aangezien de staten van het Westen via hun talloze ngo’s in bijna elk land ter wereld politieke invloed willen uitoefenen, is het begrijpelijk waarom het Westen – vooral de VS – de Georgische wet bekritiseren: ze zijn bang dat hun invloed op de politiek en het publiek opinie in Georgië zou kunnen afnemen. Het ligt dan ook voor de hand dat deze “buitenlandse agenten” achter de protesten zitten, want ze hebben veel ervaring met het organiseren van protesten en putsches die bekend staan ​​als “kleurenrevoluties”, zoals men meer dan tien jaar geleden nog kon ontdekken in Duitse “kwaliteitsmedia ” . . .
  Ik zal eerst de samenvatting van het Russische persbureau TASS over de protesten in Georgië vertalen en dan laten zien wat de wetten op “buitenlandse agenten” inhouden, want zoals bekend is Rusland ook zwaar bekritiseerd door het Westen omdat het zo’n wet aangenomen.
  Begin van de vertaling:
  Wat is er bekend over de protesten in Georgië
  Meer dan duizend mensen verzamelden zich op 7 maart in het centrum van Tbilisi. De protesten begonnen toen Georgische parlementsleden debatteerden over twee versies van de wet op buitenlandse agenten: de Georgische en de Amerikaanse. Als gevolg hiervan keurden de parlementsleden de Georgische versie van de wet in eerste lezing goed.
  Enkele tientallen politieagenten arriveerden bij de ingang van het Parlement. Voor het gebouw brak een handgemeen uit, waarbij verschillende wetshandhavers gewond raakten. Verschillende mensen werden gearresteerd.
  Wat is er gebeurd
  Meer dan duizend mensen verzamelden zich voor het Georgische parlementsgebouw in het centrum van Tbilisi.
  De demonstranten gooiden molotovcocktails naar politieagenten.
  Er brak een handgemeen uit tussen de politie en demonstranten. Verschillende politieagenten raakten gewond en politie-uitrusting werd beschadigd.
  Demonstranten haalden uit naar de nieuwe Georgische ombudsman, Levan Ioseliani, die op 7 maart door het parlement werd bevestigd.
  Wetshandhavers gebruikten waterkanonnen en traangas om het protest uiteen te drijven.
  Wetshandhavers arresteerden verschillende demonstranten die protesteerden tegen de wet op buitenlandse agenten.
  De demonstranten braken door de ijzeren hekken die de politie had opgetrokken voor het Georgische parlement.
  Hoe de Georgische regering reageerde
  De Georgische president Salome Zurabishvili heeft tijdens een werkbezoek aan de Verenigde Staten alle bijeenkomsten afgezegd vanwege de bijeenkomsten.
  Zurabishvili steunde de demonstranten tegen de wet op buitenlandse agenten.
  Hoe de VS reageerden
  Woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Ned Price, zei dat vreedzame demonstranten in Georgië vrij moeten zijn om samen te komen en hun mening te uiten. ( Noot van de vertaler: dit is een opmerkelijke reactie op demonstranten die het Georgische parlement probeerden binnen te vallen. Toen Amerikaanse demonstranten probeerden het Amerikaanse Capitool binnen te vallen, klonken de reacties van de VS heel anders. )
  Price merkte op dat de VS de mogelijkheid van sancties tegen de Georgische regering niet uitsluit vanwege de situatie in verband met de wet op buitenlandse agenten.
  De Wet op de buitenlandse agenten
  In februari registreerde het Georgische parlement twee versies van de wet op buitenlandse agenten: een Georgische versie en een Amerikaanse versie. De tweede versie was een vertaling van de Amerikaanse Foreign Agent Registration Act.
  Het initiatief kreeg veel kritiek van zowel de oppositie als westerse politici vanwege de introductie van het begrip buitenlandse agent in de wet.
  Op 7 maart werd de Georgische versie van het wetsontwerp inzake buitenlandse beïnvloeders in eerste lezing door de parlementsleden aangenomen.
  einde vertaling
  Wetgeving inzake buitenlandse agenten
  Het protest van het Westen tegen de invoering van een wet in Georgië die niets meer is dan een vertaling van de Amerikaanse wet op “buitenlandse agenten” is diepgaand. Het waren de Verenigde Staten die al in 1938 een dergelijke wet uitvaardigden om buitenlandse invloed op hun politiek te voorkomen. Het feit dat andere landen, zoals Rusland of momenteel Georgië, nu dergelijke wetten gebruiken om buitenlandse invloed op hun beleid tegen te gaan, stoort de VS, omdat zij het zijn die deze invloed uitoefenen via hun vele ngo’s in andere landen.
  De Russische wet op buitenlandse agenten, zo zwaar bekritiseerd door de westerse media, is geen Russische uitvinding. De FARA-wet (Foreign Agents Registration Act) bestaat in de VS sinds 1938. Het is ontworpen om buitenlandse inmenging in de Amerikaanse politiek te voorkomen. Volgens de wet kan iedereen die zich bezighoudt met door het buitenland gefinancierde politieke activiteiten in de Verenigde Staten en zich niet registreert als “buitenlandse agent”, boetes en/of gevangenisstraf krijgen. Bovendien moeten “buitenlandse agenten” hun detacheringen identificeren als afkomstig van de “buitenlandse agent”.
  De FARA-wet wordt in de VS zeer restrictief toegepast. Zo werd de toenmalige Russische studente Maria Butina op grond van deze wet in 2018 in de VS veroordeeld tot 18 maanden cel. Haar misdaad was een wapenliefhebber zijn die contacten had met de Amerikaanse wapenlobby. Praten met enkele Amerikaanse wapenlobbyisten was genoeg om haar tot meer dan een jaar gevangenisstraf te laten veroordelen.
  Rusland heeft in feite gewoon de Amerikaanse FARA-wet gekopieerd, maar de straffen in de Russische kopie van deze Amerikaanse wet zijn minder streng. De Duitse “kwaliteitsmedia” hadden en hebben niets aan te merken op de FARA-wet van de VS. Ze vertellen hun Duitse lezers niet eens dat er in de VS zo’n wet bestaat die zeer strikt wordt toegepast.
  De Duitse media hebben niet gemeld dat de EU nu ook zo’n wet wil invoeren, waarbij sprake is van “foreign agents of influence”. De details vind je hier .
  Toen Rusland in 2012 zijn minder strenge wet invoerde, ontstond er grote verontwaardiging in het Westen. Naar verluidt wil Rusland het maatschappelijk middenveld aan banden leggen. In werkelijkheid verplicht de wet alleen iedereen die betrokken is bij politieke activiteiten in Rusland en die wordt gefinancierd vanuit het buitenland om hun financiën bekend te maken. Bovendien moeten publicaties van dergelijke organisaties (meestal door het Westen gefinancierde ngo’s ) worden bestempeld als publicaties van “buitenlandse agenten”. Dit zijn dezelfde regels die gelden in de VS.
  Iedereen die boos is over de Russische “buitenlandse agent”-wet moet een klacht indienen bij de Verenigde Staten. Zonder hun FARA-wet en de bijbehorende belemmeringen voor Russische organisaties en media in de VS, zou Rusland zijn wet nooit hebben aangenomen. Rusland reageerde met zijn wet alleen op de beperkingen die Russische organisaties en media in de VS opleggen.
  Buitenlandse politieke invloed
  Het is bekend hoe gevoelig het Westen zelf is als het meent dat iemand uit het buitenland zich met de westerse politiek bemoeit.We hoeven alleen maar de inmiddels traditionele (en altijd ongefundeerde) aantijgingen uit de VS, Rusland of andere landen in herinnering te roepen die zich zouden mengen in Amerikaanse verkiezingen. .
  Zo is er in Berlijn een Russische ngo die politiek actief is in Duitsland. Hoewel honderden westerse ngo’s politiek actief zijn in Rusland, was die ene Russische ngo in Berlijn anno 2020 voor Der Spiegel reden genoeg om Rusland te beschuldigen van een ” verraderlijke vorm van oorlogsvoering “. Het Westen verzet zich naar beste kunnen tegen buitenlandse invloeden, maar wanneer andere landen, zoals Rusland, zich verzetten tegen buitenlandse invloed op hun beleid, spreken Westerse “kwaliteitsmedia” en politici van onderdrukking en repressie.
  Het Westen is zich terdege bewust van de macht die door haar gefinancierde ngo’s kunnen hebben op de politiek en de publieke opinie in andere landen, omdat zij het instrument overmatig gebruiken. Daarom zorgen de landen van het Westen er thuis voor dat niemand deze door het Westen uitgevonden methode kopieert en toepast in Westerse landen. Dit wetende, is het ook begrijpelijk waarom het Westen zo opgewonden reageerde op het Georgische idee om zelf zo’n wet in te voeren, die de invloed van (niet alleen) Westerse ngo’s in Georgië zou blootleggen

  ZOU EEN INVAL IN MEXICO NIET LEUK ZIJN WHAHHAHAHAHA

  OOM VLADYBOBBBB

  Geliked door 3 people

  • chrisdirick zegt:

   Ome Bob, ik las dat de Georgische regering dit wetsvoorstel weer heeft ingetrokken. Klopt dit? En waarom zouden ze dit doen?

   Like

   • bobzelf zegt:

    chrisdirick

    DAT WEET IK OOK NOG NIET .

    MIJN VERMOEDEN IS DAT OOM VLADIMIR EFFE EEN BELLETJE GEGEVEN HEEFT
    EN
    EFFE UITGELEGD HEEFT. HOE DE MAIDAN IS BEGONNEN

    EN TOEN DE OPSTAND IN WIT RUSLAND

    EN KAZACHSTAN . EN NU BIJ HUN ZELF

    EN DAT ER ALTIJD EEN USA KLOOTZAK OM DE HOEK STAAT TE KIJKEN

    OF IS MSS NULAND LANGS GEWEEST

    WE GAAN HET HOREN DENK IK

    HUGGIE DAT HELE LAND DEUGT TROUWENS VOOR GEEN METER HOOR .

    GOOGLE GEORGIE MAAR MET OORLOG WHAHAHAHAHAHA

    OOM BOB

    Like

 2. Willem zegt:

  Zonder culturele eenheid? Het wordt als culturele eenheid islam en allah houdt hen onder de duim.

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Diegenen die het door hebben zijn het slachtoffer van de schapen die eraan gaan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Olie bol zegt:

  Die tij kan je keren. Moeten ze wel beter gaan stemmen

  Like

  • Marijke zegt:

   Ik hoop dat er 15 maart verstandig gestemd gaat worden, anders zie ik de toekomst somber in. Heel somber.

   Geliked door 1 persoon

   • Olie bol zegt:

    wat u mij schrijft sorry gaat niet gebeuren jammer.

    Like

   • Dewaere zegt:

    “Baasjes” zijn er altijd geweest en zullen er altijd zijn. Als je volledig vrij wil zijn moet je doen wat sommigen heel vroeger ook deden: gaan naar de randen van de bewoonde wereld, in overbevolkt Nederland, België, Duitsland, Engeland, e.d. kan dat al niet meer echt. Dus als je dan (noodgedwongen of anders) in Nederland blijft moet je het die ‘baasjes’ zo lastig mogelijk maken en ze regelmatig wegschoppen. In een land als België lukt dat aardig. Er is vanálles mis ook daar, maar een premier die 12 jaar blijft zitten, inclusief zijn partij kan daar niet, de politiek is daar te verdeeld en het land idem. Dat blijkt nú pas een immens voordeel. Als de 66% ontevredenen met pRutte en dit kabinet nu ook eens zouden gaan stemmen, zo massaal kan dat níet gefraudeerd worden, vooral ook omdat nú maar op één dag gestemd kan worden. Als het ‘kartel’ woensdag linksom of andersom toch een meerderheid blijft houden in de 1e kamer dan krijgt het meest schaapachtige en bangste volk van de EU inderdaad de regering die het verdient. Dus kom achter het toetsenbord vandaan en doe iets.

    Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Herlaas heeft de gehate EU-elite nog een ander middel uitgevonden om te denken dat wij Europeanen allemaal zogenaamd eensgezind moeten blijven! Lees daar dit artikel maar eens over en hoe men hierover zal gaan denken:

  Reclamespotje voor Europa kostte ongeveer 34,5 miljoen euro: verspilling belastinggeld?

  De Europese Unie is een prachtige samenwerking en bovendien nu harder nodig dan ooit, maar toch: is een sentimenteel campagnespotje van 34,5 miljoen euro daarvoor nodig? Veel Tweede Kamerleden vinden echter van niet.
  Want er is de afgelopen jaren totaal geen ene samenwerking gekomen van de EU-landen onderling waar de complete economie zelfs totaal wordt geruïneerd!

  “Je komt op voor je waarden”, zegt een kind in het filmpje dat momenteel in alle EU-landen en in 24 talen te zien en te horen is. “Samen gaat het ons lukken, met jou, jij bent Europa!”
  Dat er zelfs hier kinderen nog worden ingezet voor de EU-propaganda is werkelijk schandalig te noemen daar een dergelijk kind gewoon wordt omgekocht of gehersenspoeld!

  De Europese Commissie heeft het reclamebureau betaald dat hier kennelijk nog al een tijd op heeft zitten broeden, want er moest dus 34,5 miljoen euro worden afgerekend.
  Hier in de EU wordt al met miljarden gesmeten voor nutteloze EU-projecten die nooit haalbaar zullen gaan worden!

  “Dit geld kunnen we veel beter besteden”, vindt SP-Kamerlid Jasper van Dijk. Hij vindt het spotje ‘nogal pathetisch’. “De suggestie wordt gewekt dat we voor onze democratie en economie volledig afhankelijk zijn van de EU. Dat is natuurlijk flauwekul. Europese samenwerking is prima, maar dat kan prima zonder megalomane propaganda.”
  En het binnenhalen van talloze buitenstaanders zorgt totaal niet tot meer eenheid maar steeds meer voor haat en verdeeldheid die als een tijdbom kunnen gaan exoploderen!

  Ook CU-Kamerlid Stieneke van der Graaf heeft haar bedenkingen. “Wat mij betreft is het op zichzelf goed dat de EU aan Europese gemeenschapszin bouwt. Of een campagne als deze daar fundamenteel aan bijdraagt, daar kun je vragen bij hebben”, zegt ze.
  Er bestaat helemaal GEEN Europese gemeenschapszin omdat de EU helmaal niet leeft bij de burgers die er de wrange vruchten van plukten en er steeds armer door worden, vooral door de oorlog in Oekraïne!

  GroenLinks heeft er minder moeite mee en ziet het hogere doel van de spot. “Ik vind het legitiem dat de EU aan bewustwordingscampagnes doet en ook aan jongere generaties duidelijk wil maken dat Europese samenwerking belangrijk en noodzakelijk is”, stelt GL-Kamerlid Tom van der Lee.
  Laten ze daar toch gewoon opflikkeren met hun Europese samenwerkingen omdat zelfs dat niet leeft bij de burgers! Die kunnen al niets meer betalen aan woningen, huur, boodschappen, vakanties etc. omdat de EU dit allemaal voor hen heeft verpest!

  Dat die hele gehate EU hopelijk zo snel mogelijk wordt opgeruimd dankzij alle ellende die ze in meer dan 20 jaar tijd hebben veroorzaakt!

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  Het WEF-BILDERBERGER corrupte COVID-19 pharma maffia nazisme in Nederland en Europa is nog steeds springlevend!!

  De collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers lopen nog steeds op vrije voeten!!

  Wie stop de demoraliserende machtsmisbruikende neonazistische Woke LGBTi transgender vaccinazi’s??

  Leugens werden gevolgd door leugens!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-covid-vaccine-trial-failures-cola/?itm_term=home

  Geliked door 1 persoon

 7. Léon van Duren zegt:

  De WEF -BILDERBERGER klimaatfascistische corrupte COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s zijn een bedreiging voor de Nederlandse samenleving!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-covid-vaccine-trial-failures-cola/?itm_term=home

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de van overheidswege georganiseerde demoraliserende machtsmisbruikende oorlogshitsende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten!!

  Ook Nederland is onder de recidiverende psychopaat Mark R., en z’n zeer vele geïnstitutionaliseerde onbetrouwbare handlangers een FAILED State geworden !

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  Het gevaar voor de waarheid!!
  De waarheid mag van de overheidswege georganiseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia psychopaten niet verteld en onthuld worden!!

  Het ons kent ons (neonazistische Woke LGBTi )banencarrousel houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd!!

  Daarom hebben de gemoderniseerde gewetenloze Woke LGBTi transhumanistische vaccinazi’s met behulp van de onbetrouwbare Nederlandse rechtspraak David Icke de toegang ontzegd tot Nederland en andere Europese landen!!

  Het van overheidswege (links fascistische)nazisme is nooit weggeweest uit Europa en Nederland!!

  “Wir haben es nicht gewusst “?

  https://davidicke.com/2023/03/09/the-danger-to-truth-of-here-and-no-further-david-icke-dot-connector-videocast/

  https://davidicke.com/2023/03/09/the-danger-to-truth-of-here-and-no-further-david-icke-dot-connector-videocast/

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 9. Léon van Duren zegt:

  Ook hier in het huidige Nederland zijn er links fascistische neonazistische randdebielen die er alles voor over hebben om hun zogenaamde macht van overheidswege te kunnen blijven consolideren !!

  Het huidige nep-parlement is een waardeloze schertsvertoning geworden!!

  Liegen en bedriegen is het adagium geworden van de huidige lichtgewicht politici !! Naar het voorbeeld van de meest onbetrouwbare politicus ooit ,namelijk de oorlogshitsende corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia psychopaat Mark.,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte collaborerende klimaatfascistische ambtenarenapparaat!!

  https://www.frontnieuws.com/wat-kunnen-we-leren-van-de-grootste-leugens-die-mensen-geloofden-over-covid/

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s